Nainen vallassa...edelleen..

-BoH-

VAROITUS. Tämä tarina sisältää;

-eläimiin sekaantumista
-"homoeroottisia" sävyjä, vaikkei miesten kesken mutta..

Jos koet eo. asiat ällöttäviksi, ÄLÄ LUE. Takaan että tökkää..

Jos kestät lukea täysin fiktiivistä tarinaa jossa todellakin tapahtuu kaikenlaista eo. tyyliin, anna mennä. Tosin siinä tapauksessa suositten että vilkaiset pohjalle

-Nainen vallassa..
-Nainen vallassa..2
-Nainen vallassa...vai..

Tarinoita, tämä on jatkoa noille kaikille, yhtä ja samaa pötköä. Sen takia tämä tarina ei oikein avaudu jos ei noita aiempia ole lukenut.
Löytyy täältä hakutoiminnon kanssa, kaikki on kinky- palstalla mutta ensimmäiset jo jossain tuolla arkiston kätköissä. Kaikki on myös samalla nimimerkillä joten silläkin hakien löytyy.

Rohkeat, teitä on varoitettu... --->Jäseniä kivisti ja jalat väsyi todella pitkältä tuntuneen matkan aikana yrittäessäni kaikin jäljellä olevin voimin kestää pystyssä nojaten hevostenkuljetusvaunun tolppaan kunnes viimeinkin saavuttiin ilmeisesti perille. Reetan avatessa vaunun etuoven haistoin heti navetan tuoksun ja hetken sokaisevaan kirkkauteen taas totuttuani näinkin tutun maatilan pihapiirin.
Tuija laski takaluukun alas, vastaanotti karjakon ojentaman talutusnuoran ja peruututti minut vaunusta ulos. Elimeni roikkui velttona ja todella hellänä siittola reissun jäljiltä. Väsyneenä, yrittäen joka askeleella varoa sen läpsymistä reisiin astelin talutettuna naisten perästä navettaan ja suoraan samaan tyhjään parsipaikkaan jossa olin ollut lähes aina sidottuna, kuten pian taas. Emäntä sitoi narut tottunein ottein nopeasti karjakon avustuksella.

-noin, sonnipoika taas kotinavetassa.. olikin varmasti antoisa reissu olla yökylässä, ainakin tämä oli oikein antoisaa mitä siitä seurasi.. hih

Tuija virnisti napaten setelitukon taskustaan alkaen selata sitä, rahat jotka oli siittolan emännältä saanut lähtiessämme. Tuijotin tyrmistyneenä kuinka julkea nainen selasi tukkoa laskiessaan seteleitä siinä ihan silmieni edessä, vinkkasi silmää ja lähti hihitellen Reetan kanssa pois navetasta.
Lysähdin makuulle, sidottuna toki kuten ennenkin, tällä kertaa mielessä ei ollut kuitenkaan mitään muutakuin vain saada levätä.
Jossain vaiheessa heräsin pöppyräisenä karjakon tökkiessä minua kumisaappaallaan

-herätys.. siinä olis sonnipojalle hiukan evästä, emäntä haluaa että syöt kunnolla jotta se sinun spermantuotanto kestää yllä ja saat pian taas pallit täyteen. Sen jälkeen on myös iltalypsyn aika joten syöhän nyt nopeasti ja reippaasti niin päästään töihin

Reetta toimitti ohjeitaan minua herätellen, eteeni olikin ilmestynyt tuttu kaukalo ja reilu annos ruokaa. Unisena, edelleen väsyneenä kömmin kontilleni. Tartuin kuitenkin ohjeiden mukaisiin toimiin nopeasti, se samperin lanka, mikä lie sähköiskulaite olikaan oli edelleen kivespussieni juuressa ja kun yhtään ei edelleenkään tehnyt mieli kokea sitä sätkyä käytännössä, se todellakin ajoi naisten asian täydellisesti ja sai minut erittäin tottelevaisena toteuttamaan heidän käskynsä.
Ahmin kaukalon tyhjäksi hotkimalla eikä aikaakaan kun karjakko ilmestyi taas luokseni

-hyvä poika! täällä onkin jo syöty, meinasin unohtaa tämän jälkkärin.. Emäntä oli niin tyytyväinen rahasummaan jonka sinun spermalla sai että heltyi tälläistä suklaavanukasta antamaan ruuan päälle.. tosin en kyllä kehtaa tuota kaukaloa tällä sotkea kun olet noin nätisti sen jo nuollut... mutta ei hätää, onneksi sinä voit tämän nauttia muutenkin, sillä tavalla että minäkin nautin....

Reetta totesi tyytyväisenä hypistellen samalla jotain vanukaspurkkia auki, sykkeeni tiheni nuoren naisen puheen myötä kaiken aikaa kunnes silmät vettyen katselin miten tuo vahingoniloisesti virnistelevä julmetun kiihottavan näköinen karjakko asettui tukevasti eteeni seisomaan ja valutteli, kuin muka vahingossa kaiken suklaisen mössön mustille kumisaappailleen..

38

10565

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • -BoH-

   Niin arvasin tämän, pääni painui häpeästä tietäessäni mitä nyt seuraa..

   -hih.... voooikun sinä näytät niin ihanan nololta, ai että.. tähän voisi niin tottua, me naiset nautitaan niin vietävästi sinun nöyryyttämisestä.. joten siitä eikun vaan jälkiruokaa vielä hiukan päälle, nuolet minun kumisaappaat samalla oikein puhtaiksi ja sitten lypsylle! Hehe..

   Yhä vain tyrmistyneenä tuijotin huvittuneen ilkikurista huivipäätä joka eleillään osoitteli navettasaappaitaan. Nainen ihasteli tyytyväisenä kun kumarruin taas kerran täysin lyötynä kieli pitkällä töihin ja alkoi samalla itse vaivihkaa silloin tällöin lipaisten maistella purkkia puhtaaksi.

   -mmm.. eikö ookkin hyvää vanukasta! Nam, ainakin minusta, mites sieltä.. kumisaappailta.. hihi.. noh, lomittajapoika.. nyt vauhtia siihen niin päästään vielä navettatöihinkin joskus, emäntä kun kohta tulee ja löytää sinut vielä sieltä lattialta eikä töistä, tiedä miten suuttuu..

   Suljetuin silmin, kuunnellen Reetan avoimesti vahingoniloista pilkkaa nuolin kaiken vanukkaan reippaasti pois naisen saappailta saaden ne pian taas kiiltelemään puhtaina, syljestäni kosteina. Reetta suorastaan tihkui onnea ja valtaansa seuraten jo tosin hyvinkin tutuksi muodostunutta touhuani, naiset ei vaan millään tuntuneet saavan tarpeekseen kumisaappaidensa nuolettamisesta, tosin suuri syy siihen oli varmaan se että näkivät niin selkeästi miten valtavan paljon minua, miestä sillä nöyryyttivät. Toki naiset tuntuivat pitävän myös erittäin paljon puhtaina kiiltävistä saappaistaan..
   Ajastaan karjakon hyristessä jälleen tyytyväisyyttä tämä päästi minut enimmistä naruista irti kytkien sen yhden ja ainoan kaulastani taas katon kiskossa kulkevaan lenkkiin ja komensi minut töihin.

   Emäntäkin saapui navettavaatteensa vaihdettuaan takaisin juuri kun olin saanut ensimmäiselle lehmälle lypsimen kiinni, astellen suoraan karjakon luo vilkaisten tämän upeasti kiilteleviä mustia kumisaappaita ja sitten nauruun ratketen minua

   -jaa se tais olla oikein maukasta vanukasta, ja minä arvaan kyllä miten ja mistä tarjoiltuna sinä sen sait! Hihi.. ai että, meidän Reetta on kyllä niin täydellinen karjakko ja selvästi samalla aaltopituudella minun kanssa mikä teidän miesten paikka on.. varsinkin meidän lomittajapojan paikka

   Molemmat tirskui kuin pahankuriset kakarat katsellen toisiaan ja minua pyyhkiessäni jo seuraavan lehmän utareita. Häpesin yhä vain enemmän, posket leimusi kuin tulessa jatkaessani nöyryytettynä töitäni ihastelevien katseiden alla kunnes naiset alkoi supattaa jotain keskenään. Sain välillä sellaisia katseita että selkäpiitä karmi, olin ihan varma että nyt on taas jotakin mielessä sen ollessa ihan varmasti jotakin minun liittyvää.
   En voinut kuitenkaan tilanteelle edelleenkään mitään, olin alistettuna naisten vallassa täydellisesti joten puuhasin vain punastellen ja lisänöyryytystä peläten kiltisti töitäni.

   Viimeisen lehmän ollessa jo lypsyssä keräilin tavaroita ja muita lypsimiä valmiiksi, pois vietäväksi kun huomasin auton ajavan pihaan pyöräyttäen navetan oven eteen parkkiin. Sykkeeni alkoi tykyttää äkkiä kiivaammin, emäntä huomasi auton myös ja minua salaperäisesti vilkaisten asteli karjakeittiöön ilmeisesti tulijaa vastaan.
   Reetta tuli hymyillen luokseni

   -no jokos alkaa lomittajapojalla olla hommat tehty, kun saat tämän viimeisen lehmän lypsettyä niin äkkiä sitten kaikki lypsimet ja tavarat maitohuoneeseen, sinua ei aleta täällä odottelemaan, eikä me haluta tuota meidän eläinlääkäriä odotuttaa.. Jannalla on muitakin kiireitä

   Katsoin suurin ymmyrkäisin silmin karjakkoa uuden pakokauhun aallon kohistessa taas pitkin kehoani kasvaen yhä vain suuremmaksi. Lähes järkyttyneenä kuulemastani ollen ihan varma että nyt on taas minun pään menoksi jotakin todella huimaa keksitty, irrottelin viimeistä lypsintä ja lähdin karjakon edeltä viemään kaikkia pesuun. Mentiin karjakeittiöön jossa punastuin, jos mitenkään enää mahdollista vielä lisää.
   Emäntä kääntyi suuntaani ja näin taas kerran miten naisen silmät suorastaan imi ja nautiskeli kuin huumeesta minusta huokuvaa häpeää ja nolostumista. Toinen, kumarassa juuri toistakin kumisaapasta jalkaan vetävä vaalea, ponnaripäinen kaunis nainen ojentautui ylös myöskin minua katselemaan. Mielessäni suorastaan kiljui mistä näitä naisia oikein tänne riittää, miksi ja miten ihmeessä minä olen tähän pinteeseen onnistunut itseni tunaroimaan. Mieleeni tulvi se nyt jo vietävän kipeä muisto hetkestä jossa olin ollut niin lähellä kostoani, niin valtavan suuresti nauttien sen lunastamisesta, joka kuitenkin kaikki valui sormieni välistä kalkkiviivoilla ihan täysin oman hölmöilyni takia. Epäonnistumisen tunne, naisten käärimästä voitosta juontuva ärsytys ja muut vastaavat tunteet pisti syvälle miehiseen sieluuni sillä sekunnilla.

   • -BoH-

    Vaaleahiuksinen eläinlääkäri, hänkin jo navettavaatteisiin pukeutuneena sinisessä piukassa lappuhaalarissa ja t-paidassa, mustat kumisaappaat jaloissaan katseli minua hymyillen kiinnostuneena päästä saappaisiin alkaen samantien asetella ja solmia vielä emännän ojentamaa huivia päähänsä. Naisen nostaessa kädet ylös kiinnitin huomiota tämän kauniin uuden tuttavuuden kohtalaisen reilunkokoiseen ja muodokkaaseen poveen joka tavallaan puristui ja nousi vielä hieman enemmän esille. Nielaisin taas äkkiä kuivunutta kurkkuani samalla kun koitin luimia mahdollisimman näkymättömästi naisten ohi maitohuoneeseen lypsimineni

    -..jaa tämäkö se, lomittajapoika, osa-aikainen sonnipoika teillä täällä on...
    ja tällekin sonnillekko sinä sitä tarkastusta myöskin meinasit.. ?

    Kuulin sydämen melkein pysäyttävät emännälle suunnatut kysyvät sanat takanani uuden tulijan äänellä. Meinasin pyörtyä paniikista sulkiessani silmät, samalla suorastaan ähkäisten häpeästä tarrasin nojaten tukea kiskossa roikkuvasta lypsimestä kestääkseni jalollani. Minä niin arvasin että jotakin on tekeillä jossa minä olen varmasti, ikävä kyllä, huomion keskipisteenä.
    Tunsin edelleen tarkat katseet takanani karjakeittiön suunnasta laitellessani kiltisti ja toimeliaana lypsimiä ja muita tarvaroita pesuun.
    Emännän vastattua myöntävästi naiset jatkoi haasteluaan viereisessä huoneessa iloisen naurunremakan vallatessa välillä koko porukan.
    Pian saatuani kaiken tehtyä kuten aina ennenkin ja ohjeiden mukaan, minulta loppui puuha ja minkäänlaiset edes tekosyyt olla tekevinään jotain, juutuin vain paniikissa sykkeen nakuttaessa miljoonaa pyyhkimään seinustalla olevaa tiskipöytää.

    Mielessäni jyskytti haave että naiset olisi vain puhuneet, että unohtaisivat minut, että katoaisin, olisin näkymätön. Mitä tahansa.
    Toiveeni ammuttiin välittömästi kuitenkin alas oikein rytinällä karjakon huikatessa siinä samassa ovelta

    -noniin lomittajapoika, näyttää olevan kaikki niinkuin pitää, alas tulla sieltä niin mennään tuonne navetan puolelle takaisin.. Janna alkaa olla valmiina

    Käännyin alistuneena pakokauhun vallassa karjakon suuntaan huomaten ettei armoa todellakaan ole hitustakaan tipahtamassa tälläkään kertaa. Astelin, suorastaan valuin naisten edestä karjakeittiön läpi Reetan auki pitämää navetan ovea kohti, eläinlääkäri pujotti juuri vielä oranssia kumista essua kaulaansa alkaen sitoa sen vyötärön naruja selkänsä taakse, mustat kumisaappaat hävisi puolta vartta myöden sen alle. Näky repi kiihotukseni myötä sydäntä ja sykettä aina vain lisää samalla kun kuului karjakon ääni uudelleen mennessäni tämän ohi

    -niin sinä halusit tämän tänne siihen parteen.. ?

    -juu kyllä sinne navetan puolelle vaan, jos kumaraan saat sen niin siinä asennossa on hyvä tehdä koko tarkastus sonnipojalle..

    Ähkin jälleen noita sanoja silmäni sulkien mennessäni vaisuna kohti omaa tuttua paikkaa, paniikki ja jännitys tulevasta alkoi kietoa minua valtaansa yhä enemmän, karjakko hääräsi touhukkaana irrottaen narun kaulapannastani ja sitoi minut nyt jo harjaantuneena nopeasti käsistä ja jaloista kunnolla jalat haralleen ja kumaraan parteen.
    Pian kuuluikin kuinka karjakeittiön ovi kävi, emäntä sekä eläinlääkäri saapastelivat meidän luo. Janna laski salkkunsa seinustan pienelle pöydälle avaten sen, katselin sivusilmällä miten nainen touhusi tavaroitaan setvien. Ensimmäisenä sieltä löytyi kerman valkeat ohuet kumihanskat jotka lääkäri vetäisi käsiinsä sukkelasti, hanskat ylsi puoleen käsivarteen asti. Sitten salkusta ilmestyi stetoskooppi jota korvilleen asettelemalla nainen pyörähti viereeni.
    Tuija ja Reetta katseli vierestä iloisen puheensorinan säestämänä, jotakin kuulumisia ynnä muuta naiset tuntuivat höpöttelevän

    -noniin.. eiköhän sitten aloiteta tarkastus. Tuija kun soitti tätä käyntiä niin en heti arvannutkaan minkälainen sonnipoika täällä onkaan tarkastettavana myöskin muutaman lehmän lisäksi, aloitetaanpa tästä sonnista, sinusta sitten.. Kuuntelen ensin sydämen ja keuhkot.
    Ainakin syke tällä on kohtalaisen kiivas tällä hetkellä, tuntuu sydän lyövän vahvasti, liekö poika hieman kiihtynyt..

    Janna nojasi toisella kädellä tukea selästäni asetellen kylmää stetoskooppia eri kohtiin toisella, pian altapäin rinnalleni samalla tavalla useasta kohdasta kuunnellen kunnes taitteli stetoskoopin takaisin laukkuunsa napaten sieltä jonkin valkoisen pullon ja muovisen putkilon, tai kotelon, joka paljastikin pian sisältään hiukan normaalia pidemmän ja isomman, mutta kuitenkin lasisen normaalin kuumemittarin


   • -BoH-
    -BoH- kirjoitti:

    Vaaleahiuksinen eläinlääkäri, hänkin jo navettavaatteisiin pukeutuneena sinisessä piukassa lappuhaalarissa ja t-paidassa, mustat kumisaappaat jaloissaan katseli minua hymyillen kiinnostuneena päästä saappaisiin alkaen samantien asetella ja solmia vielä emännän ojentamaa huivia päähänsä. Naisen nostaessa kädet ylös kiinnitin huomiota tämän kauniin uuden tuttavuuden kohtalaisen reilunkokoiseen ja muodokkaaseen poveen joka tavallaan puristui ja nousi vielä hieman enemmän esille. Nielaisin taas äkkiä kuivunutta kurkkuani samalla kun koitin luimia mahdollisimman näkymättömästi naisten ohi maitohuoneeseen lypsimineni

    -..jaa tämäkö se, lomittajapoika, osa-aikainen sonnipoika teillä täällä on...
    ja tällekin sonnillekko sinä sitä tarkastusta myöskin meinasit.. ?

    Kuulin sydämen melkein pysäyttävät emännälle suunnatut kysyvät sanat takanani uuden tulijan äänellä. Meinasin pyörtyä paniikista sulkiessani silmät, samalla suorastaan ähkäisten häpeästä tarrasin nojaten tukea kiskossa roikkuvasta lypsimestä kestääkseni jalollani. Minä niin arvasin että jotakin on tekeillä jossa minä olen varmasti, ikävä kyllä, huomion keskipisteenä.
    Tunsin edelleen tarkat katseet takanani karjakeittiön suunnasta laitellessani kiltisti ja toimeliaana lypsimiä ja muita tarvaroita pesuun.
    Emännän vastattua myöntävästi naiset jatkoi haasteluaan viereisessä huoneessa iloisen naurunremakan vallatessa välillä koko porukan.
    Pian saatuani kaiken tehtyä kuten aina ennenkin ja ohjeiden mukaan, minulta loppui puuha ja minkäänlaiset edes tekosyyt olla tekevinään jotain, juutuin vain paniikissa sykkeen nakuttaessa miljoonaa pyyhkimään seinustalla olevaa tiskipöytää.

    Mielessäni jyskytti haave että naiset olisi vain puhuneet, että unohtaisivat minut, että katoaisin, olisin näkymätön. Mitä tahansa.
    Toiveeni ammuttiin välittömästi kuitenkin alas oikein rytinällä karjakon huikatessa siinä samassa ovelta

    -noniin lomittajapoika, näyttää olevan kaikki niinkuin pitää, alas tulla sieltä niin mennään tuonne navetan puolelle takaisin.. Janna alkaa olla valmiina

    Käännyin alistuneena pakokauhun vallassa karjakon suuntaan huomaten ettei armoa todellakaan ole hitustakaan tipahtamassa tälläkään kertaa. Astelin, suorastaan valuin naisten edestä karjakeittiön läpi Reetan auki pitämää navetan ovea kohti, eläinlääkäri pujotti juuri vielä oranssia kumista essua kaulaansa alkaen sitoa sen vyötärön naruja selkänsä taakse, mustat kumisaappaat hävisi puolta vartta myöden sen alle. Näky repi kiihotukseni myötä sydäntä ja sykettä aina vain lisää samalla kun kuului karjakon ääni uudelleen mennessäni tämän ohi

    -niin sinä halusit tämän tänne siihen parteen.. ?

    -juu kyllä sinne navetan puolelle vaan, jos kumaraan saat sen niin siinä asennossa on hyvä tehdä koko tarkastus sonnipojalle..

    Ähkin jälleen noita sanoja silmäni sulkien mennessäni vaisuna kohti omaa tuttua paikkaa, paniikki ja jännitys tulevasta alkoi kietoa minua valtaansa yhä enemmän, karjakko hääräsi touhukkaana irrottaen narun kaulapannastani ja sitoi minut nyt jo harjaantuneena nopeasti käsistä ja jaloista kunnolla jalat haralleen ja kumaraan parteen.
    Pian kuuluikin kuinka karjakeittiön ovi kävi, emäntä sekä eläinlääkäri saapastelivat meidän luo. Janna laski salkkunsa seinustan pienelle pöydälle avaten sen, katselin sivusilmällä miten nainen touhusi tavaroitaan setvien. Ensimmäisenä sieltä löytyi kerman valkeat ohuet kumihanskat jotka lääkäri vetäisi käsiinsä sukkelasti, hanskat ylsi puoleen käsivarteen asti. Sitten salkusta ilmestyi stetoskooppi jota korvilleen asettelemalla nainen pyörähti viereeni.
    Tuija ja Reetta katseli vierestä iloisen puheensorinan säestämänä, jotakin kuulumisia ynnä muuta naiset tuntuivat höpöttelevän

    -noniin.. eiköhän sitten aloiteta tarkastus. Tuija kun soitti tätä käyntiä niin en heti arvannutkaan minkälainen sonnipoika täällä onkaan tarkastettavana myöskin muutaman lehmän lisäksi, aloitetaanpa tästä sonnista, sinusta sitten.. Kuuntelen ensin sydämen ja keuhkot.
    Ainakin syke tällä on kohtalaisen kiivas tällä hetkellä, tuntuu sydän lyövän vahvasti, liekö poika hieman kiihtynyt..

    Janna nojasi toisella kädellä tukea selästäni asetellen kylmää stetoskooppia eri kohtiin toisella, pian altapäin rinnalleni samalla tavalla useasta kohdasta kuunnellen kunnes taitteli stetoskoopin takaisin laukkuunsa napaten sieltä jonkin valkoisen pullon ja muovisen putkilon, tai kotelon, joka paljastikin pian sisältään hiukan normaalia pidemmän ja isomman, mutta kuitenkin lasisen normaalin kuumemittarin

    -joo ihan hyvältä kuulostaa, mitataanpa sitten lämpö..

    Nainen pyörähti takaisin essun kahistessa kumisaappaita vasten ihan taakseni, tunsin kylmää tahmeaa geeliä valuvan takamukselleni ja vakoon jonka jälkeen näin sivusilmällä miten lääkäri uitti mittaria geelipullossa ja ojensi pullon sitten emännälle.

    Suljin silmäni syvään huokaisten tietäessäni ikävä kyllä tarkalleen mitä tuleman pitää, samantien tunsinkin kuinka kumiset vikkelät sormet hakeutui vakoon voidellen geeliä kunnolla peräaukolle alkaen samantien tottunein ottein myös lipsua suoleen sisään, hengitin kiivaasti puristaen silmiäni kiinni, sormi liukui ja pyöri peräaukolla kunnes vetäytyi irti ja samantien kylmä ja kova, lasinen mittari sukelsi hitaasti ja liukkaana syvälle suoleeni.
    Tuija ja Reetta katseli vierestä huvittuneena naiseläinlääkärin touhutessa tutkimuksiaan, tämän pyyhkiessä kumisilta käsiltään enimmät geelit vasten kankkujani

    -noin, mittari on pyllyssä.. jos kehtaat Reetta vaikka noin neljä minuuttia katsella aikaa niin eiköhän se sitten ole tarpeeksi, sillä aikaa voitaisiin tutkia sonnin sukuelimet..
    Sanoit Tuija että olette lypsäneet tältä spermaa paljon ulos, ja siellä Maijan siittolassakin olitte käyttäneet astumassa..?
    Siitin tosiaan näyttää punakalta ja siltä että on ollut kovasti käytössä, mutta muuten ihan normaalilta ja kunnolliselta uroksen elimeltä.. katsotaas kuinka tämä esinahka.. joo hyvin rullautuu terskan päältä kokonaan pois, terska näyttää sileältä ja myöskin normaalilta.. ja näkyy tämä reagoivan aika terhakkaasti kun heti alkaa paisua erektioon..
    Minulla on tuossa sellasta hoitavaa ja kosteuttavaa voidetta jota voidaan laittaa tähän penikseen, jätän sitä tähän teille niin voitte voidella tämän vaikkapa kerran päivässä esimerkiksi iltaisin niin palautuu paremmin ja kestää iho jos joka päivä lypsätte tämän tai käytätte muuten. Sanoisin että maksimissaan kaksi kertaa päivässä on pidemmän päälle sopiva määrä. Tiheämpää jos koitatte, tulee vain paikat kipeäksi ja äkkiä muitakin ongelmia.
    Ja vaikka tämä aika viriililtä sonnilta vaikuttaa isoine kiveksineen, että spermantuotanto on oletettavasti reilua niin silti sekin tiheästi käytettynä heikkenee. Minulla on kyllä muutama idea siihen miten saadaan maksimoitua se spermantuotto, te varmaan jo vahvasti ruokittekin, mutta siitä sitten lopuksi lisää..
    Hyvin näkyy tosiaan muna seisovan, paisuu nopeasti ja erektio on uljas ja kova.
    Kivekset tuntuu sileiltä, todellakin isoilta ja aika painavilta, milloin tämä on viimeksi tyhjentänyt pallit, vai olikos se eilinen astuminen viimeinen kerta josta kerroit? Hyvin on uudelleen täyttymässä tosiaan, kyllä täällä nyttenkin on jo melkoinen satsi..

    Janna puheli tutkimuksensa lomassa, ammattimaiset otteet ja näppärät sormet tunnusteli vieläkin hiukan hellää elintä joka siltikin välittömästi alkoi pullistua naisen käsissä, kumiset sormet veti esinahan reilusti pois terskanpäältä ja se viimeistään sai säkenöivää vauhtia erektiooni. Välittämättä sen kummemmin tuon taivaallista munan turpoamisesta täysin kovaksi käsissään nainen vain jatkoi tutkimusta siirtyen pallien tunnusteluun.
    Kiveksiä pyöriteltiin sormissa tarkasti jonka jälkeen emännän ja karjakon kanssa kaiken aikaa haastellut eläinlääkäri lyllytti niitä kuppimaisella kämmenellään.
    Lehmätkin tuntui katselevan vahingoniloisina vierestä suurilla silmillään ja tarkkaavaisina kuinka navetassa parteen kumaraan sidottua, kuumemittari pyllystä sojottaen takapuoli pystyssä olevaa lomittajapoikaa tutkitaan vuorostaan eläinlääkärin toimesta.
    Reetta ilmoitti neljä minuuttia kuluneen joten Janna tarttui taas mittariin ja pikkuisen sitä pyöritellen veti sen suolestani ulos

    -kolmekymmentäseitsemän tasan, ihan normaali on lämpökin. Ja tällä tavalla kun se rektaalisti peräsuolesta mitataan, se on tarkka. Tämä kun on näin helppo homma niin itsekkin voitte tätä seurata varsinkin jos ja kun tämä sonnipoika teillä majailee näin alasti aina täällä navetassa..
    Sitten en oikeastaan enää sen kummempaa tekiskään, tämä kun näyttää olevan ihan kaikin puolin terve ja viriili nuori uros. Pieni sisäinen tutkimus ainoastaan.. Sanoit Tuija että se meidän keinosiementäjä oli jo kerran rektaalitutkimuksen tehnyt.. ? Hyvä hyvä, sitten sekin sujuu jo helposti...hih


   • -BoH-
    -BoH- kirjoitti:

    -joo ihan hyvältä kuulostaa, mitataanpa sitten lämpö..

    Nainen pyörähti takaisin essun kahistessa kumisaappaita vasten ihan taakseni, tunsin kylmää tahmeaa geeliä valuvan takamukselleni ja vakoon jonka jälkeen näin sivusilmällä miten lääkäri uitti mittaria geelipullossa ja ojensi pullon sitten emännälle.

    Suljin silmäni syvään huokaisten tietäessäni ikävä kyllä tarkalleen mitä tuleman pitää, samantien tunsinkin kuinka kumiset vikkelät sormet hakeutui vakoon voidellen geeliä kunnolla peräaukolle alkaen samantien tottunein ottein myös lipsua suoleen sisään, hengitin kiivaasti puristaen silmiäni kiinni, sormi liukui ja pyöri peräaukolla kunnes vetäytyi irti ja samantien kylmä ja kova, lasinen mittari sukelsi hitaasti ja liukkaana syvälle suoleeni.
    Tuija ja Reetta katseli vierestä huvittuneena naiseläinlääkärin touhutessa tutkimuksiaan, tämän pyyhkiessä kumisilta käsiltään enimmät geelit vasten kankkujani

    -noin, mittari on pyllyssä.. jos kehtaat Reetta vaikka noin neljä minuuttia katsella aikaa niin eiköhän se sitten ole tarpeeksi, sillä aikaa voitaisiin tutkia sonnin sukuelimet..
    Sanoit Tuija että olette lypsäneet tältä spermaa paljon ulos, ja siellä Maijan siittolassakin olitte käyttäneet astumassa..?
    Siitin tosiaan näyttää punakalta ja siltä että on ollut kovasti käytössä, mutta muuten ihan normaalilta ja kunnolliselta uroksen elimeltä.. katsotaas kuinka tämä esinahka.. joo hyvin rullautuu terskan päältä kokonaan pois, terska näyttää sileältä ja myöskin normaalilta.. ja näkyy tämä reagoivan aika terhakkaasti kun heti alkaa paisua erektioon..
    Minulla on tuossa sellasta hoitavaa ja kosteuttavaa voidetta jota voidaan laittaa tähän penikseen, jätän sitä tähän teille niin voitte voidella tämän vaikkapa kerran päivässä esimerkiksi iltaisin niin palautuu paremmin ja kestää iho jos joka päivä lypsätte tämän tai käytätte muuten. Sanoisin että maksimissaan kaksi kertaa päivässä on pidemmän päälle sopiva määrä. Tiheämpää jos koitatte, tulee vain paikat kipeäksi ja äkkiä muitakin ongelmia.
    Ja vaikka tämä aika viriililtä sonnilta vaikuttaa isoine kiveksineen, että spermantuotanto on oletettavasti reilua niin silti sekin tiheästi käytettynä heikkenee. Minulla on kyllä muutama idea siihen miten saadaan maksimoitua se spermantuotto, te varmaan jo vahvasti ruokittekin, mutta siitä sitten lopuksi lisää..
    Hyvin näkyy tosiaan muna seisovan, paisuu nopeasti ja erektio on uljas ja kova.
    Kivekset tuntuu sileiltä, todellakin isoilta ja aika painavilta, milloin tämä on viimeksi tyhjentänyt pallit, vai olikos se eilinen astuminen viimeinen kerta josta kerroit? Hyvin on uudelleen täyttymässä tosiaan, kyllä täällä nyttenkin on jo melkoinen satsi..

    Janna puheli tutkimuksensa lomassa, ammattimaiset otteet ja näppärät sormet tunnusteli vieläkin hiukan hellää elintä joka siltikin välittömästi alkoi pullistua naisen käsissä, kumiset sormet veti esinahan reilusti pois terskanpäältä ja se viimeistään sai säkenöivää vauhtia erektiooni. Välittämättä sen kummemmin tuon taivaallista munan turpoamisesta täysin kovaksi käsissään nainen vain jatkoi tutkimusta siirtyen pallien tunnusteluun.
    Kiveksiä pyöriteltiin sormissa tarkasti jonka jälkeen emännän ja karjakon kanssa kaiken aikaa haastellut eläinlääkäri lyllytti niitä kuppimaisella kämmenellään.
    Lehmätkin tuntui katselevan vahingoniloisina vierestä suurilla silmillään ja tarkkaavaisina kuinka navetassa parteen kumaraan sidottua, kuumemittari pyllystä sojottaen takapuoli pystyssä olevaa lomittajapoikaa tutkitaan vuorostaan eläinlääkärin toimesta.
    Reetta ilmoitti neljä minuuttia kuluneen joten Janna tarttui taas mittariin ja pikkuisen sitä pyöritellen veti sen suolestani ulos

    -kolmekymmentäseitsemän tasan, ihan normaali on lämpökin. Ja tällä tavalla kun se rektaalisti peräsuolesta mitataan, se on tarkka. Tämä kun on näin helppo homma niin itsekkin voitte tätä seurata varsinkin jos ja kun tämä sonnipoika teillä majailee näin alasti aina täällä navetassa..
    Sitten en oikeastaan enää sen kummempaa tekiskään, tämä kun näyttää olevan ihan kaikin puolin terve ja viriili nuori uros. Pieni sisäinen tutkimus ainoastaan.. Sanoit Tuija että se meidän keinosiementäjä oli jo kerran rektaalitutkimuksen tehnyt.. ? Hyvä hyvä, sitten sekin sujuu jo helposti...hih

    Eläinlääkäri suorastaan räjäytti ajatukseni, korvissa soi jälleen eläimellinen häpeän ja paniikin kohina, nainen kävi pikaisesti salkullaan napaten sieltä oranssin pitkän siemennyskäsineen, ihan samanlaisen kuin mitä siementäjä Saija oli käyttänyt vetäen sen oikeaan käteensä valkoisen kertakäyttöhanskan tilalle. Tuija oli tilanteen tasalla automaattisesti tarjoten heti geeliä pullosta truuttaamalla Jannalle, joka samointein kääntyi takaisin takapuoleni ääreen kättään liukkaaksi hieroen ja alkoi suoraan muitta mutkitta sormella lipsutella peräaukossani, sormi voiteli sitä pikaisin liikkein, pian toinen sormi liittyi mukaan, kohta kolmas. Naisen otteet oli todella määrätietoiset ja tottuneet, paineentuntu lisääntyi pikkuhiljaa mutta ammattilaisen ollessa asialla tämä sai peräaukkoni lämmitettyä ja venyteltyä helposti ja vääjäämättä joustamaan tahtoonsa.
    Suorastaan huohotin jo ääneen kun neljäskin sormi alkoi survoutua peräaukossa, nainen nojasi ja painoi minua vasten hitaasti aika pitkään, tunsin miten takapuoleni antoi yhä vain lisää periksi, kunnes käsi hiukan vetäytyi, havaitsin miten nainen hiukan kumartui samalla kun tunsin peukalon neljän muun sormen lisäksi aukolla ja armoa antamatta, käsi vain liukui kiduttavan hitaasti yhä syvemmälle kunnes ykskaks sen levein kohta voitti sulkijalihaksen ja käsi solahti helposti liukkaana suoleen..

    Haukoin henkeä ja tutisin, valtava paineentuntu säkenöi kehooni, aivan kuin olisi ollut mieletön kakkahätä. Samointein tunsin miten sormet ja koko käsi alkoi tutkimuksensa peräsuolessani

    -juu hyvin onnistuu rektaalitutkimus tälle sonnipojalle niinkuin arvelinkin, täältä tuntee, kuten varmaan Saijakin sanoi, hyvin nämä uroksen sisäiset sukupuolielimet ja muun, eturauhanen vaikuttaa ihan normaalilta ja muutenkin tämä tuntuu ihan terveeltä urokselta. Tämä tutkimus kannattaa tehdä uroksille tarpeeksi useasti niin ollaan ajoissa sitten jos jotain poikkeavaa tulee..
    Joo, nyt voitas sitten se spermanäyte lypsää samalla tässä näin, se varmaan keinosiementäjäkin tämän näytti että kun täältä vähän peräsuolen kautta samalla hierotaan ja stimuloidaan eturauhasta, saadaan uros ruikkimaan spermansa todella nopeasti ulos kuin myös pumppaamaan itsensä ihan tyhjiin.. jos Reetta kehtaat ottaa tuon näytekupin..

    Karjakko ja emäntä tirskui yhä enemmän huvittuneina ja vahingoniloisina Jannan upottaessa siemennyskäsineellä suojatun kätensä puoleen käsivarteen asti peräaukkooni tämän jatkaessa tutkimuksiaan. Tuija vastaili nyökytellen eläinlääkärin olevan ihan oikeassa siementäjän suhteen.
    Aloin samantien välittömästi taas tutista ja kangistua, muna seisoi järjettömän kovana ja limaa vuotavana, Janna löysi sen saman kohdan mitä hieromalla keinosiementäkin oli saanut minut lähes välittömästi räjähtämään ja purkautumaan kuin tulivuori.

    Reetta haki sivupöydältä lääkärin varaaman näytekupin ja kyykistyi viereeni vilkaisten sameita sekaisia silmiäni hihitellen, eläinlääkäri tarttui jykevään nytkyvään siittimeen jalkojeni välistä alkaen samantien lypsää sitä määrätietoisesti, lähes välittömästi tuon sisäisen hieromisen avustamana aloin sykkiä ja kouristella, tuntui että silmät kiertyy ympäri pyörien, ehdin juuri ja juuri nähdä sekä tajuta kuinka karjakko näytti pilkallisena kieltään kunnes suorastaan ääneen parkaisten laukesin rajusti purskahtaen Reetan pitämään näytekuppiin..

    Purkauduin voimalla ruiskien taas kerran paksua harmaata spermaa isoin sykäyksin, naisten suureksi iloksi.
    Eläinlääkäri toimi aivan kuten keinosiementäjäkin oli tehnyt, määrätietoisin ottein lypsi valtavan annoksen spermaa minusta ulos, kunnes päästi munan otteestaan pitkän viimeisen vedon jälkeen ja veti hitaasti kätensä ulos peräaukosta.

    -noin ne tulee urokset todella helposti, ja eikös tullutkin iso sperma-annos. Tämä on kyllä todella hyvä ja terve sonnipoika teillä, ja siihen siitoshommaan oikein mainio. Käytän tuon sperman tutkittavana niin katsotaan että senkin puoleen kaikki on kunnossa ja saadaan samalla selville miten hedelmällistä spermaa tältä pojalta tulee. Silloin tais Saijakin ottaa testit? Jep, sitten se miten tuota spermantuotantoa, ja varsinkin oikein hedelmällisen sperman tuotantoa saa yllytettyä, on se vahva ruokinta ja nimenomaan proteiinipitoinen ruoka. Ja mikäs sen parempaa siihen on kuin tämä siemenneste itse, otan tästä pienen näytteen vaan, loput voitte syöttää sonnipojalle takaisin.. niinhän te taisitte silloin kerran jo tehdäkkin.. hih..
    Sperma on todellakin erittäin proteiinipitoista joten se on hyvä lisä ravintoon. Tosin nytkun teillä on tarkoitus tältä sonnilta sitä saada, ei ole suurta hyötyä kierrättää tätä tämän omaa vaan jostain on saatava lisää, ja mikäs sen helpompaa täällä kun teillä on navetassa noita toisia sonneja aina väkisinkin niin nehän on todella hyvä sperman, ja lisäproteiinin lähde...
    Teillä kun on kuulemma se astutuspukki täällä niin jos Reetta otat sonnipojan sinne, me Tuijan kanssa silläaikaa valmistellaan muuta.


   • -BoH-
    -BoH- kirjoitti:

    Eläinlääkäri suorastaan räjäytti ajatukseni, korvissa soi jälleen eläimellinen häpeän ja paniikin kohina, nainen kävi pikaisesti salkullaan napaten sieltä oranssin pitkän siemennyskäsineen, ihan samanlaisen kuin mitä siementäjä Saija oli käyttänyt vetäen sen oikeaan käteensä valkoisen kertakäyttöhanskan tilalle. Tuija oli tilanteen tasalla automaattisesti tarjoten heti geeliä pullosta truuttaamalla Jannalle, joka samointein kääntyi takaisin takapuoleni ääreen kättään liukkaaksi hieroen ja alkoi suoraan muitta mutkitta sormella lipsutella peräaukossani, sormi voiteli sitä pikaisin liikkein, pian toinen sormi liittyi mukaan, kohta kolmas. Naisen otteet oli todella määrätietoiset ja tottuneet, paineentuntu lisääntyi pikkuhiljaa mutta ammattilaisen ollessa asialla tämä sai peräaukkoni lämmitettyä ja venyteltyä helposti ja vääjäämättä joustamaan tahtoonsa.
    Suorastaan huohotin jo ääneen kun neljäskin sormi alkoi survoutua peräaukossa, nainen nojasi ja painoi minua vasten hitaasti aika pitkään, tunsin miten takapuoleni antoi yhä vain lisää periksi, kunnes käsi hiukan vetäytyi, havaitsin miten nainen hiukan kumartui samalla kun tunsin peukalon neljän muun sormen lisäksi aukolla ja armoa antamatta, käsi vain liukui kiduttavan hitaasti yhä syvemmälle kunnes ykskaks sen levein kohta voitti sulkijalihaksen ja käsi solahti helposti liukkaana suoleen..

    Haukoin henkeä ja tutisin, valtava paineentuntu säkenöi kehooni, aivan kuin olisi ollut mieletön kakkahätä. Samointein tunsin miten sormet ja koko käsi alkoi tutkimuksensa peräsuolessani

    -juu hyvin onnistuu rektaalitutkimus tälle sonnipojalle niinkuin arvelinkin, täältä tuntee, kuten varmaan Saijakin sanoi, hyvin nämä uroksen sisäiset sukupuolielimet ja muun, eturauhanen vaikuttaa ihan normaalilta ja muutenkin tämä tuntuu ihan terveeltä urokselta. Tämä tutkimus kannattaa tehdä uroksille tarpeeksi useasti niin ollaan ajoissa sitten jos jotain poikkeavaa tulee..
    Joo, nyt voitas sitten se spermanäyte lypsää samalla tässä näin, se varmaan keinosiementäjäkin tämän näytti että kun täältä vähän peräsuolen kautta samalla hierotaan ja stimuloidaan eturauhasta, saadaan uros ruikkimaan spermansa todella nopeasti ulos kuin myös pumppaamaan itsensä ihan tyhjiin.. jos Reetta kehtaat ottaa tuon näytekupin..

    Karjakko ja emäntä tirskui yhä enemmän huvittuneina ja vahingoniloisina Jannan upottaessa siemennyskäsineellä suojatun kätensä puoleen käsivarteen asti peräaukkooni tämän jatkaessa tutkimuksiaan. Tuija vastaili nyökytellen eläinlääkärin olevan ihan oikeassa siementäjän suhteen.
    Aloin samantien välittömästi taas tutista ja kangistua, muna seisoi järjettömän kovana ja limaa vuotavana, Janna löysi sen saman kohdan mitä hieromalla keinosiementäkin oli saanut minut lähes välittömästi räjähtämään ja purkautumaan kuin tulivuori.

    Reetta haki sivupöydältä lääkärin varaaman näytekupin ja kyykistyi viereeni vilkaisten sameita sekaisia silmiäni hihitellen, eläinlääkäri tarttui jykevään nytkyvään siittimeen jalkojeni välistä alkaen samantien lypsää sitä määrätietoisesti, lähes välittömästi tuon sisäisen hieromisen avustamana aloin sykkiä ja kouristella, tuntui että silmät kiertyy ympäri pyörien, ehdin juuri ja juuri nähdä sekä tajuta kuinka karjakko näytti pilkallisena kieltään kunnes suorastaan ääneen parkaisten laukesin rajusti purskahtaen Reetan pitämään näytekuppiin..

    Purkauduin voimalla ruiskien taas kerran paksua harmaata spermaa isoin sykäyksin, naisten suureksi iloksi.
    Eläinlääkäri toimi aivan kuten keinosiementäjäkin oli tehnyt, määrätietoisin ottein lypsi valtavan annoksen spermaa minusta ulos, kunnes päästi munan otteestaan pitkän viimeisen vedon jälkeen ja veti hitaasti kätensä ulos peräaukosta.

    -noin ne tulee urokset todella helposti, ja eikös tullutkin iso sperma-annos. Tämä on kyllä todella hyvä ja terve sonnipoika teillä, ja siihen siitoshommaan oikein mainio. Käytän tuon sperman tutkittavana niin katsotaan että senkin puoleen kaikki on kunnossa ja saadaan samalla selville miten hedelmällistä spermaa tältä pojalta tulee. Silloin tais Saijakin ottaa testit? Jep, sitten se miten tuota spermantuotantoa, ja varsinkin oikein hedelmällisen sperman tuotantoa saa yllytettyä, on se vahva ruokinta ja nimenomaan proteiinipitoinen ruoka. Ja mikäs sen parempaa siihen on kuin tämä siemenneste itse, otan tästä pienen näytteen vaan, loput voitte syöttää sonnipojalle takaisin.. niinhän te taisitte silloin kerran jo tehdäkkin.. hih..
    Sperma on todellakin erittäin proteiinipitoista joten se on hyvä lisä ravintoon. Tosin nytkun teillä on tarkoitus tältä sonnilta sitä saada, ei ole suurta hyötyä kierrättää tätä tämän omaa vaan jostain on saatava lisää, ja mikäs sen helpompaa täällä kun teillä on navetassa noita toisia sonneja aina väkisinkin niin nehän on todella hyvä sperman, ja lisäproteiinin lähde...
    Teillä kun on kuulemma se astutuspukki täällä niin jos Reetta otat sonnipojan sinne, me Tuijan kanssa silläaikaa valmistellaan muuta.

    Läähätin erittäin raivoisan purkautumiseni jälkijäristyksissä mutten voinut silti estyä kuulemasta naisen sanoja, sanoja jotka sai minut kangistumaan uudelleen, entistä suuremmasta kauhusta.
    Karjakko irrotteli narut ja ohjasti minut talutusnuoran avulla toiseen päähän navettaa karsinan luo jossa se astutuspukin esittely oli pidetty.. Se joka oli saanut minut heräämään öisin ja hikoilemaan ties kuinka monet lakanat pesuun, se häpeä!
    Pian Tuija ja Jannakin saapasteli karsinaan oranssin kumisen essun kahistessa edelleen eläinlääkärin etumuksen suojana. Janna kyykistyi suoraan pukin luo ja selkeästi tietäen mitä tekee alkoi asetella sen sisällä, alla olevaa kirkasta putkilosysteemiä

    -tämä on hyvä astutuspukki, sperman keruuseen varsinkin. Tokihan se sperma voitaisin tarjota tälle lomittajapojalle muutenkin... mutta minä luulen että tämä tapa on erityisen nautittava teillekkin, joten, tälläinen vasikoiden juottosangon vanha tutti sopii just tähän keinovaginan päähän, tähän johon siemennestesäiliö normaalisti tulee.

    Nyt jos Reetta tuot sen sonnipojan tähän näin.. polvistu siihen pukin alle, ja nyt otat tämän suuhun.. noooh.. kunnolla imet sen suihin kuin munan.. hih.. ihan varmasti tiedät miten, kuulin tuossa tosiaan Riikalta miten te olitte hiukan antaneet tekomunaa tälle edestä ja takaa oikein naisissa.. heh
    Noin, se suuhun kunnolla ja sitten sidotaan poika napakasti päästään kiinni hihnalla tähän näin, niskan ympäri. Sitten kädet vielä tänne pukin putkiin kiinni.. Nyt ei poika pääse pakenemaan eikä mahda mitään, huomaatte myös kun tämä nostetaan oikein aidon kunnon sonnin korkeudelle tämä astutuspukki, niin poika on kontillaan sen alla automaattisesti pää ja suu yläviistoon pystyssä ja oikein hyvässä asennossa nielemiseen eikä voi todellakaan mitenkään olla nielemättä..

    Janna nauratti Tuijaa ja Reettaa jutuillaan mitä oli Riikalta kuullut saaden minut entistä enemmän häpeämään siitä nöyryytyksestä kunnes aikansa selitettyään ja naisten touhuttua huomasin olevani napakasti ja omituisesti sidottuna astutuspukin alla kontillani vasikoiden juottotutti suussa. Naisen haastellessa viimeisen selityksensä emännälle ja karjakolle.. Luulin halkeavani järkytyksestä kuullessani sen.
    Suorastaan huusin pakokauhussa vastalausetta kiskoen käsiäni naruista mutten päässyt mihinkään, protestoimiseni tukehtui tutin takia pelkäksi muminaksi naisten revetessä vain hulvattomaan nauruun kun nämäkin ilmeisesti tajusivat kokonaisuuden ja eläinlääkärin suunnitelman.

    -Oikein hyvä, nyt Reetta jos kehtaat hakea sen ihan oikean sonnin sieltä, näytetään tälle lomittajapojalle miten se oikea siitossonni oikein astuu astutuspukkia ja ruiskii spermat.. Olikos tuo pulmu, tuo laitimmainen lehmä se joka on kiimassa?

    Seurasin epätodellisen järkytykseni riepottelemana miten karjakko pujahti toiselle puolelle navettaa sonnien karsinoiden suuntaan. Tuijalla oli sillä hetkellä neljä aitoa sonnia kasvatuksessa, eikä aikaakaan kun Reetta talutti yhden niistä meidän luokse. Janna kysyi jotain kiimaista lehmää emännältä saaden myöntävän vastauksen ja pyörähti tämän luona jälleen kermanvalkeat ohuet kumihanskat molemmissa käsissään tuoden jonkunlaista limaista rättiä mukanaan.Yritin uudelleen anella armoa, mumisin tutti suussa alistuneella äänellä muutaman kyyneleen kihotessa paniikista ja häpeästä silmäkulmaani Tuijan vain nauraessa

    -nooh sonnipoika, äläs nyt ölise siinä.. koitahan nyt olla mies ja kiltisti hiljaa totella, kuulit mitä eläinlääkäri sanoi. Sinulle tarvitaan vahvaa ja proteiinipitoista ravintoa, ja meillä tässä navetassa toimitaan niinkuin lääkäri määrää.. hih. Eipä tullu mieleenkään, mutta tämähän on tosiaan oikein hyvä, jotain hyötyä näistä sonneistakin..


   • -BoH-
    -BoH- kirjoitti:

    Läähätin erittäin raivoisan purkautumiseni jälkijäristyksissä mutten voinut silti estyä kuulemasta naisen sanoja, sanoja jotka sai minut kangistumaan uudelleen, entistä suuremmasta kauhusta.
    Karjakko irrotteli narut ja ohjasti minut talutusnuoran avulla toiseen päähän navettaa karsinan luo jossa se astutuspukin esittely oli pidetty.. Se joka oli saanut minut heräämään öisin ja hikoilemaan ties kuinka monet lakanat pesuun, se häpeä!
    Pian Tuija ja Jannakin saapasteli karsinaan oranssin kumisen essun kahistessa edelleen eläinlääkärin etumuksen suojana. Janna kyykistyi suoraan pukin luo ja selkeästi tietäen mitä tekee alkoi asetella sen sisällä, alla olevaa kirkasta putkilosysteemiä

    -tämä on hyvä astutuspukki, sperman keruuseen varsinkin. Tokihan se sperma voitaisin tarjota tälle lomittajapojalle muutenkin... mutta minä luulen että tämä tapa on erityisen nautittava teillekkin, joten, tälläinen vasikoiden juottosangon vanha tutti sopii just tähän keinovaginan päähän, tähän johon siemennestesäiliö normaalisti tulee.

    Nyt jos Reetta tuot sen sonnipojan tähän näin.. polvistu siihen pukin alle, ja nyt otat tämän suuhun.. noooh.. kunnolla imet sen suihin kuin munan.. hih.. ihan varmasti tiedät miten, kuulin tuossa tosiaan Riikalta miten te olitte hiukan antaneet tekomunaa tälle edestä ja takaa oikein naisissa.. heh
    Noin, se suuhun kunnolla ja sitten sidotaan poika napakasti päästään kiinni hihnalla tähän näin, niskan ympäri. Sitten kädet vielä tänne pukin putkiin kiinni.. Nyt ei poika pääse pakenemaan eikä mahda mitään, huomaatte myös kun tämä nostetaan oikein aidon kunnon sonnin korkeudelle tämä astutuspukki, niin poika on kontillaan sen alla automaattisesti pää ja suu yläviistoon pystyssä ja oikein hyvässä asennossa nielemiseen eikä voi todellakaan mitenkään olla nielemättä..

    Janna nauratti Tuijaa ja Reettaa jutuillaan mitä oli Riikalta kuullut saaden minut entistä enemmän häpeämään siitä nöyryytyksestä kunnes aikansa selitettyään ja naisten touhuttua huomasin olevani napakasti ja omituisesti sidottuna astutuspukin alla kontillani vasikoiden juottotutti suussa. Naisen haastellessa viimeisen selityksensä emännälle ja karjakolle.. Luulin halkeavani järkytyksestä kuullessani sen.
    Suorastaan huusin pakokauhussa vastalausetta kiskoen käsiäni naruista mutten päässyt mihinkään, protestoimiseni tukehtui tutin takia pelkäksi muminaksi naisten revetessä vain hulvattomaan nauruun kun nämäkin ilmeisesti tajusivat kokonaisuuden ja eläinlääkärin suunnitelman.

    -Oikein hyvä, nyt Reetta jos kehtaat hakea sen ihan oikean sonnin sieltä, näytetään tälle lomittajapojalle miten se oikea siitossonni oikein astuu astutuspukkia ja ruiskii spermat.. Olikos tuo pulmu, tuo laitimmainen lehmä se joka on kiimassa?

    Seurasin epätodellisen järkytykseni riepottelemana miten karjakko pujahti toiselle puolelle navettaa sonnien karsinoiden suuntaan. Tuijalla oli sillä hetkellä neljä aitoa sonnia kasvatuksessa, eikä aikaakaan kun Reetta talutti yhden niistä meidän luokse. Janna kysyi jotain kiimaista lehmää emännältä saaden myöntävän vastauksen ja pyörähti tämän luona jälleen kermanvalkeat ohuet kumihanskat molemmissa käsissään tuoden jonkunlaista limaista rättiä mukanaan.Yritin uudelleen anella armoa, mumisin tutti suussa alistuneella äänellä muutaman kyyneleen kihotessa paniikista ja häpeästä silmäkulmaani Tuijan vain nauraessa

    -nooh sonnipoika, äläs nyt ölise siinä.. koitahan nyt olla mies ja kiltisti hiljaa totella, kuulit mitä eläinlääkäri sanoi. Sinulle tarvitaan vahvaa ja proteiinipitoista ravintoa, ja meillä tässä navetassa toimitaan niinkuin lääkäri määrää.. hih. Eipä tullu mieleenkään, mutta tämähän on tosiaan oikein hyvä, jotain hyötyä näistä sonneistakin..

    Sillä aikaa eläinlääkäri oli pyyhkinyt rättinsä kanssa ne limat astutuspukin keinovaginalle suoraan silmieni edessä, Janna vilkaisi ilkikurisesti hymyillen silmiini sitä tehdessään kunnes siirtyi sivuun

    -noin, hiukan houkutetta.. tuo vaan Reetta se sonni tähän lähelle niin se kyllä huomaa pian tuon tuoksun.. pulmu on oikein kiimasta vuotava tuolla, erittäin sopivaa ja hyvä meille..
    Noin, katsokaas kun ei nämä urokset voi sille mitään että heti ottaa eteen.. alkoi tälläkin sonnilla välittömästi muna paisua ja liukua esiin.. pidä Reetta hiukan siinä, saa se toki nuolla ja haistella sitä limaista tekovaginaa niin saa kunnon erektion, minä sillä aikaa pääsen hyvin pyyhkäisemään tuon munan..

    Eläinlääkäri kumartui sonnin vierellä, sonnin jolla tosiaan iso muna liukui jo kovaa vauhtia esiin ja jalat alkoi tepsuttaa innosta, se hyöri kuin malttamattomana edessäni nuuhkien ja lipoen juuri naisen pyyhkimää kiimalimaista astutuspukin tekovaginaa. Janna uitti rättiä nopeasti vesiämpärissä ja pesi pikaisin liikkein reippain ottein sonnin valtavaa siitintä runkaten sitä vaimeasti kädellään samalla aivan kuin innostaen isoa sonnia vielä lisää kunnes nousi ylös

    -noniin nyt voit Reetta antaa sonnin hypätä ja astua... ja sonnipojalle siellä kontillaan, oikein hyvää ruokahalua... hih

    Naisten nauru ja tirskuminen senkuin yltyi kun kaikki kolme jäi ihastellen sivusta seuraamaan kuinka iso sonni hyöri ja möyrysi hiukan edestakaisin hypäten kuitenkin pian ahnaasti pukin päälle aivan ylleni. Silmäni laajeni, kyyneleiden kihotessa häpeästä niihin yhä vain enemmän kun katselin miten sonnin suuri elin sohi pukin takana, Janna kumartui ja kurkotti sivusta nopeasti kumisella kädellään pukin ja sonnin välissä tarttuen julmettuun siittimeen ohjaten sen tekovaginan kohdalle sonnin survaistessa sen samantien rajusti sisään innostuen rynkyttämään astutuspukkia voimiensa tunnossa, meinasin menettää tajuntani katsellessani kuinka se valtava elin survoutui tekovaginan läpi aivan nenäni alle ja takaisin, lähes suuhuni, enkä voinut tehdä mitään, iso vasikanjuottotutti oli jäykkää kumia joka pakotti suuni pysymään auki ja hihnat esti minua pakenemasta.
    Himostaan vauhkoontunut astuva sonni ei montaa työntöä tarvinnut, raju rynkytys päättyi todella nopeasti reiluun hyppyyn kun sonni survaisi valtavan elimensä ihan täysin pohjaan astutuspukin tekovaginaan lähes huulieni väliin isoon tuttiin ja laukesi todella roisisti turskahtaen ihan suoraan auki pakotettuun suuhuni..

    Kauhullani ei tuntunut olevan rajaa, naiset nauroi vedet silmissä hersyvän onnellisina vallastaan riemuiten katsellen kuinka iso sonni ja tämän valtava suonikas elin ruiskutti kuumaa paksua spermaa todella suurin ruiskahduksin suuhuni sen täyttyen hetkessä, spermaa tursui jo tutin etupuolella olevassa kirkkaassa putkessakin ja valtava siitin vain syöksi sitä lisää, meinasin tukehtua tuohon kuuman tahmaisaan pirtelöön samassa kun Janna jatkoi kikatuksensa lomasta

    -hihi.. kylläpä sieltä tuleekin paljon! Valtavan iso sperma-annos se tulee sonneiltakin kun sen näin oikein pääsee näkemään vaikkei orin ruiskimaan satsiin voikkaan vielä verrata.. mutta katsokaapas miten tursuaa.. ei se siihen tukehdu, katsokaapa vaan, kun on noin suu pystyssä niin kohta se nielee.. noh, koitas sonnipoika nyt vain niellä, et sinä siitä pois pääse kuitenkaan ennenkuin olet runsaan välipalasi nauttinut.. heh

    Meinasin todellakin tukehtua enkä voinut sillekään mitään, että ensinnäkin Janna oli täysin oikeassa minun todella suureksi ärsytyksekseni, toisekseen se nielasurefleksi tuli, ja meni.. ja nielaisin.. kuumaa ja tahmeaa sonnin spermaa oli todella paljon, pursui vielä putkessakin sonnin ruiskiessa sitä vieläkin hiukan lisää kunnes se viimein ilmeisesti toipui orgasmistaan ja liukui elimellään ulos keinovaginasta ja sitä myöten kokonaan alas pukilta..
    Naiset nauroi edelleen valtoimenaan katsellen ihastellen miten vain nielin ja nielin kuin henkeni hädässä valtavaa harmaata satsia keinovaginasta ja tutista jotta saisin kohta taas ilmaa. Tuija ja Reetta taputteli sonnia hyvästä työstä ihastellen edelleenkin sen isoa sperma-annosta hihitellen

    -noin.. hyvä poika! Niele niele vain kaikki, siinä on reilu proteiiniannos niin saat sinäkin sitten taas pallit täyteen omaa spermaasi..hehe..

    Janna kehotti räkättäen avoimesti pilkallisena, vedet silmissä täydellisesti nöyryytettynä naisten alistettavana en edelleenkään voinut muutakuin niellä, kunnes sain viimeinkin ja vaivoin pitkän ajan päästä kaiken isoin kulauksin nielaistua, putkilosta ja tutista valui hitaasti viimeisiä spermoja nieluuni kun se alaspäin suussani roikkui. Nielaisin niitä viimeisiäkin refleksin takia väkisinkin ja huohotin äärimmäisen nöyryytettynä kuunnellen naisten riemukasta ja pilkkaava naurua, jälleen kerran.


   • -BoH-
    -BoH- kirjoitti:

    Sillä aikaa eläinlääkäri oli pyyhkinyt rättinsä kanssa ne limat astutuspukin keinovaginalle suoraan silmieni edessä, Janna vilkaisi ilkikurisesti hymyillen silmiini sitä tehdessään kunnes siirtyi sivuun

    -noin, hiukan houkutetta.. tuo vaan Reetta se sonni tähän lähelle niin se kyllä huomaa pian tuon tuoksun.. pulmu on oikein kiimasta vuotava tuolla, erittäin sopivaa ja hyvä meille..
    Noin, katsokaas kun ei nämä urokset voi sille mitään että heti ottaa eteen.. alkoi tälläkin sonnilla välittömästi muna paisua ja liukua esiin.. pidä Reetta hiukan siinä, saa se toki nuolla ja haistella sitä limaista tekovaginaa niin saa kunnon erektion, minä sillä aikaa pääsen hyvin pyyhkäisemään tuon munan..

    Eläinlääkäri kumartui sonnin vierellä, sonnin jolla tosiaan iso muna liukui jo kovaa vauhtia esiin ja jalat alkoi tepsuttaa innosta, se hyöri kuin malttamattomana edessäni nuuhkien ja lipoen juuri naisen pyyhkimää kiimalimaista astutuspukin tekovaginaa. Janna uitti rättiä nopeasti vesiämpärissä ja pesi pikaisin liikkein reippain ottein sonnin valtavaa siitintä runkaten sitä vaimeasti kädellään samalla aivan kuin innostaen isoa sonnia vielä lisää kunnes nousi ylös

    -noniin nyt voit Reetta antaa sonnin hypätä ja astua... ja sonnipojalle siellä kontillaan, oikein hyvää ruokahalua... hih

    Naisten nauru ja tirskuminen senkuin yltyi kun kaikki kolme jäi ihastellen sivusta seuraamaan kuinka iso sonni hyöri ja möyrysi hiukan edestakaisin hypäten kuitenkin pian ahnaasti pukin päälle aivan ylleni. Silmäni laajeni, kyyneleiden kihotessa häpeästä niihin yhä vain enemmän kun katselin miten sonnin suuri elin sohi pukin takana, Janna kumartui ja kurkotti sivusta nopeasti kumisella kädellään pukin ja sonnin välissä tarttuen julmettuun siittimeen ohjaten sen tekovaginan kohdalle sonnin survaistessa sen samantien rajusti sisään innostuen rynkyttämään astutuspukkia voimiensa tunnossa, meinasin menettää tajuntani katsellessani kuinka se valtava elin survoutui tekovaginan läpi aivan nenäni alle ja takaisin, lähes suuhuni, enkä voinut tehdä mitään, iso vasikanjuottotutti oli jäykkää kumia joka pakotti suuni pysymään auki ja hihnat esti minua pakenemasta.
    Himostaan vauhkoontunut astuva sonni ei montaa työntöä tarvinnut, raju rynkytys päättyi todella nopeasti reiluun hyppyyn kun sonni survaisi valtavan elimensä ihan täysin pohjaan astutuspukin tekovaginaan lähes huulieni väliin isoon tuttiin ja laukesi todella roisisti turskahtaen ihan suoraan auki pakotettuun suuhuni..

    Kauhullani ei tuntunut olevan rajaa, naiset nauroi vedet silmissä hersyvän onnellisina vallastaan riemuiten katsellen kuinka iso sonni ja tämän valtava suonikas elin ruiskutti kuumaa paksua spermaa todella suurin ruiskahduksin suuhuni sen täyttyen hetkessä, spermaa tursui jo tutin etupuolella olevassa kirkkaassa putkessakin ja valtava siitin vain syöksi sitä lisää, meinasin tukehtua tuohon kuuman tahmaisaan pirtelöön samassa kun Janna jatkoi kikatuksensa lomasta

    -hihi.. kylläpä sieltä tuleekin paljon! Valtavan iso sperma-annos se tulee sonneiltakin kun sen näin oikein pääsee näkemään vaikkei orin ruiskimaan satsiin voikkaan vielä verrata.. mutta katsokaapas miten tursuaa.. ei se siihen tukehdu, katsokaapa vaan, kun on noin suu pystyssä niin kohta se nielee.. noh, koitas sonnipoika nyt vain niellä, et sinä siitä pois pääse kuitenkaan ennenkuin olet runsaan välipalasi nauttinut.. heh

    Meinasin todellakin tukehtua enkä voinut sillekään mitään, että ensinnäkin Janna oli täysin oikeassa minun todella suureksi ärsytyksekseni, toisekseen se nielasurefleksi tuli, ja meni.. ja nielaisin.. kuumaa ja tahmeaa sonnin spermaa oli todella paljon, pursui vielä putkessakin sonnin ruiskiessa sitä vieläkin hiukan lisää kunnes se viimein ilmeisesti toipui orgasmistaan ja liukui elimellään ulos keinovaginasta ja sitä myöten kokonaan alas pukilta..
    Naiset nauroi edelleen valtoimenaan katsellen ihastellen miten vain nielin ja nielin kuin henkeni hädässä valtavaa harmaata satsia keinovaginasta ja tutista jotta saisin kohta taas ilmaa. Tuija ja Reetta taputteli sonnia hyvästä työstä ihastellen edelleenkin sen isoa sperma-annosta hihitellen

    -noin.. hyvä poika! Niele niele vain kaikki, siinä on reilu proteiiniannos niin saat sinäkin sitten taas pallit täyteen omaa spermaasi..hehe..

    Janna kehotti räkättäen avoimesti pilkallisena, vedet silmissä täydellisesti nöyryytettynä naisten alistettavana en edelleenkään voinut muutakuin niellä, kunnes sain viimeinkin ja vaivoin pitkän ajan päästä kaiken isoin kulauksin nielaistua, putkilosta ja tutista valui hitaasti viimeisiä spermoja nieluuni kun se alaspäin suussani roikkui. Nielaisin niitä viimeisiäkin refleksin takia väkisinkin ja huohotin äärimmäisen nöyryytettynä kuunnellen naisten riemukasta ja pilkkaava naurua, jälleen kerran.

    Reetta katseli aikansa muiden naisten tavoin vieläkin tirskuen miten selvisin välipala- annoksestani kunnes sonninkin rauhoituttua lähti taluttamaan sitä takaisin omaan karsinaansa

    -Eikö ookkin hyvä pukki, tämä malli on sen takia siementäjilläkin esittelyssä kun on niin monikäyttöinen ja kätevä vaikka mihin. On tämä tosiaan eka kerta kun näin sitä käytän mutta tämä tosiaan hyvä systeemi teille, tällä saat oikein hyvin tälle sonnipojalle reiluja proteiinipitoisia välipaloja juotettua niin todellakin saatte tältäkin sitten enemmän hyvää hedelmäistä spermaa.. Ja eikö ookkin kätevää kun pojat hoitaa hommat keskenään, ei tarvitse kuin vierestä katsella..hih
    Mutta joo, eiköhän se ollut siinä tämän sonnin osalta, sitten jos ne pari lehmää vielä tarkastetaan?

    Janna haasteli Tuijan kanssa hetken vielä minua ihastellen kunnes naiset edelleen huvittuneina näkemästään saapasteli takaisin toiseen päähän navettaa lehmien luo jättäen minut pukkiin sidottuna nieleskelemään väkisin, vieläkin hitaasti ihan viimeisiä tekovaginasta valuvia sonnin spermoja..
    Pitkän ajan kuluttua Reetta asteli luokseni, hänkin edelleen virnistellen vallattoman vahingoniloisena

    -että sinä näytät kyllä säälittävältä.. hehe.. oliko maukasta? Tais olla oikein herkkua kun niin ahnaasti sen kaiken nielit..
    Heh.. Just tuolla sovittiin että tämä välipala, kuten Janna sitä sanoi, kuuluukin täst edespäin jokapäivä sinun ruokavalioon.
    Oot sinä kyllä.. nielet suoraan sonnilta valtavan sperma-annoksen.. mahtaa tuntua taas aika miehekkäältä.. hih..
    Nyt mennään tuonne omalle paikallesi

    Karjakko nauratti itseään omilla puheillaan ja ihastelullaan päästäessään minut pukista irti ja talutti takaisin tyhjään parsipaikkaan. Tuija tuli Jannan kanssa vielä takaisin luokseni, lääkäri veti sontaista siemennyskäsinettä hiukan alemmas oikeasta kädestään asettuen samalla jalat hiukan haralla eteeni seisomaan, emäntä vinkkasi vain sormella virnistäen josta tajusin, ikävä kyllä taas mitä minulta odotettiin joten täysin lyötynä polvistuin sen enempää protestoimatta naisten saappaiden juureen jälleen kerran nuolemaan niitä. Naiset haasteli kaikkea mahdollista samaan aikaan kun seurasivat viihtyneinä miten kieleni työskenteli kunnes kaikilla oli pian taas kauttaaltaan kostean kiiltävät kumisaappaat. Naureskeleva, minua pilkkaava lauma lähti karjakeittiön suuntaan, jäin jälleen kerran alastomana ja parteen sidottuna, sonnin spermasta tahmaisella suulla navettaan yötä viettämään.

    Valot sammui pikkuhiljaa sieltä täältä kun kuulin ovelta vielä karjakon hunajaisen, mutta selvästi ivallisen hyvän yön toivotuksen, oli jäljellä enää himmeä yövalo kun navetan ovi meni kiinni ja kuului vain loittoneva naisen nauru..


   • -BoH-
    -BoH- kirjoitti:

    Reetta katseli aikansa muiden naisten tavoin vieläkin tirskuen miten selvisin välipala- annoksestani kunnes sonninkin rauhoituttua lähti taluttamaan sitä takaisin omaan karsinaansa

    -Eikö ookkin hyvä pukki, tämä malli on sen takia siementäjilläkin esittelyssä kun on niin monikäyttöinen ja kätevä vaikka mihin. On tämä tosiaan eka kerta kun näin sitä käytän mutta tämä tosiaan hyvä systeemi teille, tällä saat oikein hyvin tälle sonnipojalle reiluja proteiinipitoisia välipaloja juotettua niin todellakin saatte tältäkin sitten enemmän hyvää hedelmäistä spermaa.. Ja eikö ookkin kätevää kun pojat hoitaa hommat keskenään, ei tarvitse kuin vierestä katsella..hih
    Mutta joo, eiköhän se ollut siinä tämän sonnin osalta, sitten jos ne pari lehmää vielä tarkastetaan?

    Janna haasteli Tuijan kanssa hetken vielä minua ihastellen kunnes naiset edelleen huvittuneina näkemästään saapasteli takaisin toiseen päähän navettaa lehmien luo jättäen minut pukkiin sidottuna nieleskelemään väkisin, vieläkin hitaasti ihan viimeisiä tekovaginasta valuvia sonnin spermoja..
    Pitkän ajan kuluttua Reetta asteli luokseni, hänkin edelleen virnistellen vallattoman vahingoniloisena

    -että sinä näytät kyllä säälittävältä.. hehe.. oliko maukasta? Tais olla oikein herkkua kun niin ahnaasti sen kaiken nielit..
    Heh.. Just tuolla sovittiin että tämä välipala, kuten Janna sitä sanoi, kuuluukin täst edespäin jokapäivä sinun ruokavalioon.
    Oot sinä kyllä.. nielet suoraan sonnilta valtavan sperma-annoksen.. mahtaa tuntua taas aika miehekkäältä.. hih..
    Nyt mennään tuonne omalle paikallesi

    Karjakko nauratti itseään omilla puheillaan ja ihastelullaan päästäessään minut pukista irti ja talutti takaisin tyhjään parsipaikkaan. Tuija tuli Jannan kanssa vielä takaisin luokseni, lääkäri veti sontaista siemennyskäsinettä hiukan alemmas oikeasta kädestään asettuen samalla jalat hiukan haralla eteeni seisomaan, emäntä vinkkasi vain sormella virnistäen josta tajusin, ikävä kyllä taas mitä minulta odotettiin joten täysin lyötynä polvistuin sen enempää protestoimatta naisten saappaiden juureen jälleen kerran nuolemaan niitä. Naiset haasteli kaikkea mahdollista samaan aikaan kun seurasivat viihtyneinä miten kieleni työskenteli kunnes kaikilla oli pian taas kauttaaltaan kostean kiiltävät kumisaappaat. Naureskeleva, minua pilkkaava lauma lähti karjakeittiön suuntaan, jäin jälleen kerran alastomana ja parteen sidottuna, sonnin spermasta tahmaisella suulla navettaan yötä viettämään.

    Valot sammui pikkuhiljaa sieltä täältä kun kuulin ovelta vielä karjakon hunajaisen, mutta selvästi ivallisen hyvän yön toivotuksen, oli jäljellä enää himmeä yövalo kun navetan ovi meni kiinni ja kuului vain loittoneva naisen nauru..

    Seuraavana päivänä aamunavetan jälkeen emäntä ja karjakko kävi ruokatauolla ja tulivat sen jälkeen takaisin, tuoden pari tuttua vierasta mukanaan. Riikka ja Jatta naapurista asteli myöskin luokseni, selvästi jälleennäkemisen riemussa.
    Aavistelin heti välittömästi pahaa, ihan varmasti oli taas jotakin kepulia naisilla mielessä.

    -katsoppas sonnipoika ketä saatiin kylään! Meille tuli eilisestä, kun sonnilta suoraan spermat nielit niin kiltisti Reetan kanssa mieleen yks toinenkin juttu, pyydettiin Riikka ja Jattakin katsomaan.. hih..
    Kun meillähän on noita nuoria pieniä sonninmulikoita tuossa nuo neljä, eikä me olla teitä esitelty vielä juuri ollenkaan pois lukien tosiaan eilinen välipalasi.. niin, tulehan sinäkin katsomaan..

    Naiset virnisteli salaperäisesti kaikki toisilleen, naapurin emäntä sekä karjakkokin oli näköjään kuulleet taas, minun suureksi lisähäpeäkseni kaiken eilisestäkin. Reetta ja Jatta päästi minut irti ja sitoi käteni selän taakse, sitten talutusnuoraan, jonka avustuksella jouduin kulkemaan naislauman perässä sonnien karsinoille. Naiset virnuili edelleen vilkuillen toisiaan Tuijan mennessä karsinoiden väliaidan luo. Jokaisella sonnilla oli oma pienehkö karsina, sonnit oli sellaisia kohtuu reilunkokoisen vasikan kokoisia, teini-ikäisiä, kuulemma emännän mukaan juuri sukukypsyyden kynnyksellä

    -joo nämä pojat on sellasia varsinaisia, sanoisko homostelijoita.. te urokset ootte kyllä melkosia.. katsos kun nämäkin on juuri siinä sukukypsyyden kynnyksellä, tai tiedä vaikka ne keskenään toimiskin näin vaikkeivät oliskaan.. mutta aina kun näitä laittaa karsinasta toiseen tai uuteen porukkaan niin näillä pojilla tuntuu olevan jännä tapa kattoa kuka on pomo ja näyttää se.. nämä alistaa toisiaan aina kuka milloinkin on olevinaan vahvin.. ja siinä aidat ryskyy ja sperma lentää.. hihi..
    Katsohan kun tästä esimerkiksi nämä kaks poikaa päästetään samaan karsinaan..

    Emäntä kertoili jotakin ihmeellisiä juttuja saaden naiset ympärilläni tirskumaan yhä vain enemmän kunnes avasi väliportin ja läpsäisi yhden sonnin toisen karsinaan. Alkoi samantien melkoinen jytinä sekä rymy kun sonnit innostui remuamaan, toinen oli selvästi hiukan isompi, kuola valui ja melkoinen alkukantainen möyry ja ölähtely pääsi valloille, eikä aikaakaan kun kookkaampi sonneista oli iso muna tanassa pyrkimässä toisen taakse kunnes pian sai alistettua tämän hiukan nalkkiin kulmaan ja pääsi hyppäämään selkään ja samantien örähdellen kuolakin roiskuen ruiski valtavan höyryävän sperma annoksen pitkin poikin toisen sonnin persettä ja karsinaa, viimeiset spermat ruiskahteli ja valui navetan lattialle kun sonni jo liukui alas toisen selästä..
    Naiset nauroi kikattaen estottoman iloisina katsellen esitystä vilkuillen samalla välillä minua

    -katso nyt... urokset keskenään, ja sperma eikun lentää ja kuola roiskuu... hehe... ootte te melkoisia sonnipoikia ja homostelijoita.. ei se tarvitse naarasta olla kunhan jotakin pääsee astumaan ja ruikkimaan spermoja minne sattuu, katso nyt miten nämäkin sotkee kaikki paikat tahmaisella höyryävällä spermallaan.. hih..
    Joo, mutta.. kuten sanottua niin sinä kun oot täällä kans meidän sonnipoika nykyään niin pitäähän meidän sinutkin esitellä näille muille sonneille.. katso nyt kuinka uteliaina ja innokkaina nämä pojat korvat pystyssä sinua katselee, oikein tohkeissaan haluten selvästi tutustua sinuunkin..

    Tuijotin täysin järkyttyneenä tuon sanonutta, pilkallisesti virnistelevää naista, kolmea muutakin nauravaa humalluttavan hyvännäköistä olentoa, neljää suurilla silmillään minua tuijottavaa sonnia joilta yhdellä roikkui vielä muna melkoisen isona ulkona valuen viimeisiä harmaita pisaroita lattialle, höyryäviä tahmaisia lätäköitä yhden sonnin persuksilla ja pitkin poikin karsinaa..
    Silmäni oli varmaan lautasina enkä tyrmistyneenä tajunnut, saati kyennyt sen enempää vastustelemaan kun saman tien naiset yhdessätuumin talutti minut viereiseen tyhjään karsinaan ja muitta mutkitta sitoi minut sen parteen kiinni kumaraan, aloin tyrmistyneenä aavistella asian oikeaa laitaa samalla kun Reetta truuttasi mukanaan tuomasta valkoisesta muovipullosta geeliä peppuvakooni ja punaisella kumihanskalla suojatulla kädellään voiteli sitä kunnolla peräaukolle ja suoleen sisäänkin muutaman sormen myötä muiden naisten siirtyessä karsinan ulkopuolelle.
    Emäntä meni taas väliportin luo jossa juuri äsken alistetuksi tullut sonni katseli minua ja naisia tiiviisti, terhakkaana korvat pystyssä.


   • -BoH-
    -BoH- kirjoitti:

    Seuraavana päivänä aamunavetan jälkeen emäntä ja karjakko kävi ruokatauolla ja tulivat sen jälkeen takaisin, tuoden pari tuttua vierasta mukanaan. Riikka ja Jatta naapurista asteli myöskin luokseni, selvästi jälleennäkemisen riemussa.
    Aavistelin heti välittömästi pahaa, ihan varmasti oli taas jotakin kepulia naisilla mielessä.

    -katsoppas sonnipoika ketä saatiin kylään! Meille tuli eilisestä, kun sonnilta suoraan spermat nielit niin kiltisti Reetan kanssa mieleen yks toinenkin juttu, pyydettiin Riikka ja Jattakin katsomaan.. hih..
    Kun meillähän on noita nuoria pieniä sonninmulikoita tuossa nuo neljä, eikä me olla teitä esitelty vielä juuri ollenkaan pois lukien tosiaan eilinen välipalasi.. niin, tulehan sinäkin katsomaan..

    Naiset virnisteli salaperäisesti kaikki toisilleen, naapurin emäntä sekä karjakkokin oli näköjään kuulleet taas, minun suureksi lisähäpeäkseni kaiken eilisestäkin. Reetta ja Jatta päästi minut irti ja sitoi käteni selän taakse, sitten talutusnuoraan, jonka avustuksella jouduin kulkemaan naislauman perässä sonnien karsinoille. Naiset virnuili edelleen vilkuillen toisiaan Tuijan mennessä karsinoiden väliaidan luo. Jokaisella sonnilla oli oma pienehkö karsina, sonnit oli sellaisia kohtuu reilunkokoisen vasikan kokoisia, teini-ikäisiä, kuulemma emännän mukaan juuri sukukypsyyden kynnyksellä

    -joo nämä pojat on sellasia varsinaisia, sanoisko homostelijoita.. te urokset ootte kyllä melkosia.. katsos kun nämäkin on juuri siinä sukukypsyyden kynnyksellä, tai tiedä vaikka ne keskenään toimiskin näin vaikkeivät oliskaan.. mutta aina kun näitä laittaa karsinasta toiseen tai uuteen porukkaan niin näillä pojilla tuntuu olevan jännä tapa kattoa kuka on pomo ja näyttää se.. nämä alistaa toisiaan aina kuka milloinkin on olevinaan vahvin.. ja siinä aidat ryskyy ja sperma lentää.. hihi..
    Katsohan kun tästä esimerkiksi nämä kaks poikaa päästetään samaan karsinaan..

    Emäntä kertoili jotakin ihmeellisiä juttuja saaden naiset ympärilläni tirskumaan yhä vain enemmän kunnes avasi väliportin ja läpsäisi yhden sonnin toisen karsinaan. Alkoi samantien melkoinen jytinä sekä rymy kun sonnit innostui remuamaan, toinen oli selvästi hiukan isompi, kuola valui ja melkoinen alkukantainen möyry ja ölähtely pääsi valloille, eikä aikaakaan kun kookkaampi sonneista oli iso muna tanassa pyrkimässä toisen taakse kunnes pian sai alistettua tämän hiukan nalkkiin kulmaan ja pääsi hyppäämään selkään ja samantien örähdellen kuolakin roiskuen ruiski valtavan höyryävän sperma annoksen pitkin poikin toisen sonnin persettä ja karsinaa, viimeiset spermat ruiskahteli ja valui navetan lattialle kun sonni jo liukui alas toisen selästä..
    Naiset nauroi kikattaen estottoman iloisina katsellen esitystä vilkuillen samalla välillä minua

    -katso nyt... urokset keskenään, ja sperma eikun lentää ja kuola roiskuu... hehe... ootte te melkoisia sonnipoikia ja homostelijoita.. ei se tarvitse naarasta olla kunhan jotakin pääsee astumaan ja ruikkimaan spermoja minne sattuu, katso nyt miten nämäkin sotkee kaikki paikat tahmaisella höyryävällä spermallaan.. hih..
    Joo, mutta.. kuten sanottua niin sinä kun oot täällä kans meidän sonnipoika nykyään niin pitäähän meidän sinutkin esitellä näille muille sonneille.. katso nyt kuinka uteliaina ja innokkaina nämä pojat korvat pystyssä sinua katselee, oikein tohkeissaan haluten selvästi tutustua sinuunkin..

    Tuijotin täysin järkyttyneenä tuon sanonutta, pilkallisesti virnistelevää naista, kolmea muutakin nauravaa humalluttavan hyvännäköistä olentoa, neljää suurilla silmillään minua tuijottavaa sonnia joilta yhdellä roikkui vielä muna melkoisen isona ulkona valuen viimeisiä harmaita pisaroita lattialle, höyryäviä tahmaisia lätäköitä yhden sonnin persuksilla ja pitkin poikin karsinaa..
    Silmäni oli varmaan lautasina enkä tyrmistyneenä tajunnut, saati kyennyt sen enempää vastustelemaan kun saman tien naiset yhdessätuumin talutti minut viereiseen tyhjään karsinaan ja muitta mutkitta sitoi minut sen parteen kiinni kumaraan, aloin tyrmistyneenä aavistella asian oikeaa laitaa samalla kun Reetta truuttasi mukanaan tuomasta valkoisesta muovipullosta geeliä peppuvakooni ja punaisella kumihanskalla suojatulla kädellään voiteli sitä kunnolla peräaukolle ja suoleen sisäänkin muutaman sormen myötä muiden naisten siirtyessä karsinan ulkopuolelle.
    Emäntä meni taas väliportin luo jossa juuri äsken alistetuksi tullut sonni katseli minua ja naisia tiiviisti, terhakkaana korvat pystyssä.

    Tuija avasi väliportin ja sonni ryntäsi innokkaana kuin vihreää valoa saaneena samaan karsinaan, Jatta ojensi Reetalle jonkun limaisen rätin jota karjakko sipaisi nauraen sonnin turvalla, sonni kiihtyi silmin nähden ja hyöri tohkeissaan nuuhkien rättiä, naiset kihersi pidätellen nauruaan kun kaikki huomasi miten välittömästi sonnin muna alkoi liukua ulos tupestaan tämän alla, iso siitin paisui ja turposi todella nopeasti samalla kun sonnin kuola alkoi valua ja örähtely yltyi..
    Reetta vinkkasi minulle silmää ja läpsytti kädellään paljasta avutonta takamustani samalla kun sipaisi sitäkin rätillä, sonni nuuhkaisi ja nuolaisi alastonta vakoani karhealla kielellään ja samointein kuin vinkistä vaarin ottaneena innostui ja ryntäsi suuntaani hypäten vauhdilla selkääni.
    Yritin paeta ja vaikersin armoa naisilta, nämä kuitenkin vain innostui siitä lisää tyrskimään vahingoniloisesta naurustaan ja käkätti valtoimenaan, tunsin miten sonnin limainen suonikas valtava elin suti reittäni, kankkua, takamusta ja selkää kunnes Reetta äkkiä kurkotti sivusta kumisella kädellään tarttuen valtavaan siittimeen ja voiteli sillä pikaisesti hiukan vakoani ylös alas ohjaten sen peräaukolle, sonni jostain syystä aivan kuin tajusi tilanteen ja survaisi sen samantien voimakkaasti peräsuoleeni pohjaan asti sisään, ähkäisin ölähtäen yrittäen kestää kumarassa jaloillani sonnin rynkyttäessä selässäni.
    Naiset jo suorastaan ulvoi rypien vahingoniloisessa naurussaan samalla kun sonni vain innostui lisää astumaan, iso kova muna souti peräsuolessani määrätietoisesti ja todella liukkaana karjakon truuttaaman geelin myötävaikutuksella kunnes hyvin nopeasti sonni hyppäsi ja survaisi siittimensä ihan pohjaan asti takaapäin sisääni, tunsin miten valtava kuuma spermaryöpsähdys tursui perseeseeni, sonni ruiski valtavan lastinsa sykkimällä ja örähtelemällä peräsuoleeni kunnes rauhottui hiukan ja alkoi liukua alas selästäni.. Iso, tosin jo hiukan veltostunut suonikas muna lurpsahti ulos peräsuolestani melkoisen spermaturseen seuratessa sen perässä.

    Tahmeaa kuuman höyryävää spermaa tursui hetken avonaisesta peräsuolestani valtoimenaan ulos tipahdellen lattialle ja valuen pitkin reisiäni.
    Naiset oli tikahtua naurusta, sonni yritti selvästi raukeana rauhoittua astumisestaan ja katseli todella tyytyväisenä räkättäviä ihmisiä ympärillään. Läähätin ähkien aivan järjettömän nöyryytyksen vallassa, posket oli kuin tulessa halutessani kadota sillä sekunnilla taas maan päältä, naisten vahingoniloinen nauru ja pilkkaavat katseet suorastaan poltti alastonta kehoani

    -heheh.... voi teitä sonnipoikia! Mitä homostelijoita oottekaan.. haha... siinähän sait tutustua tähän yhteen meidän sonniin.. vielä ois nuo kolme muuta poikaa jäljellä.. hihi.. että te urokset ootte kyllä melkoisia.. tuntuko kivalta ottaa isoa munaa perseeseen ja valtava spermalasti sisään? Haha... olla astuttavana, siinähän tiedät mikä se naaraiden osa joskus on.. nyt sinä oot näiden sonnipoikien narttu.. Nyt sinä saat kovaa munaa perseeseen niin että tuntuu etkä voi sille mitään.. voi että näyttää hyvältä.... heh! Teillä näyttää olevan heti selvä marssijärjestys, taino täällä meidän navetassa on nyt ihan selvä järjestys kaikin puolin! Me naiset, emäntä ja karjakko ollaan täällä kaikkein ylimpänä, meidän kumisaappaan alla on muut, myös nää sonnipojat, meidän jälkeen tulee lehmät, sitten hiehot, sitten vasta te urokset, sonnipojat.. senki homostelijat.. ja sinä alimmaisena.. hihi.. ja nämä neljä tulee selvästi ekana teistä, sinä olet näiden narttu.. nämä pojat astuu sinut kun haluavat ja minusta tuntuu että me tehdäänkin jatkossa aina niin että yks näistä saa aina vuorollaan astua sinut kerran päivässä, ja sit toinen näistä saa aina kerran päivässä ruikkia spermansa siinä astutuspukilla jotka sinä sitten nielet... saat sen proteiinipitoisen välipalankin vahvana ja runsaana... niin me tehdäänkin.. heh..

    Tuija pilkkasi hillittömän naurunsa seasta päästäen juuri astuneen sonnin takaisin viereiseen karsinaan, Riikka auttoi hiukan että naiset sai toisen niistä sonneista jotka ei vielä ollut saanut osallistua millään tavalla, ohjattua minun karsinaan.. suorastaan nyyhkytin armoa anellen mutta se laukaisi vaan uudelleen äskeisen naurunremakan, Reetta heilautti tällekin sonnille sitä rättiä joka sai nytkin ainakin naisten näkökulmasta toivotun reaktion välittömästi aikaan, sonninmullikalla alkoi seisoa heti, eikä nyt tarvittu mitään muuta. Ilmeisesti kun vierestä joutui ja sai katsoa pariin otteeseen kuinka kaverit hyppää tämä olikin jo suoraan asiassa ja hyppäsi vauhdilla selkääni, Reetta oli taas sonnipoikien keskinäisen lemmen iloisena avustajana minun järjettömäksi harmikseni ohjaten jälleen tanakan suonikkaan munan spermasta ja muista limoista liukkaalle, jo astutulle peräaukolleni eikä tämäkään sonni aikaillut vaan survoutui rajusti syvälle suoleeni pohjaan asti alkaen juntata minua takaapäin kuin viimeistä päivää..


   • -BoH-
    -BoH- kirjoitti:

    Tuija avasi väliportin ja sonni ryntäsi innokkaana kuin vihreää valoa saaneena samaan karsinaan, Jatta ojensi Reetalle jonkun limaisen rätin jota karjakko sipaisi nauraen sonnin turvalla, sonni kiihtyi silmin nähden ja hyöri tohkeissaan nuuhkien rättiä, naiset kihersi pidätellen nauruaan kun kaikki huomasi miten välittömästi sonnin muna alkoi liukua ulos tupestaan tämän alla, iso siitin paisui ja turposi todella nopeasti samalla kun sonnin kuola alkoi valua ja örähtely yltyi..
    Reetta vinkkasi minulle silmää ja läpsytti kädellään paljasta avutonta takamustani samalla kun sipaisi sitäkin rätillä, sonni nuuhkaisi ja nuolaisi alastonta vakoani karhealla kielellään ja samointein kuin vinkistä vaarin ottaneena innostui ja ryntäsi suuntaani hypäten vauhdilla selkääni.
    Yritin paeta ja vaikersin armoa naisilta, nämä kuitenkin vain innostui siitä lisää tyrskimään vahingoniloisesta naurustaan ja käkätti valtoimenaan, tunsin miten sonnin limainen suonikas valtava elin suti reittäni, kankkua, takamusta ja selkää kunnes Reetta äkkiä kurkotti sivusta kumisella kädellään tarttuen valtavaan siittimeen ja voiteli sillä pikaisesti hiukan vakoani ylös alas ohjaten sen peräaukolle, sonni jostain syystä aivan kuin tajusi tilanteen ja survaisi sen samantien voimakkaasti peräsuoleeni pohjaan asti sisään, ähkäisin ölähtäen yrittäen kestää kumarassa jaloillani sonnin rynkyttäessä selässäni.
    Naiset jo suorastaan ulvoi rypien vahingoniloisessa naurussaan samalla kun sonni vain innostui lisää astumaan, iso kova muna souti peräsuolessani määrätietoisesti ja todella liukkaana karjakon truuttaaman geelin myötävaikutuksella kunnes hyvin nopeasti sonni hyppäsi ja survaisi siittimensä ihan pohjaan asti takaapäin sisääni, tunsin miten valtava kuuma spermaryöpsähdys tursui perseeseeni, sonni ruiski valtavan lastinsa sykkimällä ja örähtelemällä peräsuoleeni kunnes rauhottui hiukan ja alkoi liukua alas selästäni.. Iso, tosin jo hiukan veltostunut suonikas muna lurpsahti ulos peräsuolestani melkoisen spermaturseen seuratessa sen perässä.

    Tahmeaa kuuman höyryävää spermaa tursui hetken avonaisesta peräsuolestani valtoimenaan ulos tipahdellen lattialle ja valuen pitkin reisiäni.
    Naiset oli tikahtua naurusta, sonni yritti selvästi raukeana rauhoittua astumisestaan ja katseli todella tyytyväisenä räkättäviä ihmisiä ympärillään. Läähätin ähkien aivan järjettömän nöyryytyksen vallassa, posket oli kuin tulessa halutessani kadota sillä sekunnilla taas maan päältä, naisten vahingoniloinen nauru ja pilkkaavat katseet suorastaan poltti alastonta kehoani

    -heheh.... voi teitä sonnipoikia! Mitä homostelijoita oottekaan.. haha... siinähän sait tutustua tähän yhteen meidän sonniin.. vielä ois nuo kolme muuta poikaa jäljellä.. hihi.. että te urokset ootte kyllä melkoisia.. tuntuko kivalta ottaa isoa munaa perseeseen ja valtava spermalasti sisään? Haha... olla astuttavana, siinähän tiedät mikä se naaraiden osa joskus on.. nyt sinä oot näiden sonnipoikien narttu.. Nyt sinä saat kovaa munaa perseeseen niin että tuntuu etkä voi sille mitään.. voi että näyttää hyvältä.... heh! Teillä näyttää olevan heti selvä marssijärjestys, taino täällä meidän navetassa on nyt ihan selvä järjestys kaikin puolin! Me naiset, emäntä ja karjakko ollaan täällä kaikkein ylimpänä, meidän kumisaappaan alla on muut, myös nää sonnipojat, meidän jälkeen tulee lehmät, sitten hiehot, sitten vasta te urokset, sonnipojat.. senki homostelijat.. ja sinä alimmaisena.. hihi.. ja nämä neljä tulee selvästi ekana teistä, sinä olet näiden narttu.. nämä pojat astuu sinut kun haluavat ja minusta tuntuu että me tehdäänkin jatkossa aina niin että yks näistä saa aina vuorollaan astua sinut kerran päivässä, ja sit toinen näistä saa aina kerran päivässä ruikkia spermansa siinä astutuspukilla jotka sinä sitten nielet... saat sen proteiinipitoisen välipalankin vahvana ja runsaana... niin me tehdäänkin.. heh..

    Tuija pilkkasi hillittömän naurunsa seasta päästäen juuri astuneen sonnin takaisin viereiseen karsinaan, Riikka auttoi hiukan että naiset sai toisen niistä sonneista jotka ei vielä ollut saanut osallistua millään tavalla, ohjattua minun karsinaan.. suorastaan nyyhkytin armoa anellen mutta se laukaisi vaan uudelleen äskeisen naurunremakan, Reetta heilautti tällekin sonnille sitä rättiä joka sai nytkin ainakin naisten näkökulmasta toivotun reaktion välittömästi aikaan, sonninmullikalla alkoi seisoa heti, eikä nyt tarvittu mitään muuta. Ilmeisesti kun vierestä joutui ja sai katsoa pariin otteeseen kuinka kaverit hyppää tämä olikin jo suoraan asiassa ja hyppäsi vauhdilla selkääni, Reetta oli taas sonnipoikien keskinäisen lemmen iloisena avustajana minun järjettömäksi harmikseni ohjaten jälleen tanakan suonikkaan munan spermasta ja muista limoista liukkaalle, jo astutulle peräaukolleni eikä tämäkään sonni aikaillut vaan survoutui rajusti syvälle suoleeni pohjaan asti alkaen juntata minua takaapäin kuin viimeistä päivää..

    En enää oikein tajunnut enkä nähnyt mitään, turtuneena nöyryytyksestä jouduin vain ottamaan kaiken vastaan, kuuntelemaan naisten epätodellisen pilkallista naurun remakkaa samalla kun sonni rynkytti raivoisasti kovaa munaansa takaapäin peräsuolessani eikä taaskaan montaa vetoa tarvittu kun jälleen tunsin valtavan purkauksen ja kuuman spermalastin tursuavan peräsuoleen..
    Jo toistamiseen iso muna liukui slurpsahtaen ulos suolestani spermaryöpyn seuratessa samalla tavalla perässä sonnin liukuessa kokonaan pois päältäni..

    Olin niin täydellisesti nöyryytetty, miehisyyteni rippeetkin vietynä ja poljettuna näiden nauravien naisten navettasaappaiden alle etten meinannut todellakaan tajuissani kestää huohottaessani.. mikä pahinta, isot elimet suolessani soutaneena oli sen verran reilusti hieroneet ja juntanneet eturauhastani että minulla seisoi aivan järjettömän raisusti muna itsellänikin, tämän huomattuaan naiset vasta meinasivatkin ratketa liitoksistaan..

    -hah.. kattokaa nyt tätä poikaa, saa sonneilta isoa kovaa munaa ja valtavat annokset spermaa perseeseensä joutuen niiden astuttavaksi täysin avuttomana ja sit sillä silti oma muna seisoo noin valtavasti... ei oo todellista mikä mies... hihi.....! ootte te urokset kyllä melkosia homostelijoita ei muuta voi sanoa..
    Tosin niinhän sinulla silloinkin seisoi muna kovana kuin sontaharjan varsi kun me tytöt sinua porukalla naitiin suuhun ja perseeseen tekomunilla ja ne omat spermasi sait niellä ja peräsuoleesi sisään oikein lämmitettyinä...heh

    Emäntä räkätti mielettömän ilkikurisena päästäessään toisenkin sonnin pois omaan karsinaansa. Naiset ei meinanneet millään toipua naurunremakastaan ja riemustaan kunnes viimein pitkän ajan ja minun pilkkaamisen jälkeen koko porukka päätyi lähtemään kahville jättäen minut niille sijoilleen peräsuoli rivosti astuttuna spermaa täyteen, tahmaista paksua sonnien eritettä pitkin reisiäni valuen navettaan haukkomaan henkeäni..

    Ajastaan edelleenkin iloisen remakka nais-seurue palasi navettaan minun luokse eikä ilkikurisilta naurun pyrskähdyksiltä selvitty nytkään.

    -hehe.. jopas täällä on sonnipojat touhunneet, yksi on on ihan yltä päältä spermassa perse pystyssä vieläkin.. ups. Mutta sinähän olitkin kiinni sidottuna.. voi anteeksi.. hihi.. olikos mukavaa saada tutustua meidän muihin sonneihin, nyt teilläkin sitten tosiaan arvojärjestys selvillä ja sinut merkattu poikien toimesta heidän nartuksi.. hihi..
    Tulehan, tämä yksi sonni on vielä ilman, ja sinulta se tämänpäiväinen välipala vielä puuttuu.. saa Riikka ja Jattakin nähdä, se on nimittäin näkemisen arvoista kun sinä olet avuttomana ja sidottuna nöyrästi nielemässä isoa spermalastia jonka toinen sonni ruiskii suoraan suuhusi..

    Täydellisesti lyötynä ja voimattomana vain valuin naisten taluttamana astutuspukin luo, Reetta talutti viimeistä lastiaan purkamatonta sonnia perässämme. Pukin luona Tuija komensi minut lattialle kontilleen ja toi ämpärin ja rätin viereeni, Reetta ohjasti sonnin eteeni

    -nyt saatkin sinä ihan itse pestä sen mulkun, me ei aleta sottaamaan käsiämme teidän homosteluiden takia vaikka meillä kumihanskat onkin.. no, eikun siitä vaan muna käteen ja pesulle, ihan kuitenkin omaan suuhus sen kohta saat että sen mukaan.. hehe..!

    Emäntä käski saaden jälleen kaikki repeämään hillittömästi, turtana häpeästä otin rätin ja uitin sitä ämpärissä, Riikka sutaisi toista rättiä sonnin turvalla jolloin sen lihaisa elin alkoi välittömästi liukua esiin... sisälläni raivosi mieletön vastalauseiden myrsky mutten voinut mitään näille naisille, olin täydellisesti heidän käsissään, niin ollen aloin vain alistuneena ja vaisuna pestä sonnin paisuvaa suonikasta siitintä kuvitellen väkisinkin kammoisena kuinka se kohta laukeaisi paineella suuhuni..

    Ajantaju katosi täysin, ties minkä ajan päästä emäntä oli ilmeisesti tyytyväinen tarttuen Riikan ja Jatan kanssa minuun, naiset ohjasti minut kontilleen pukin alle ja tuotapikaa olin tutusti ja tiukasti sidottuna pää pystyssä vasikoiden juottotutti suussa tekovaginan takana.
    Naapurin naisten silmät levisi ihastuksesta sitä mukaa enemmän kun Reetta päästi sonnille lisää köyttä, se möyrysi ja tamppasi hetken, iso elin sykki valtavana kunnes sonni hyppäsi pukille... Reetan kurkotellessa edelleenkin sonnipoikien lemmenapulaisena ohjastaen ison suonikkaan siittimen kumisella kädellään tekovaginaan..


   • -BoH-
    -BoH- kirjoitti:

    En enää oikein tajunnut enkä nähnyt mitään, turtuneena nöyryytyksestä jouduin vain ottamaan kaiken vastaan, kuuntelemaan naisten epätodellisen pilkallista naurun remakkaa samalla kun sonni rynkytti raivoisasti kovaa munaansa takaapäin peräsuolessani eikä taaskaan montaa vetoa tarvittu kun jälleen tunsin valtavan purkauksen ja kuuman spermalastin tursuavan peräsuoleen..
    Jo toistamiseen iso muna liukui slurpsahtaen ulos suolestani spermaryöpyn seuratessa samalla tavalla perässä sonnin liukuessa kokonaan pois päältäni..

    Olin niin täydellisesti nöyryytetty, miehisyyteni rippeetkin vietynä ja poljettuna näiden nauravien naisten navettasaappaiden alle etten meinannut todellakaan tajuissani kestää huohottaessani.. mikä pahinta, isot elimet suolessani soutaneena oli sen verran reilusti hieroneet ja juntanneet eturauhastani että minulla seisoi aivan järjettömän raisusti muna itsellänikin, tämän huomattuaan naiset vasta meinasivatkin ratketa liitoksistaan..

    -hah.. kattokaa nyt tätä poikaa, saa sonneilta isoa kovaa munaa ja valtavat annokset spermaa perseeseensä joutuen niiden astuttavaksi täysin avuttomana ja sit sillä silti oma muna seisoo noin valtavasti... ei oo todellista mikä mies... hihi.....! ootte te urokset kyllä melkosia homostelijoita ei muuta voi sanoa..
    Tosin niinhän sinulla silloinkin seisoi muna kovana kuin sontaharjan varsi kun me tytöt sinua porukalla naitiin suuhun ja perseeseen tekomunilla ja ne omat spermasi sait niellä ja peräsuoleesi sisään oikein lämmitettyinä...heh

    Emäntä räkätti mielettömän ilkikurisena päästäessään toisenkin sonnin pois omaan karsinaansa. Naiset ei meinanneet millään toipua naurunremakastaan ja riemustaan kunnes viimein pitkän ajan ja minun pilkkaamisen jälkeen koko porukka päätyi lähtemään kahville jättäen minut niille sijoilleen peräsuoli rivosti astuttuna spermaa täyteen, tahmaista paksua sonnien eritettä pitkin reisiäni valuen navettaan haukkomaan henkeäni..

    Ajastaan edelleenkin iloisen remakka nais-seurue palasi navettaan minun luokse eikä ilkikurisilta naurun pyrskähdyksiltä selvitty nytkään.

    -hehe.. jopas täällä on sonnipojat touhunneet, yksi on on ihan yltä päältä spermassa perse pystyssä vieläkin.. ups. Mutta sinähän olitkin kiinni sidottuna.. voi anteeksi.. hihi.. olikos mukavaa saada tutustua meidän muihin sonneihin, nyt teilläkin sitten tosiaan arvojärjestys selvillä ja sinut merkattu poikien toimesta heidän nartuksi.. hihi..
    Tulehan, tämä yksi sonni on vielä ilman, ja sinulta se tämänpäiväinen välipala vielä puuttuu.. saa Riikka ja Jattakin nähdä, se on nimittäin näkemisen arvoista kun sinä olet avuttomana ja sidottuna nöyrästi nielemässä isoa spermalastia jonka toinen sonni ruiskii suoraan suuhusi..

    Täydellisesti lyötynä ja voimattomana vain valuin naisten taluttamana astutuspukin luo, Reetta talutti viimeistä lastiaan purkamatonta sonnia perässämme. Pukin luona Tuija komensi minut lattialle kontilleen ja toi ämpärin ja rätin viereeni, Reetta ohjasti sonnin eteeni

    -nyt saatkin sinä ihan itse pestä sen mulkun, me ei aleta sottaamaan käsiämme teidän homosteluiden takia vaikka meillä kumihanskat onkin.. no, eikun siitä vaan muna käteen ja pesulle, ihan kuitenkin omaan suuhus sen kohta saat että sen mukaan.. hehe..!

    Emäntä käski saaden jälleen kaikki repeämään hillittömästi, turtana häpeästä otin rätin ja uitin sitä ämpärissä, Riikka sutaisi toista rättiä sonnin turvalla jolloin sen lihaisa elin alkoi välittömästi liukua esiin... sisälläni raivosi mieletön vastalauseiden myrsky mutten voinut mitään näille naisille, olin täydellisesti heidän käsissään, niin ollen aloin vain alistuneena ja vaisuna pestä sonnin paisuvaa suonikasta siitintä kuvitellen väkisinkin kammoisena kuinka se kohta laukeaisi paineella suuhuni..

    Ajantaju katosi täysin, ties minkä ajan päästä emäntä oli ilmeisesti tyytyväinen tarttuen Riikan ja Jatan kanssa minuun, naiset ohjasti minut kontilleen pukin alle ja tuotapikaa olin tutusti ja tiukasti sidottuna pää pystyssä vasikoiden juottotutti suussa tekovaginan takana.
    Naapurin naisten silmät levisi ihastuksesta sitä mukaa enemmän kun Reetta päästi sonnille lisää köyttä, se möyrysi ja tamppasi hetken, iso elin sykki valtavana kunnes sonni hyppäsi pukille... Reetan kurkotellessa edelleenkin sonnipoikien lemmenapulaisena ohjastaen ison suonikkaan siittimen kumisella kädellään tekovaginaan..

    Jatta ja Riikka tirskui pidätellen epäuskoisina nauruaan vierestä katsellen kuinka sonni junttasi muutamat kerrat tanakasti pukkia ja ruiski samantien valtavalla paineella todella suuren spermasatsin suuhuni..
    Kyyneleet vaan valui jälleen epätodellisen suuren häpeän ja nöyryytyksen johdosta yrittäessäni jo toistamiseen niellä epätoivosena suurin kulauksin tahmeaa kuumaa lastia että saisin ilmaa, kuunnellen kaikenaikaa naisten voitonriemuista pilkkaavaa naurua vierestä.
    Sonni vietiin pois, sitten minut päästettiin irti, naiset kaapi kumisin sormin viimeisiä spermoja tekovaginasta ja putkilosta syöttäen nekin vielä käsineen minulle kunnes minut talutettiin takaisin omaan parsipaikkaani johon jäin taas yksin kuuntelemaan loittonevaa ilkikurista kikattelua..

    Iltalypsyn jälkeen Jatta ja Riikka ilmestyi taas paikalle meidän navettaan, olin välittömästi paniikin vallassa, mieleni kiljuessa mitähän ne nyt..
    Kunnes huomasin että joukon viimeisenä navetan puolelle asteli oranssi kumiessu yllään myös tuttu keinosiementäjä. Saijalla oli jo myös oranssi pitkä siemmenyskäsine kädessään valmiina naislauman saapastellessa luokseni.

    -Jaajaa, täällä se tämä sonnipoika vaan navetassa parressa makaa.. hih.. ja hetkinen.. onkos tuo ihan yltäpäältä spermassa..!?

    Siementäjä kailotti iloisesti kääntyen kysyvänä emännän puoleen Reetan kääntäessä samaan aikaan viereisen lehmän häntää sivuun, suureksi helpotuksekseni Saija alkoi samointein työntää kättään sen peräsuoleen

    -joo täällähän se, ei me tuota mihinkään nyt päästetä, otetaan ilo irti oikein kunnolla! Ja arvaas kuule kun siellä siittolassa käytiin, Maija innostui käyttämään tätä heti, tämä poika astui pariinkin otteeseen, sain hyvät rahat siitä reissusta. Ja tosiaan, kyllä se on ihan yltä päältä spermassa kun me tuossa keksittiin tyttöjen kanssa että pitäähän meidän sonnipojat esitellä toisilleen, ja sinähän kyllä tiiät minkälaisia nää urokset on kun samaan karsinaan laittaa.. kaksi noista neljästähän tämän sitten jo astui niin reippaasti ja ruiski sen perseen täyteen spermaa että pitkin poikin päällekin valui.. hehe...
    Ja Janna kävi eilen tekemässä tarkastuksen sekä keksi hyvän idean miten saadaan tämän pojan spermantuotanto pysymään vahvana, juottamalla noiden meidän muiden sonnien spermaa sille joka päivä, nyt se sitten saa kerran päivässä niellä yhden sonnin satsin välipalana.. Janna näytti miten se onnistuu parhaiten kun sitoo tän pojan siihen astutuspukin alle ja sitten vaan päästää toisen sonnin astumaan se niin nämä pojathan hoitaa homman automaattisesti keskenään, oisit nähnyt kun tämä tänäänkin ensin niin kiltisti ja nätisti pesi itse toisen munan oikein kunnolla ja sitten nöyränä poikana nieli sen ruikkiman valtavan spermalastin viimeistä pisaraa myöten.. hihi..

    Saija naureskeli avoimesti muiden mukana kuunnellessaan Tuijan kertomusta vilkuillen minua samalla kun siemensi viereistä lehmää. Saatuaan kaiken sonnan ulos, pilli sukelsi lehmän emättimeen ja nainen painoi sen männän pohjaan ja veti sen ulos.
    Sitä seurasi sontainen käsi peräsuolesta kun yhtäkkiä Saija selvästi keksi jotain

    -hei muuten, tuosta tulikin mieleeni, tiedätkös miten saat noiden lehmävasikoidenkin kasvua kans vauhditettua.. se sperma kun tosiaan on oikein proteiinipitoista niin sehän olis noille juotovasikoillekin oikein hyvä ja terästävä lisä.. jos sopii niin nyt tehdäänki yks juttu...
    Haetko Reetta vasikoille lypsettyä maitoa ja lämmität sen, tuo se vaikka ihan tuttiämpärissä.. sitten jos Tuija löydät vielä pari pikkujuttua..


   • -BoH-
    -BoH- kirjoitti:

    Jatta ja Riikka tirskui pidätellen epäuskoisina nauruaan vierestä katsellen kuinka sonni junttasi muutamat kerrat tanakasti pukkia ja ruiski samantien valtavalla paineella todella suuren spermasatsin suuhuni..
    Kyyneleet vaan valui jälleen epätodellisen suuren häpeän ja nöyryytyksen johdosta yrittäessäni jo toistamiseen niellä epätoivosena suurin kulauksin tahmeaa kuumaa lastia että saisin ilmaa, kuunnellen kaikenaikaa naisten voitonriemuista pilkkaavaa naurua vierestä.
    Sonni vietiin pois, sitten minut päästettiin irti, naiset kaapi kumisin sormin viimeisiä spermoja tekovaginasta ja putkilosta syöttäen nekin vielä käsineen minulle kunnes minut talutettiin takaisin omaan parsipaikkaani johon jäin taas yksin kuuntelemaan loittonevaa ilkikurista kikattelua..

    Iltalypsyn jälkeen Jatta ja Riikka ilmestyi taas paikalle meidän navettaan, olin välittömästi paniikin vallassa, mieleni kiljuessa mitähän ne nyt..
    Kunnes huomasin että joukon viimeisenä navetan puolelle asteli oranssi kumiessu yllään myös tuttu keinosiementäjä. Saijalla oli jo myös oranssi pitkä siemmenyskäsine kädessään valmiina naislauman saapastellessa luokseni.

    -Jaajaa, täällä se tämä sonnipoika vaan navetassa parressa makaa.. hih.. ja hetkinen.. onkos tuo ihan yltäpäältä spermassa..!?

    Siementäjä kailotti iloisesti kääntyen kysyvänä emännän puoleen Reetan kääntäessä samaan aikaan viereisen lehmän häntää sivuun, suureksi helpotuksekseni Saija alkoi samointein työntää kättään sen peräsuoleen

    -joo täällähän se, ei me tuota mihinkään nyt päästetä, otetaan ilo irti oikein kunnolla! Ja arvaas kuule kun siellä siittolassa käytiin, Maija innostui käyttämään tätä heti, tämä poika astui pariinkin otteeseen, sain hyvät rahat siitä reissusta. Ja tosiaan, kyllä se on ihan yltä päältä spermassa kun me tuossa keksittiin tyttöjen kanssa että pitäähän meidän sonnipojat esitellä toisilleen, ja sinähän kyllä tiiät minkälaisia nää urokset on kun samaan karsinaan laittaa.. kaksi noista neljästähän tämän sitten jo astui niin reippaasti ja ruiski sen perseen täyteen spermaa että pitkin poikin päällekin valui.. hehe...
    Ja Janna kävi eilen tekemässä tarkastuksen sekä keksi hyvän idean miten saadaan tämän pojan spermantuotanto pysymään vahvana, juottamalla noiden meidän muiden sonnien spermaa sille joka päivä, nyt se sitten saa kerran päivässä niellä yhden sonnin satsin välipalana.. Janna näytti miten se onnistuu parhaiten kun sitoo tän pojan siihen astutuspukin alle ja sitten vaan päästää toisen sonnin astumaan se niin nämä pojathan hoitaa homman automaattisesti keskenään, oisit nähnyt kun tämä tänäänkin ensin niin kiltisti ja nätisti pesi itse toisen munan oikein kunnolla ja sitten nöyränä poikana nieli sen ruikkiman valtavan spermalastin viimeistä pisaraa myöten.. hihi..

    Saija naureskeli avoimesti muiden mukana kuunnellessaan Tuijan kertomusta vilkuillen minua samalla kun siemensi viereistä lehmää. Saatuaan kaiken sonnan ulos, pilli sukelsi lehmän emättimeen ja nainen painoi sen männän pohjaan ja veti sen ulos.
    Sitä seurasi sontainen käsi peräsuolesta kun yhtäkkiä Saija selvästi keksi jotain

    -hei muuten, tuosta tulikin mieleeni, tiedätkös miten saat noiden lehmävasikoidenkin kasvua kans vauhditettua.. se sperma kun tosiaan on oikein proteiinipitoista niin sehän olis noille juotovasikoillekin oikein hyvä ja terästävä lisä.. jos sopii niin nyt tehdäänki yks juttu...
    Haetko Reetta vasikoille lypsettyä maitoa ja lämmität sen, tuo se vaikka ihan tuttiämpärissä.. sitten jos Tuija löydät vielä pari pikkujuttua..

    Siementäjä innostui kyselemään vetäen sontaisen hanskan nurin kurin käsivarrelleen samalla kun naiset lähti karjakeittiön suuntaan innostuneina enkä kohta enää kuullut mitä Saija pyysi emännältä.
    Puheensorina kuului vaimeana karjakeittiöstä mutten saanut siitä mitään selvää. Kunnes jonkin ajan päästä koko lauma huivia, piukkoja haalareita ja navettatakkeja, kumisaappaita, oranssia essua ja salaperäisen iloisia naisia palasi luokseni. Minut talutettiin reippaasti juottovasikoiden karsinoille. Reetta laski puolillaan lämmintä maitoa olevan tuttiämpärin niiden viereiselle pienelle pöydälle.
    Tuija ojensi pienen kirkkaan läpinäkyvän letkun keinosiementäjälle, joka nyt punaiset kumihanskat käsissään oikoi sen rullalta ja kiinnitti ämpäriin tutin tilalle pienen hanan perään. Siinä vaiheessa sydämeni jätti muutaman lyönnin välistä kun tajusin mitä Saija seuraavaksi sai emännältä, punaiset kumiset sormet aukoi näppärästi ihan selvää kondomi pakettia josta paljastui normaali lähes ihonvärinen kumi.

    Sykkeeni nakutti sitä katsellessani jälleen jo todella lujaa, kunnes Saijan nyökkäyksestä neljä muuta naista tarttuivat minuun yksissä tuumin kiinni ja ennenkuin huomasinkaan olin napakasti sidottuna jalat haralla kumarassa reunimmaisessa tyhjässä vasikkakarsinassa.
    Siementäjä asteli myös karsinaan kyykistyen taakseni, Jatta ojensi kirkasta letkua sivusta jonka Reetta otti vastaan ja viereeni kyykistyen painoi sen pään vasten siitintäni peniksen alapuolelle ja hiukan terskasta alemmas. Saija tarttui myös orastavan erektion vallassa olevaan elimeen ja rullasi esinahan tottunein ottein taakse joka antoi jälleen melkoisen kirin paisumiselle ja lähes samantien olinkin täysin kovana naisten käsissä. Siementäjä asetteli kondomin munan päähän ja alkoi rullata sitä siittimen päälle niin että letku jäi sen alle.
    Saija rullasi kondomin kokonaan elimen päälle venyttäen lopuksi sen huppua reilusti terskasta irti jonka Tuija leikkasi saksillaan pois.

    Aloin hitaasti tajuta valtavaksi järkytyksekseni mitä tässä oikein touhutaan samalla kun Riikka käänsi ämpäriltä hanan auki ja maito alkoi virrata pitkin letkua valkaisten sen kunnes hidas virtaus tavoitti pienen letkun pään ja alkoi hitaasti tiputtelemalla valua navetan lattialle ihankuin tullen munastani ulos..
    Silmäni laajeni taas lautasiksi naisten tirskuessa yrittäen kaikien voimin estellä nauruaan aivan kuin varoen paljastamasta liikaa. Saija katseli ja käänteli lämmintä maitoa tiputtelevaa munaa kunnes ilkikurisin silmin minua haarovälistäni vilkaisten nousi ylös ja asteli karsinasta ulos muiden naisten perässä

    -jep, siinä on nyt juottoautomaatti valmis! Siitä kun joka päivä aina yhden vasikan juotatte niin saatte samalla aina sen proteiinipitoisen välipalan näillekin sinne sekaan jokaiselle vuorollaan.. se on ihan varma että poika ei laukeamatta ja spermoja ruiskimatta sitä kestä että tuollainen pikkuvasikka imee munaa maitoa lutkuttaessaan oikein kunnolla... hihi

    Siementäjä räjäytti porukan jälleen avoimeen hersyvään nauruun kääntyessään nojaamaan karsinan aitaan muiden naisten tavoin innokkaana ja odottavana.
    Katselin järkyttyneenä posket leimuten vieressä räkättävää naisriviä kuin kanoja orrella, naisten ilmeet oli avoimen ilkkuvat ja silmät vahingonilosta tuikkivat kun samalla Tuija pyydysti viereisestä laumasta aidan takaa yhden pikkuvasikan ja tuuppasi sen minun kanssa samaan karsinaan. Vasikka ei selvästikään ollut montaa päivää vanha, hoippui ja tutisi edestakaisin, korvat höröllä kieli hiukan tojolla se tepasteli lähemmäs ja katseli nauravia naisia ja minua kunnes se ilmeisesti jotenkin aisti tai haistoi lämpimän maidon ja uskalsi lähemmäs.
    Jännityin ja aloin haastella sille että pysyy kaukana minusta, lähes välittömästi puheeni meni kuitenkin vain mutinaksi kumisen käden sulkiessa suuni, kuulin Reetan viehkon supatuksen korvani juuresta

    -pidäpä poika sinä se suusi kiinni.. ja anna Alman rauhassa juoda maitonsa... hih..

    Jatta toimitti pikaisena ilmeisesti jonkun huivin tai muun kankaan jolla karjakot solmi suuni umpeen yhdessä tuumin hihitellen. Vasikka nuuhki maitoa lattialta altani ja siirtyi lähemmäs kunnes Riikka avasi taas ilmeisesti hanaa maidon alkaessa tiputella ylhäältä sen turvalle, vasikka oli juuri niin pöllämystynyt ja pöhkö kuin pikkuvasikat on huojuessaan kunnes ajastaan ymmärsi että maitoa tulee yläpuolelta, pieni pää nousi korvat sojolla ylös ja hapuili reisieni välissä jalkoja pitkin kunnes tunsin selvästi miten sen turpa törmäsi elimeeni..


   • -BoH-
    -BoH- kirjoitti:

    Siementäjä innostui kyselemään vetäen sontaisen hanskan nurin kurin käsivarrelleen samalla kun naiset lähti karjakeittiön suuntaan innostuneina enkä kohta enää kuullut mitä Saija pyysi emännältä.
    Puheensorina kuului vaimeana karjakeittiöstä mutten saanut siitä mitään selvää. Kunnes jonkin ajan päästä koko lauma huivia, piukkoja haalareita ja navettatakkeja, kumisaappaita, oranssia essua ja salaperäisen iloisia naisia palasi luokseni. Minut talutettiin reippaasti juottovasikoiden karsinoille. Reetta laski puolillaan lämmintä maitoa olevan tuttiämpärin niiden viereiselle pienelle pöydälle.
    Tuija ojensi pienen kirkkaan läpinäkyvän letkun keinosiementäjälle, joka nyt punaiset kumihanskat käsissään oikoi sen rullalta ja kiinnitti ämpäriin tutin tilalle pienen hanan perään. Siinä vaiheessa sydämeni jätti muutaman lyönnin välistä kun tajusin mitä Saija seuraavaksi sai emännältä, punaiset kumiset sormet aukoi näppärästi ihan selvää kondomi pakettia josta paljastui normaali lähes ihonvärinen kumi.

    Sykkeeni nakutti sitä katsellessani jälleen jo todella lujaa, kunnes Saijan nyökkäyksestä neljä muuta naista tarttuivat minuun yksissä tuumin kiinni ja ennenkuin huomasinkaan olin napakasti sidottuna jalat haralla kumarassa reunimmaisessa tyhjässä vasikkakarsinassa.
    Siementäjä asteli myös karsinaan kyykistyen taakseni, Jatta ojensi kirkasta letkua sivusta jonka Reetta otti vastaan ja viereeni kyykistyen painoi sen pään vasten siitintäni peniksen alapuolelle ja hiukan terskasta alemmas. Saija tarttui myös orastavan erektion vallassa olevaan elimeen ja rullasi esinahan tottunein ottein taakse joka antoi jälleen melkoisen kirin paisumiselle ja lähes samantien olinkin täysin kovana naisten käsissä. Siementäjä asetteli kondomin munan päähän ja alkoi rullata sitä siittimen päälle niin että letku jäi sen alle.
    Saija rullasi kondomin kokonaan elimen päälle venyttäen lopuksi sen huppua reilusti terskasta irti jonka Tuija leikkasi saksillaan pois.

    Aloin hitaasti tajuta valtavaksi järkytyksekseni mitä tässä oikein touhutaan samalla kun Riikka käänsi ämpäriltä hanan auki ja maito alkoi virrata pitkin letkua valkaisten sen kunnes hidas virtaus tavoitti pienen letkun pään ja alkoi hitaasti tiputtelemalla valua navetan lattialle ihankuin tullen munastani ulos..
    Silmäni laajeni taas lautasiksi naisten tirskuessa yrittäen kaikien voimin estellä nauruaan aivan kuin varoen paljastamasta liikaa. Saija katseli ja käänteli lämmintä maitoa tiputtelevaa munaa kunnes ilkikurisin silmin minua haarovälistäni vilkaisten nousi ylös ja asteli karsinasta ulos muiden naisten perässä

    -jep, siinä on nyt juottoautomaatti valmis! Siitä kun joka päivä aina yhden vasikan juotatte niin saatte samalla aina sen proteiinipitoisen välipalan näillekin sinne sekaan jokaiselle vuorollaan.. se on ihan varma että poika ei laukeamatta ja spermoja ruiskimatta sitä kestä että tuollainen pikkuvasikka imee munaa maitoa lutkuttaessaan oikein kunnolla... hihi

    Siementäjä räjäytti porukan jälleen avoimeen hersyvään nauruun kääntyessään nojaamaan karsinan aitaan muiden naisten tavoin innokkaana ja odottavana.
    Katselin järkyttyneenä posket leimuten vieressä räkättävää naisriviä kuin kanoja orrella, naisten ilmeet oli avoimen ilkkuvat ja silmät vahingonilosta tuikkivat kun samalla Tuija pyydysti viereisestä laumasta aidan takaa yhden pikkuvasikan ja tuuppasi sen minun kanssa samaan karsinaan. Vasikka ei selvästikään ollut montaa päivää vanha, hoippui ja tutisi edestakaisin, korvat höröllä kieli hiukan tojolla se tepasteli lähemmäs ja katseli nauravia naisia ja minua kunnes se ilmeisesti jotenkin aisti tai haistoi lämpimän maidon ja uskalsi lähemmäs.
    Jännityin ja aloin haastella sille että pysyy kaukana minusta, lähes välittömästi puheeni meni kuitenkin vain mutinaksi kumisen käden sulkiessa suuni, kuulin Reetan viehkon supatuksen korvani juuresta

    -pidäpä poika sinä se suusi kiinni.. ja anna Alman rauhassa juoda maitonsa... hih..

    Jatta toimitti pikaisena ilmeisesti jonkun huivin tai muun kankaan jolla karjakot solmi suuni umpeen yhdessä tuumin hihitellen. Vasikka nuuhki maitoa lattialta altani ja siirtyi lähemmäs kunnes Riikka avasi taas ilmeisesti hanaa maidon alkaessa tiputella ylhäältä sen turvalle, vasikka oli juuri niin pöllämystynyt ja pöhkö kuin pikkuvasikat on huojuessaan kunnes ajastaan ymmärsi että maitoa tulee yläpuolelta, pieni pää nousi korvat sojolla ylös ja hapuili reisieni välissä jalkoja pitkin kunnes tunsin selvästi miten sen turpa törmäsi elimeeni..

    Nyt pikkuinen lehmävasikka ilmeisesti hoksasi luontonsa mukaan maitoa antavan vetimen ja muitta mutkitta reiluna yllätyksenä imaisi siittimeni samantien ahnaasti syvälle suuhunsa alkaen välittömästi lutkuttaa munaa huumaavasti sitä imeskellen..

    Ähkäisin raisusti ääneen ja vääntäydyin narujen varaan kuin roikkumaan, vasikka imi munaa ja otti suihin aivan järjettömän ahnaasti, ähkin ja tärisin sätkien, tuntui aivan epätodellisen hyvältä enkä meinannut tajuissani kestää. Naiset tirskui ja nauroi, Riikka avasi hanan kokonaan ja keskittyi vain muiden naisten tapaan vierestä katselemaan ja pilkallisesti kikatellen seuraamaan miten vasikka imi siitintäni äänekkäästi lurpsuttaen ja maiskutellen sitä suussaan.
    Välillä se päästi sen ulos kuin vahingossa horjahtaen, imien sykkivän ja suonikkaan maitoa ohuen letkun välityksellä vuotavan elimen kuitenkin välittömästi takaisin maitoista limaa ja vaahtoa tursoavaan suuhunsa.
    Ähkyin kaiken aikaa kovemmin rytmikkään luprsutuksen säestämänä ahnaasti imevän vasikan käsittelyssä enkä voinut sille mitään että sen suihinotto alkoi olla hyvin pian, siementäjän ennustuksen mukaan todellakin liikaa. Tunsin miten raivoisa paine ja säkenöinti lähti rankaa myöden liikkeelle sukeltaen haaroihini, vasikka vain imi ja lutkutti maitoa joka alkoi jo loppua ämpäristä kunnes auttamatta aloin nytkähdellä rajusti ja laukesin valtavalla paineella möreästi ähkäisten sen suuhun.

    -noniin ..! kattokaa nyt sieltä se tulee tämänkin sonnipojan spermat hyvin pikaiseen ja vastustamattomasti kun laitetaan suihinoton ammattilainen, juottovasikka asialle.. hih.. voi katsokaa nyt miten poika nytkii ja ruiskii kaiken spermansa sille niin kiltisti ja nöyrästi.. kyllä.. Almako tämä oli.. kyllä Almasta tulee vielä hyvä ja vahva lypsylehmä kun saa tällä tavalla kunnon terästyksen ruokavalioonsa.. hehe

    Keinosiementäjä hihkui ja ihasteli ääneen saaden naislaumaa entistä enemmän repeilemään, vasikka vain imi munaa lutkuttaen sitä kuin mitään erikoista ei olisi tapahtunut ja nieli kaiken lämpimän ja tahmaisen valtavan spermalastini maidon mukana halukkaasti kohta kylläiseen vatsaansa, luulin että se imeskelee minulta selkärangankin ulos, niin pitkään ja hartaasti se maisteli jo kauan aikaa sitten täysin tyhjentynyttä elintäni kunnes viimeinkin uskoi ja tajusi ilmeisesti että enää maitoa ei tule, ämpärikin oli jo tyhjä.
    Naiset oli aivan hajalla ja vallattomina kaikesta siitä nauramisesta, kuka piteli sen myötä kipeäksi tullutta mahaansa, kuka kuivaili sen tuomia kyyneleitä ja kostuneita silmiään eikä näistä tuntunut olevan hetkeen muutakuin vääntelehtimään ja osoittelemaan pilkallisesti minua pyöritellen päitään voitonriemuisina.
    Alma päästi vihdoinkin limaisen ja vaahtoisen elimen suustaan ja huuliaan nuoleskellen tepasteli innokkaasti sitä kehuvien ja silittelevien naisten luo, roikuin naruissa läähättäen taas kerran järjettömän suuren orgasmin rajuissa jälkimainingeissa kuunnellen sitä mieletöntä pilkkaa, hihittelyä ja pikkuvasikan kehumista

    -ai että, hyvä tyttö Alma! Oliko maukasta maitoa ja spermaa sinne sekaan eikö ollukkin... hyvä hyvä.. hih... katsos nyt kun sait meidän sonnipojan aivan läkähdyksiin.. ei ole uroksista meille naaraille vastusta.. hihih.... vähän kun ottaa suihin niin pojat on aivan tajuttomia ja niin nöyriä ja hiljaisia.. heh.. noh, meneppäs nyt muiden tyttöjen seuraan, huomenna on sitten Alinan vuoro saada spermainen välipala..

    Tuija pyyhki kosteaa silmäänsä samalla silitellen vielä juotosta innoissaan olevaa lehmävasikkaansa ja haasteli tälle pidellen naislauman avointa riemua edelleen yllä kunnes Reetan avaamasta portista tuuppasi Alman takaisin muiden vasikoiden seuraan.
    Jäin muna velttona maitoletku siihen kumilla kytkettynä, sidottuna vasikoiden karsinaan hetkeksi roikkumaan kun naiset kävi karjakeittiön puolella, ilmeisesti taas jossain kahvitauolla tai muuten vain rauhoittumassa, kunnes ajastaan tulivat takaisin, veivät minut taas tuttuun parsipaikkaan ja nuolettivat jälleen suurella innolla ringissä kumisaappaansa puhtaaksi minun ollessa kontillaan heidän edessään kunnes sidonnat varmistaen lähtivät valot sammuttaen pois navetasta..
    Huohotin voimakkaasti edelleenkin kaikista tapahtumista ajatellen voiko nöyryytykseen kuolla......


   • -BoH-
    -BoH- kirjoitti:

    Nyt pikkuinen lehmävasikka ilmeisesti hoksasi luontonsa mukaan maitoa antavan vetimen ja muitta mutkitta reiluna yllätyksenä imaisi siittimeni samantien ahnaasti syvälle suuhunsa alkaen välittömästi lutkuttaa munaa huumaavasti sitä imeskellen..

    Ähkäisin raisusti ääneen ja vääntäydyin narujen varaan kuin roikkumaan, vasikka imi munaa ja otti suihin aivan järjettömän ahnaasti, ähkin ja tärisin sätkien, tuntui aivan epätodellisen hyvältä enkä meinannut tajuissani kestää. Naiset tirskui ja nauroi, Riikka avasi hanan kokonaan ja keskittyi vain muiden naisten tapaan vierestä katselemaan ja pilkallisesti kikatellen seuraamaan miten vasikka imi siitintäni äänekkäästi lurpsuttaen ja maiskutellen sitä suussaan.
    Välillä se päästi sen ulos kuin vahingossa horjahtaen, imien sykkivän ja suonikkaan maitoa ohuen letkun välityksellä vuotavan elimen kuitenkin välittömästi takaisin maitoista limaa ja vaahtoa tursoavaan suuhunsa.
    Ähkyin kaiken aikaa kovemmin rytmikkään luprsutuksen säestämänä ahnaasti imevän vasikan käsittelyssä enkä voinut sille mitään että sen suihinotto alkoi olla hyvin pian, siementäjän ennustuksen mukaan todellakin liikaa. Tunsin miten raivoisa paine ja säkenöinti lähti rankaa myöden liikkeelle sukeltaen haaroihini, vasikka vain imi ja lutkutti maitoa joka alkoi jo loppua ämpäristä kunnes auttamatta aloin nytkähdellä rajusti ja laukesin valtavalla paineella möreästi ähkäisten sen suuhun.

    -noniin ..! kattokaa nyt sieltä se tulee tämänkin sonnipojan spermat hyvin pikaiseen ja vastustamattomasti kun laitetaan suihinoton ammattilainen, juottovasikka asialle.. hih.. voi katsokaa nyt miten poika nytkii ja ruiskii kaiken spermansa sille niin kiltisti ja nöyrästi.. kyllä.. Almako tämä oli.. kyllä Almasta tulee vielä hyvä ja vahva lypsylehmä kun saa tällä tavalla kunnon terästyksen ruokavalioonsa.. hehe

    Keinosiementäjä hihkui ja ihasteli ääneen saaden naislaumaa entistä enemmän repeilemään, vasikka vain imi munaa lutkuttaen sitä kuin mitään erikoista ei olisi tapahtunut ja nieli kaiken lämpimän ja tahmaisen valtavan spermalastini maidon mukana halukkaasti kohta kylläiseen vatsaansa, luulin että se imeskelee minulta selkärangankin ulos, niin pitkään ja hartaasti se maisteli jo kauan aikaa sitten täysin tyhjentynyttä elintäni kunnes viimeinkin uskoi ja tajusi ilmeisesti että enää maitoa ei tule, ämpärikin oli jo tyhjä.
    Naiset oli aivan hajalla ja vallattomina kaikesta siitä nauramisesta, kuka piteli sen myötä kipeäksi tullutta mahaansa, kuka kuivaili sen tuomia kyyneleitä ja kostuneita silmiään eikä näistä tuntunut olevan hetkeen muutakuin vääntelehtimään ja osoittelemaan pilkallisesti minua pyöritellen päitään voitonriemuisina.
    Alma päästi vihdoinkin limaisen ja vaahtoisen elimen suustaan ja huuliaan nuoleskellen tepasteli innokkaasti sitä kehuvien ja silittelevien naisten luo, roikuin naruissa läähättäen taas kerran järjettömän suuren orgasmin rajuissa jälkimainingeissa kuunnellen sitä mieletöntä pilkkaa, hihittelyä ja pikkuvasikan kehumista

    -ai että, hyvä tyttö Alma! Oliko maukasta maitoa ja spermaa sinne sekaan eikö ollukkin... hyvä hyvä.. hih... katsos nyt kun sait meidän sonnipojan aivan läkähdyksiin.. ei ole uroksista meille naaraille vastusta.. hihih.... vähän kun ottaa suihin niin pojat on aivan tajuttomia ja niin nöyriä ja hiljaisia.. heh.. noh, meneppäs nyt muiden tyttöjen seuraan, huomenna on sitten Alinan vuoro saada spermainen välipala..

    Tuija pyyhki kosteaa silmäänsä samalla silitellen vielä juotosta innoissaan olevaa lehmävasikkaansa ja haasteli tälle pidellen naislauman avointa riemua edelleen yllä kunnes Reetan avaamasta portista tuuppasi Alman takaisin muiden vasikoiden seuraan.
    Jäin muna velttona maitoletku siihen kumilla kytkettynä, sidottuna vasikoiden karsinaan hetkeksi roikkumaan kun naiset kävi karjakeittiön puolella, ilmeisesti taas jossain kahvitauolla tai muuten vain rauhoittumassa, kunnes ajastaan tulivat takaisin, veivät minut taas tuttuun parsipaikkaan ja nuolettivat jälleen suurella innolla ringissä kumisaappaansa puhtaaksi minun ollessa kontillaan heidän edessään kunnes sidonnat varmistaen lähtivät valot sammuttaen pois navetasta..
    Huohotin voimakkaasti edelleenkin kaikista tapahtumista ajatellen voiko nöyryytykseen kuolla......

    Useita päiviä ehti kulua tätä samaa rataa, aamulla minut heräteltiin ja syötettiin, laitettiin navettatöihin lypsämään lehmät ynnä muut työt tekemään, sen jälkeen minut vietiin ja sidottiin sonnipoikien karsinaan yhden sonnin astuttavaksi josta peräsuoli täynnä kuumaa tahmaista spermaa minut siirrettiin vasikoiden karsinoille juottoautomaatiksi. Ja kun sen päivän vuorossa ollut lehmävasikka sai imeskeltyä minulta spermat niellen ne maitonsa kera ahnaasti suihinsa, päädyin viimeisenä astutuspukin luo nielemään toisen, sinä päivänä astumisvuorossa olevan sonnin spermat omana välipalanani..

    En enää hetkeen ollut ajankulusta ollenkaan tietoinen kunnes koitti taas päivä että naapurin emäntä sekä karjakko ilmestyi myös paikalle, sykettä nosti tavallista enemmän huomio että jälleen keinosiementäjä Saijakin saapasteli navettaan tutussa asussa oranssi kumiessu yllään siemennyskäsine kädessään.
    Naiset meni koko porukalla yhden lehmän luo jota siellä pian siemennettiin melkoisen pulinan ja pölinän säestämänä. Luulin jo että tällä kertaa pääsen pelkällä säikähdyksellä huomaten kuitenkin lähes samantien sivusilmällä miten siementäjän saadessa asiansa toimitettua, naiset yks kaks hiljeni kääntyen minun suuntaan.

    Nielaisin yllättäen kuivunutta kurkkuani aavistellen että no niin..

    Koko porukka humalluttavan hyvännäköisiä muotoja, piukkoja haalareita, huivia, kumisaappaita ja virnisteleviä naisia kerääntyi ympärilleni pahaa enteillen

    -kuuleppas sonnipoika.. Saija tuossa heitti taas erittäin hyvän ajatuksen ilmoille siemennyksiin liittyen, ja tokihan me ammattilaisen neuvoja tässä navetassa kuunnellaan. Kun nythän on niin että nämä meidän lehmät aina keinosiemennetään eikä nämä niin ollen saa aitoa munaa koskaan vaikka kuinka kiimassa ovat, aina vaan siementäjän kopelointia ja pienen pillin sekä todella pienen annoksen siementä sisäänsä niin Saija tosiaan heitti hyvän ajatuksen siihen. On kuulemma niin, että tiinehtyvyys on paljon parempi jos saisivat myös hiukan munaa, tyydytystäkin kiimaansa, ja tottahan sen ymmärtää muutenkin että hermoonkin käy kun ei muutakuin pientä kädellä kopelointia vaan tarjolla.
    Joten mehän tytöt keksittiin että tässähän kohtaa sinä voit olla taas hyödyksi..
    Sinähän olet täällä kuitenkin vain kaikkia meitä varten, teet navettatyöt meidän naisten puolesta, juotat meidän vasikat suoraan munastasi, pidät huolen meidän sonnipoikien tarpeista olemalla niiden narttu ja naitavana sekä nielemällä niiden spermoja ja muutenkin kun olet tavallaan alimmaisena tässä navetassa, meidän kumisaappaan alla,
    niin tottahan meidän lehmillekin sinusta saatava muutakin hyötyä kuin lypsämään ne aamuin illoin.. sinusta siis tulee meidän virallinen kiimantyydyttäjä aina sen jälkeen kun Saija on siementänyt..

    Silmäni laajeni sitä mukaa kun kuuntelin yhä mielettömämpiä emännän puheita kunnes olin vain suu auki täysin järkytyksestä ja paniikista lamaantuneena. Tirskuvat naiset päästi minut irti naruista omalta parsipaikalta ja lähti taluttamaan juuri siemennetyn lehmän suuntaan.
    Reetta nosti jonkin pienen korokkeen lehmän taakse seinustalta muiden naisten ohjastaessa minut ihan sen taakse. Pyristelin hiukan vastaan kauhunsekaisen katseen myötä anellen naisilta jälleen armoa, se kuitenkin kuitattiin taas kerran vain pilkkaavilla naurunpyrähdyksillä samalla kun Riikka tarttui niskastani painaen kasvojani suoraan lähemmäs kiimaisen lehmän limaista takamusta

    -noh sonnipoika, haluatko haistaa ja maistaa kiimaista naarastasi kuten kunnon sonni, vai nousetkos siihen pukille.. hih

    Kädet selän takana huonossa tasapainossa en voinut välttyä siltä että naisen painamana naamani olisi todella pian tuota limaista takamusta vasten, niinpä ponkaisin hätäisenä korokkeelle sen välttäen. Naiset tirskahteli hyväksyvästi, Jatta ja Tuija sitoi narut ranteisiini ja kiepautti ne parren etuputken ympäri.
    Sen jälkeen kuin yhdessä tuumin naisten vilkaistessa toisiaan he vetivät naruista niin että väkisinkin lennnähdin eteenpäin kumaraan mahalleni lehmän selkään. Reetta kiiruhti nauraen viereeni ja sitoi samointein suuni huivilla juuri kun olin aikeissa alkaa elämöidä vastalausetta. Silmissä salamoi kun tunsin samaan aikaan kumisen, siementäjän kylmästä geelistä liukkaan käden takaapäin jalkojeni välistä elimelläni joka alkoi välittömästi paisua ja pullistua vastaten käden lypsävään liikkeeseen terhakkaasti.
    Ähkin ja nytkin kovettuen todella nopeasti täyteen erektioon...


   • -BoH-
    -BoH- kirjoitti:

    Useita päiviä ehti kulua tätä samaa rataa, aamulla minut heräteltiin ja syötettiin, laitettiin navettatöihin lypsämään lehmät ynnä muut työt tekemään, sen jälkeen minut vietiin ja sidottiin sonnipoikien karsinaan yhden sonnin astuttavaksi josta peräsuoli täynnä kuumaa tahmaista spermaa minut siirrettiin vasikoiden karsinoille juottoautomaatiksi. Ja kun sen päivän vuorossa ollut lehmävasikka sai imeskeltyä minulta spermat niellen ne maitonsa kera ahnaasti suihinsa, päädyin viimeisenä astutuspukin luo nielemään toisen, sinä päivänä astumisvuorossa olevan sonnin spermat omana välipalanani..

    En enää hetkeen ollut ajankulusta ollenkaan tietoinen kunnes koitti taas päivä että naapurin emäntä sekä karjakko ilmestyi myös paikalle, sykettä nosti tavallista enemmän huomio että jälleen keinosiementäjä Saijakin saapasteli navettaan tutussa asussa oranssi kumiessu yllään siemennyskäsine kädessään.
    Naiset meni koko porukalla yhden lehmän luo jota siellä pian siemennettiin melkoisen pulinan ja pölinän säestämänä. Luulin jo että tällä kertaa pääsen pelkällä säikähdyksellä huomaten kuitenkin lähes samantien sivusilmällä miten siementäjän saadessa asiansa toimitettua, naiset yks kaks hiljeni kääntyen minun suuntaan.

    Nielaisin yllättäen kuivunutta kurkkuani aavistellen että no niin..

    Koko porukka humalluttavan hyvännäköisiä muotoja, piukkoja haalareita, huivia, kumisaappaita ja virnisteleviä naisia kerääntyi ympärilleni pahaa enteillen

    -kuuleppas sonnipoika.. Saija tuossa heitti taas erittäin hyvän ajatuksen ilmoille siemennyksiin liittyen, ja tokihan me ammattilaisen neuvoja tässä navetassa kuunnellaan. Kun nythän on niin että nämä meidän lehmät aina keinosiemennetään eikä nämä niin ollen saa aitoa munaa koskaan vaikka kuinka kiimassa ovat, aina vaan siementäjän kopelointia ja pienen pillin sekä todella pienen annoksen siementä sisäänsä niin Saija tosiaan heitti hyvän ajatuksen siihen. On kuulemma niin, että tiinehtyvyys on paljon parempi jos saisivat myös hiukan munaa, tyydytystäkin kiimaansa, ja tottahan sen ymmärtää muutenkin että hermoonkin käy kun ei muutakuin pientä kädellä kopelointia vaan tarjolla.
    Joten mehän tytöt keksittiin että tässähän kohtaa sinä voit olla taas hyödyksi..
    Sinähän olet täällä kuitenkin vain kaikkia meitä varten, teet navettatyöt meidän naisten puolesta, juotat meidän vasikat suoraan munastasi, pidät huolen meidän sonnipoikien tarpeista olemalla niiden narttu ja naitavana sekä nielemällä niiden spermoja ja muutenkin kun olet tavallaan alimmaisena tässä navetassa, meidän kumisaappaan alla,
    niin tottahan meidän lehmillekin sinusta saatava muutakin hyötyä kuin lypsämään ne aamuin illoin.. sinusta siis tulee meidän virallinen kiimantyydyttäjä aina sen jälkeen kun Saija on siementänyt..

    Silmäni laajeni sitä mukaa kun kuuntelin yhä mielettömämpiä emännän puheita kunnes olin vain suu auki täysin järkytyksestä ja paniikista lamaantuneena. Tirskuvat naiset päästi minut irti naruista omalta parsipaikalta ja lähti taluttamaan juuri siemennetyn lehmän suuntaan.
    Reetta nosti jonkin pienen korokkeen lehmän taakse seinustalta muiden naisten ohjastaessa minut ihan sen taakse. Pyristelin hiukan vastaan kauhunsekaisen katseen myötä anellen naisilta jälleen armoa, se kuitenkin kuitattiin taas kerran vain pilkkaavilla naurunpyrähdyksillä samalla kun Riikka tarttui niskastani painaen kasvojani suoraan lähemmäs kiimaisen lehmän limaista takamusta

    -noh sonnipoika, haluatko haistaa ja maistaa kiimaista naarastasi kuten kunnon sonni, vai nousetkos siihen pukille.. hih

    Kädet selän takana huonossa tasapainossa en voinut välttyä siltä että naisen painamana naamani olisi todella pian tuota limaista takamusta vasten, niinpä ponkaisin hätäisenä korokkeelle sen välttäen. Naiset tirskahteli hyväksyvästi, Jatta ja Tuija sitoi narut ranteisiini ja kiepautti ne parren etuputken ympäri.
    Sen jälkeen kuin yhdessä tuumin naisten vilkaistessa toisiaan he vetivät naruista niin että väkisinkin lennnähdin eteenpäin kumaraan mahalleni lehmän selkään. Reetta kiiruhti nauraen viereeni ja sitoi samointein suuni huivilla juuri kun olin aikeissa alkaa elämöidä vastalausetta. Silmissä salamoi kun tunsin samaan aikaan kumisen, siementäjän kylmästä geelistä liukkaan käden takaapäin jalkojeni välistä elimelläni joka alkoi välittömästi paisua ja pullistua vastaten käden lypsävään liikkeeseen terhakkaasti.
    Ähkin ja nytkin kovettuen todella nopeasti täyteen erektioon...

    -noin se sonnipoika saa erektion! Muna on niin kovana ja pystyssä heti kun vähän autetaan... hyvä poika! Kyllä on meidän Muurikki varmasti myös tyytyväinen kun noin innokas ja viriili sonnipoika on selässä ja juuri kun kiima on pahimmillaan, katso nyt miten se selkää notkistellen oikein janoaa sinua.. hihi..
    noh, alahan poika astua.. me tytöt katsotaan vierestä onko meidän sonnipojasta mihinkään, pääsetkin nyt oikein urasi huipulle tämän navetan sonnipoikana, astumaan kiimaista lehmää takaapäin oikein kunnolla, sitähän sinä olet varmaan halunnut naida jo ihan alusta lähtien kun tänne maalle navettaan töihin halusit.. heh..

    Tuija sai naiset taas valtavaan naurun remakkaan jutuillaan samalla kun kädellä painoi minua hiukan takamuksestani alla olevaa lehmää kohti. Sain kuitenkin aika hyvin tässä asennossa lehmää vasten nojatessani vastusteltua eikä naiset saanet haluamaansa, joka kuitenkin kostautui välittömästi tajutessani mitä Reetta pyörähti hakemassa ikkunapöydältä

    -ai et meinaa astua vai?! No kyllä kuule meiltä naisilta ei keinot lopu tässä navetassa, sinähän astut tämän lehmän kun me niin halutaan, odotahan vain.. muna on ainakin jo sen puolella, niin kovana sykkii.. hih, sinä säälittävä sonnipoika et mahda sillekään mitään.. me naiset omistetaan sekin.. Reetta otas sinä se avustin...

    Tuija sai silmäni leviämään jälleen lautasiksi, näin sivusilmällä samaan aikaan miten karjakko nappasi mytyn jotain vyön tapaisia ikkunalaudalta kunnes tunnistin taas sen kunnolla naisen astuessa kumisaappaansa sen lenkkeihin pujottaen jalkansa niistä läpi. Jatan avustuksella karjakot veti strap-on vyödildon Reetan haaruksiin ja nauhoja kiristämällä saivat ison kumisen tekomunan sojottamaan uhkaavana tämän eteen. Ölisin vaimeasti paniikissa, nyin käsiäni ja yritin paeta saaden vain keinosiementäjän ja naapurin emännän tarttumaan minua pidellen reisistäni kiinni samalla kun naislauma pyrskähteli yhä enemmän vilkuillen minua ja toisiaan, sitten karjakoita jotka yhdessä tuumin liukasti tekopeniksen kunnon annoksella geeliä..
    Reetta runkkasi tekomunaansa irstain isoin elkein virnistellen minulle kunnes nousi taakseni samalle korokkeelle ja tarttui minua kumisin lahmaisin käsin napakasti vyötäröltä kiinni.
    Nyt suorastaan jo nyyhkytin armon aneluani, se tosin vanhan kaavan mukaan innosti vain naisia valtavasti lisää Riikan tarttuessa minun sykkivään munaan kädellään ohjaten sitä eteen ja lehmän vaginalle samalla kun Jatta avusti karjakkoa takanani ohjaten tämän tekopeniksen peräaukolleni..

    Silmien pullistuessa suljettuina nöyryytyksestä päässäni ähkin ja tutisin täysin avuttomana naisten käsissä. Reetta veti minua lantiosta kaksin käsin lähemmäs ja työntyi vastustamattomasti isolla kumimunalla peräsuoleeni kruunaamalla koko tämänkertaisen nöyryytyksen nojautuen samalla voimakkaasti minua vasten, rn niin ollen voinut sille enää yhtään mitään että itse liuin liukkaana ja sykkivänä lehmän sisään..
    Mikä valtava naurunremakka korvissani, navetassa kaikuikaan, olin tajunnan rajamailla kaiken aikaa ymmärtäessäni vain hämärästi miten karjakko alkoi tahtia kiihdyttäen määrätietoisesti naida minua takaapäin tekomunalla peräsuoleen saaden minut pakostakin samalla vauhdilla ja liikkeellä astumaan kiimaista lehmää edessäni.
    Olin täydellisesti alistettuna naisten tahtoon, en voinut mitenkään estää tätä luokattoman suurta nöyryytystä tapahtumasta, Reetta määräsi tahdin ja pumppasi rytmikkäästi, sama rytmikkyys ja pitkin vedoin liukuminen alkoi väkisinkin tuntua hyvältä mielettömästi seisovan munani juntatessa lehmän sisällä enkä siis niin ollen voinut mitään sillekkään että lähestyin taas kerran pakotettuna sietokykyäni ja sitä huippua

    -noniin katsoppas nyt sonnipoikaa.. niin ahnaasti ja rytmikkäästi astuu lehmää takaapäin, ja muurikki jököttää niin onnellisen näköisenä siinä alla saaden kerrankin munaa kun noin kiimoissaan on, ai että! Todellakin, johan poika komeasti päästää menemään, mitäs sitten vaikka vähän karjakko tarjoaakin apuaan tuolta takaapäin, on siinä meillä oikein pyllyjuna.. hih.. mahtaa olla kivaa tekopeniksen soutaminen omassa perseessä samalla kun oma muna soutaa lehmän sisällä... haha


   • -BoH-
    -BoH- kirjoitti:

    -noin se sonnipoika saa erektion! Muna on niin kovana ja pystyssä heti kun vähän autetaan... hyvä poika! Kyllä on meidän Muurikki varmasti myös tyytyväinen kun noin innokas ja viriili sonnipoika on selässä ja juuri kun kiima on pahimmillaan, katso nyt miten se selkää notkistellen oikein janoaa sinua.. hihi..
    noh, alahan poika astua.. me tytöt katsotaan vierestä onko meidän sonnipojasta mihinkään, pääsetkin nyt oikein urasi huipulle tämän navetan sonnipoikana, astumaan kiimaista lehmää takaapäin oikein kunnolla, sitähän sinä olet varmaan halunnut naida jo ihan alusta lähtien kun tänne maalle navettaan töihin halusit.. heh..

    Tuija sai naiset taas valtavaan naurun remakkaan jutuillaan samalla kun kädellä painoi minua hiukan takamuksestani alla olevaa lehmää kohti. Sain kuitenkin aika hyvin tässä asennossa lehmää vasten nojatessani vastusteltua eikä naiset saanet haluamaansa, joka kuitenkin kostautui välittömästi tajutessani mitä Reetta pyörähti hakemassa ikkunapöydältä

    -ai et meinaa astua vai?! No kyllä kuule meiltä naisilta ei keinot lopu tässä navetassa, sinähän astut tämän lehmän kun me niin halutaan, odotahan vain.. muna on ainakin jo sen puolella, niin kovana sykkii.. hih, sinä säälittävä sonnipoika et mahda sillekään mitään.. me naiset omistetaan sekin.. Reetta otas sinä se avustin...

    Tuija sai silmäni leviämään jälleen lautasiksi, näin sivusilmällä samaan aikaan miten karjakko nappasi mytyn jotain vyön tapaisia ikkunalaudalta kunnes tunnistin taas sen kunnolla naisen astuessa kumisaappaansa sen lenkkeihin pujottaen jalkansa niistä läpi. Jatan avustuksella karjakot veti strap-on vyödildon Reetan haaruksiin ja nauhoja kiristämällä saivat ison kumisen tekomunan sojottamaan uhkaavana tämän eteen. Ölisin vaimeasti paniikissa, nyin käsiäni ja yritin paeta saaden vain keinosiementäjän ja naapurin emännän tarttumaan minua pidellen reisistäni kiinni samalla kun naislauma pyrskähteli yhä enemmän vilkuillen minua ja toisiaan, sitten karjakoita jotka yhdessä tuumin liukasti tekopeniksen kunnon annoksella geeliä..
    Reetta runkkasi tekomunaansa irstain isoin elkein virnistellen minulle kunnes nousi taakseni samalle korokkeelle ja tarttui minua kumisin lahmaisin käsin napakasti vyötäröltä kiinni.
    Nyt suorastaan jo nyyhkytin armon aneluani, se tosin vanhan kaavan mukaan innosti vain naisia valtavasti lisää Riikan tarttuessa minun sykkivään munaan kädellään ohjaten sitä eteen ja lehmän vaginalle samalla kun Jatta avusti karjakkoa takanani ohjaten tämän tekopeniksen peräaukolleni..

    Silmien pullistuessa suljettuina nöyryytyksestä päässäni ähkin ja tutisin täysin avuttomana naisten käsissä. Reetta veti minua lantiosta kaksin käsin lähemmäs ja työntyi vastustamattomasti isolla kumimunalla peräsuoleeni kruunaamalla koko tämänkertaisen nöyryytyksen nojautuen samalla voimakkaasti minua vasten, rn niin ollen voinut sille enää yhtään mitään että itse liuin liukkaana ja sykkivänä lehmän sisään..
    Mikä valtava naurunremakka korvissani, navetassa kaikuikaan, olin tajunnan rajamailla kaiken aikaa ymmärtäessäni vain hämärästi miten karjakko alkoi tahtia kiihdyttäen määrätietoisesti naida minua takaapäin tekomunalla peräsuoleen saaden minut pakostakin samalla vauhdilla ja liikkeellä astumaan kiimaista lehmää edessäni.
    Olin täydellisesti alistettuna naisten tahtoon, en voinut mitenkään estää tätä luokattoman suurta nöyryytystä tapahtumasta, Reetta määräsi tahdin ja pumppasi rytmikkäästi, sama rytmikkyys ja pitkin vedoin liukuminen alkoi väkisinkin tuntua hyvältä mielettömästi seisovan munani juntatessa lehmän sisällä enkä siis niin ollen voinut mitään sillekkään että lähestyin taas kerran pakotettuna sietokykyäni ja sitä huippua

    -noniin katsoppas nyt sonnipoikaa.. niin ahnaasti ja rytmikkäästi astuu lehmää takaapäin, ja muurikki jököttää niin onnellisen näköisenä siinä alla saaden kerrankin munaa kun noin kiimoissaan on, ai että! Todellakin, johan poika komeasti päästää menemään, mitäs sitten vaikka vähän karjakko tarjoaakin apuaan tuolta takaapäin, on siinä meillä oikein pyllyjuna.. hih.. mahtaa olla kivaa tekopeniksen soutaminen omassa perseessä samalla kun oma muna soutaa lehmän sisällä... haha

    Tuija suorastaan ulvotti naaraita ympärillä ja kimpussani kunnes en enää kestänyt enempää, aloin sätkiä ja nytkyä ihan holtittomasti, karjakko huomasi tämän, mutta nauraen heleän lämpimästi ja muka myötätuntoisena kiihdytti vain hiukan lisää tahtiaan, se oli liikaa.
    Laukesin suoraan huutoon ja purkauduin taas kerran naisten pakottamana valtavalla paineella ruiskien spermojani sykäyksittäin ulos, tällä kertaa kiimaisen lehmän limoista liukkaaseen pimppiin. Reetta vain pumppasi ja junttasi tekomunaa peräsuoleeni yhä uudelleen määrätietoisesti välittämättä yhtään miten sätkin ja ölisin täristen tämän ja lehmän välissä, kuin varmistaen että varmasti ruikin viimeisetkin pisarat miehisiä eritteitäni ulos kunnes viimein karjakko oli ilmeisesti tyytyväinen ja vetäytyi isolla tekopeniksellä suolestani ulos astuen pukilta alas ja yhtyi vain vieressä naurusta ulvovaan naislaumaan.
    Läähätin ja huohotin täristen täysin pökertyneenä ja taas kerran lyötynä vaimeasti viimesiään sykkivä muna edelleen lehmän sisällä maaten sen selällä nyt täysin voimattomana.

    -no jopas nyt miten se otti sonnipojan voimille, taisit laueta oikein kunnolla.. hihi.. ! Ja ajattele, astuit ja laukesit oikein kunnolla kiimaisen lehmän sisään.. hehe
    Mutta katsokaas nyt miten raukean tyytyväiseltä muurikki näyttää! Ihan varmasti tiinehtyy paremmin näin kun saa kunnon tyydytyksen kiimalleen siemennyksen päälle, kunnolla kovaa munaa. Näin se kannattaa tästä edespäin meidän tehdä, kun on noin innokas ja viriili sonnipoikakin samassa navetassa käytettävänä.. ai että se näytti hyvältä! Heh..

    Keinosiementäjä ihasteli naurunsa seasta, naiset nautti taas täysin siemauksin pitkän ajan minun nöyrytyyksestä ja juuri näkemästään astumisesta kunnes palailivat sen verran toimintakykyisiksi silmiään pyyhkien että saivat minut pois lehmän selästä, sidottua parteen ja lähtivät vieläkin riemukkaina ihastellen tapahtunutta navetasta pois..


   • Erilaista...
    -BoH- kirjoitti:

    Tuija suorastaan ulvotti naaraita ympärillä ja kimpussani kunnes en enää kestänyt enempää, aloin sätkiä ja nytkyä ihan holtittomasti, karjakko huomasi tämän, mutta nauraen heleän lämpimästi ja muka myötätuntoisena kiihdytti vain hiukan lisää tahtiaan, se oli liikaa.
    Laukesin suoraan huutoon ja purkauduin taas kerran naisten pakottamana valtavalla paineella ruiskien spermojani sykäyksittäin ulos, tällä kertaa kiimaisen lehmän limoista liukkaaseen pimppiin. Reetta vain pumppasi ja junttasi tekomunaa peräsuoleeni yhä uudelleen määrätietoisesti välittämättä yhtään miten sätkin ja ölisin täristen tämän ja lehmän välissä, kuin varmistaen että varmasti ruikin viimeisetkin pisarat miehisiä eritteitäni ulos kunnes viimein karjakko oli ilmeisesti tyytyväinen ja vetäytyi isolla tekopeniksellä suolestani ulos astuen pukilta alas ja yhtyi vain vieressä naurusta ulvovaan naislaumaan.
    Läähätin ja huohotin täristen täysin pökertyneenä ja taas kerran lyötynä vaimeasti viimesiään sykkivä muna edelleen lehmän sisällä maaten sen selällä nyt täysin voimattomana.

    -no jopas nyt miten se otti sonnipojan voimille, taisit laueta oikein kunnolla.. hihi.. ! Ja ajattele, astuit ja laukesit oikein kunnolla kiimaisen lehmän sisään.. hehe
    Mutta katsokaas nyt miten raukean tyytyväiseltä muurikki näyttää! Ihan varmasti tiinehtyy paremmin näin kun saa kunnon tyydytyksen kiimalleen siemennyksen päälle, kunnolla kovaa munaa. Näin se kannattaa tästä edespäin meidän tehdä, kun on noin innokas ja viriili sonnipoikakin samassa navetassa käytettävänä.. ai että se näytti hyvältä! Heh..

    Keinosiementäjä ihasteli naurunsa seasta, naiset nautti taas täysin siemauksin pitkän ajan minun nöyrytyyksestä ja juuri näkemästään astumisesta kunnes palailivat sen verran toimintakykyisiksi silmiään pyyhkien että saivat minut pois lehmän selästä, sidottua parteen ja lähtivät vieläkin riemukkaina ihastellen tapahtunutta navetasta pois..

    Onneksi olin "rohkea" ja tämänkin jatko-osan luin... siis todella kiimaista, varsinaista maalaismenoa... ;)

    Vielä kun saisit liitettyä tähän tarinaan uroskoirankin (joka itseä näitä sonneja enemmänkin kiinnostaa) vaikkapa siten, että tämä lomittajapoika "joutuisi" tilan koirien kanssa samaan häkkiin tai jotain...


   • maalaispoika2
    -BoH- kirjoitti:

    Tuija suorastaan ulvotti naaraita ympärillä ja kimpussani kunnes en enää kestänyt enempää, aloin sätkiä ja nytkyä ihan holtittomasti, karjakko huomasi tämän, mutta nauraen heleän lämpimästi ja muka myötätuntoisena kiihdytti vain hiukan lisää tahtiaan, se oli liikaa.
    Laukesin suoraan huutoon ja purkauduin taas kerran naisten pakottamana valtavalla paineella ruiskien spermojani sykäyksittäin ulos, tällä kertaa kiimaisen lehmän limoista liukkaaseen pimppiin. Reetta vain pumppasi ja junttasi tekomunaa peräsuoleeni yhä uudelleen määrätietoisesti välittämättä yhtään miten sätkin ja ölisin täristen tämän ja lehmän välissä, kuin varmistaen että varmasti ruikin viimeisetkin pisarat miehisiä eritteitäni ulos kunnes viimein karjakko oli ilmeisesti tyytyväinen ja vetäytyi isolla tekopeniksellä suolestani ulos astuen pukilta alas ja yhtyi vain vieressä naurusta ulvovaan naislaumaan.
    Läähätin ja huohotin täristen täysin pökertyneenä ja taas kerran lyötynä vaimeasti viimesiään sykkivä muna edelleen lehmän sisällä maaten sen selällä nyt täysin voimattomana.

    -no jopas nyt miten se otti sonnipojan voimille, taisit laueta oikein kunnolla.. hihi.. ! Ja ajattele, astuit ja laukesit oikein kunnolla kiimaisen lehmän sisään.. hehe
    Mutta katsokaas nyt miten raukean tyytyväiseltä muurikki näyttää! Ihan varmasti tiinehtyy paremmin näin kun saa kunnon tyydytyksen kiimalleen siemennyksen päälle, kunnolla kovaa munaa. Näin se kannattaa tästä edespäin meidän tehdä, kun on noin innokas ja viriili sonnipoikakin samassa navetassa käytettävänä.. ai että se näytti hyvältä! Heh..

    Keinosiementäjä ihasteli naurunsa seasta, naiset nautti taas täysin siemauksin pitkän ajan minun nöyrytyyksestä ja juuri näkemästään astumisesta kunnes palailivat sen verran toimintakykyisiksi silmiään pyyhkien että saivat minut pois lehmän selästä, sidottua parteen ja lähtivät vieläkin riemukkaina ihastellen tapahtunutta navetasta pois..

    Aivan mahtavaa, kiitos jatko-osista. Loistava tarina, toivottavasti keksit vielä tähän jatkoa.. itsekin joskus juottovasikkaa testanneena ja kiimaista lehmää naineena niin tämä tarina toi vanhoja muistoja mukavasti mieleen.


   • Erilaista...
    maalaispoika2 kirjoitti:

    Aivan mahtavaa, kiitos jatko-osista. Loistava tarina, toivottavasti keksit vielä tähän jatkoa.. itsekin joskus juottovasikkaa testanneena ja kiimaista lehmää naineena niin tämä tarina toi vanhoja muistoja mukavasti mieleen.

    Onhan toi sonnien astumaksi/naiduksi joutuminen tosiaankin jo aikas härskiä... mutta kiihottavaa toki sekin... uroskoiran kun saat vielä tekemään vastaavan tempauksen niin... =))


   • -BoH- kirjoitti:

    Läähätin erittäin raivoisan purkautumiseni jälkijäristyksissä mutten voinut silti estyä kuulemasta naisen sanoja, sanoja jotka sai minut kangistumaan uudelleen, entistä suuremmasta kauhusta.
    Karjakko irrotteli narut ja ohjasti minut talutusnuoran avulla toiseen päähän navettaa karsinan luo jossa se astutuspukin esittely oli pidetty.. Se joka oli saanut minut heräämään öisin ja hikoilemaan ties kuinka monet lakanat pesuun, se häpeä!
    Pian Tuija ja Jannakin saapasteli karsinaan oranssin kumisen essun kahistessa edelleen eläinlääkärin etumuksen suojana. Janna kyykistyi suoraan pukin luo ja selkeästi tietäen mitä tekee alkoi asetella sen sisällä, alla olevaa kirkasta putkilosysteemiä

    -tämä on hyvä astutuspukki, sperman keruuseen varsinkin. Tokihan se sperma voitaisin tarjota tälle lomittajapojalle muutenkin... mutta minä luulen että tämä tapa on erityisen nautittava teillekkin, joten, tälläinen vasikoiden juottosangon vanha tutti sopii just tähän keinovaginan päähän, tähän johon siemennestesäiliö normaalisti tulee.

    Nyt jos Reetta tuot sen sonnipojan tähän näin.. polvistu siihen pukin alle, ja nyt otat tämän suuhun.. noooh.. kunnolla imet sen suihin kuin munan.. hih.. ihan varmasti tiedät miten, kuulin tuossa tosiaan Riikalta miten te olitte hiukan antaneet tekomunaa tälle edestä ja takaa oikein naisissa.. heh
    Noin, se suuhun kunnolla ja sitten sidotaan poika napakasti päästään kiinni hihnalla tähän näin, niskan ympäri. Sitten kädet vielä tänne pukin putkiin kiinni.. Nyt ei poika pääse pakenemaan eikä mahda mitään, huomaatte myös kun tämä nostetaan oikein aidon kunnon sonnin korkeudelle tämä astutuspukki, niin poika on kontillaan sen alla automaattisesti pää ja suu yläviistoon pystyssä ja oikein hyvässä asennossa nielemiseen eikä voi todellakaan mitenkään olla nielemättä..

    Janna nauratti Tuijaa ja Reettaa jutuillaan mitä oli Riikalta kuullut saaden minut entistä enemmän häpeämään siitä nöyryytyksestä kunnes aikansa selitettyään ja naisten touhuttua huomasin olevani napakasti ja omituisesti sidottuna astutuspukin alla kontillani vasikoiden juottotutti suussa. Naisen haastellessa viimeisen selityksensä emännälle ja karjakolle.. Luulin halkeavani järkytyksestä kuullessani sen.
    Suorastaan huusin pakokauhussa vastalausetta kiskoen käsiäni naruista mutten päässyt mihinkään, protestoimiseni tukehtui tutin takia pelkäksi muminaksi naisten revetessä vain hulvattomaan nauruun kun nämäkin ilmeisesti tajusivat kokonaisuuden ja eläinlääkärin suunnitelman.

    -Oikein hyvä, nyt Reetta jos kehtaat hakea sen ihan oikean sonnin sieltä, näytetään tälle lomittajapojalle miten se oikea siitossonni oikein astuu astutuspukkia ja ruiskii spermat.. Olikos tuo pulmu, tuo laitimmainen lehmä se joka on kiimassa?

    Seurasin epätodellisen järkytykseni riepottelemana miten karjakko pujahti toiselle puolelle navettaa sonnien karsinoiden suuntaan. Tuijalla oli sillä hetkellä neljä aitoa sonnia kasvatuksessa, eikä aikaakaan kun Reetta talutti yhden niistä meidän luokse. Janna kysyi jotain kiimaista lehmää emännältä saaden myöntävän vastauksen ja pyörähti tämän luona jälleen kermanvalkeat ohuet kumihanskat molemmissa käsissään tuoden jonkunlaista limaista rättiä mukanaan.Yritin uudelleen anella armoa, mumisin tutti suussa alistuneella äänellä muutaman kyyneleen kihotessa paniikista ja häpeästä silmäkulmaani Tuijan vain nauraessa

    -nooh sonnipoika, äläs nyt ölise siinä.. koitahan nyt olla mies ja kiltisti hiljaa totella, kuulit mitä eläinlääkäri sanoi. Sinulle tarvitaan vahvaa ja proteiinipitoista ravintoa, ja meillä tässä navetassa toimitaan niinkuin lääkäri määrää.. hih. Eipä tullu mieleenkään, mutta tämähän on tosiaan oikein hyvä, jotain hyötyä näistä sonneistakin..

    Tällainen olisi minulle mieleen


   • Erilaista... kirjoitti:

    Onneksi olin "rohkea" ja tämänkin jatko-osan luin... siis todella kiimaista, varsinaista maalaismenoa... ;)

    Vielä kun saisit liitettyä tähän tarinaan uroskoirankin (joka itseä näitä sonneja enemmänkin kiinnostaa) vaikkapa siten, että tämä lomittajapoika "joutuisi" tilan koirien kanssa samaan häkkiin tai jotain...

    Miksi koiria tähän sotkea kertomus tarinan juoni on jo näin hyvä.


  • maalais poika.

   aika villiä menoa! eikö vois ottaa myös
   navetan asukit mukaan meininkiin kiimassa oleva
   lehmä tai hieho. entä saisiko myös nais lomittajan
   juttuun mukaan.

   • ideoita vain...

    voisi käydä myös joku vahinko kun lomittaja on jätetty yksin yöksi navettaan sidottuna parteen avuttomaan asentoon ja vahingossa on jäännyt jonkin karsinan ovi huonosti kiinni ja yön aikana on lomittajaa käyttännyt useampikin vasikka / sonni hyväkseen... rassukalla lomittajalla on paikat ihan sotkussa ja paikat vähän hellänä... myöskin eläinlääkäri voisi keksiä hieman uusia juttuja / kokeellisia lääkkeitä/hormoneita joilla vähän tehostaa lomittajan spermantuotantoa ja pallien/munan kokoa ja kestävyyttä.. myöskin jossain näyttelyssä voisi käydä vähän esiteltävänä..


  • maalaispoika4

   jatka vielä... loistavaa kerrontaa, hieno tarina. Vieläkö laarista löytyy yllätyksiä?

   • muurikkifani23

    Voisikos joku linkata tähän aiemmat tarinat, tabletilla ei mitään haku/selailu mahdollisuutta. Ois kiva tietää mite tarina saanut alkunsa ;)


   • selaaja
    muurikkifani23 kirjoitti:

    Voisikos joku linkata tähän aiemmat tarinat, tabletilla ei mitään haku/selailu mahdollisuutta. Ois kiva tietää mite tarina saanut alkunsa ;)

    Tossa ekassa viestis on niiden muiden otsikot näköjään järjestyksessä, ja toi eka osa näkyy olevan tuolla 2 sivulla, kai pystyt selaamaan näitä sivuja täst kinky osiosta? Noi muut kaikki löytyy tästä samalta 1 sivulta kinky osiosta.


   • lomittajatyttönen28v.
    selaaja kirjoitti:

    Tossa ekassa viestis on niiden muiden otsikot näköjään järjestyksessä, ja toi eka osa näkyy olevan tuolla 2 sivulla, kai pystyt selaamaan näitä sivuja täst kinky osiosta? Noi muut kaikki löytyy tästä samalta 1 sivulta kinky osiosta.

    Jatkoa odotellessa. Ihan alkaa housut kuumumaan näistä tarinoista, toivon kyllä toisaalta että lopussa nää naikkoset sais ansionsa mukaan, kenties vaikka helvetinenkelit tekis visiitin ja pistäis ämmät järjestykseen monta päivää kestävillä orgioilla, ja et lomittaja sais kostonsa, vois kellarissa pitää emäntää seksileluna. Hmmmmmm... pitää lähtee herättää mies, ei täällä kestä housut jalassa.


   • -BoH-
    lomittajatyttönen28v. kirjoitti:

    Jatkoa odotellessa. Ihan alkaa housut kuumumaan näistä tarinoista, toivon kyllä toisaalta että lopussa nää naikkoset sais ansionsa mukaan, kenties vaikka helvetinenkelit tekis visiitin ja pistäis ämmät järjestykseen monta päivää kestävillä orgioilla, ja et lomittaja sais kostonsa, vois kellarissa pitää emäntää seksileluna. Hmmmmmm... pitää lähtee herättää mies, ei täällä kestä housut jalassa.

    Heh..

    Toivon todella, todella paljon että tämä tuli ihan oikealta naiselta ja on totta.
    Meinaan tarina kun on mikä on ja aika pitkälti miehen näkökulmasta, niin onhan tämä nyt juuri parasta jonka se voi saada aikaan, naiselta housut kostumaan, ihan oikein sinulle ;P

    Et tiedä miten paljon mielihyvää tälläisestä palautteesta saa, ehkä ei siis ole aika mennyt ihan hukkaan naputellessa..

    Hyvä hyvä! :)

    ps.(kai se tuo "henkinen" puoli ja alistaminen -koko homman pointti juurikin- siis ilmeisesti välittyy ainakin joillekin, jos/kun tuosta tekstistä kerran naisetkin kuumotuksia saa..) :)


   • lomittajatyttönen28
    -BoH- kirjoitti:

    Heh..

    Toivon todella, todella paljon että tämä tuli ihan oikealta naiselta ja on totta.
    Meinaan tarina kun on mikä on ja aika pitkälti miehen näkökulmasta, niin onhan tämä nyt juuri parasta jonka se voi saada aikaan, naiselta housut kostumaan, ihan oikein sinulle ;P

    Et tiedä miten paljon mielihyvää tälläisestä palautteesta saa, ehkä ei siis ole aika mennyt ihan hukkaan naputellessa..

    Hyvä hyvä! :)

    ps.(kai se tuo "henkinen" puoli ja alistaminen -koko homman pointti juurikin- siis ilmeisesti välittyy ainakin joillekin, jos/kun tuosta tekstistä kerran naisetkin kuumotuksia saa..) :)

    Kyllä täällä ihan oikea nainen kirjoittelee, en saa tätä novellia mielestäni, olen kertonut tästä monelle ystävälleni ja aluksi tuli keskustelun yhteydessä kommentteja mm. "Sairasta ja kuvottavaa" ja että "itse en ikinä lukisi moista". Perään tullut tekstareita heiltä että oli se perkel**n kiihottava ja mielenkiintoinen, että pakko oli kaikki lukea :D


   • BoH
    lomittajatyttönen28 kirjoitti:

    Kyllä täällä ihan oikea nainen kirjoittelee, en saa tätä novellia mielestäni, olen kertonut tästä monelle ystävälleni ja aluksi tuli keskustelun yhteydessä kommentteja mm. "Sairasta ja kuvottavaa" ja että "itse en ikinä lukisi moista". Perään tullut tekstareita heiltä että oli se perkel**n kiihottava ja mielenkiintoinen, että pakko oli kaikki lukea :D

    Ja s24 eikun aina vain parantaa.. nyt ei vatipäät hyväksy enää nimmariin - merkkejä...

    joten ihan original -BoH- täällä, mutta ilman viivoja koska.. reasons.

    Mutta asiaan, sitä tulin mainitsemaan että pahoittelut, tämä vastaus "mennyt ohi" toisinsanoen en ole täällä käynyt..
    Harmi, koska onhan tuo nyt todella mukavaa kuulla.. :P Ihan oikeasti, parasta palautetta tälläisen perään, että naiset, edes muutamat on ihan mutkilla, minun "fantasiasta" / mielikuvituksen tuotteesta :)

    Jos vielä joskus eksyt tänne, sopisiko udella mikä se on joka siitä teki mielenkiintoisen ja kiihottavan? Onko se se, että naisella/naisilla todellakin valta, onko se että mies joutuu vain ottamaan kaiken vastaan vaiko mikä?
    Jos ei lomittajatyttönen eksy enää paikalle, niin miten jos joku toinen nainen kokee/kokenut samoin, osaatko kertoa?

    Tämä kiinnostaa sillä, että olisi todella kiva tietää mitä/miten nainen ajattelee ja kokee, mikä on kiihottavaa, sillä josko tässä jotain vielä joskus kirjoittaa, olisi se enemmän kuin mukavaa saada sellaista tuotosta aikaan joka sais naisetkin, edes muutaman kiihottumaan.. Jo ajatus siitä, tuntuu todella hyvältä! :P


  • maalais poika.

   onko lomittajatytöllä jotain hurjia fantasioita?
   olen etsinyt lomittajanaista oman fantasian toteuttamiseen
   jo monta vuotta mistähän niitä lyötys?

  • Kun ois joskus sattunut että joku siittola edes olisi vastannut . Navetta hommia ei mikään voita tällaisenaan

   • Oletko navettassa/ maatilalla töissä tai onko sinulla mahdollisuus mennä sellaiselle silloin kun haluat? Ilmianna itsesi m23 etsii sinua kuumeisesti!


   • Anonyymi

    Heippa Pirppa! Saisko sinuun jotenkin yhteyttä? Haluaisin jutella/kysyä tarkemmin muutamasta asiasta :)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Heippa Pirppa! Saisko sinuun jotenkin yhteyttä? Haluaisin jutella/kysyä tarkemmin muutamasta asiasta :)

    Voit kirjoittaa tänne ja vähän kysellä..


  • Anonyymi

   Tää on kyllä hyvä!!

  • Anonyymi

   Lisää tälläistä menoa!!

  • Pidin kovasti. Todenmukainen kertomus tehomaataloudesta.

  Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yhä useammat miehet jäävät ilman seksikumppania

   Seksuaalinen yksinäisyys on myös yhteiskunnallinen ongelma: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009348479.html?share=e7236ee8014c17d4d350174fb6afe007
   Sinkut
   438
   2861
  2. Martina ei viihdy kotona!

   Montako päivää ehti Martina olla kotona ennen kuin oli taas menossa. Tällä kertaa sentään koira mukanaan mutta loput perheestä jäi taas muiden hoidet
   Kotimaiset julkkisjuorut
   362
   1615
  3. Emeka Matthew Ekperech tuomittiin raiskauksesta vankeuteen - hän on valittanut tuomiosta

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/43a4cae4-09ed-485b-b47b-ded8761c4d07 Tuomittu joutuu maksamaan myös korvauksia. Yhdynnän kohteena ollut h
   Maailman menoa
   15
   910
  4. Ähtärin pandapäätös

   Kun pandapäätöstä valmisteltiin eläinpuiston toimitusjohtajana oli Juhani Haapaniemi, hallituksen puheenjohtajana oli kaupunginhallituksen puheenjoht
   Ähtäri
   33
   903
  5. Hengaillaan

   Hengaillaan-visailuohjelmasta ei todellakaan tule suosittua ja pitkäikäistä vaan se floppaa ja komeasti karahtaa kunnolla kivikolle,tuleepahan kokeilt
   Yle
   69
   853
  6. Millon olet

   Tavannut kaivattusi viimeksi ja missä.
   Ikävä
   48
   797
  7. Mistä juttelitte

   kun näitte viimeksi?
   Ikävä
   45
   742
  8. Minkä takia sä nainen vihaat mua

   Myönnän tehneeni väärin kun en ole ottanut asiaa heti pöydälle. Katuva mies.
   Ikävä
   56
   719
  9. Joko sinä mies unohdit tämän naisen?

   Kohta nähdään varmaan taas, mutta tykkäätkö yhtään?
   Ikävä
   49
   706
  Aihe