Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Liikenneympyrät ja muu liikenne

osaan ajaa

Muutin Helsingistä Lappeenrantaan ja voin vain todeta, että paikalliset eivät ymmärrä miten liikenneympyröissä ajetaan; auto pysähtyy liikenneympyrässä eteeni antamaan tietä kolmion takaa tulevalle, liikenneympyrän sisäkaistalta poistutaan ilman vilkkua suoraan ulkokaistalla ajavan eteen, liikenneympyrästä poistuttaessa ei käytetä vilkkua jne. P...keleen maalaisjuntit, menkää uudelleen autokouluun. Pieneen maalaiskaupunkiin tehdyt liikenneympyrät ovat saaneet autoilijat aivan sekaisin. Toivon ja ehdotan sitä poliisilaitokselle, että menevät sakottamaan liikenneympyröihin, saisi poliisi tosi paljon rahaan päivässä koska joka toista autoilijaa pystyy sakottamaan.

5

171

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Neitsytpolku 6

      Katsopa poika uutisia ja soita sitten sinne poliisiasemalle, että tulkaa sakottamaan liikenneympyrässä väärin ajavia. Luuletko oikeasti, että poliisit järjestää mielenosoituksen turhaan? Olet pihalla, kuten Myllypurossa asuneet yleensäkin.

    • Rahti-Repe

      Jos poliisi menee valvomaan liikennettä kehoittamiiisi paikkoihin niin ei siinä silloin ajeta väärin, silloin ollaan skarppina. Opettele stadin tyttö Lappeenrannan tavoille.

    • teiden ritari

      Voin vain todeta sen että ensilumi satoi pääkaupunkiseudulle ja mitä tapahtui? Pellit ruttaantui noin kolmestakymmenestä autosta ja mitä uutisissa oli niin osa oli suorilla teillä. Ei kannatta tänne tulla ohjeistamaan ja ruikuttamaan mistään liikenneympyrässä ajosta jos ei pysty edes suorilla tien osuuksilla pitää autoaan ajoväylällä. Ja ainahan voi muuttaa takaisin jos maakunnan meno ei ole mieleen.

    • Äätämi!

      Vöi että ihän Helsingistä ästi, ihän pääkäypyngistämme tylit tänne Läppeenräntään sinä "ösään äjää" nimimerkki. Säätiin sitten sivistystä tänne määkyntään, vöi että! Myytitkö ihän työn täkiä väi pötkivätkö pihälle sieltä?
      Minä heittelen leppäkeihäitä kädestä järven yli, kymmeniä metrejä lentää, lentäs kyllä liikenneympyränkin yli, lentäs Mäntylästä Tiriläänkin, kyllä lentäs käsistäni keihäs pitkälle!

    • 34.

      Perä-Tirlän tahvo availee taas ketjuja :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2348
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2123
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      79
      1745
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1557
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1546
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1495
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1459
    8. 55
      1323
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      78
      1268
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe