pattaya joulu

timotmk

joulua karkuun pattayalle vai jääkö suomeen viettämään joulua

39

389

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pilu 5 mark

      Up to juu

    • buriman

      Mitä sä Suomessa, mene Pattayalle siel on hauskaa, eikä tarvii lunta nähdä! Toissa vuonna lensin aattona ja näin joulupukin konewessa. Lie samalla asialla kuin minä, eli viemässä lahjoja kilteille oppaille. :) khap

    • jeppe2

      ei muuta ku pattayalle vaan ite teen näin ainakin..ps.onkohan pattiksella joulupukkeja jouluna? :)

    • joo nyt sitä lähdetään jouluksi pattayalle

    • jeppe2

      noniin siellä sitten nähdään wiskikolan merkeissä..

      • minne päin olet menossa


    • tj3

      juuuuu,,,jouluna pattiksella!!!!!

    • sielä juhlitaan joulua

    • misä päin parhaat bileet

    • jeppe2

      siis majailen ihan soi6 ja walking streetin huudeilla eli menomestoilla

      • ?????

        Soi kutoselta kilometrin kävely Walking streetille.


    • jeppe2

      näin on ja jos asuu välimaastossa niin on kumpaakin suuntaan melko lyhyt matka ;)

      • ????

        Oletko poiminut palmun alta seuralaista mukaan. Viime kesäkuussa poimin tosi kauniin freelancerin hän lähti aamulla kahdeksan jälkeen töihin Kasikorn pankkiin ja palasi viiden jälkeen seuraani vaivaiset 500 paateroa oli hinta jopa sunnuntaisin jolloin ei töihin mennyt. Aina toi jotain murkinaa tai juotavaa tullessaan. 3 viikkoa saman tytön pidin kun osasi englantiakin paremmin kuin mini thaikku yleensä.Helmiäkin siis on


    • Luuserikysely?

      Mukava nähdä näin monen peräkammarin pojan jo ilmoittautuneen tähän ratkiriemukkaaseen tapahtumaan. Hienoa pojat, ehkä sieltä lohkeaa teillekin....

      • perä= perse

        Mikä se kammari on ei Helsingissä sellaisia ole.
        Äläkä pojittele juntti. Luusereilla ei ole fyrkkaa matkustaa Thaimaahan,niinkuin hyvin tiedät.


      • Hyvää joulua!

        Kehtaatkin pilkata ihmisten joulunviettoa. Lohkeaa siellä kinkku ja rosolli taas ja komeasti ja minkäs me vapaat ja onnelliset poikamiehet sille voimme jos muutama tonttutyttö (per nokka) haluaa taas välttämättä osallistua perinteikkäisiin allasjuhliin josta siirryn parin kiltimmän tontun kanssa nauttimaan kuplajuomia terassini jakuzziin.

        Toivon että siellä Suomessa olisi valkoinen, perinteinen ja hyvä joulu kaikilla. Meillä on täällä myös hyvä. Ehkä vähän tuhma ja erilainen mutta hyvä!


      • rahat loppu
        Hyvää joulua! kirjoitti:

        Kehtaatkin pilkata ihmisten joulunviettoa. Lohkeaa siellä kinkku ja rosolli taas ja komeasti ja minkäs me vapaat ja onnelliset poikamiehet sille voimme jos muutama tonttutyttö (per nokka) haluaa taas välttämättä osallistua perinteikkäisiin allasjuhliin josta siirryn parin kiltimmän tontun kanssa nauttimaan kuplajuomia terassini jakuzziin.

        Toivon että siellä Suomessa olisi valkoinen, perinteinen ja hyvä joulu kaikilla. Meillä on täällä myös hyvä. Ehkä vähän tuhma ja erilainen mutta hyvä!

        Onko raitis ilta tai yö Pattayalla ilman ladyä kun suomi24 pitää notkua klo 02:13 ?


      • Jouluspuggi
        rahat loppu kirjoitti:

        Onko raitis ilta tai yö Pattayalla ilman ladyä kun suomi24 pitää notkua klo 02:13 ?

        Ei ollut raitis. Halusin nukkua yksin koska tänään pitää latautua treffeihin erään vanhan hoidon kanssa joka tulee landelta moikkaamaan.

        Tein klassikko virheen tullessani hotellille jo yhdeltätoista nukkumaan. Ajattelin ottaa yömyssyn mutta se 0,35ltr Jack Daniels pikku puteli virkisti siinä määrin että meni sitten netissä yli kolmeen saakka ja oli hiuskarvan varassa etten lähtenyt vielä baanalle. Terassilta kun avautuu näky suoraan paalupaikoille. 8/


      • Arska rööperi
        perä= perse kirjoitti:

        Mikä se kammari on ei Helsingissä sellaisia ole.
        Äläkä pojittele juntti. Luusereilla ei ole fyrkkaa matkustaa Thaimaahan,niinkuin hyvin tiedät.

        Minulle tuli nuoruudessani poliisi kammari muutaman kerran tutuksi. Muita kammareita stadista ei sitten löydykkään.


      • hyi vittu

        Runkkaa sinä pelle joulupyhät kotonasi.


    • siis majailen soi13

    • siinä on lyhyt matka meno paikoille

    • jeppe2

      ok..pari korttelia sit meitin välissä

    • Soi 13

      Niitähän on soi 13/1 ja13/ 2 ja13/ 3 ja 13/4 sekä soi 13.

    • kela-mutantti

      Onko hyvä ruoka siellä missä lihavat ihmiset ahmivat ruokaa suuhun, rasvojen kimalluksessa suu pielissä ?
      Vai onko enemmän tae hyvästä ruoasta kun ihmiset ovat selvinpäin ja normaali vartaloisia syodessään ?
      Siis tietääkö läski mikä on hyvää ja ravitsevaa ruokaa, vai lihaksikas normaalivartaloinen ?
      Tuli vaan mieleen, kun joku kehui pattajalla asuvan läskin tietävän mikä on hyvää ja laadukasta ruokaa !!!

      • tavallinen ahmatti

        Läski tietää mikä on hyvää ja epäterveellistä. Lihaksikas tietää mikä on pahaa ja terveellistä. Itse en urheilua harrasta ja 184/78 ollut jo vuosia. Syön ruokaa joka on mielestäni hyvää olutta juon vkonloppuisin, ja tavan Putte-possun syön mäkkärissä pöydän alle melkeinpä milloin vain, ikää on 38v . Toiset lihoo ja toiset ei vaikka mättää mitä. vaan eipä läskien mahat minun etenemiseeni vaikuta pätkääkään. Joten en toisten syömisistä viitsi stressiä paljon ottaa.


    • suomi-pohjaiset

      Missä parhaat aattobilheet ?

      • aina kannatta tulla

        APEX HOTELLISSA, tule jo itsenäisyyspäivän aatoksi, silloin vauhdikkainta menoa.


    • eri seurakuntaa

      taitaa olla suomiseuran paikka tuo Apeksi, Makella paraat villien pileet.

    • rosollifood

      siis meneekö joku niihin suomalaisten pitämiin paikkoihin ja maksaa pahimmillaan 40 euroa, istuen hikisten juoppojen seassa ja katupölyssä. ruokaa hakiessa siitä ahtaasta paikasta, känniset törmäilee ja röhisee. siinä on hygieenia kaukana, no voithan aina sillä hintaan kuuluvalla tärpätillä yrittää vähentää pöpöjä.
      pari kertaa ollut, ei enää tänä vuonna. mieluummin siistiin ilmastoituun paikkaan jossa pukeudutaan ja ollaan asiallisesti. niin ja ei tarvitsee kuunnella jonkun hörhön ja laulutaidottoman väkinäisiä joululauluja.
      no koomisena tilaisuutena se voisi vielä mennä, mutta 4 tuntia pitäisi kestää !

      • uskovainen mies

        Suosittelen "rosollifoodille" Aleksanterin kirkkoa tampereella. Varmaankin siellä taas laulutaidoton Tomi Metsäketo esittää väkinäisesti joululauluja parinkympin pääsymaksua vastaan.


    • เท้าของตัวเอง

      Suomi-seuran joululounaalle voi osallistua kaikki kynnelle kykenevät. Konttaamalla tulevat passitetaan Amaliain baariin.

    • 28x...

      Olen viettänyt Pattayalla ehkä 15- 18 joulua. Aina on ollut kivaa ja sitä kaipaa.

      En oikein ymmärrä niitä herroja jotka tylysti herjaavat jos nyt matkaaja osallistuu jonkin Suomi- baarin jouluaaton juhla- illallisiin. Pöydät notkuvat perinneherkkuja, kaikilla on iloinen mieli ja jotenkin kuitenkin hieman erilaisen Joulun fiilis. En muista nähneeni örveltäjiä. Kaikki ovat siististi pukeuteneet oppaitansa myöten. Hinnat pyörivät 1200 patin molemmin puolin. Oppaat saavat jonkun satkun alennuksen koska niille ei farangimässyt oikein maistu.

      Vaihtoehtona on kai arvostelijoille sitten thailitkujen syönti yksin jossain kakkoskadun tuolla puolen koska siellä on halvempaa. Näillä tyypeillähän ei ole edes oppaita seurana.

      Kauhuskenaariona kokisin Jouluaaton vieton jonkun hienomman hotellin tai ravintolan nurkkapöydässä jossa joutuu kuuntelemaan loppuillasta saksalaisten marssilauluja...

    • Patilan Ossi

      Tyylikästä ja asiallista jouluaattoa olen minäkin Pattayalla viettänyt useamman kerran, myös Makellakin ja kyllä niistä jouluaatoista on puuttunut kännisten örväily, lämmintunteisia tapahtumia olleet.
      Täytyy tosin myöntää, että hienon kattauksen nauttimisen jälkeen olen seuralaisteni kanssa aina "karannut" omille teilleni, joten ne myöhäisvaiheet ovat kylläkin jääneet kokematta, joten en tiedä sitten niistä myöhäisemmistä hetkistä. Tuo alkoholi, kun kuuluu kyllä aina nautintoihini, mutta pidän siitä vain kohtuudella, jota taas ei voi sanoa paikallisiin neitosiin tutustumisesta...
      Reissuillani en paljonkaan Suomalaispaikoissa käy, mutta jouluaaton ateria on muodostunut traditioksi ja kertaakaan en ole pettynyt, toisinaan harvemmin olen vielä joulupäivänäkin käynyt uusimassa suomalaisen perinneruoan nauttimisen.

      • papa krisamäät

        Ördäys kuuluu vain suomalaiseen kotijouluun.


        Tämän lausun 300 vuoden kokemuksesta.


    • 28x...

      Ossi puhuu jälleen viisaita.
      Juuri näin minäkin siellä jouluaattoni olen usein viettänyt. Joskus olen sävellellyt omiani joista olenkin kertonut aiemmin. Hauskaa on ollut silloinkin.

      Nyt Itsenäisyyspäivän aattona muistelen erästä juhlapäivää Makella. Olimme ystäväni Paven kanssa sinne majoittuneina. Molemmilla oli oppaat jotka olivat kavereita keskenään. Maken pienet piparinnätit tarjoilijalikkaset olivat jo aamusella kertoneet oppaillemme että suomalaisilla on tänään juhlapäivä että nättejä mekkoja sitten illaksi kehiin. Pieniä lisäkuluja tuli sitten mekkosten ostosta. Ei kuitenkaan paljoa, kakkoskadun halpahallirätit kelpasivat mainiosti.

      Illalla oli aulabaari koristeltu sinivalkovärein ja liput "liehuivat".
      Aluksi katsoimme useilta skriineiltä Tuntemattoman sotilaan. Hieman nauratti aluksi mutta jotenkin siinä se isänmaallinen tunne nousi kun leffan päätyttyä nousimme seisomaan ja lauloimme Maamme- laulun käsi sydämellä.

      Se oli sykähdyttävä hetki joka on jäänyt mieleeni. Moista tunnetta en ole kotomaan itsenäisyyspäivinä kokenut.

      Tiedän että tämä tarinani saa aikaan amaliolta hävyttömiä kommentteja. Sysään ne jo etukäteen halveksien sivuun. Onko sellainen mies lainkaan joka ei Isänmaataan kunnioita vaikka lomalla olisikin?

      • pukille terkkuja

        Näin aattona voi juhlia Bhumipolin synttäreitä, huomenna sitten Suomen menetettyä itsenäisyyttä, jonka Bryssät veivät ennen milleniumia.


    • katila-paras

      kuka tekee parhaan tuoreen lohen pattajalla ?

      • Pykeijan panonainen

        Turskeilla on taitoa lohen ketjusta ja käsittelyssä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      329
      3061
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      107
      2261
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      87
      1675
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      195
      1596
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      68
      1398
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1283
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1104
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      21
      1098
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1059
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      931
    Aihe