tarot-lukijalle

tämä vai mitä eteen

Mitä näet rakkauselämääni jatkoon, on aika tasaista, tapaan yhtä luotettavaa ja ujoa miestä lähinnä vain yksinäisyyden kannalta. Ihan voin jatkaa tätä viikonloppusuhdetta vaikka kuinka kauan jos ei mitään suurempaa tule kohdalleni. Kenties tästä tulee jatkoa mutta en tiedä kun mies karttelee tapaamista täysin selvinpäin on niin ujo.

1

142

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4 Smile

      Mennyt
      Valintoja on pitäny tehä, että alkais koittaa valoisammat ajat. Vääntökin on saattanu olla aika kovaa ja on ollu vaarana paikoilleen jähmettyminen. Ihan viisasta on kumminkin ollu pitää matalaa profiilia ja tässä on ollu joku nainen ( ei kauheen luotettava) ja sitä, että on ollu tartuttava toimeen asian tiimoilta.

      Nyt
      Luottamus edelleen, on pikkusen koetuksella jossain asiassa, jossa oot kokenu ittes ulkopuoliseks. Vaikka sua tilanteet nyppiikin, saat olla tyytyväinen siitä mitä jo oot saanu aikaseks ja jonkun jutun paljastuminenkin tässä on, joka tulee joko eri paikkakunnalta TAI sitten tähän menee hetkia aikaa.

      Tulee
      Tulevaisuuden suunnitelmiesi suhteen, edelleen haalit hartioilles taakkoja, ja oot täysin tilanteitten armoilla. Vaalea/kypsään ikään ehtinyt nainen ja iso muutos joka tulossa ja tässä on työn kortti ja uusi mahdollisuus.
      Tässä on joko virkamies tai sitten joku ihminen, jolla on tekemisiisi suuri valta - tässä kuitenkin etenet kyselemättä ja olet sen myötä onnellinen siitä, että niin teet. Sun ajatuksias kuitenkin jäytää - ehkä sua pelottaakin se, et joku touhuaa selkäs takana näissä rahasopimus asioissa..
      Sit tässä on joku, jota nyt en oikein osaa kertoa.., kaiken onnesi huumassa, kuitenkin alat itekses miettiä, kääntyykö kaikki niin, että sun pitää taas kunnolla suuttua. Muutosten tuulet alkavat vääjäämättä puhaltaa ja tässä on joku ristiverinen aikuinen mies, kaveri jota ainakin alkuun - harvemmin tapaat, mutta hän tulee - tälle et mitään mahda.
      Jokin viesti/tieto tulee, jossa tarvit kaiken tahdonvoimasi ja rohkeutesikin. Tää tulee täysin puskista.., tässä on vaaleahko nainen ja viestiä häneen liittyvästä onnistumisesta?????
      Pistät siinä sitten 'tanssikengät' jalkaasi ja vipellät vailla huolen häivää. Romanssi/harmoniaa ja rakkautta, mihin liittyy vaaleahko aikuinen mies. Kaikki syy iloon ja juhlaan. Balanssi ja toiveikas ajan jakso.Saat viestin, joka antaa sinulle tilaisuuden hengähtä. Sitten sul ehdotellaan ties mitä ja ja pitelet onnistumisen avaimia hyppysissäs. Aineelliset asiatkin korjaantuu kotiasioissasi.
      Sit joku viesti/juoru, jonka tiimoilta alat puntaroida uudestaan onko kaikki nyt niin hyvin, kun pitäsi. Jostakin ystävästäsi, jonka kanssa olet pitkälle samoilla aallontaajuuksilla - tää on joku vanha juttu jo ja tähän liittyy ristiverinen nainen ja joku juttu, kun tulee tiensä päähän.
      Onnistumisesi ottaa nyt pikkusen takapakkia ja tässä voi olla joko ero tai kolmas osapuoli. Nyt pitää ottaa vain tosiasiat huomioon, mut sun on pikkusen nyt vaikea nähdä metsää puilta siinä, että sinä kumminkin tässä olet niskan päällä.
      Vaalea aikuinen mies ja haasteellinen tilanne joka aiheuttaa liikkuvuutta asioissa, etenkin mitä tulee kodin oikeinpäin pysymisessä. Tässä saatat joutua tilille aiemmista tekemisistäsi ja sua ahistaa kun tää saattaa tuntua susta ylivoimaiselle, mutta tässä mennään nyt kohti yhden vaiheen loppua ja uuden alkua.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      574
      3814
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2719
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2114
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1917
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1835
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1770
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1729
    Aihe