Aina voi vaihtaa

markkinataloutta

Jos nää ruuat ja juomat korpeaa, tai vaikka matkatavaran määrä. Lufthansa lentää Frankfurtiin ja sieltä minne vaan. British Airways lentää Lontooseen ja sieltä minne vaan. Välilaskun kestämällä esim. BA tarjoaa Euroopan lennoilla aamun jälkeen koko baarin ilman rajoituksia ja vielä voikkarin. Emot puhuu enkkua, toisin kuin Finskin Espanjanlennoilla. Matkustamoon saa viedä kaksi kassia, molemmat vaikka 23kg. Lufthansan edut näkee niiden sivuilta.

Älkää siis hyvät ihmiset valittako, tehkää valintanne. Nää kaksi isoa kuuluu kahteen maailman suurimpaan allianssiin, lennot samalla lipulla ihan mihin vaan ja pisteet kotiin. Yleensä välilaskulliset matkat on halvempia kuin suorat eli hinnassa ei häviä.

Kertaakaan ei tarvitse Finnairilla lentää, paitsi ehkä Suomen sisällä. Jos tahdotte, viette rahanne firmaan, jota ei vaan kiinnosta. Mikään ei muutu täällä itkiessä.

12

173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jää kentälle

      Juu kyllä me osataan ihan itsekkin valita.
      Lufthansa ei vaan ole ollut kovin hyvä valinta viime aikoina, lennot eivät ole enää usein edukkaampia, ruoka välillä syömäkelvotonta omaan makuun ja lakkoja vähän väliä.
      Pari vuotta sitten tilanne oli toisinpäin.

      Talvella liikaa ongelmia pienten lumisateiden vuoksi keski-euroopan kentillä, joten turhia vaihtoja ei kannata ainakaan silloin harrastaa.

      • FRA / MUC

        1.1.2013 jälkeen olen vaihtanut Lufthansalla konetta Frankfurtissa 37 kertaa ja Münchenissa 7 kertaa ja koskaan en ole myöhästynyt jatkolennolta.


      • Odota vaan
        FRA / MUC kirjoitti:

        1.1.2013 jälkeen olen vaihtanut Lufthansalla konetta Frankfurtissa 37 kertaa ja Münchenissa 7 kertaa ja koskaan en ole myöhästynyt jatkolennolta.

        http://www.rantapallo.fi/?s=lufthansa lakko
        Lisäksi tyttäret mm. Germanwings on myös lakkoillut erikseen.
        Tuohon päälle lentokenttien lakot, joita riitti ainakin 2012-2013 riittävästi.
        Useaan kertaan lennot peruttu kokonaan lumisateiden vuoksi.

        Junalakkoja on tänä vuonna ollut eri laajuisina jo useita.


      • Probello stoppo

    • F-Kr

      Käytännössä Finnairin kanssa joutuu tekemsiiin joskus, vaikka ei haluaisi. Esim kun varaa edullisimmat saatavissa olevat lentoliput, kuitenkin niin ettei joudu Ukrainaan, eikä Moskovaan, eikä lentämään Finnairilla. Flybellä joutuu ajamaan Mansesteriin. Lippujen ostaminen suoraan Finnairilta maksaisi saman verran kuin halvemmat ja parempitasoiset lennot viikon majoitus. Lomamatkalla ehtii pörräämään mileage runia niin kaukaa kuin lentoyhtiö haluaa kierrättää. Mileage runilla tienaa lentolippujen hintoihin sisältyvät safkat ja lentopisteillä maksaa hotellin vantaalle maakunnasta tullessa.

    • Pakkorako

      Finnair on ainoa joka tarjoaa suoran lennon Helsinki-Bryssel-Helsinki -reitillä. Ei siis ole mitään vaihtoehtoja. Ja välilaskua en halua missään nimessä. Kerran kokeilin Kööpenhaminan kautta ja se oli niin vieemäistä että mieluummin maksan enemmän.

    • Ennen oli...

      Ja BA:n "baari auki" oli esim viime la LHR-ARN yksi olut. Tasan.

    • Ja nyt on nyt

      Ja se toinen laukku on laitettava penkin alle, koska jokainen tajuaa, että hattuhyllyille mahtuu vaan rajallinen määrä tavaraa. Ja siksi boardauskin kestää aika kauan, kun niitä asetelllan ja tälläillään. Ryanair on huomannut BA:n tason laskun ja (taas) on iskemässä oikeaan rakoon eli työkseen matkustaviin. Tulee onnistumaan.

    • Royal Dutch

      Itse vaihdoin loistonsa menettäneistä OneWorld yhtiöistä SkyTeamiin enkä ole hetkeäkään katunut. KLM:llä hinta-laatusuhde kohdallaan ja amerikan pään partneri Delta parempi kuin AA. Lisäksi Schipholissa vaihtaminen huomattavasti sujuvampaa kuin Heathrow:lla.

      • Tiimit on

        Riippuu kovasti mihin on lentämässä, eihän täältä suoraan kovin moneen paikkaan pääse tuolla tiimillä.


    • FinnairOnEpä

      JA Berliiniin mennään AIr Berlinillä, ei millään Finnairilla.

    • lentää jos lentää

      Mitenkä tällä viikolla, on tainnut iso määrä matkalaisia jäädä lennoilta tai tullut ainakin isoja muutoksia. Ovat peeveli ottaneet meidän kotimaisesta mallia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      157
      27976
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      203
      17906
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      355
      9388
    4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6385
    5. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      19
      4193
    6. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      193
      3803
    7. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      35
      2020
    8. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1487
    9. Miten meidän käy

      Olen syvästi pahoillani puolestasi siitä, mitä kävi. En ehkä pysty sitä täysin kertomaankaan sinulle. Tuo on taustalla m
      Ikävä
      49
      1235
    10. Toivottavasti tekijää ei suojella

      Eikä mitään peitellä. Itselläni on 15-vuotias tytär myös ja voin hieman kuvitella tilannetta. Nämä tämmöiset tapaukset v
      Valkeakoski
      51
      1187
    Aihe