Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kinkympi A?

juuri

Heippa!

Onko täällä muita aseksuaaleja, jotka voisivat harkita astetta kinkympää pari-/seurustelusuhdetta? Tai kenties elävät jo sellaisessa?

Olen itse 25 v nainen ja utelias bdsm:n älyllisemmän puolen suhteen. Draama ja jännite kiinnostavat, seksi ei. Toisin sanoen tarinallisuus, roolipeli ja valtasuhteilla leikkiminen ovat minulle turn on, mutta jo pelkkä ajatus varsinaisesta seksiaktista turn off.

Muita samassa tilanteessa olevia? : / Tämä ei siis ole seuranhakuilmoitus, ihan vain uteliaisuudesta kyselen kanssakokijoiden perään.

7

255

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lehvästö

      Jossain määrin on kyllä samansuuntaisia uteliaita ajatuksia. Olen sinua vanhempi nainen. En sitten tiedä miten tällainen toimisi käytännössä parisuhteessa. En myöskään ole yhtään perehtynyt bdsm-aihepiiriin enkä tiedä kuinka yleistä tai ylipäätään mahdollista olisi, jos toinen osapuoli olisi aseksuaali.

    • J-B 59

      Hei!
      Ja minä teitä oikeen kunnolla vanhempi 55V mies matkojen päästä. Joopa joo, olen itse mikälie seksisti, ennen kinkyilin ja sidonta ym puoli oli in ja vaatetus ladyillä tietenkin. Ikä on tehnyt mielikuvituksen vilkkaammaksi kuin hormooni toiminnan, tykkään vaihdella ajatuksia ja kysellä miltä tuntui ja mitä ajatteli ym esim session aikana? Valitettavasti olen alkanut arastelemaan säkyyn menemistä kun pelotaa jotta pärjäänkö enää. Siten on astunut tällainen keskustelu ja tekstailu vahvana mukaan, no olen vaan se innokkaampi osapuoli teorioissa mitä tehdä ja miten toinen haluaisi? Nitropurkki ja viagra siinä rapisee kääröistänsä hitsi vieköön kun eivät tajua että ihan piisaisi nautinto keskustellakin aivan hyvin ja kun taas välimatka latistaa vastaavien osapuolien enegisyyden taasen. Kurja tilanne, no nitrot nyt vielä oli huumoria toki.
      En tiedä oliko tämä vastaukseni tai oma "ongelmani" vastausta yhtään asiaanne?Se älyllisyyskin taitaa ontua tapauksessani, mutta olenpa huutanut mailmalle että"Halloo! Täällä olen minäkin!". Anteeksi..

    • dfddf

      Tiedän vain sen, että on aseksuaaleja, joilla voi olla fetissejä, koska nuo kaksi eivät tietenkään sulje toisiaan pois, mikä on aika mielenkiintoista, mutten tiedä miten tuo toimii ilman sitä seksipuolta. Aivan kuin olisi jäänyt keskeneräiseksi jokin kehittymisen osa-alue. Eli en ole siis niitä, joilla on fetissejä (vaikka olenkin miettinyt asiaa). Mutta käsittääkseni esim. noissa sm-jutuissa ei ole edes kyse seksistä vaan valtasuhteista. Varmaan jos tuolle asialle on oma keskustelu seksi-palstalla, niin voi oppia enemmän muiden kokemuksia, mitä kautta voi tutkiskella sitä seksin asemaa fetisseissä.

      • Anonyymi

        Taas aseksuaalit leimataan kypsymättömiksi ja keskeneräisiksi... Samalla laillahan homoseksuaalisuuttakin pidettiin aikoinaan seksuaalisuuden esiasteena, kun "ihmisellä oli vielä tutustuminen omaan sukupuoleen kesken eikä siksi kykene kiinnostumaan vastakkaisesta". Miksei vaan voisi hyväksyä että meitä on erilaisia, eikä se tarkoita että kukaan on vääränlainen tai keskeneräinen?


    • Tämmöinen

      Hei!

      Tämä on jo muutaman vuoden vanha aloitus, mutta jos tänne linkin taakse sattuu eksymään joku, jota aihe kiinnostaa, niin FetLifen kautta löytyy muita kinkyilystä kiinnostuneita aseksuaaleja. Myös AVENin kautta voi hakea aloituksia aiheesta.

      Aiemmalle kommentoijalle huomioksi, ettei aseksuaalisuudessa ole mitään rikkonaista tai epätervettä. Niin pitkään kuin henkilö on itse sinut asian kanssa, eikä koe omaa aseksuaalisuuttaan rajoitteeksi, se on ihan terve suuntautumisen muoto.

    • Samanmielinen

      Äh! Harmi kun huomasin aloituksesi näin myöhään! Olen itsekin aseksuaali ja tekstisi voisi olla omasta kynästäni. Olisi suorastaan mukavaa tavata sinut, niin harvoin törmään kehenkään joka jakaisi seksuaalisuuteen liittyviä ajatuksia noin sanatarkasti kanssani. : )

    • Greyace

      Minulla on myös aseksuaali ystävä, joka voisi olla kiinnostunut fetissinsä toteuttamisesta. Kiitos nimim. tämmöinen FetLife-vinkistä, täytyypä informoida tätä ystävääni.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2317
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1530
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1447
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1419
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      66
      1234
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe