Mittarin

Jariksi

Sinähän menet sinne. Olet oikein kohtelias ja näytät, vaikka sata kertaa miten otetaan mittarista lukemat.
Työnjohtajan ääni oli aikas kireä. En väittänyt vastaan. Arvasin toimitusjohtajan haukkuneen hänet ja toimitusjohtajan oli varmaankin haukkunut sen läskin ämmän mies, jonka taas oli haukkunut se ämmä itse.
Olin varmaankin ollut aika tyly, sen voin myöntää, mutta minkäs teet jos toinen ei ymmärrä. - Sä meet sinne tasan kello yhdeksän reikä reikä. Sanoi työnjohtaja. Piti sanoa, että silloinhan olen kahvilla, mutta itsesuojeluvaisto esti.
Yhdeksältä painoin ovikelloa. Sain odottaa kohtalaisen kauan ja mielessä kävi muutama hyvä kommentti. Oven aukaisi tämä niin herttainen ruoka-aikana kotona ollut tehtaanjohtajan rouva.
Kävellessäni rouvan perässä kohti teknistätilaa ensimmäiseksi tuli mieleeni sanat just joo, sitten hymyilin ja ajattelin hiljaa mielessäni. - Kuvitteleekohan se, että kireät farkut pienentää - ei muuten pienennä. Pidin ajatukset kuitenkin omana tietonani.
Rouva aukaisi teknisentilan oven kääntyen samalla minua kohti. Nyt haukkas meikäläisen pumppu muutaman tyhjän kierroksen. Nuo farkut! Ne levittivät reisiä tuoden tavaran esille, se oli siinä kuin tarjottimella. Farkut olivat uppoutuneet vakoon. Lisäksi rouvalla oli kierä paita oikein isolla kaula-aukolla ja tuosta aukosta koittivat rinnat pursota ulos.
En voinut mitään. Kaluni oli sekunnissa kova kuin rautakanki. Onneksi minulla oli toinen käsi taskussa, jolla sain kalun suuntaa hieman hillittyä. Livahdin tekniseentilaan. Rouva tuli perässäni ja asettui kuin tahallaan kapeassa huoneessa minun ja mittarin väliin. Hän kysyi. - Tuostako painetaan osoittaen vihreää nappia. Mieleni teki sanoa, että ei kun tästä kammesta, joka on housuissani. Yritin miettiä suomalaista potkupalloa, sillä se on epäeroottista jos mikä. Näytin kädellä toista nappia. Yritin varoa kokoajan ettei tanassa oleva kaluni koskettaisi tuota persettä.
Se vain tapahtui. En pystynyt enään tekemään oikastaan muuta, kuin antauduin nojaamaan hieman eteenpäin ja samalla kaluni kosketti tuota niin runsasta ja isoa takamusta. Tajusin hengitykseni kiihtyvän ja ei menisi kuin ajatus kun käteni ottaisivat kiinni noista ryntäistä.
Mielessä kävi kaksi vaihtoehtoa: nyt niin lujaa ulos kuin pystyn tai toinen vaihtoehto on, että kohta tulee pataan. Valitsin sen kolmannen, joka ei sisältynyt näihin kahteen. Otin molemmilla käsillä kiinni rouvan rinnoista.
Täysin hiljainen hetki, jossa sydämmeni lyönnit tuntuivat kuuluvan kuin lekalla olisi hakattu. Rouva sanoi oikein hiljaa ja venyttäen. - Älä lopeta. En ollut varma mitä hän tarkoitti, mutta painoin päätäni alas ja suutelin häntä kaulalle. Hän laittoi kätensä minun hiuksiini ja haroi niitä sormillaan, jatkoin suutelua kaulalla. Kiihko ahtaassa teknisesstilassa oli ainakin 150. Hän kääntyi työntäen minut rinnoillaan seinään kiinni. Sitä seuranneessa suutelu oli kuin ukkomyrsky, jossa oli himoa ja pientä kipua. Hän irtaantui minusta, katsoi minua silmiin ja sanoi kuiskaamalla. Tule.

8

3771

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jariksi

      Alakerrassa oli takkahuone, siellä hän pysähtyi, tuli lähelleni ja halasi minua sanoen. -Minä olen Ritva. Vastasin. - Minua on haukuttu Jariksi.
      Tunsin viileähköiden käsien ujuttautuvan paitani alle alkaen riisua minua. Huosuni pudotessa lattialle, aukaisin noiden kireiden farkkujen napit ja hivutin ne alas. Totesin, ettei hänellä ollut alushousuja vaan edessäni oli tuuhean vaaleanruskean karvan peitossa oleva kumpu. nousin hiljaa seisomaan ja jäin tuijottamaan noita rintoja. Ne roikkuivat, mutta niissä oli pyöreyttä ja nännit olivat nuputtaen päällä kuin odottaen huuliani.
      Ritva sanoi. - Mennään suihkuun. Suihkussa otimme molemmat saippuaa ja anoimme käsien ja varatloiden liukua vastakkain. Tunsin väristystä, kun kädet ottivat kalustani kiinni ja alkoivat puristaen vedellä. Halusin sanoa lopeta, sillä olisin halunnut tuonne karvojen peittämän kummun sisään. En vain kyennyt. Tunsin tulevani, laitoin silmät kiinni ja otin tukea seinästä. Ritva kiihdytti tahtia, kunnes kaluni alkoi sykähdellä, jatkaen vielä sykäksien tahdissa.
      Kunnes taas tajusin jotain totesin Ritvan huuhtelevan itseään. Ritva sanoi. - Huuhtele sinäkin, mennen samalla ovesta.
      Laittaessani hanaa kiinni tuli mieleeni pyyhe. Mistä pyyhe?! Raotin ovea oikein varovasti takkahuoneen puolelle. Siellä ei ollut ketään, mutta pöydällä oli pyyhe ja sen alla kylpytakki.
      Kuivatessa itseani mietin kylpytakkia ja miksi se on tuossa. - Ehkä se on talon isännän. Muistelin kuitenkin hänen olevan niin lyhyt, että tuo takki oli hänen päällään olisi ollut lähinnä kuninkaallinenviitta. Hymyilin itsekseni, kunnes tajusin! Missä on minun vaatteet?! Missä missä? Ainoastaan työtakki oli tuolin selkänojalla.

    • häxy

      Tairat olla homo

    • Jariksi

      Otin takkini ja kokeilin sen taskuja. Kännykkä rintataskussa, avaimet ja lompakko povitaskussa. Kaikki tältä osin siis hyvin. Mietin soittaisinko? Ajatusta hetken pyöriteltyäni hylkäsin sen varsin typeränä. Mitä sanoisin? Sanoisinko. - Moi. Jari tässä. Viitsitkö tuoda minulle yhdet housut tähän osoitteeseen ja hei sinne takaovelle. Ei kuulosta hyvälle, ei tosiaankaan.
      Katselin takkahuoneen lasisesta ulko-ovesta ja suunnittelin juoksevani talon ympäri autolle. Voisin laittaa kylpy- ja työtakin, siis molemmat. Joo, hyvä idea. Pukiessani etsin katseella kenkiä. Heei, missä on mun kengät ja sukat? Tämä ei vetele. Nyt iski kunnon viha. Tuli mitä tahansa, niin menen tuonne yläkertaan ja kerron muutaman totuuden sanan.
      Jätin kylpytakin päälleni, otin työtakin kouraan ja aloin nousta portaita. Yritin samalla kuulostella ääniä; turhaan.
      Yläeteisestä lähti useita ovia ja yksi käytävä. Sen alkupäässä oli ovi avoinna. Kurkistin huoneeseen, joka oli keittiö. Siellä tuoksui tuore kahvi. Tuijotellessani kahvinkeitintä kuulin kun käytävällä aukaistiin ja suljettiin ovi.
      Hiljaiset askeleet lähestyivät toista avoinna olevaa keittiön ovea. Nyt jännitti. Ovesta tuli Ritva kylpytakki päällä ja villasukat jaloissa. Ennen kuin, ehdin avata suutani, hän sanoi. - Ota kahvia, keitin meille molemmille. Siinä sinun toisella puolella yläkaapissa on mukeja. Ota minulle myös. Hei. Minulle kaksi sokeria ei muuta lusikan lisäksi. Häkellyin ja sain ainoastaan sanottua. - Joo.
      Kahvit kaadettuani mukeihin huomasin Ritvan kadonneen. Jäin nojailemaan kahvinkeittimen viereen. Aika, jonka koin kuluneen tuntui pitkältä. Lopulta Ritva tuli, otti mukin ja jäi nojailemaan vastakkaiselle puolelle.
      Oli hiljaista. Mietin vaatteitani tai lähinnä kuinka kysyisin, sillä tunsin olevani hieman häpeissäni. Ritva kuitenkin aloitti. - Anteeksi. Vein vaatteesi, sillä halusin sinun jäävän vielä hetkeksi. Hetken hiljaisuuden jälkeen Ritva jatkoi. - Vaatteesi ovat tuossa seinän takana tuolilla. Olemme aivan kahdestaan, eikä tänne tule ketään ennen perjantaita. Nyökkäsin. Taas oli hiljaista. Kunnes Ritva kysyi. - Onko sinulla kiire töihin? Vastasin. - Ei mikään mahdoton.
      Huomasin kahvin loppuneen ja otin lisää. Kaadoin myös Ritvan mukin täyteen ja istuimme keittiön pöydän ääreen. Katselin Ritvaa. Hieman yli viisikymppinen lyhyehkö, aikas leveä ja pyöreähkö nainen. Kaulasta ylöspäin ei olisi voinut arvata vartaloa, sillä kasvot olivat oikein sopusuhtaiset ja kauniit. Hiukset lyhyet ja tummat. Katseluni keskeyti Ritvan sanoessa. - Katsellaanko hieman taloa olen sisustanut sen itse. Kävelimme peräkkäin hänen samalla selittäen verhojen pituuksia, sohvan väriä ja muita asioita, jotka eivät kiinnostaneet minua. Käytävän oikella puolen sijaitsi harrastus- ja vierashuone. Käytävän päässä uloskäynti. Vasemmalla oli kaksi olvea. Ritva meni ensimmäisestä ja sanoi minulle. - Odota hieman. Minulla kiehahti jälleen ja olin karjaisemassa, kun huoneesta kuului

    • Jariksi

      - Tuu vaan tänne. Ritva istui sängyn laidalla ja näytti hieman surkealta. En tiennyt mitä sanoa tai tehdä. Seurasi hiljaisuus. Lopulta rohkaisin mieleni ja kysyin. - Onko jokin hätänä? Ritva vältteli katsekontaktia ja sanoi. - Sä ajattelet musta varmaan, et mä oon ihan kauhee. En osannut vastata. Kysyin. - Saanko istua viereesi. Samalla istuuduin sängylle. Katselin huonetta. Se oli tapetoitu kerman väriseksi ja somistettu suurin kukkakuvioin. Kalusteet olivat hieman koukeroisia, sekä väriltään vaaleita. Sängyn lisäksi oli nojatuoli, kampauspöytä, pieni kirjahylly ja paljon kaappeja.
      Hiljaisuuden katkaisi Ritva. - Minun piti riisua tämä kylpytakki ja villasukat. En saanut kuin sukat pois, kun minua alkoi hävettää ja pelottaa. Sinä olisit vain nauranut minulle.
      Koetin keksiä äkkiä jotain lohduttavaa, mutta sanoin. - Voisit riisua nyt tuon kylpytakin. Ritva katsoi minuun ja sanoi. - Haluatko oikeesti? Vastasin. - Haluan.
      Ritva nousi hitaasti eteeni seisomaan, hänen kädet hamusivat arkaillen kylpytakin rinnuksille ja hän pudotti sen lattialle.
      Turkoosin sininen vesirajasta poikki oleva kiiltävä yöpaita jaloissa mustat sukat, joissa oli oikein leveät pitsiset yläosat. Ne puristivat reisiä luoden yläpäähänsä pienet pullistumat.
      Nousin seisomaan ihan Ritvan eteen ja annoin kylpytakkini pudota lattialle. Painautuessani Ritvaa vasten annoin ihan tanassa olevan kaluni työntää edellään yöpaitaa se tuntui kiihottavalta samoin, kuin käsien alla kun työnsin niitä lantiolta pakaroiden päälle. Liikutin lantiota ja tunsin kuinka kaluni hankasi Ritvan vatsaa.
      Käännyimme ja kaadoin hänet varovasti sängylle. Jääden itse lattialle. Aloitin hyväilyn nilkoista. Mustat, kiiltävät ja puristavat sukat tuntuivat käsien alla järisyttävän hyvältä. Kohta, jossa sukat loppuivat ja paljas reisi pullotti tuntui silkin pehmeältä.
      Vein itseni puoliksi Ritvan päälle työntäen samalla toisen käteni karvaisen kummun päälle. Reidet levisivät itsestään työntäessäni sormeni vakoon etsimään kosteutta. Kostuneet sormet hivutin klitoriksen päälle ja hyväilin hellästi.
      Ritva sanoi. - Tuu mun sisään. Siirryin hitaasti päälle ja ohjasin kädellä kalua hieman, sillä halusin työntyä hitaasti sisään. Kosteus tuntui heti ja aloin vaistomaisesti vedellä lyhyin vedoin. Edeten joka kerran hieman syvemmälle.
      Kaluni oli niin kovana, etten tuntenut kuin kosteuden ja alkupäässä mukavan kuin kiristävän renkaan. Yritin komentaa itseäni. - Rauhallisesti, rauhallisesti, mutta lisäsin tahtia vaistomaisesti. Onneksi Ritva sanoi. - Pidä se siellä ihan hetki. Työnsin kalun pohjaan ja tunsin säärien käpertyvän ympärilleni. Suutelimme ensin pienillä nyppäyksillä antaen himon nousta antautuen rajuun kiihottavaan ja suloista kipua tuottavaan imemiseen. Työntelin jälleen kaluani vaihdoin välillä hieman työnnön suuntaa, se tuntui valloittavan hyvältä, sillä Ritvan lantio lisäsi liikettä samassa tahdissa.

    • Jariksi

      Sanoin. - Haluan sua takaa. Ritva vastasi. - Joo, mut tee vielä vähän. Työnsin rajusti ja maistoin suolaiset hikipisarat, ne valuivat otsaltani.
      Otin kalun ulos ja Ritva alkoi kääntymään. Autoin kääntymisessä niin, että pääsin seisomaan lattialle. Siirryin hieman taakse ja ihailin musertavan kiihottavaa näkymää. Karvainen sämpylä tarjottimella, sukkien kiristämät reidet vaativat käsiä hivelemään pintaa ja leveän lantion jälkeen kapeaksi muodostunut uuma muodosti kohdan, josta olisi kohta kiihottava ottaa tukea.
      Siirryin eteen ottaen Ritvan vasemman säären polvieni väliin, käteni kohtasi kuumetusta tuottavan karvaisen sämpylän. Työnsin sormet märkään vakoon samalla levittäen hellästi. Kaluni ohjasin sormien välistä hitaasti työntäen kerralla pohjaan.
      Nyt tuo häpyhuulien puristus tuntui kymmenkertaisena. Tämä oli nannaa. Pakotin itseni työntelemään rauhallisesti. Hoin itselleni. - Älä anna tämän loppua.
      Käsieni annoin liukua pitkin lantiota, uumaa ja reisiä. Aloin pyörittämään kalua samalla työnnellen. Ritva alkoi hokea. - Lisää, lisää nyt nopeasti. Taoin sen minkä jaksoin. Puristin samalla sormillani pakaroita. Hiki valui valtoimenaan kropastani. Tunsin, etten pystyisi enään kovinkaan kauan. Sain sanottua. - Mä en pysty enään. Erotin Ritvan mokeltavasta äänestä. - Tuu jo, tuu jo. Työsin voimakkaasti muutaman kerran pohjaan ja laukesin.
      Polveni tuntuivat hieman värisevän ja päässä huippasi. Kaaduin Ritvan viereen sängylle selälleni. Annoin hengityksen tasaantua. Ritva kääntyi ja tuli aivan kiinni minuun laittaen polven koukkuun päälleni. Tunsin hiuksien hieman kutittavan hänen painaessaan päänsä olkapäätäni vasten.

    • Jariksi

      Olin kirjoittanut lukuisia tekstiviestejä, mutta jönistänyt lähettämisen hetkellä. Pelkäsin tulevani torjutuksi tai hymyilyn kohteeksi.
      Käynnistäni Ritvan luona oli kulunut jo yli viikko. Istuin pienessä mittarihuoneessa ja kirjoitin jälleen viestiä: Moi! Mitä kuuluu? Haluaisitko tavata? T:Jari. painoin puhelimesta lähetä. Nyt se oli tehty.
      Puolisentuntia odotin jännityksellä vastausta, sitä ei kuitenkaan kuulunut. Viestin lähettäminen tuntui nyt huonolta vitsiltä.
      Puhelimen soidessa innostukseni palasi ja tunsin pieniä väristyksiä kunnes totesin soittajan olevan vaimo. Vastasin. - Joo, haloo. Vaimo. - Hei. Menen Ainon kanssa kaupungille ostamaan uudet kevättakit.
      Puhelun päätyttyä minua ja vaimoa. Kaksitoistavuotta yksissä, josta kohta kymmenen naimisissa. Asunto melkein maksettu, molemmat työelämässä, Aino kohta kymmenne ja muutenkin elämä meni itsestään. Seksiäkin oli vai oliko? Kahden tai kolmenviikon välein lauantaina saunan jäkeen vaimo ilmoittaa, että voisimme Ainon nukuttua hieman... Seuraa sama kaava:
      1. Kuunnellaan vartti, että Aino nukkuu.
      2. Sammutetaan kaikki valot. Jos on valoisa vuodenaika, niin laitetaan tummennusverhot.
      3. Vaimo menee selälleen ja meikä jyystää.
      4. Vaimo näyttelee mukamas saaneensa ja minu tulee lopettaa.
      5. Menen vessaan ja hoitelen itseni loppuun eli vedän tumppuun.
      Vaimoa ei saa katsella yhdynnän aikana. Muut asennot eivät käy. Takaa sain kerran, mutta yrittäessäni samaa uudestaan minulle ilmoitettiin sen olevan typerä ja eläimellinen tapa, joka loukkaa naisia. Suhinoton olen kokenut useammin, mutta en pidä siitä, sillä kaluni lerpahtaa nopeasti vaimon käsittelyssä.
      Olen kehunut, vienyt elokuviin, syömään, hankkinut hepeneitä, antanut aamupusut, vaikka mitä. Vaikutus on ollut täydet nolla.
      Puhelin soi. Siinä lukee Hälytys12! Se on Ritva! Mitä sanon? Mitä? Vastaan. - Jari tässä. Moi. Ritva. - Hei. Olin pankissa enkä voinut heti vastata. Olen ajatellut sinua, mutta en ottanut yhteyttä kun ajattelin sinun suuttuneen, koska lähdit niin vauhdikkaasti.
      Ollessani Ritvan vieressä sängyllä tuijotin herätyskelloa ja hetken kuluttua tajusin kuinka paljon se oli! Ylös. Vaatteet päälle ja menoksi. Puhelinnumerot olimme saaneet vaihdettua.
      Minä.- Joo. Tuli hieman kiire töihin. Ritva. - Niin arvelinkin, mutta en ollut varma. Puhelussa tuli hetken hiljaisuus, sen katkaisi samanaikainen aloitus. Sanoin. - Sano sinä vaan. Ritva.- Tuota. Voisimmeko vielä tavata? Minä. - Mentäisiinkö kahville? Ritva. - Minä voisin keittää meille kahvit. Tiedätkö missä on Ratakatu kuusi? Minä.- Tiedän paikan. Ritva. - Tulisitko torstaina. Sinullahan on ruokatunti kello yhdentoista aikoihin? Minä. - Sopii. Ritva. - Se on ensimmäinen rappukäytävä lemmikkieläinliikkeen suunnasta, toinen kerros. Ovessa lukee Ranta. Se on edellisen vuokralaisen jäljiltä.

    • Jariksi

      Moi! Olen kohta siellä. Painoin lähetä. Kello ei ollut kuin vartin yli kymmenen, mutta en kyennyt odottamaan. Vastaus tuli meelkein heti. - Ok.
      Tullessani oven eteen, jossa luki Ranta se aukeni. Eteisessä oli kirkas valo, joka hämärän rappukäytävän jälkeen hieman häikäisi. Saatuani takin naulakkoon. Menin olohuoneeseen. Ritva seisoskeli keskellä lattiaa ja yritti näyttää rauhalliselta, mutta jatkuva käsien hermostunut liike kertoi jotain muuta. Ritva. - Olen vuokrannut tätä asuntoa kalustettuna opiskelijoille, mutta nyt se on vaan jäänyt. Ritva puhui ummet ja lammet asunnosta ja sen edellisestä omistajasta, joka oli ollut hänen tätinsä.
      Ritvan lopettaessa seurasi hiljainen hetki. Olin sanomassa hänen keskeyttäessä minut. - Olit silloin ensimmäisellä mittarinlukukerralla minulle todella ilkea. En voinut väittää vastaan. Sanoin. - Olen todella pahoillani ja pyydän anteeksi. Ritva. - Saat. Hän hymyili ja sai minut hieman hämilleni.
      Tunnelma oli vaivautunut. En uskaltanut sanoa mitään. Katselin huonetta. Ritvan katse pälyili ja huomasin hänen muutaman kerran aikovan sanoa jotain.
      Sanoin. - Tota, tota minulla on ollut hirveän ikävä sua. Ritva katsoi minua silmät selällään. Minä pelästyin ja aloin sopertaa. - Eiku, tota... En kerinnyt pidemmälle Ritvan sanoessa. - Niin minunkin sinua ja laittoi kädet kaulani ympärille. Halasimme.
      Ritva. - Haluatko sinä minua vielä? Katsoin Ritvaa ja huusin mielessäni! Haluan haluan niin paljon, että katkean! Vastasin painamalla kovan kaluni häneen kiinni. Ritva hymyili ja keimaili vartalollaan minua vasten. Sanoen. - Laitoin sinulle valmiiksi pyyhkeen suihkuhanan päälle.
      Suihkusta tullessani huhuilin hiljaa ja sain vastauksen makuuhuoneesta. - Täällä.
      Ritva seisoi sängyn vieressä aivan alasti. Minulle tuli tunne kuin hän olisi hyvin varautunut ja peloissaan. Ritva. - Ajattelin näyttää sinulle tai en minä oikein tiedä. Otin hänen käsistä kiinni ja suutelin. Katselimme toisiamme silmiin ja minusta tuntui kaiken olevan tässä ja nyt.
      Annoin sormieni liukua alaselän ja pakaroiden pehmeää ihoa, suudellen samalla kaulaa. Polvistuin rauhallisesti samanaikaisesti hipoen ja suudellen Ritvan vartaloa. Karvaiseen kumpuun en kajonnut, mutta sen ympäristön peitin suudelmin ja kosketuksin.
      Menimme sängylle polvillemme toistemme eteen. Vein käteni hänen rinnoille. Hyväilin ja puristin tasaisen kevyesti. Suutelimme ja samalla Ritva puristi minua nänneistä. Tunsin päässä huimaa.
      Vein käteni Ritvan alaselälle ja hivelin. Tunsin väreitä Ritvan vartalon kiemurrellessa minua vasten. Hänen sormensa hyväilivät kalunpäätä tajunnan räjäyttävästi.
      Ritva näykki hampaillaan korviani samalla huohottaen. - Voitaisiinko me sillai suulla yhtäaikaa? En sanonut mitään vaan aloin kääntyä selälleni. Tunsin pehmeiden käsien hyväilevän ihoani. Reidet joiden välissä karvainen sämpylä lähestyi kasvojani pelotti. En ollut kokenut tätä ennen. Ritvan sormet työntyivät sämpylään ja levittivät sen minulle. Työnsin kieleni kosteaan ja otin itse sormilla kiinni sämpylän reunoista. Ritva. - Vielä vähän ylös noin noin siitä. Tunsin kielelläni nystyrän ja aloin varovasti lipoa sitä.
      Ritvan vartalo liikehti ja karvainen sämpylä hieroi naamaani hänen painaessa sitä välillä kasvojani vasten.
      Huusin suoraa huutoa sisäänpäin, Ritvan ottaessa kaluni suuhun. Puristin pakaroista ja työnsin suuni kiinni klitorikseen, jotten huutanut ääneen. Huulien puristus, kuuman ja viileyden tuoma mielihyvä. Stä lisäsi ritvan kädet, jotka puristivat häen vedellessä.
      Jatkoin kielelläni ja kiihdytin tahtia. Ritva. - Rauhallisemmin.
      Minusta tuntui kuin minulta olisi viety pikkupoikana polkupyörä Ritvan lopettaessa. En ensin tuntenut kuin erilaista sykkivää mielihyvää, kunnes tajusin huulien ja kielen tekevän yhteistyötä kaluni päässä. Se oli kuumetta, joka nousi räjähtäen. Tajusin pitäväni Ritvan reisistä kiinni ja lipovani niin paljon kuin ehdin. Kieli tuntui väsyneeltä, samalta kuin maitohapoille menneet jalat. En halunnut lopettaa. Ritva painoi äkisti sämpylän kasvojani vasten ja tunsin sen värisevän. Sieltä valui kasvoilleni pienehkö tulva.
      Kädet kaluni ympärillä puristivat ja vetelivät. Otsassani tuntui puristavan ja laukesin.

    • Jariksi

      Istuin pöydän ääressä hörppien kuumaa kahvia. Ritva istui minua vastapäätä. Hänellä oli päällään hieman punertava kiiltäväpintainen aamutakki, joka raollaan olevana paljasti rintoja juuri sopivasti. Ritvalla oli muikea ilme sanoessaan. - Eikös olekkin vielä ihan hyvät? Aukaisten samalla hieman enemmän aamutakkiaan. Kaluni oli herännyt ja tuntui kuin se veisi kaiken veren kropastani.
      Ritva. - Meidän täytyy hieman jutella. Kaluni lerpahti hetkessä ja olin valmiina ottamaan täyslaidallisen. - Jospa minä sanoisin mitä olen ajatellut. Sanoi Ritva ja jatkoi. - Minä koen olevani vapaa tekemään tätä, sillä minun ja mieheni välillä ei ole mitään muuta kuin asuminen. Seitsemän vuotta takaperin meillä oli firman pikkujoulut. Silloin firma oli vielä siinä talomme vieressä.
      Nyökkäsin. Tiesin paikan.
      Ritva jatkoi. - Lähdin yhdentoista aikoihin nukkumaan, mutta muistin kotona jättäneeni salkun toimistoon. Lähdin noutamaan stä. Käytävällä oli vaatteita ja erään toimiston ovi oli hieman avoinna. Katsoin sisään ja näin mieheni naimassa. He olivat niin keskittyneitä toisiinsa, etteivät olisi kuulleet palohälytystäkään.
      Menin kotiin ja nukuin takkahuoneessa. Seuraavana päivänä muutin siihen huoneeseen, jossa mekin olimme.
      Ilmeisesti miehelleni selvisi minun tietävän kuvion seuraavalla viikolla. Puhdasta pyykkiä laittaessani hänen kaappiin asetin, silloin illalla latialta poimimani molempien alushousut päällimmäiseksi.
      Asiasta emme ole puhuneet. Firman töistä jäin pois piakkoin tämän jälkeen ja olen lähinnä hoidellut näiden vuokra-asuntojen asioita.
      Olimme kummatkin hetken hiljaa. Ritva jatkoi. - Nyt sinä luulet minun naineen kaikkia vastaantulleita. Ei. En ole ollut kenenkään muun kanssa, paitsi sinun. Älä sano mitään. Minulla ei ollut aikomuksia sinuakaan kohtaan. Ne housut ja paidan laitoin kokeillakseni.
      Se oli todella lähellä etten lyönyt sinua siellä teknisessähuoneessa.
      Yritin sanoa väliin, mutta Ritva jatkoi. - Anna minun puhua loppuun.
      Kuvittelin, että olisin nainut sinun kanssasi takkahuoneessa painaessani sinut siellä sitä seinää vasten.Suihkuidea minulle tuli jonkinlaisena aikalisämahdollisuutena. Se, että hieroin sinut melkein tainnoksiin oli minulta kyllä tahallista.
      Loppu meni liiankin helposti. Paisi, että minun piti pukea ihan jotain muuta, en osannut päättää.
      Minä en osannut sanoa juuta enkä jaata. Kysyin. - Tiedätkö kuka miehesi kanssa muhinoi? Ritva. - Tiedän, sillä näin heidät molemmat. Se oli muovikonepuolen uusi työnjohtaja. Minä.- Ai se pienikokoinen blondi...Johanna? Ei ei se. Sanoi Ritva ja jatkoi. Se toinen häntä ennen ollut se Heikki.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      17
      1225
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe