Aihe

Nyt kertokaa mulle

Hei selittäkää

Ernut, punkkarit, hipsterit, pissikset, emot, gootit, scenet yms. Kertokaa mulle mikä järki tossa on. Miks pitää kuulua johonkin? Miks ei vaan vois olla oma itsensä? Siis eiks monet noista oo alkanu niin, et ei olla niinku muut? Ja nykyään se on niin vitun tavallista olla erilainen tai siis noista on tullut niin massaa. Ja vielä sellanen kysymys, että miks vaaditte muita hyväksymään ittenne vaikkette ite hyväksy niitä ns. massoja, jotka tosin tätä menoa alkaa olla niitä oikeesti erilaisia. Ne jotka oikeesti ei mieti mitä muut ajattelee jää ja kohta ne, jotka luulee olevansa niin vitun uniiikkeja huomaakin olevansa täyttä massaa, koska jokatoinen vastaantulija näyttää samalta, kuin sinä itse.

14

70

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Hei selittäkää

   Kyl mä tiedän et teitä on täällä. Tulkaa kertoo, koska mä en ymmärrä.

  • räsänenmuuttaalappii

   hmmm... oot arvion mukaan elämässän epäonnistunut kympin lissu.

   • Hei selittäkää

    En ole lissu. Elämässä epäonnistunut taas no tavallaan kyllä, mutta se ei ole olennaista. Taisitte nyt ymmärtää vähän väärin ja saatoin sanoa tän asian vähän epäselvästi, mutta mulla ei oo mitään teitä vastaan. Päin vastoin. Osa mun kavereista on punkkareita yms. ja ne on tosi ihania ihmisiä ja ne on tosi reiluja ja sillei. Ja tarkoitus ei oo nyt hyökätä teidän kimppuun vaan vastustan lähinnä sitä et tää alkaa oleen muotijuttu. Niitä aitoja tyyppejä nyt en halua loukata.


  • Näin12

   No minä olen punkkari. Ei mun pidä kuulua mihinkään, ja mä oon oma itteni näin ku oon. Minä puhtaimmassa muodossani. Ja en itse pakota muita hyväksymään minua. Toivosin että ihmiset hyväksyvät minut näin ku olen, mutta jos ei hyväksy niin voi-voi. Hyväksyn itte "massan". Itse en katso sitä miten henkilö pukeutuu jne. Käyttäkööt mitä haluaa kuhan on ihmisenä mukava. Ja ei kyllä jokatoinen vastaantulija näytä samalta, ja se on ihan okei. Ei tarvitsekaan.

  • Hei selittäkää

   Tarkoitin nyt sitä, kun JOTKUT selittävät kuinka kaikki syrjivät heitä pukeutumisensa takia ja kukaan ei hyväksy heitä. Ja samaan aikaan puhutaan paskaa rinnakkaisluokan nörttieemelistä. Ja siis nämä ihmiset vielä niitä ns. suosittuja joilla on paljon kavereita ja sillee.

  • muuka

   Suurin osa ei itse päätä kuuluvansa johonkin näistä "ryhmistä".
   He pukeutuvat oman tahtonsa mukaan, ja tulevat usein tahtomattaankin
   leimatuksi "pissikseksi" tai "emoksi".

   • kurtsa

    Tuopa se vastaus on.
    Itse haluaisin pukeutua tietyllä tavalla, mutta se olisi sen verran massasta erossa oloa, etten ujona viitsi. Huomiota kun en kaipaa.


  • uniiikkiperhonen

   Mäki oon näitä "erilaisia nuoria" ja myönnän, mä inhosin massoja aikoinani. Mä olin epävarma ja inhosin itteeni, tuntu ettei kukaan hyväksyny mua näin, ja sitte olikin vaan helpompi inhota muita. Ajattella ettei ne hyväksy mua sen sijaan etten itte hyväksyny. No tottakai niistä moni varmaan alkokin inhoomaan mua, olin sen verran kamala ihminen niille sillon. Mut nyt mä hyväksyn itteni, en yritä esittää yhtään mitään mitä en oo. Ja katos vaan, mulla on jo oikeen pari massaa kaverina :D

   Ja mä luulen että moni omasta identiteetistään epävarma esiteini/teini hakeutuu just näihin erilaisiin ryhmiin ihan vaan että tuntisivat kuuluvansa edes johonkin. Paska keino joka helpottaa vaan hetken, muttei mikää lopullinen ratkasu ole.

  • MuchBurtality

   Siis niinkuin itse sanoit, on semmoinen kun itse haluaa. Ite mä satun olemaan hevari ja haluan myös näyttää sen ihmisille niinkuin moni muukin. Esimerkiksi samankaltaista seuraa on helpompi löytää. Oma mielipiteeni on että mulla on just hyvä olla bändipaitojen, nahkatakkien,maihareiden kaa ku esim farkuis ja college paidois.

  • punktyttö

   No nähtävästi aloittajalla on vaa nuoruuden vitutus ja purkaa sitä meihin :D en ymmärrä sitä et valitetaa meille mitkä just on sitä mitä haluu ja miun mielipide on se et jokane ihmine omassa pienessä päässään päättää täysin siitä mitä haluaa! Valitettavasti suurin osa nykyää esim punkkareista on sellasia et ne haluais vaa näyttää olevansa jotai ja ei oikeesti tiiä et se on aate :D vittu voisin kirjottaa romaanin mut lähen mielummi vaik sit sinne kouluu ku kirjoittelen tänne jonku ruiskutetaan siitä ettei vaa ymmärrä muita :( pyydän sinua olemaan avarakatseisempi..Kiitosolen puhunut

   • Alotintanjoskus

    Ei oo vitutus, eikä ollut tuolloinkaan. Oon pahoillani jos vaikutan siltä että jotenkin tuomitsen teidän tyylin. Ette vieläkään ymmärrä mun pointtia. Tarkoitan nimenomaan sitä mitä tossa sun viestissä itsekin sanot. "Valitettavasti suurin osa nykyää esim punkkareista on sellasia et ne haluais vaa näyttää olevansa jotai ja ei oikeesti tiiä et se on aate" Ja en halunnut haukkua vaan halusin oikeasti tietää. Käsket minun olla avarakatseisempi, mutta tämä ei ollut mielipidekirjoitus. Tämä oli kysymys siitä mikä on idea silloin kun puolet luokasta on punkkareita ja loput pissiksiä siksi että kaikki muutkin.


  • bbbbbfyuv

   Itse oon jonkunmoinen indie scene. Se on eri juttu kuin scene ja nii. Indie scenet ei käytä meikkiä niin paljon kun emot ja scenet. Eikö ihmiset saa olla mitä itse haluavat. Ihmiset pakottavat olla 'oma itsensä'. Jos sisimmässä piilee indie scene nii heti ihmiset käskee olla oma ittesnsä...... massa teinitkin on omia itsejään koska ne tykkää olla semmoisia... Jotain tiettyä ihmistä MATKIMINEN on eri asia. Kaikki pukeutuvat omalla tyylillä. Kaikki pukeutuvat sillä tavalla kuin he haluavat. He haluavat näyttää siltä mistä pitää. Ja että ulkokuori kertoisi jo paljon omasta itsestään.

  • hzjzjzkkz

   Jokaisella on oma tyyli ja on silloin oma itsensä.Onko niin vaikeeta tajuta -_-

  • jisdhiochhiosoi

   ite oon emo ja ylpee siitä

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   199
   11713
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   178
   2717
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   2082