Ande on

Pettymys

Olen miettinyt voittajaehdokkaikseni Andea tai Annaa. Eilinen ratkaisi pisteet Annan hyväksi. Ande on tosikkomainen ja herkkähipiäinen jankuttaja.

Muistelin lippuepisodia ja nyt taas jaksoi loukkaantua ja jauhaa jauhamistaan kun tuli nimetyksi huonona aamuherääjänä ja nikotiiniriippuvaisimpana.

Kyllä voittajalla pitää olla huumorintajua, eikä olla turhanvalittaja!

Anna on kilti, ystävällinen, huumorintajuinen ja varikkäämpi persoona kuin Ande!

Pisteeni siis Annalle:)

11

130

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • tosikko..;)

   Ai äänestyspojot pitää tääl perusteella...=)....no juu värikäs ja outo persoona on Anna...sitä ei voi kieltää...toisten pitää kertoo Annalla aina asiat moneen kertaan et toinen ymmärtää...huumorintajusta ny tiiä...miusta se on nämä viimeiset pvät osallistunu läyhäämään muita ton läyhäporukan kans...ja ihannoi Jonathania tavasta provota muita...mut silti vaikka o nuin värikäs immeinen jätän pisteeni sille antamati...ja annan pisteeni mielummin Andtelle se on siellä tehny voittonsa eteen töitäki...toisin ku nää makoilijat..=)

   • Bbkatsoja nro 100

    Olen samaa mieltä siinä, että Andte on todella tehnyt TÖITÄ voittonsa eteen, esimerkkinä operaatio Syysmyrsky näin alkuun.


  • Minäpä tiedän

   Ite oot raskas pettymys meille kaikille. Anna ei ole penaalin terävin kynä ja laiska. Toivon hartaasti, että ei voita. Käsi vatkaa suun edessä, panikoi ja hörhöää yhyhyhyyy..... Kaikenlaisia niitä vielä on. Anna valikoitunut taloon just siksi kun on niin hörhö ja erottuu siksi porukasta.

  • Höpölöpö

   Yes anna voittoon iloinen hyväntahtoinen ja huumorintajuinen

  • yyyhyyyyyh

   yjyyy yyyh. Näin hyväntahtoinen

  • Ei ääntä Annalle

   Anna on ollut mun suosikki alusta asti mutta nyt hän on osoittautunut vääräksi valinnaksi. Annan halusi viettää loppuajan talossa sellaisten henkilöiden kanssa jotka ovat hänen kaltaisiaan ja valitsi Jonathanin ja Jennan. Nyt Anna palvoo Jonathania joka asiassa ja matkii Jennaa. Anna irvistelee ja käyttäytyy kummallisesti, ihan pöhkösti.

  • Hissukka Andte

   Andte on herkkähipiäinen hissukka. Ei voittaja.

  • Siispä Andte

   Minullakin oli Andte ja Anna suosikkeina mutta nyt pitemmän korren vie Andte koska Annasta paljastui viime metreillä ilkeä Jonathanin peesaaja ja kun mietin Annan käytöstä aiemmin niin sehän on nauranut muiden mukana kun esim Tuulikkia kiusattiin. Anna on hiljaisesti hyväksynyt tämän ivailun ja kiusaamisen.

  • Bbkatsojanro 100

   Minun suosikki (vaikkakin hiljainen mutta aito) alusta saakka on ollut Ande. Epäilen vahvasti että voittaa. Voin toki olla väärässäkin :-)

  • suosikkki

   Ehdottomasti andte voittoon... :)

   • Epäilen vahvasti

    Epäilen vahvasti


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   121
   5523
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   25
   2338
  3. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   89
   1176
  4. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1110
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   68
   1024
  6. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   36
   1011
  7. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   369
   952
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   165
   881
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   828
  Aihe