Hyvän sään aikana

Kolme Inglesin viikkoa olivat jälleen loistosäiden aikaa.Lämpöä oli tosin alkuvaiheessa jopa liikaa (yli 33 astetta),joka sittemmin tasaantui.vain pari pilvipoutaista päivää,jopa 45 minuuttia sadetta,jakautuen 3:lle päivälle.Aika tuntuu pysähtyneen ,kun mikään ei juurikaan muutu vuotten varrella.Hintataso on suurinpiirtein entisensä.Pientä moitetta opaspalvelujärjestelyille,meidän hotelli ei kuulunut opaskäyntien piiriin,kirja neuvoi naapurihotelliin,oikein aikataulujen mukaan.Ensimmäisellä kerralla aika täsmäsi,sen jälkeen ajat vaihtelivat sen mukaan minä päivänä satuit hotellikirjaa katsomaan.Huippuna lopulta se,että opas ryhtyikin käymään säännöllisesti (vastoin ennakkotietoa) myös meidän hotellissamme.Kenttäkuljetukset sujuivat hyvin,jopa ennätysnopeasti!!Hotelli oli koko ajan ,kun siellä olimme,remontin kohteena.Jopa niin ,että parvekkeemme oli osittain käyttökiellossa.Haitta ei ollut kovin suuri,mutta matkatoimisto joka kehuu remontoituja huoneita voisi myös mainita ,että tässä hotellissa on remontti käynnissä,joka jatkunee kuukausia,haitaten ketä enemmän ketä vähemmän.Jostain syystä negatiiviset asiat "unohtuvat",eivätkä tule esiin.

17

339

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • remppa2

      missä hotellissa olit, että ei tarvi mennä remontin keskelle,kotona alkaa remontti ja lähden sitä karkuun inglesiin. suosittele hyvä hotla don luis.

    • Utelias.

      Keneltä unohtuu mitäkin. Itsekin unohdit mainita matkatoimiston nimen.

    • 6+5

      Hahahaaa. Luulin aikaisempien kirjoitustesi pohjalta että asut vakituiseen Inglesissä mutta et sitten vissiin, tai sitten olet trolli. Ainakin viime talvena asuit siellä, oletko muuttanut takaisin suomeen?
      Hotelli remontissa? Olitko Atlanticossa? Sen remontin piti olla valmis elokuussa, mutta ei täällä mikään toimi kuten länsimaissa. Kesällä oli pohjoiset altaat kiinni kun nosturit pyöri pihalla. Ohi kun kävelin niin näin.

    • Sekaannusta saattaa aiheuttaa nimimerkkini väärinkäyttö.Hotellin nimi on Il Rondo,matkanjärjestäjä Finnmatkat.En asu milloinkaan n.s. suomalaiskorttelien lähelläkään.Selvyyden vuoksi,eipä nuo remontit juurikaan haitanneet,vaikka työ siellä jatkuukin.Matkanjärjestäjiin vetoan ,että myös negatiiviset asiat pitää kertoa.Voisinpa jopa suositella tätä jossa olimme,henkilökunta on mukavaa ja ruoka(puolihoito)on hyvää,lisäksi käytössä on vastapäinen neljän tähden Miraflor Suites palveluineen,ilman lisähintaa.

      • Vaki asukas

        Ah, Don Luis. Joku tuulipuku sukkasandaali-sankari tai ehkä useampikin kirjoittaa myös samalla nimimerkillä kuin minä. Suuret kiitokset heillä siitä.
        Joku voi pian luulla että ne ovat minun tekstejäni, vaikka itsekin puhun junteista ja tuulipuvuista. Olenhan itsekkin tuulipukujuntti, suomalainen siis.

        Tuossa aikaisemman kirjoittajan mainitsemassa Jardin del Atlantico hotellissa on remontti ollut kanssa. Eräs tuttuni asuu siinä ja on kironnut kuin pieni hiiri kun tassu katkesi rotanloukkuun.

        Iloinen hän on siitä että sai 100 € alennuksen kuukausivuokraan puolen vuoden ajaksi. Samanlaisen tai isomman alennuksen saa myös matkanjärjestäjät. Ei kai noihin remppahotelleihin kukaan mene jos matkafirmat kertoisi totuuden, esim. että uima-altaat eivät ole käytössä ja että kiviporan ääni aamulla kello 8 kuulostaa 10 kertaa kovemmalta jos on pientä kankkusta.

        Eräs tuttu Brittipariskunta asui kanssa remppahotlassa ja kirosivat kanssa että oli viimeinen kerta että lähtevät reissuun ilman että selvittävät mitä "hotellissa tehdään remonttia" tarkoittaa.


    • eihyvä

      Olisin todella pettynyt,jos matkanjärjestäjä ei kertoisi remontista.
      Meillä ainakin parveke on tärkeässä roolissa jo pelkän tupakoinnin takia.
      ja itse tykkään aamuni aloittaa parvekkeella istuen,vaikka aina lomallakin herään aikasin
      n.klo 6-7.
      Vaikka monesti silloin on viileää,niin siinä on mukava odotella muun perheen heräämistä.

    • hyvä fiilis

      se on minunkin mielestä tärkeä juttu se parveke,itsekin istun ennen auringonnousua partsilla,siinä on hyvä ottaa kahvit ja vetää aamusavut ja suunnitella lähtisikö illalla ottaan vähän kuppia ja iskemään naisia sinne suomi korttelin kulmille.

    • Parvekkeella istuin lähes joka aamu,auringonnousua ihailemassa,joskus viereen kohosi nostolavalla maalari tervehtien kohteliaasti.Otin kotimaahan ohjeen parvekkeen rajoitetusta käytöstä maalauksen jälkeen,joten todistetta löytyy.Myös iltojen päätteeksi,(noin puoliyöllä)istuimme hetken ihailemassa vilkasta Av. Gran Canarian ja Av. Tirajanan risteyksen liikennettä.Mainittakoon ,ettei se meitä yöllä häirinnyt.Mukava tunnelma voitti pikku harmit.Periaatteessa ilmoitus remontista olisi pitänyt kyllä saapua tiedoksi.

    • On yksi ja aito donluis ja ainakin yksi trolli. Heidät erottaa tekstin tasosta. :)

      • Hieman totuutta

        Ihan alkuperäinen Suomi24 kirjoittaja Don luis asuu kyllä täällä Inglésissä. Omassa bungalowissaan majailee ja viettää leppoisia eläkepäiviä. Don luis nimimerkillä hän ei ole kirjoittanut enää muutamiin vuosiin. Ei sen jälkeen kun ilmaantui tämä toinen Don luis, joka kopioi hänen nimimerkkinsä ja sittemmin myös rekisteröi tuon nimimerkin. Me paikalliset vakituiset asukkaat kyllä tiedämme kuka on alkuperäinen don luis. Hän käyttää sitä nimeä täällä ja sillä nimellä me häntä kutsumme. Tämä teidän toinen don luis on se feikki, ei alkuperäinen Don luis.


    • doña Estibaliz

      Olisiko aika vaihtaa saarta ja kohdetta? Rohkeuttahan se vaatii mutta voi olla vaivan arvoista.

      • don Luis

        Ei voi sillä Playa del Ingles on paras paikka maailmassa. Ei ole kanarialaisista riesaa, ei luonnon kauneudesta eikä tarvitse olla yksin täällä hotellihelvetissä vaan kaverina on aina toinen suomalainen tai ruotsalainen tai englantilainen kunhan ei vain kanarialainen.


    • Kirjoitin nimimerkillä don Luis jo vuonna 2007,jonka näkee kun selaa historiaa.Sittemmin vuosien jälkeen sain jäljittelijöitä,joten kirjauduin nimimerkillä donluis.Jos jostain löydätte, minua ennen, tällä kantakapakkani nimellä kirjoitetun tekstin niin nostakaa se esille.Siihen asti väitän olevani alkuperäinen.

      • Lopeta jo!

        Onpas sinulla noussut nimimerkki päähän. Taitaa olla liian iso ego sulla. Oletko oikeasti aikuinen? Oikea alkuperäinen don luis asuu todellakin granilla mutta ei kirjoita enää tuolla nimellä kun veit hänen nimimerkkinsä.


      • Milloin kakkososa??

        Kun lukee teidän vakituiseen kanarialla asuvien juttuja, ei tule mieleen muuta kuin vanha -90 luvun alun elokuva: Äksyt vanhat herrat. Olette ihan samanlaisia. Kiitos nyt aina nauruista kuitenkin :D


    • itematkat

      Onnittelut hyvästä lomasta,itse tein syksyllä omatoimimatkan ja huomasin etten kovin paljoa kaipaa opaspalveluita,hotelliin pääsee halvalla paikallisbusseilla ja samaten joihinkin mielenkiintoisiin retkikohteisiin

    • Ego lienee riittävä.Miten jokin voi nousta päähän,toivon n.s. alkuperäisen nimimerkin kommenttia.Jos nimimerkki rassaa niin voin muuttaa lähestymistapaani helpottaakseni yhteydenpitoa.Päähän menee nautinta aineet ,se minkä nimimerkistäni sanoin on helposti todennettavaa.Olen Suomessa ja ehkä Vuoden päästä Inglesissä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2819
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      386
      2690
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2210
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1876
    5. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      74
      1855
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1793
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1784
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      143
      1718
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1603
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1502
    Aihe