Kinkympi A?

juuri

Heippa!

Onko täällä muita aseksuaaleja, jotka voisivat harkita astetta kinkympää pari-/seurustelusuhdetta? Tai kenties elävät jo sellaisessa?

Olen itse 25 v nainen ja utelias bdsm:n älyllisemmän puolen suhteen. Draama ja jännite kiinnostavat, seksi ei. Toisin sanoen tarinallisuus, roolipeli ja valtasuhteilla leikkiminen ovat minulle turn on, mutta jo pelkkä ajatus varsinaisesta seksiaktista turn off.

Muita samassa tilanteessa olevia? : / Tämä ei siis ole seuranhakuilmoitus, ihan vain uteliaisuudesta kyselen kanssakokijoiden perään.

7

461

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • lehvästö

   Jossain määrin on kyllä samansuuntaisia uteliaita ajatuksia. Olen sinua vanhempi nainen. En sitten tiedä miten tällainen toimisi käytännössä parisuhteessa. En myöskään ole yhtään perehtynyt bdsm-aihepiiriin enkä tiedä kuinka yleistä tai ylipäätään mahdollista olisi, jos toinen osapuoli olisi aseksuaali.

  • J-B 59

   Hei!
   Ja minä teitä oikeen kunnolla vanhempi 55V mies matkojen päästä. Joopa joo, olen itse mikälie seksisti, ennen kinkyilin ja sidonta ym puoli oli in ja vaatetus ladyillä tietenkin. Ikä on tehnyt mielikuvituksen vilkkaammaksi kuin hormooni toiminnan, tykkään vaihdella ajatuksia ja kysellä miltä tuntui ja mitä ajatteli ym esim session aikana? Valitettavasti olen alkanut arastelemaan säkyyn menemistä kun pelotaa jotta pärjäänkö enää. Siten on astunut tällainen keskustelu ja tekstailu vahvana mukaan, no olen vaan se innokkaampi osapuoli teorioissa mitä tehdä ja miten toinen haluaisi? Nitropurkki ja viagra siinä rapisee kääröistänsä hitsi vieköön kun eivät tajua että ihan piisaisi nautinto keskustellakin aivan hyvin ja kun taas välimatka latistaa vastaavien osapuolien enegisyyden taasen. Kurja tilanne, no nitrot nyt vielä oli huumoria toki.
   En tiedä oliko tämä vastaukseni tai oma "ongelmani" vastausta yhtään asiaanne?Se älyllisyyskin taitaa ontua tapauksessani, mutta olenpa huutanut mailmalle että"Halloo! Täällä olen minäkin!". Anteeksi..

  • dfddf

   Tiedän vain sen, että on aseksuaaleja, joilla voi olla fetissejä, koska nuo kaksi eivät tietenkään sulje toisiaan pois, mikä on aika mielenkiintoista, mutten tiedä miten tuo toimii ilman sitä seksipuolta. Aivan kuin olisi jäänyt keskeneräiseksi jokin kehittymisen osa-alue. Eli en ole siis niitä, joilla on fetissejä (vaikka olenkin miettinyt asiaa). Mutta käsittääkseni esim. noissa sm-jutuissa ei ole edes kyse seksistä vaan valtasuhteista. Varmaan jos tuolle asialle on oma keskustelu seksi-palstalla, niin voi oppia enemmän muiden kokemuksia, mitä kautta voi tutkiskella sitä seksin asemaa fetisseissä.

   • Anonyymi

    Taas aseksuaalit leimataan kypsymättömiksi ja keskeneräisiksi... Samalla laillahan homoseksuaalisuuttakin pidettiin aikoinaan seksuaalisuuden esiasteena, kun "ihmisellä oli vielä tutustuminen omaan sukupuoleen kesken eikä siksi kykene kiinnostumaan vastakkaisesta". Miksei vaan voisi hyväksyä että meitä on erilaisia, eikä se tarkoita että kukaan on vääränlainen tai keskeneräinen?


  • Tämmöinen

   Hei!

   Tämä on jo muutaman vuoden vanha aloitus, mutta jos tänne linkin taakse sattuu eksymään joku, jota aihe kiinnostaa, niin FetLifen kautta löytyy muita kinkyilystä kiinnostuneita aseksuaaleja. Myös AVENin kautta voi hakea aloituksia aiheesta.

   Aiemmalle kommentoijalle huomioksi, ettei aseksuaalisuudessa ole mitään rikkonaista tai epätervettä. Niin pitkään kuin henkilö on itse sinut asian kanssa, eikä koe omaa aseksuaalisuuttaan rajoitteeksi, se on ihan terve suuntautumisen muoto.

  • Samanmielinen

   Äh! Harmi kun huomasin aloituksesi näin myöhään! Olen itsekin aseksuaali ja tekstisi voisi olla omasta kynästäni. Olisi suorastaan mukavaa tavata sinut, niin harvoin törmään kehenkään joka jakaisi seksuaalisuuteen liittyviä ajatuksia noin sanatarkasti kanssani. : )

  • Greyace

   Minulla on myös aseksuaali ystävä, joka voisi olla kiinnostunut fetissinsä toteuttamisesta. Kiitos nimim. tämmöinen FetLife-vinkistä, täytyypä informoida tätä ystävääni.

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   111
   4174
  2. Kerro jotain kaivatustasi

   jotain mitä teille on sattunut keskenään? Ei silmiin katsomista kun sitä on kaikilla. Jotain mistä hän voisi tietää että olet täällä...
   Ikävä
   122
   1786
  3. Sofian kylppärikuva.

   Pyllistys! Miten voi tuon ikäinen nainen olla noin pissis ja lapsellinen? Hoh hoijaa...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   1464
  4. Haittaako se, että olen sua nuorempi?

   Mulle ikäerolla ei ole mitään väliä, mutta voiko naista se haitata, jos on vanhempi miestä?
   Ikävä
   110
   1149
  5. 366
   1128
  6. Illat ilman sua (mies)

   ovat niin turhia! Toivittavasti sulla on kaikki hyvin. Miettii yksi pieni sydän ikävissään!
   Ikävä
   103
   946
  7. Jos meistä tulis jotain,

   niin sulle mies pitäis eka opettaa hieman käytöstapoja. Mut ootkohan sä liian vanha oppimaan yhtään mitään? 🤔
   Ikävä
   60
   905
  8. Rikoin sun sydämen.

   Se oli silti sulle oikein.
   Tunteet
   67
   820
  9. Kysymys haavemaihin

   Hei haaveileva mukava nainen, miten meni viikonloppu?
   Ikävä
   224
   810
  10. Iso vaalee vauhdissa

   Onko hyvä vai paha jotta tällä muutamalla taitaa olla aika huono itsetunto kun pitää jokapaikassa ja tilanteessa tuoda oma erinomaisuutensa ja muiden
   Suomussalmi
   13
   779
  Aihe