Kambotseassa rottia

jussipussi

Käytiin just Battan Banin rantakadulla syömässä ja ruokakauppiaat pyydysti rottia loukulla. Rottien päät sitten murskattiin kantapäällä ja luulen että ne sitten nyljettiin ja pistettiin pataan. Ei silti, ostimme riisiä ja lihapataa ja hyvää lihaa oli, oikein pienisyistä ja hyvin maustettua.

6

146

  Vastaukset

  • Rotansyönti on eksoottista suomalaiselle

  • Kyllähän sitä näissä maissa voi tietämättään syödä "eksoottisesti". Itse tilasin puolikkaan kanan - eikä varmasti ollut kanaa, mitä sain. Liian vähän kypsennetty, luiden vieressä alkoi olla liian punaista ...... ihan hyvää siihen asti - loppu jäi vatsatautien pelossa

  • etkö tiedä?rotta on siellä kuten kaakkois thaimaassa suuri herkku.(meillä on house prakhon zhai)varsinkin peltorotta on kuin vasikan liha suomessa.peltorottaa olen syönyt,en kylä rottaa.

  • Hyvin yleistä, että rottia syödään muualla maailmalla ja moni turisti on tietämättään syönnyt rottaa ulkomailla. Ja täällä Suomessakin syödään monenlaista, joka jäisi monelta syömättä, jos näkisi raaka-aineet valmistuksen aikana. Ihan vaikka esimerkiksi halpa lenkki- tai grillimakkara.
   Käärmettä, kananpeppureikiä ja sammakoita, niitä voi saada lautaselleen monessa paikassa!

   • työkaverin muija oli joskus työssä saarioisilla.hän kertoi ........meillä ei sitten koskaan syödä saariloisten valmisjutskia.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   147
   8953
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   Kotimaiset julkkisjuorut
   247
   7885
  3. Kulmunille koulutusta 50 000 eurolla

   Veronmaksajat maksaa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006527878.html Näin niitä verorahoja käytetään
   Maailman menoa
   198
   2221
  4. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   287
   1856
  5. Kiitos elämä, Nala mutta vuokraluukkuun

   Miten noin menevä nainen voi ottaa koiran keskelle kaupunkia? Eikö edellinenkin koira annettu pois kun asuvat Eskon kanssa, eikä ollut aikaa hoitaa si
   62
   1093