Nyt kertokaa mulle

Hei selittäkää

Ernut, punkkarit, hipsterit, pissikset, emot, gootit, scenet yms. Kertokaa mulle mikä järki tossa on. Miks pitää kuulua johonkin? Miks ei vaan vois olla oma itsensä? Siis eiks monet noista oo alkanu niin, et ei olla niinku muut? Ja nykyään se on niin vitun tavallista olla erilainen tai siis noista on tullut niin massaa. Ja vielä sellanen kysymys, että miks vaaditte muita hyväksymään ittenne vaikkette ite hyväksy niitä ns. massoja, jotka tosin tätä menoa alkaa olla niitä oikeesti erilaisia. Ne jotka oikeesti ei mieti mitä muut ajattelee jää ja kohta ne, jotka luulee olevansa niin vitun uniiikkeja huomaakin olevansa täyttä massaa, koska jokatoinen vastaantulija näyttää samalta, kuin sinä itse.

14

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei selittäkää

      Kyl mä tiedän et teitä on täällä. Tulkaa kertoo, koska mä en ymmärrä.

    • räsänenmuuttaalappii

      hmmm... oot arvion mukaan elämässän epäonnistunut kympin lissu.

      • Hei selittäkää

        En ole lissu. Elämässä epäonnistunut taas no tavallaan kyllä, mutta se ei ole olennaista. Taisitte nyt ymmärtää vähän väärin ja saatoin sanoa tän asian vähän epäselvästi, mutta mulla ei oo mitään teitä vastaan. Päin vastoin. Osa mun kavereista on punkkareita yms. ja ne on tosi ihania ihmisiä ja ne on tosi reiluja ja sillei. Ja tarkoitus ei oo nyt hyökätä teidän kimppuun vaan vastustan lähinnä sitä et tää alkaa oleen muotijuttu. Niitä aitoja tyyppejä nyt en halua loukata.


    • Näin12

      No minä olen punkkari. Ei mun pidä kuulua mihinkään, ja mä oon oma itteni näin ku oon. Minä puhtaimmassa muodossani. Ja en itse pakota muita hyväksymään minua. Toivosin että ihmiset hyväksyvät minut näin ku olen, mutta jos ei hyväksy niin voi-voi. Hyväksyn itte "massan". Itse en katso sitä miten henkilö pukeutuu jne. Käyttäkööt mitä haluaa kuhan on ihmisenä mukava. Ja ei kyllä jokatoinen vastaantulija näytä samalta, ja se on ihan okei. Ei tarvitsekaan.

    • Hei selittäkää

      Tarkoitin nyt sitä, kun JOTKUT selittävät kuinka kaikki syrjivät heitä pukeutumisensa takia ja kukaan ei hyväksy heitä. Ja samaan aikaan puhutaan paskaa rinnakkaisluokan nörttieemelistä. Ja siis nämä ihmiset vielä niitä ns. suosittuja joilla on paljon kavereita ja sillee.

    • muuka

      Suurin osa ei itse päätä kuuluvansa johonkin näistä "ryhmistä".
      He pukeutuvat oman tahtonsa mukaan, ja tulevat usein tahtomattaankin
      leimatuksi "pissikseksi" tai "emoksi".

      • kurtsa

        Tuopa se vastaus on.
        Itse haluaisin pukeutua tietyllä tavalla, mutta se olisi sen verran massasta erossa oloa, etten ujona viitsi. Huomiota kun en kaipaa.


    • uniiikkiperhonen

      Mäki oon näitä "erilaisia nuoria" ja myönnän, mä inhosin massoja aikoinani. Mä olin epävarma ja inhosin itteeni, tuntu ettei kukaan hyväksyny mua näin, ja sitte olikin vaan helpompi inhota muita. Ajattella ettei ne hyväksy mua sen sijaan etten itte hyväksyny. No tottakai niistä moni varmaan alkokin inhoomaan mua, olin sen verran kamala ihminen niille sillon. Mut nyt mä hyväksyn itteni, en yritä esittää yhtään mitään mitä en oo. Ja katos vaan, mulla on jo oikeen pari massaa kaverina :D

      Ja mä luulen että moni omasta identiteetistään epävarma esiteini/teini hakeutuu just näihin erilaisiin ryhmiin ihan vaan että tuntisivat kuuluvansa edes johonkin. Paska keino joka helpottaa vaan hetken, muttei mikää lopullinen ratkasu ole.

    • MuchBurtality

      Siis niinkuin itse sanoit, on semmoinen kun itse haluaa. Ite mä satun olemaan hevari ja haluan myös näyttää sen ihmisille niinkuin moni muukin. Esimerkiksi samankaltaista seuraa on helpompi löytää. Oma mielipiteeni on että mulla on just hyvä olla bändipaitojen, nahkatakkien,maihareiden kaa ku esim farkuis ja college paidois.

    • punktyttö

      No nähtävästi aloittajalla on vaa nuoruuden vitutus ja purkaa sitä meihin :D en ymmärrä sitä et valitetaa meille mitkä just on sitä mitä haluu ja miun mielipide on se et jokane ihmine omassa pienessä päässään päättää täysin siitä mitä haluaa! Valitettavasti suurin osa nykyää esim punkkareista on sellasia et ne haluais vaa näyttää olevansa jotai ja ei oikeesti tiiä et se on aate :D vittu voisin kirjottaa romaanin mut lähen mielummi vaik sit sinne kouluu ku kirjoittelen tänne jonku ruiskutetaan siitä ettei vaa ymmärrä muita :( pyydän sinua olemaan avarakatseisempi..Kiitosolen puhunut

      • Alotintanjoskus

        Ei oo vitutus, eikä ollut tuolloinkaan. Oon pahoillani jos vaikutan siltä että jotenkin tuomitsen teidän tyylin. Ette vieläkään ymmärrä mun pointtia. Tarkoitan nimenomaan sitä mitä tossa sun viestissä itsekin sanot. "Valitettavasti suurin osa nykyää esim punkkareista on sellasia et ne haluais vaa näyttää olevansa jotai ja ei oikeesti tiiä et se on aate" Ja en halunnut haukkua vaan halusin oikeasti tietää. Käsket minun olla avarakatseisempi, mutta tämä ei ollut mielipidekirjoitus. Tämä oli kysymys siitä mikä on idea silloin kun puolet luokasta on punkkareita ja loput pissiksiä siksi että kaikki muutkin.


    • bbbbbfyuv

      Itse oon jonkunmoinen indie scene. Se on eri juttu kuin scene ja nii. Indie scenet ei käytä meikkiä niin paljon kun emot ja scenet. Eikö ihmiset saa olla mitä itse haluavat. Ihmiset pakottavat olla 'oma itsensä'. Jos sisimmässä piilee indie scene nii heti ihmiset käskee olla oma ittesnsä...... massa teinitkin on omia itsejään koska ne tykkää olla semmoisia... Jotain tiettyä ihmistä MATKIMINEN on eri asia. Kaikki pukeutuvat omalla tyylillä. Kaikki pukeutuvat sillä tavalla kuin he haluavat. He haluavat näyttää siltä mistä pitää. Ja että ulkokuori kertoisi jo paljon omasta itsestään.

    • hzjzjzkkz

      Jokaisella on oma tyyli ja on silloin oma itsensä.Onko niin vaikeeta tajuta -_-

    • jisdhiochhiosoi

      ite oon emo ja ylpee siitä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1432
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      977
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      229
      764
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe