Smile4

Tarotit kertokoon

Työasiat? Rakkausasiat? Mitä näet tuleeko muutoksia kotiin- rakkauteen tai työasioihin? Taidan joutua viettämään joulun yksin/näkyykö karvakouraa/vaalea mies?
Olen maantienväriset hiukset omaava vanhempi nainen ja haluaisin saada uuden kodin ja mitä näkyy??

1

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4 Smile

      Pitele hatusta kiinni, nyt tulee sekoilun maailmanmestarin versio korttien kertomana..

      Joku juttu tässä on ollut, joka on sinua suututtanut. Olet myös ollut tietoinen, että mikäli aiot siitä yli päästä, pitää panna toimeks. Tullut myös jokin viesti, joka on tarjonnut uutta mahdollisuutta, luoden balanssia ja onnellisia hetkiä.

      Nyt
      Kohtalonpyörä raksuttaa omaan, verkkaiseen tahtiinsa kaikelle omaa aikaansa ja nyt oot vilpittömän kevyin ajatuksin liikkeellä ja harmoniaakin on, Jokin kuitenkin saattaa koitua sinulle perin ravistelevaksi tässä ja se pikkusen saa sut tyytymättömäksi ja paljon asioita pohdit, varo kuitenkin liiaksi vaipumasta ajatuksiisi.

      Tulee
      Haasteellinen tilanne ja siinä sun on osattava pitää jalat maassa. Lepo aiemmista ponnisteluista, etenkin siinä, jossa oot kokenut itsesi pikkusen ulkopuoliseksi. Tarvitset terävää päätä nyt, sillä joku on pyörittänyt sinut pikkusormensa ympärille ja tekeytyy hyväksi ystäväksesi. Tai sitten tää voi olla virkamieskin - jolla ei ihan puhtaat jauhot pussissa ole.
      Vaaleahko nainen ja koti oikeinpäin. Sitten täällä on myös vaaleahko aikuinen mies ja jotakin paljastuu johonkin työasiaan liittyen. Sit tulevaisuuden suunnitelmien tekemistä ja ne alkaa hallita ajatuksiasi aikalailla.Olet menestyvä nainen ja saisit olla tyytyväinen siitä, mitä olet jo saavuttanut, sillä se on tuonut elämäsi kaikille osa-alueille sopusointua ja kukas niitä onnistumisen avaimia pitelisikään, ellet sinä itse. Kaiken juhlahumun keskellä, selkäs takana kuitenkin puuhaillaan ties mitä. Tässä on ristiverinen aikuinen mies.Tässä on nyt jotakin eri paikkakunnasta ja onnellisuudesta ja siitä, että luottamusta riittää, jokin viesti tässä tulossa, jolla on ihan kaikki mahdollisuudet onnistua. Tässä on nyt tulossa niin vahvojen korttien sanomaa, tää tulee sulle vääjäämättä ja kuljet nyt kohti yhden aikakauden loppua ja uuden alkua.
      Rakkaudesta sulla on aika paljon stressiä, sillä taidat pelätä, ettei hommat menekään niinkun oikein onja se luo aika paljon levottomuutta ja valintojakin pitää tehdä jossain jutussa, joka on jo jonkun aikaa kestänyt.Vaalea nainen ja vaalea mies ja vakautta - jokin yllärikin täällä on ja muutosten tuulet alkavat puhallella. Valtakunnassa kaikki hyvin :)
      Joku ristiverinen nainen sua pikkusen ahistaa rahasopimus asioineen, saattaa olla sulle joku läheinen ihminenkin. Jotakin tulee puskista, jokin viesti/tieto ja joku asia pitää osata ratkaista. Kovasti toiveikkaat ot ajatuksesi.
      Joku harvemmin tavattu ystäväsi ja kotiasiat. Jollain tapaa, jotain joudut miettimään uusiks, tukeudu tässäkin vain faktoihin. Minkäs teet, ajaudut kilpailutilanteeseen ja haalit hartioilles koko maailman taakan.
      Tässä on joku varakkaan puoleinen petolline nainen, joka luo nyt jonkunlaisia vaikeuksia ja sulta kysyy jo luonteen lujuutta jättää taakse vanhat kannattamattomat asiat. Sulle ehdotellaan ties mitä ja saat kuulla jotain eroon liittyvää asiaakin jonkun asian tiimoilta..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3390
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2892
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2760
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2668
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      22
      2574
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2385
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      218
      1889
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1797
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      38
      1684
    10. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      153
      1532
    Aihe