Lumia 625 laturi ei lataa!?!?!?

puhelineilataudu

Ostin n.3viikkoa sitten uuden laturin puhelimeen, koska kissa pureskeli entistä. Nykyisessä ei ole minkäänlaisia puremajälkiä, eikä kissa oo koskenutkaan siihen.

MUTTA puhelin ei lataudu. Eilen illalla puolysin aikaan laitoin puhelimen lataukseen, aamulla akkua jäljellä 4%. Yhdeksästä lähtien vähän väliä kattonu puhelinta, laturi kyllä toimii, mut puhelin ei lataudu. Nyt loppu kokonaan akku, ihmeen hyvin se kestikii eilisillasta ku oli jo sillonkii toi sama 4% akkua jäljellä.

Onko vika laturissa vai kenties puhelimessa? Laitoin äsken puhelimen kiinni tietokoneen usb-johtoon. Välillä tuli koneeseen se ääni, että tietokone kytketty puhelimeen, mut samantien puhelin vinkui että akku lähes tyhjä. Ennen pystyny tietokoneeseen yhdistettynä lataamaan puhelinta vaan ei näköjään. Ja siis sillä samalla laturilla oli myös koneessa kiinni. Laturissa ei ole ainakaan näkyvää vikaa ja suotavaa olis, että laturi toimis pidempään ku 3viikkoa.

Mistä sen tietää sit että onko puhelimessa vika? Eiks niissä oo takuuta 24kk vai onko vaan vuosi? Vuosi sitten ostettu Hobbyhallista.

Onks noi kaikki puhelimet sellaisia että kestää hädin tuskin sen vuoden ja sit alkaa temppuilu? Jotenkii tuntuu että olis puhelimessa se vika!

12

523

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • puhelineilataudu

      Jos teen muuten sillein, että lainaan esim siskon laturia tai vaihdan vähäks aikaa laturit päikseen, ni eiks se sillä selviä jos puhelimessa on vika? Jos ton nyt ylipäätään saa lataamaan sen verran että saa päälle sen...

    • Akussa vika. Itselläni oli sama ongelma puolisen vuotta sitten samsungin puhelimessa, takuu korvasi ja pitäisi korvata sinunkin puhelimen huollon.

      • kandhee osthaa

        Uuden 625 saa alle satkulla


      • ap.......
        kandhee osthaa kirjoitti:

        Uuden 625 saa alle satkulla

        Nii saakin, mutta tossa on kaikki kuvat, jotka jää sitten tohon puhelimeen. Toi puhelin ei oo suostunut lisäämään kuvia koneelle enää pitkään aikaan. Kone ei mukamas tunnista puhelinta ja sit ku tunnistaa ja olevinaan lisää kuvat ni ei tulekaan kuvia koneelle.

        Jatkuvasti ongelmia tuon luurin kanssa..


    • l520

      Kuvat,videot ja kaikki muut tiedot saa varnuuskopioitua talteen onedriveen lisäämällä ms tili puhelimeen...sitten kun avaat uuden puhelimen ja kirjaudut samalla ms tilillä siihen, siirtyy kaikki entiset tiedot uuteen lumiaan.Tämä kannattaa tehdä koska ne huollossa voi nollata puhelimen jolloin kaikki tiedot häviää jos ei ole varmuuskopionti ollut käytössä.Nämä lumiat on kyllä ihan ongelmattomia käytössä.

    • keskushuoltoon läx

      Lähetin puhelimen jo kerran huoltoon, kun ne sieltä arvelivat, että on latausliitin hajonnut. Vaihtoivat sitten sen. Puhelin kyllä näkyi lataavan huollossa käynnin jälkeen, muttei mene päälle. 2 kertaa on mennyt sillein normaalisti päälle, mutta sammui kuitenkii n.10sek kuluttua siitä.

      Lähetin takas huoltoon sen ja sieltä laittoivat tänään viestiä, että laittavat puhelimen keskushuoltoon.

      Millä todennäköisyydellä sen saa korjattua siellä, jos siinä on esim akkuvika? Eikö olis helpompi niiden vaan laittaa uus puhelin tilalle? Lumia 625 kesti 11kk, kunnes lopetti lataamisen... :s

    • Menee varmaan pari viikkoa. Akun huoltavat ja oli nimeltään akun defibiliraatio tai jotain, noh nyt akku meni taas vit**x kesti peräti 5kk.

      • L625 white user

        Mulla toimii akku vielä loistavasti yli puolen vuoden käytönki jälkeen.


    • katjabloigu

      Koska tämä on Lumia-kökköpuhelimen vakiovika. Ei lataa ei aukea ja akku tyhjä. Vitsi koko Nokia. Koksa Nokia matkapuhelimena on kuollut konsepti, kuolemat myös nämä Lumiat, eipähän tartte enää nähdä Noksun logoa puhelimissa

      • Tzzzzzi

        Kaksi Nokia Lumiaa, käytössä yhä neljän vuoden jälkeen. Akuissa tai latauksissa ei mitään vikaa, kuin ei muussakaan.
        No, kovassa käytössä olleena alkavat jo hiipua.


    • langatonparas

      830 lataus toimi normaalisti johdottomalla vuoden, mutta taisi suuttua tehokkaamasta laturista kun ei saanut enää päälle. Huollossa korjasivat, mutta senkin jälkeen oikkuillut omalla laturillaan. Jos jää latauksen kuvake päälle kun ottaa pois latauksesta, täytyy käyttää uudelleen, muuten tyhjentää akun nopeasti.

      Välillä tyhjeni akku nopeasti muutenkin ja lämpeni, otin pois melkein kaikki oikeudet taustakäyttöön, lehdet ainakin varmaan tyhjensi akkua kun päivittivät, nyt alkanut näyttää akun kestoksi heti latauksen jälkeenkin vain alle 2 vrk vaikka kestää viikon vähällä käytöllä, lyhenee siitä sitten hitaasti. Ennen muistaakseni näytti akun keston oikein. Windows kai tuon tiedon antaa muille akkuohjelmille, sama lukema Lumian omassa akunsäästöohjelmasssa.

      Uusissa kännyköissä ei taida edes olla langatonta latausta oikein missään, minusta yksi tärkeimpiä ominaisuuksia. Ärsyttävää kytkeä johtoja, roikkuu edessä ja sotkeentuu, liittimetkin saattaa hajota. Pikalatausuusissa nopea, 3.2v - 20v dynamic ja toimii myös langattomalla, miksi jätetty pois lähes kaikista? Vanhoissa tehokkaammissa latureissa ilmoitetaan vain enemmän amppeereja, pitäisi kestää, mutta en ole uskaltanut enää käyttää kuin omaa.

      http://www.androidauthority.com/quick-charge-3-0-explained-643053/

      Olisikohan nuo langattomat lataukset hajottaneet enemmänkin Lumioita ja muita puhelimia kun ei ole enää, korjaukset takuuaikana tulee kalliiksi. Joihinkin silti saa ja otan seuraavankin sellaisen merkistä riippumatta. Tai ainakin helposti kytkettävä latausteline pitäisi olla.

    • Anonyymi

      Mulla on silleen että mun laturi ei toimi mutta se näyttää ehjältä ja tää mun laturi on n. 3viikkoo vanha eikä se enää toimi. Mutta sitten mun siskon laturi toimii mulla ja se lataa. Tällä hetkellä mulla on normalista ostettu 5€ laturi joten onkohan ne jotenkin huonompia??

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      598
      4362
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3479
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      148
      3144
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      167
      2432
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      9
      2265
    6. 242
      1784
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1447
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1339
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1330
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1120
    Aihe