Aina voi vaihtaa

markkinataloutta

Jos nää ruuat ja juomat korpeaa, tai vaikka matkatavaran määrä. Lufthansa lentää Frankfurtiin ja sieltä minne vaan. British Airways lentää Lontooseen ja sieltä minne vaan. Välilaskun kestämällä esim. BA tarjoaa Euroopan lennoilla aamun jälkeen koko baarin ilman rajoituksia ja vielä voikkarin. Emot puhuu enkkua, toisin kuin Finskin Espanjanlennoilla. Matkustamoon saa viedä kaksi kassia, molemmat vaikka 23kg. Lufthansan edut näkee niiden sivuilta.

Älkää siis hyvät ihmiset valittako, tehkää valintanne. Nää kaksi isoa kuuluu kahteen maailman suurimpaan allianssiin, lennot samalla lipulla ihan mihin vaan ja pisteet kotiin. Yleensä välilaskulliset matkat on halvempia kuin suorat eli hinnassa ei häviä.

Kertaakaan ei tarvitse Finnairilla lentää, paitsi ehkä Suomen sisällä. Jos tahdotte, viette rahanne firmaan, jota ei vaan kiinnosta. Mikään ei muutu täällä itkiessä.

12

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jää kentälle

      Juu kyllä me osataan ihan itsekkin valita.
      Lufthansa ei vaan ole ollut kovin hyvä valinta viime aikoina, lennot eivät ole enää usein edukkaampia, ruoka välillä syömäkelvotonta omaan makuun ja lakkoja vähän väliä.
      Pari vuotta sitten tilanne oli toisinpäin.

      Talvella liikaa ongelmia pienten lumisateiden vuoksi keski-euroopan kentillä, joten turhia vaihtoja ei kannata ainakaan silloin harrastaa.

      • FRA / MUC

        1.1.2013 jälkeen olen vaihtanut Lufthansalla konetta Frankfurtissa 37 kertaa ja Münchenissa 7 kertaa ja koskaan en ole myöhästynyt jatkolennolta.


      • Odota vaan
        FRA / MUC kirjoitti:

        1.1.2013 jälkeen olen vaihtanut Lufthansalla konetta Frankfurtissa 37 kertaa ja Münchenissa 7 kertaa ja koskaan en ole myöhästynyt jatkolennolta.

        http://www.rantapallo.fi/?s=lufthansa lakko
        Lisäksi tyttäret mm. Germanwings on myös lakkoillut erikseen.
        Tuohon päälle lentokenttien lakot, joita riitti ainakin 2012-2013 riittävästi.
        Useaan kertaan lennot peruttu kokonaan lumisateiden vuoksi.

        Junalakkoja on tänä vuonna ollut eri laajuisina jo useita.


      • Probello stoppo

    • F-Kr

      Käytännössä Finnairin kanssa joutuu tekemsiiin joskus, vaikka ei haluaisi. Esim kun varaa edullisimmat saatavissa olevat lentoliput, kuitenkin niin ettei joudu Ukrainaan, eikä Moskovaan, eikä lentämään Finnairilla. Flybellä joutuu ajamaan Mansesteriin. Lippujen ostaminen suoraan Finnairilta maksaisi saman verran kuin halvemmat ja parempitasoiset lennot viikon majoitus. Lomamatkalla ehtii pörräämään mileage runia niin kaukaa kuin lentoyhtiö haluaa kierrättää. Mileage runilla tienaa lentolippujen hintoihin sisältyvät safkat ja lentopisteillä maksaa hotellin vantaalle maakunnasta tullessa.

    • Pakkorako

      Finnair on ainoa joka tarjoaa suoran lennon Helsinki-Bryssel-Helsinki -reitillä. Ei siis ole mitään vaihtoehtoja. Ja välilaskua en halua missään nimessä. Kerran kokeilin Kööpenhaminan kautta ja se oli niin vieemäistä että mieluummin maksan enemmän.

    • Ennen oli...

      Ja BA:n "baari auki" oli esim viime la LHR-ARN yksi olut. Tasan.

    • Ja nyt on nyt

      Ja se toinen laukku on laitettava penkin alle, koska jokainen tajuaa, että hattuhyllyille mahtuu vaan rajallinen määrä tavaraa. Ja siksi boardauskin kestää aika kauan, kun niitä asetelllan ja tälläillään. Ryanair on huomannut BA:n tason laskun ja (taas) on iskemässä oikeaan rakoon eli työkseen matkustaviin. Tulee onnistumaan.

    • Royal Dutch

      Itse vaihdoin loistonsa menettäneistä OneWorld yhtiöistä SkyTeamiin enkä ole hetkeäkään katunut. KLM:llä hinta-laatusuhde kohdallaan ja amerikan pään partneri Delta parempi kuin AA. Lisäksi Schipholissa vaihtaminen huomattavasti sujuvampaa kuin Heathrow:lla.

      • Tiimit on

        Riippuu kovasti mihin on lentämässä, eihän täältä suoraan kovin moneen paikkaan pääse tuolla tiimillä.


    • FinnairOnEpä

      JA Berliiniin mennään AIr Berlinillä, ei millään Finnairilla.

    • lentää jos lentää

      Mitenkä tällä viikolla, on tainnut iso määrä matkalaisia jäädä lennoilta tai tullut ainakin isoja muutoksia. Ovat peeveli ottaneet meidän kotimaisesta mallia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3719
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      168
      2322
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2029
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1914
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      399
      1328
    6. 79
      1221
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1114
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1040
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      990
    Aihe