Kambotseassa rottia

jussipussi

Käytiin just Battan Banin rantakadulla syömässä ja ruokakauppiaat pyydysti rottia loukulla. Rottien päät sitten murskattiin kantapäällä ja luulen että ne sitten nyljettiin ja pistettiin pataan. Ei silti, ostimme riisiä ja lihapataa ja hyvää lihaa oli, oikein pienisyistä ja hyvin maustettua.

6

134

Vastaukset

  • Rotansyönti on eksoottista suomalaiselle

  • Kyllähän sitä näissä maissa voi tietämättään syödä "eksoottisesti". Itse tilasin puolikkaan kanan - eikä varmasti ollut kanaa, mitä sain. Liian vähän kypsennetty, luiden vieressä alkoi olla liian punaista ...... ihan hyvää siihen asti - loppu jäi vatsatautien pelossa

  • etkö tiedä?rotta on siellä kuten kaakkois thaimaassa suuri herkku.(meillä on house prakhon zhai)varsinkin peltorotta on kuin vasikan liha suomessa.peltorottaa olen syönyt,en kylä rottaa.

  • Hyvin yleistä, että rottia syödään muualla maailmalla ja moni turisti on tietämättään syönnyt rottaa ulkomailla. Ja täällä Suomessakin syödään monenlaista, joka jäisi monelta syömättä, jos näkisi raaka-aineet valmistuksen aikana. Ihan vaikka esimerkiksi halpa lenkki- tai grillimakkara.
    Käärmettä, kananpeppureikiä ja sammakoita, niitä voi saada lautaselleen monessa paikassa!

    • työkaverin muija oli joskus työssä saarioisilla.hän kertoi ........meillä ei sitten koskaan syödä saariloisten valmisjutskia.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.