Kaikki sudet tapettu

Susi Ahmanheimo

24

1683

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kyllästynyt

      no niin siellä yks viherpiipertäjä taas huutelee. mietippä jos susi liikkus sun omalla pihalla ni päästäisitkö omia lapsia ulos leikkimään pimeällä? tai kuinka monta metsästys koiraa olet valmis ostamaan itsellesi kun susi vie niitä? ja mitä virkaa sudella on jos sille ei ole ruokaa. hirvet kaadettu mahdollisimman alas janiksiä ei ole haitaksi ketut hävitetty. mitä se sit syö. kaiken mitä vastaan tulee. onni ettei ole vielä ihmisen päälle käynyt. sitä kun asuu isoissa kaupungeissa niin eihän tämmösiä ongelmia ole kun kaikki häirikkö elukat lopetetaan ennen kaupungin rajaa poliisin toimesta.

    • Susi Ahmanheimo

      Hyvä "kyllästynyt", minun pihallani liikkuu susia tälläkin hetkellä. Eivät ole koskaan olleet häiriöksi, edes nyt kun on täysikuu ja ulvontaa kuuluu kauempaakin. Jos sinä niin kauheasti susia pelkäät, niin muuta hyvä ystävä kaupunkiin, niin ei tarvitse enää pelätä. Täällä maalla olisi paljon mukavampaa asua kun ei tosiaankaan pyssyt koko ajan paukkuisi ja saisimme niin eläimet kuin minä elää lopultakin _ rauhassa_. Lopultakin saisi luonto ihan itse pitää itsestään huolen ilman että SINÄ olisit täällä sotkemassa meidän kaikkien asioita koko ajan. Ajattele miltä hermoja raastavalta kauheudelta kaupungissa säästyisit, kun ei tarvitsisi koko ajan juosta hirveitä tappajasusia pakoon ja pelätä aamusta iltaan kuinka ne syövät sinun lapset, koirat ja kaiken. Katsos kun tuolla Yellowstonessa on oltukin viisaampia ja huomattu, että susi ei olekaan haittaeläin vaan pitää elämää yllä, kun me vain sen annamme. Ihmiset kuten sinä te olette tämän maailman järjestyksen sotkeneet. EI SUSI !!!!

    • Susi Ahmanheimo

      Ihmettelen vakavissani että miten aiotte siellä Kainuussa ilman susia selvitä. Ei nimittäin hyvältä näytä. Kun susia tapetaan niin koko luonto tekee kuolemaa. Kuten "kyllästynyt" kirjoittaa, on jo hirvet, jänikset ja ketutkin siellä tapettu pois.

      Siinä miettimistä! Jo nyt on 50% maapallon eläimistä tapettu sukupuuttoon viimeisten 40 v aikana ja 80% merien kalalajeista hävitetty! Milloin on meidän ihmisten vuoro? Milloin tämä jatkuva helvetillinen loputtomalta tuntuva tappaminen loppuu? Sittenkö vasta kun me _kaikki_ kuolemme?

      Ei tarvitse olla viherpiiperö tajutakseen missä itsemurha- ja tappamiskulttuurissa me elämme. Järki on kadonnut kuin tuhka tuuleen ja eletään kuin viimeistä päivää ajatellen vain omaa napaa, omaa napaa, omaa napaa, minä, minä, minä, näkemättä ja kuulematta mitään muuta vaikka kaikki maailman luonnonsuojelujärjestöt ja ilmastopaneelit varoittaa katastrofeista suureen ääneen.

      Kyllä niitä sääilmiöitä on jo Kainuuseenkin riittänyt.

      Kuten Yellowstonessa ne VIHERPIIPERÖT on tajunneet, susi jopa saattaisi pelastaa tämän maailman.

      Kuinka kauas luonnosta te olette siellä Kainuussa oikein vieraantuneet?

      ETTEKÖ TE IHMISET MILLOINKAAN OPI ????????????

    • mesikämmen

      Kyllä tuo Yellowstonen esimerkki on sen verran varteenotettava, että kaikki luonnosta ja sen kiertokulusta mitään ymmärtämättömät, luonnosta vieraantuneet susien tappajat voisivat välillä tosiaankin vihata jotain muuta!

    • Totuuden torvi

      Alikehittyneisyys paistaa läpi susivihasta.
      Ei ole alueen koulutustasokaan kummoinen joten sen ymmärtää.
      Sitä pojat perässä mitä isät edellä, todellinen näyte junttikulttuurista ja sulkeutuneesta Yhteisöstä.

      • eimetsästäjä

        Totuus on, että susia on aivan liikaa ainakin joissain itärajan kunnissa ja piste. Toisekseen susi ei ole mikään uhanalainen laji ja jos ne täältä loppuu, niin Venäjältä tulee tilalle. Jos jokin eläin on uhanalainen, niin se on metsäpeura, joiden kantaa susi on harventanut Kuhmon puolella dramaattisesti! Näitä pitää suojella enemmän kuin susia!


      • Susi Ahmanheimo
        eimetsästäjä kirjoitti:

        Totuus on, että susia on aivan liikaa ainakin joissain itärajan kunnissa ja piste. Toisekseen susi ei ole mikään uhanalainen laji ja jos ne täältä loppuu, niin Venäjältä tulee tilalle. Jos jokin eläin on uhanalainen, niin se on metsäpeura, joiden kantaa susi on harventanut Kuhmon puolella dramaattisesti! Näitä pitää suojella enemmän kuin susia!

        HAH!

        Ihmisiä ei sitten ole liikaa vai? Miten maapallo kykenee selviytymään siitä kun kohta 8 miljardin raja on rikki ja lisää ihmisiä tulee aina vaan?

        Susi nimenomaan on Suomessa uhanalainen laji, vain 135 yksilöä, salametsästys ja sisäsiitos tappaa loputkin.

        Metsäpeuraa harventaa ihminen. Siskis sitä nyt Kuhmoonkin ollaan tuomassa lisää että saadaan metsästäjille tapettavaa. Metsäpeuraa käytetään kuhmossa myös pipipäiseen metsästyksen harjoitteluun laittomasti tietenkin, mutta käytetään kuitenkin.


    • Rahaa kehiin

      Susi on siinä mielessä haitallinen että se syö samoja hirbvieläimiä kuin ihminen, hirvien perässä olevat koirat susi kokee kilpailijoikseen joten se yryttää hävittää ne!
      Toisin sanoen jos ihminen ei olisi niin hirven lihan perään niin susikin saisi elää sutkoht rauhassa. Pohjoisen poroalueet ovat taasen aivan eri asia, koska osa ihmisistä saa toimeentulonsa poroista jolloin susi vaarantaa heidän elinkeinoaan paikoin hyvinkin voimakkaasti!
      Joten hirvet tulisi rauhoittaa riittävän susikannan ruuaksi ainakin poronhoitoalueen eteläpuolella, ja petokorvauksiin pitäisi saada niin suuri lisä että poronhoitaja saa niin tuntuvan korvauksen että hän hyötyisi suden tappamista poroeläimistä jolloin poroelinkeinolle tulisi hyödyllinen eläin elävänä olevasta sudesta! Alkaisivat näitten toimien jälkeen susikannat voimistua kunnolla!

      • Susi Ahmanheimo

        Olen samaa mieltä, mutta jo nyt kainuulaiset ovat niin kateellisia poroisäntien saamista korvauksista, että miten luulet tuon onnistuvan? Minusta porojenkin määrää saisi vähentää, kun ovat jo kalunneet Lapinkin puhtaaksi.


    • Suden huuto

      Ei Puolangalla ole susi ongelmaa. Jos susi lähestyy kunnanrajoja, niin heti poromiehet , metsästäjät ja muut pyssymiehet tappava sudet heti. Olipa se kuinka laitonta tahansa. Poliisi ei ihmettele yhtään miksi yksi kunta on susista vapaa alue.

      • Susi Ahmanheimo

        Sairasta. Älytöntä. Merkityksetöntä. Itsetuhoista. Lyhytnäköistä. Julmaa. Pöljää oman pesänsä sotkemista keinoilla, jotka johtaa vain tuhoon. Typerää.


      • valitusvirsi
        Susi Ahmanheimo kirjoitti:

        Sairasta. Älytöntä. Merkityksetöntä. Itsetuhoista. Lyhytnäköistä. Julmaa. Pöljää oman pesänsä sotkemista keinoilla, jotka johtaa vain tuhoon. Typerää.

        Lopeta ruikutus. Jokaiselle Kainuun kunnan palstalle olet tämän saman viestiketjun laittanut.


    • Susi jo syntyessään

      Puolangalla on salametsästetty jo ennen sotia ja sen jälkeen, perinne on siirtynyt isiltä pojille eivätkä viranomaiset tämän tietäen puutu asiaan!

    • marjamuori

      Laitonta metsästystä harjoitetaan yleisesti.Syksyisin samat autot kiertävät metsäautotit tarkastamassa onko kanalintuja ammuttavaksi tiellä. Hirven salakaatajia on kirkkovaltuustoa myöten.Metsästysyhdistykset hyväksyvät salametsästyksen.

    • Ulkku

      Pudasjärvellä palomiehet pelastivat hirviemon, kuinkahan olisi käynyt jos vastaava olisi tapahtunut Puolangalla, olisi voinut joutua "jänismiehen" pataan!

      • Pthyi

        Puolangalla tuo olisi tulkittu pilkkimiseksi. Siihen ei tarvitse lupaa.


    • Jallukolis

      Joo pilkkiä saa vapaasti, ja onhan se niinkin että jos hirvijahdissa kaatolukumäärät menevät sekaisin, niin on aloitettava alusta jotta saadaan oikea lukumäärä!

    • Korvenkyynel

      Alottaja A-heimo sanoo, että Suomessa 135 sutta....no,joo.. hyvällä tuurillaa siitä on niistetty 5 poes, kun lunta rupejaa tuputtammaan.....

    • mitä höpäjät
      • killinparistaja

        Mitä ruikutat? Ole ihmisiksi........!! Palijo maksat töppösistä, jotka on tehty.......en uskalla sanoa, mutta hyviä öitä


    • Anonyymi

      No totta kai . Kyllä näitä petoja piisaa . Pitäishän sen nyt piiperöidenkin ymmärtää .. Jätä pari viivaa väliin . .

    • Anonyymi

      See on puolanka aina ollu että viidakon lait..piiperöitten itkeskelyistä paljon tämä punaniska kansa hätkähdä..petoelukoista tehhään kinttaeta ja talaveksi merssuun penkipäälliset. Sitte myyään mehtää ja kaikenmaaliman koppiaiset ja elukat saa mennä muualle pesimään.

    • Anonyymi

      Höpö höpö, tuolla Lentiiran ja Vuosangan tien varsilla tehdään viikottain näkö havaintoja.
      Viimeksi itse näin tiellä siellä Lentiiran ja Vartiuksen välillä viime torstaina aamu hämärissä.

    • Anonyymi

      Näkyy susien jälkiä ja näköhavaintoja Puolangalla. Ei ole tapettu viimeiseen hukkaan. Susikanta paisuu, missä päätäjien vastuu...? Viherpiipertäjät pois piireistä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      3016
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      84
      2761
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2188
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      20
      1763
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1668
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1509
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1479
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1427
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1312
    Aihe