Aihe

mikä sohva teillä on olohuoneessa?

jouunalusgallup

vuode vai normaali?
mistä ostettu/saatu?
mihin hintaan?
kuin vanha?

10

271

  Vastaukset

  • Minulla on vuoden vanha kotimainen sohva. Hakolan mallistoa, Fokus.
   Halusin laadukkaan sohvan, halusin kotimaisen sohvan.

   Tykkään!

   Ostin kodinykkösestä, kun siellä oli huonekaluista -40%

   • Laulumaan 3 2, isompi taitaa olla 220 cm ja lyhyempi 160 cm jos en väärin muista. Hankittu uutena 2 vuotta sitten, kankaan valitsin kalliimmasta päästä, väri on vaalea pellava, ostin samalla takkahuoneeseen ison divaanin (mittatilauksena) myös siinä kangas kalliimmasta päästä, värinä tumma graniitti, toppaus on divaanissa hieman jäykempi, jotta sohva säilyttäisi mallinsa paremmin ja hinta yhteensä näistä 7300,-. Olen ollut erittäin tyytyväinen, divaani on ollut päivittäisessä käytössä ja mitään jälkiä kankaassa ei näy, ei myöskään painaumia.


   • Ei ole kotimainen enään, kun ei-suomalainen on nyt sen toimitusjohtajana (uutisoitiin 2020)


  • Meillä on jo toinen IKEAn sohva. Ektorp on ollut käytössä 10 vuotta ja edelleen toimii, siirsimme sen yläaulaan ja hankimme nyt IKEAn Kivik -malliston sohvan. Hintalaatu suhde on ihan mieletön. Meille ei enää tule vuodesohvia, koska vaikka meillä oli kalliilla iskusta aikanaan ostettu vuodesohva, sekään ei ollut niin hyvä, kuin nämä IKEAn sohvat, kun vaan ottaa selkätyynyt pois. Siinä on vieraalle ja välillä lapsiperheessä itsellekin varavuode. kuvia täällä:
   http://49shadesofwhite.blogspot.fi/2014/08/lampun-valintaa.html
   http://49shadesofwhite.blogspot.fi/2014/08/kellojen-syksy.html
   Plussaa: pestävyys, halvat uudet päälliset tarvittaessa. Hyvä istuttavuus ja mukavuus (pehmeys, mutta jämäkkyys).

  • 50.v vanha nahkasohva, priima. Maksoi alle 50€ nettikirpparilla.

  • Minulla on kirppareilta koottu värikäs antiikki-tyylihuonekalu kokoelma, siis erivärisiä rokokoosohvia halvalla hankittuna. Vähän tätä tyyliä: http://theeditorspicks.blogspot.fi/

  • Vaaleanbeige Iskun nahkasohva, 15 vuotta vanha. Maksoi aikoinaan alle 5000 markkaa.

   Vuodesohvaa en ikinä ostaisi, vaikka asuisin yksiössä. Kämppääni harvoin sammuvat yövieraat saavat nukkua vaikka vessanpöntöllä.

  • Iso vuodesohva , vuodeosan leveys 160cm, äärettömän helppo laittaa vuoteeksi ja kasata takaisin sohvaksi. Tähän kulmasohvaan mahtuu istumaan aivan helposti 6 aikuista.
   Ollut käytössä muutaman vuoden ja erinomainen kun lapset ja lapsenlapset, tuttavat ja sukulaiset tulevat yökylään pieneen huoneistooni.
   Ostin poistomallina kaupunkimme kalleimmasta huonekaluliikkeestä . Kotiinkuljetettuna hinta n. 1600€

  • ekornes'in 2-istuttava sohva ja tv-tuoli 3vanhaa 40-50-luvun uudelleen verhoiltua ja kunnostettua nojatuolia. Ekornesit maksoi vajaat 25 000mk v.1997 jolloin ostin.Malli las vegas...Vanhat tuolit saatuja/ muutamalla kympillä mk aikaan hankittuja....ei tulisi mieleenkään vaihtaa mihkään muuhun

  • 7 hengen nahkainen kulmasohva, tumma luumunpunainen, 25 v ollut käytössä, puurunkoinen ja hyvälaatuinen - nyt kaipaa uusimista kun kissan kynnet tehneet jälkiä. Ja toisessa päässä on levitettävä vuode.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   12973
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   8942