Sagamar7

tulevaisuuden uskoa

Miten mulla viisikymppisellä naisella näyttää rakkauselämässä menevän jatkossa? Petetyksi tulemisen haavoja vielä nuolen tällä hetkellä, mutta uskon sen tasapainoisen rakkautta täynnä olevan suhteen tulevan vielä kohdalleni, vaikka huonosti ovatkin entiset suhteeni päättyneet.
Työelämässäkin etsin vielä paikkaani jäätyäni työttömäksi. Löytyykö minulle se oikea työ, josta pidän saaden toteuttaa itseäni viihtyisässä työilmapiirissä?

2

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sanoisin että sinulla meneekin vähän ylösalaisin rakkauselämässä, kun olet hyvällä tasolla ja alat johonkin tässä niin sitten taas koet takapakin, tähän tulee ihan eteen että jäät suremaan sitä mikä meni ohitsesi.
      Juuri niinkuin takanasi on ollut jännitystä ja menoa näen keväälle jälleen mutta jotenkin haluat tuntea sisälläsi onko kaikki sen arvoista. Saat huomiota osaksesi ja astut tilanteisiin niiden mukaan, tunteet johonkin mieheen voivat olla epäselviä vielä kevääseen mutta alkukesä tuo sinulle rakkaussuhdetta ja loppukesään jo viihdyt mukavasti kun olet päässyt sinne mihin kaipasit. Kesään kuuluu se että toinen huomaa sinut tai identifioi sinut jotenkin yhteisesti ja tässä menestyt kyllä. Mies johon sinulla tulee olemaan yhteys haluaa selvittää miten välillänne on mutta kaikki ei ole ihan valmista eikä ehkä halua ottaa täyttä vastuuta, ainakaan vielä tässä vaiheessa. Viestintää ja muuta tulee eteen missä epävarmuutta. Miehet eivät ole vain löytäneet sinua mutta kesällä joku haluaisi katsoa elämääsi vähän syvemmälle. Mahdollisuuksia katsotaan pidemmälle ja epäilysten yli päästään rakkauselämässä syksyyn mennessä että missä on. Antautumista ja halua sitoutua tulee ajankohtaiseksi kunhan pääsee omien rajoitusten yli. Tähän liittyy ratkaisemattomat asiat elämässä ja jatkat etsimistä ja tähän liittyy paljon iloa ja myöskin helpotusta. Et mene kiireellisesti eteenpäin rakkaudessa ja huomaat ensi vuoden loppupuolella että vuosi on antanut sinulle mahdollisuuden rakentaa ja luoda rakkauselämässä ja olet sallinut itsellesi sen, jolloin sisäinen sekaannus on jotenkin hävinnyt.
      Työelämä: etsit työtä ja tuot itseäsi esille josta siitä pääsisit eteenpäin haastatteluihin. Helmikuuhun asti kun katson niin työttömänä olet, olet tässä samassa tilanteessa vähän tappiolla. Samoin toukokuulle, teet paljon työpaikan eteen mutta et ole löytänyt paikkaa. Toisin on kesällä sillä jokin hyvä mahdollisuus tulee täällä mikä on todella mielenkiintoinen. Jotenkin selviät siitä vähitellen, jotain on unelmissasi kyllä. Työelämässä on hankaluutta pari vuotta eteenpäin, sillä etsit tätä "oikeaa" työtä mitä toivot. Et vielä ensi vuonna voi toteuttaa sitä mitä haluat, samoin sitä seuraava vuosi, vaikkakin yleisesti katsottuna vielä rakkauselämäsi on toisessa mallissa. Mutta kolmas vuosi tuo sinulle työelämässä juuri sitä mitä olet toivonut ja jatko on siitä aika selvää. Saan uusia työtehtäviä ja niiden hoitamista eteen ja myöskin saat tukea että siitä tulee toimivaa. Näet siitä oikein onnea ja mahdollisuuksia tulevaisuuteen.

    • tulevaisuuden uskoa

      Kiitos Sagamar7

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1960
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1529
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      139
      1373
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1308
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1230
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      271
      1039
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      982
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      110
      947
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      116
      933
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      48
      771
    Aihe