4Smile

sirpaleina

Olet minulle joskus katsonutkin ja aikalailla toteutuikin etenkin, kun lukee jälkeenpäin paremmin ymmärtäen kaiken.

Nyt on tilanne sellainen, että jäin työttömäksi ja sinkkunaisenakin olen ollut muutaman kuukauden kaikenlaisten käänteiden jälkeen. Paljon on tapahtunut ja ei aina niinkään mukavia asioita, mutta jospa ne vastoinkäymiset vahvistavat vaan.

Mitä tarotit näyttävät tulevaisuuteen, puolen vuoden päähän? Joko alkaa helpottamaan ja löytyy onnen murusiakin sekä rakkauselämässä että työasioissa?

Kiitos

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sirpaleina

      Nostan sinulle ja pyydän katsomaan sitten kun ehdit, kiitos

    • 4 Smile

      Meen kaupan kautta kotti. Palailen sit..

    • 4 Smile

      Juu katsos kun - en oo oikein hyvä asettelemaan korttien kertomaa sillai ku vissiin kuuluis, saattaa se vaikuttaa aika sekavaltakin. En nytkään ihan vireessä oo, joten suonet anteeksi jos mettään menee.

      Mennyt
      Jossakin jutussa, mikä liittyy vaaleahkoon aikuiseen mieheen, on käynyt niinkun on katsottu tarpeelliseksi. Se on aiheuttanut sinulle tyytymättömyyttä aika pitkäänkin. Jotakin oot saanut tietää, maailmalta kiirinyt uutisia, jotka aiheuttaneet jonkun verran liikehdintää asioissa. Kaikelle kuitenkin on oma aikansa.

      Nyt
      Kotisi olet saanut oikein päin, mutten nyt tiijä, onko kyseessä tässä eronnut ristiverinen aikuinen mies, vai onko kyse jostakin muusta erosta, joka tähän herraan liittyy. Välität hänestä kyllä, mutta olet aika ahdistunut, et sinä siitä mihinkään pääse, vaikka olet jo onnistunutkin pääsemään pahimman yli.

      Tulee
      Jokin juttu, jossa olet kokenut itsesi ulkopuoliseksi/yksinäiseksi tms.., siinä alkaa nyt muutosten tuulet puhallella. Viesti tulossa, joka tuo valoa 'kaamoksesi' keskelle ja tunnet että pahin on takana. Kuitenkin joitakin valintoja sinun pitää edelleen tehdä, että harmonia säilyy.
      Haasteita piisaa ja kun jokin juttu tulee eteesi täysin puskista, sun pitää osata tällätä töppöset tiukasti maan kamaralle. Jonkun asian takia saatat joutua vastuuseen aiemmista touhuista ja saatat joutua puntaroimaan, mikä olisi oikea rtakaisu vaaleaan aikuiseen mieheen katsottuna, joka on puuhaileva ties mitä selkäs takana.
      Vaikka joku pitkään jatkunut juttu onkin menossa ihan hyvään suuntaan, jokin juttu tässä on, jota et millään saata uskoa todeksi. Tää liittyy jollain tavalla menestymiseesi ja siihen, että nyt tarvit kaikki tuntosarvet pystyyn, et tilanne pysyisi sopusoinnussa. Vaalea aikuinen nainen TAI kypsä, lämminhenkinen, elämää nähnyt nainen.. ja stressiä tästä.
      Uutta mahdollisuutta tarjoillaan, mutta luottamuksesi saa aika kovan kolauksen ja sitä jäät yksinäs sitten urakalla pohtimaan. Vaaleahko nainen ja sitä että on alettava paukuttamaan sitä alasinta - tässä on joku ristiverinenkin nainen. Tässä nyt on joku naisporukka, joka jollain tapaa sekoittaa pakkaasi. Mietihän nyt kunnolla ja tarkkaan missä mennään.
      Työasioita ja uutta toiveikkuutta ja nää valtaa ajatuksesi. Jotakin tulee vääjäämättä ja kun häly ympäriltäsi laantuu, vaivut ajatuksiisi. Varo liiallista paikoilleen jähmettymistä tässä.. Sydämen asioita ja sitä, että saat olla ylpeä siitä, mitä olet jo saavuttanut. Tai tää voi tarkoittaa myös sitä, että olet onnellinen kun mikä siitä, että sinulla on jo elämää takana ja olet opiksesi ottanut.
      Tulevaisuuden suunnitelmien tekemistä ja eri paikkakunta. Tähän voi liittyä jollain tapaa viranomainen ja rahasopimus asiat ja sitä, että saat levon aiemmista ponnisteluista. Saatat saada myös kutsun johonki sosiaaliseen tapahtumaan joltain ystävältäsi. Tai sitten saat vaan jonkun sinut täysin yllättävän tiedon joltain läheiseltäsi.
      Kaikki syy iloon ja juhlaan, olet onnellinen, mutta voi itkun itku - jokin viesti lannistaa onnellisen tilasi. Suutut kunnolla. Joku juttu tässä, siomman puoleinen muutos ja sitä että sulle ehdotellaan ties mitä ja sun pitäis uskaltaa jättää vanhat kannattamattomat asiat pois elämästäsi ja aloittaa puhtaalta pöydältä.
      Maailmalta kiirii uutisia, jostakin sinulle rakkaaksi käyneestä ihmisestä ja sulta kysytään jo mielen lujuutta pitää itsesi vakaana. Kuitenkin sinulla, on ne onnistumisen avaimet käsissäsi. Saat myös viestin, joka tuo balanssia tilanteeseesi, jokin juttu nimittäin paljastuu sinulle.
      Vaikeat ajat alkaa jäädä taakse ja oot hilpeällä mielellä, mitä tulee kotiin liittyviin asioihin Tässä on mukana, joku harvemmin tavattu ystävä, jonka kanssa nyt on huomioitava vain faktat, kovasta kilpailutilanteesta huolimatta. Tässä sopassa on mukana joku varakkaan puoleinen petollinen nainen..

    • sirpaleina

      Kiitos 4 Smile

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3839
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2298
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1694
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      301
      1228
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe