Kakkaa peppukarvoissa

ruokavalioko syynä

Koiralta löytyy aina kakkakokkareita takapuolen paksuista villamaisista karvoista. Johtuuko tää ruokavaliosta vai mistä? Miten sen saa loppumaan? Sitten niitä on vielä vaikea ottaa pois kun koira ei tietenkään tykkää että sieltä harjan kanssa ronkitaan. Apua kiitos tarvitaan millainen ruokavalio pitäisi olla.

25

3654

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • krille

      Leikkaa takapuolikarvat niin lyhyeksi ettei jää

      • ruokavalioko syynä

        Valitettavasti tehtiin kerran näin ja hyvä kun sen jälkeen kehtasi lenkille viedä. Pitäiskö sitten hommata ohennussakset ja niillä saksia ohuemmiksi...


      • LiikaaTurkkia
        ruokavalioko syynä kirjoitti:

        Valitettavasti tehtiin kerran näin ja hyvä kun sen jälkeen kehtasi lenkille viedä. Pitäiskö sitten hommata ohennussakset ja niillä saksia ohuemmiksi...

        Itselläni on muhkeaturkkinen sheltti, jolla täsmälleen sama ongelma. Karva tursuilee joka paikasta niin runsaana, että aina jää enemmän tai vähemmän rantua. Ongelma ratkesi saksilla - hännän alta leikattiin karvat veke ja lisäksi leikattiin kapeampi ura haaroväliin asti. Koira sai pitää suloiset villapöksynsä, mutta pysyy siistinä. Jälki on paljon paremman näköinenkin kuin pepun ajeleminen kokonaan karvattomaksi...


    • 12+4

      Jos kakka on löysää ja ripulia, vaihda ruokavalio, hiljalleen. Sellaiseen, että kakka on normaali kiinteä.

    • Vaihda sapuskat

      Ruokavalio on syynä, sillä eläimillä ei sotkeennu takapuolet ulosteeseen jos on vatsa kunnossa... Kakan pitäisi olla sen verran "kiinteää" tavaraa, ettei sotke takapuolta. Usein kuvaillaan, että sen pitäisi tuntua (kun noukit pökäleen pussiin) samalta kuin muovailuvaha. Ei sinulla muuta vaihtoehtoa ole, kuin kokeilla erilaisia ruokavalioita ja löytää sillä tavalla koirallesi sopiva. Vaikka koirasi ei olisikaan varsinaisesti allerginen millekään, voi se olla vain herkkävatsainen. Voisit kokeilla esim. Royal Canin Hypoallergenic -ruokaa.

      • Erimieltä

        Kyllä sotkeentuu kun otetaan kaikkia ihmeellisen näköisiksi jalostettuja koiria.Sudella ei paska roiku persekarvoissa.sitä saa mitä tilaa.


      • Vaihda sapuskat
        Erimieltä kirjoitti:

        Kyllä sotkeentuu kun otetaan kaikkia ihmeellisen näköisiksi jalostettuja koiria.Sudella ei paska roiku persekarvoissa.sitä saa mitä tilaa.

        No jos on ihan hirveä karvapeppu, niin voi kai se vähän sotkea, mutta ei kiinteästä kakasta ainakaan jää kikkareita roikkumaan. Kyllä se on jo löysää kakkaa joka tahrii karvat niin pahasti... Kyllä se yleensä on enemmän ruokavaliosta johtuvaa, mutta jos karvoitusta on ihan tolkuttomasti, niin voihan sitä vähän trimmata peräaukon seutuvilta, eikä nyt koko peppua tarvi ajella.


      • Anonyymi
        Erimieltä kirjoitti:

        Kyllä sotkeentuu kun otetaan kaikkia ihmeellisen näköisiksi jalostettuja koiria.Sudella ei paska roiku persekarvoissa.sitä saa mitä tilaa.

        Montakohan kertaa olet päässyt suden pyllyä tarkastelemaan :)


    • Tottatosiaan

      Kyllä täällä myös tahtoo joskus jäädä koiran perskarvoihin kakkaa,ja juuri tuollaista muovailuvahamaista,joka iskee kiinni pumpulimaiseen karvaan.Ensin "pyllynpesu" ja sitten olen pienillä saksilla siistinyt peräaukon ympärystää,ei sitä nyt toki tarvi koko takamusta sängelle ajaa:)Näin teen aina,kun kakkaa alkaa karvoissa näkymään.

      • Vaihda sapuskat

        Muovailuvaha on itseasiassa aika kovaa ja jämäkkää tavaraa, ja siltä terveestä mahasta peräisin olevan kakan pitäisi tuntua, kuin muovailuvaha pötkö. Kun kakka on koostumukseltaan oikeanlaista, se on myös todella helppo poimia pussiin maasta, eikä jää esim. ruohonkorsiin kiinni puuromaisena massana jota on vaikea kaapia pois. Löysästä kakasta varmasti jää roiskeita karvoihin, jotka sitten ehtii kuivahtaa kokkareiksi karvoihin roikkumaan kotimatkalla. Normaalistakin kakasta voi jäädä jonkunlainen rantu, jos peppu on kovin karvainen, mutta ei sen pitäisi jäädä karvoihin kiinni kokkareina kuitenkaan.

        Vastaus ongelmaan on ruokavalio ja tolkuttoman karvapepun saksiminen vähän siistimpään kuntoon...


    • ruokavaihtoon

      Mitä ruokaa koirasi syö?
      Sinuna kiinnittäisin humiota ruaan laatuun, ja että mitä muuta syö?
      Voihan olla, että koirallasi on herkkä maha.Joka sitten menee helposti löysäksi,viljasta, väri ja säilöntäaineista, makeista herkuista yms.

      Sinuna ostaisin koiralle ruokaa jossa on paljon lihaa, sellaista jossa ei ole väri tai säilöntäaineita.Myös luita tai rustoja voisit kokeilla sen lisäksi raakaalihoja, tietysti pikkuhiljaa opetettava niitä koira syömään, jos ei ole ennen niitä syönyt.Ne kiinteyttävät ulostetta myös, siis luut rustot.Ja siitä on sekin hyöty, että kun uloste on kiinteää, anaalirauhaset tyhjentyvät niin kuin niiden kuuluukin.Eikä tule anaaleihin ongelmia.
      Eli kunnon laadukas ruoka.Jos vaikuttaa että viljat aiheuttavat tuota tuhrimista, niin ruoka jossa ei viljoja ole.Riisi, tai perunaruoka, jossa paljon lihaa.
      Herkuiksi ei kannata ostaa niitä väri säilöntäaine mömmöjä.
      Vaan jotain simppelimpää.Esim kuivapuristetikkuja, tai kuivattuja herkkuja, joissa ei ole säilöntä tai väriaineita.Laadukkaalla ruualla koiran vatsa taatusti asettuu, ja takapuolikin pysyy siistinä.
      Tuota ongelmaa on usein niillä, jotka syöttää marketin halpis nappulaa, ja kaikenmailman herkkuja joista koiran maha vain menee selaisin.Ja sokerisia ihmisten keksejä yms, joita ilman koira voi paljon paremmin.

      • ruokavalioko syynä

        Tässähän oli monta hyvää neuvoa. Kiitos kaikille vinkeistä, otetaan käyttöön ja kokeillaan miten maha asettuu :)


    • 234523462

      Sulla taitaa olla ittelläski vähän kakkaa peppukarvoissa.

    • mikäongelmaa

      Hetkinen-mitä haittaa jos joku kikkare joskus on??? Jos koiran ottaa niin koirankakkaakin on joskus jossakin. ja jos OIKEESTI tykkää koirista niin sitä kakkaakin pitää vaan sietää.

      • Trollollol...

        ...Trollollollollollol.... Eikö ole parempaa tekemistä?


    • kakkapoika

      Minulla on aina kakkaa peppukarvoissa. suihkussa lähtee pois joka perjantai

    • koilulin.äippä

      Minun koilallani on utein kakia pepulikalvoissa, taan titä nuolemalla kivan lavintolitän!

    • kuvottava.eläin

      Ap hanki sohva. Ei mutta vakavasti ottaen, oletteko koiranomistajat miettineet, millaisia bakteeripesiä sohvanne ovat? Ja sänkynne, jos päästätte koiranne sänkyyn? Kolibakteereista koirankuolassa oleviin superbakteereihin asti.

      Itse en koskaan vie lapsiani koiratalouksiin, koska koirataloudet ovat kuvottavia likakeskittymiä. Joka paikassa kuvottava bakteeripeite. Sängyt, sohvat vaatteet ihmiset jotka rypevät kaikessa tässä saastassa. Ja pusuttelevat juuri takamustaan nuollutta koiraansa.

      Vältän myös koiraihmisten tapaamista, koska saasta kulkee väistämättä kaikkialle, mihin hekin. Heillä on lisäksi sama bakteerikanta likaisen lemmikkinsä kanssa.

      • doghater

        Juuri näin se on, tämä oli viisaan ihmisen puhetta.


      • ärsyttääkoiravihaajat

        Muistaako perheesi vetää vessan vasta kun pytyn kansi on kiinni, jotta kakkabakteerit eivät leviä hammasharjoihin ja keittiöön. Meinaan sitä kollibakteeria ei voi välttää ja joka tapauksessa kakkaamisen jäkeen ilma on täynnä kakkahiutaleita.


      • mitäihmettä
        ärsyttääkoiravihaajat kirjoitti:

        Muistaako perheesi vetää vessan vasta kun pytyn kansi on kiinni, jotta kakkabakteerit eivät leviä hammasharjoihin ja keittiöön. Meinaan sitä kollibakteeria ei voi välttää ja joka tapauksessa kakkaamisen jäkeen ilma on täynnä kakkahiutaleita.

        Nimim ärsyttääkoiravihaajat, mihin kommenttisi liittyi?


      • mitäihmettä
        mitäihmettä kirjoitti:

        Nimim ärsyttääkoiravihaajat, mihin kommenttisi liittyi?

        Ahaa keksinkin: se oli taas tämä koirafanaatikkojen vakioargumentti, että yksi paha oikeuttaa toisen pahan. Että koska ihmiset metelöivät, ei se haittaa että koiratkin metelöivät, että koska ihmiset tappavat, ei se haittaa että koiratkin tappavat jne jne


    • Anonyymi

      meillä pestään painepesurilla koirat

    • Anonyymi

      Kesäisin koira aina paskalle lasten hiekkalaatikoille ja leikkipuistoihin. Pienet paskakikkareet näyttävät suuhun sopivilta makeisilta. maistuu varmaan teidänkin lapsille.

    • Anonyymi

      Paljon pahempaakin.

      Suomesta on löytynyt ensimmäistä kertaa koiran kielimatotartunta. Helsingin yliopisto kertoo, että Linguatula-kielimatotartunta paljastui sen jälkeen, kun koira oli yskinyt lattialle muutaman senttimetrin pituisen loisen, jonka omistaja toimitti eläinlääkärille tutkittavaksi.

      Koira oli tuotu Espanjasta Suomeen.

      –  Koirien tuontiin voi liittyä riski uusista taudeista, joista osa on riski myös ihmiselle. Kattava diagnostiikka ja loislääkitys ennen koiran tuontia sekä seuranta myös tuonnin jälkeen auttavat hallitsemaan riskejä, sanoo yliopistonlehtori Anu Näreaho Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisestä tiedekunnasta.

      Linguatula serrata -loista esiintyy Euroopassa erityisesti Romaniassa, mistä tuoduilla koirilla sitä on löytynyt eri maissa.

      Lajin pääisäntinä toimivat koiraeläimet ja väli-isäntinä esimerkiksi märehtijät. Koiran ulosteen ja eritteiden mukana leviävät munat voivat toimia tartuntalähteenä myös ihmiselle. Koira voi saada tartunnan, jos se syö infektoitunutta naudan, lampaan tai jonkin muun kasvinsyöjäeläimen elimiä.

      Linguatula-kielimato voi kasvaa jopa kahdeksansenttiseksi.

      Matomaisesta ulkonäöstä ja kutsumanimestään huolimatta kyse on äyriäisestä.
      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008361719.html

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6382
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4106
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      265
      2529
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1498
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      96
      1348
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1001
    Aihe