Linux ihmetys

totuuden_torvi

Tuli tässä mieleeni tehdessäni töitä huikealla avaruusajan Windowsilla, ettei kaikki ole yhtä hyväosaisia, eikä heille sivistyneen tietotekniikan käyttö ole yhtälailla itsestäänselvyys, kuin mitä se on meille edistyksellisen Windowsin käyttäjille.

Me Windows-käyttäjäthän pidämme itsestäänselvyytenä, että käsittämätön Windows toimii kaikissa tilanteissa takuuvarmasti, eikä minkäänlaisia ongelmia ole. Kuitenkin on olemassa pieni ryhmä, joilla ei asiat ole lähellekään näin hyvin. Kyseessä on pahamaineista Linux-pommia käyttävä ryhmittymä, Linux-hihhulit. Linux-hihhulit on tunnettuja siitä, että nököttävät sisätiloissa päivästä toiseen Linuxiaan viritellen, että he saisivat edes jonkinlaisen kontaktin ulkopuoliseen maailmaan. Tämä onkin heidän ainut kosketuksensa ulkopuoliseen maailmaan, sillä Linux-hihhulit ovat niin sosiaalisesti rajoittuneita, etteivät he pysty minkäänlaiseen normaaliin kontaktiin sivistyneen maailman kanssa.

Onkin aivan uskomatonta, kuinka paljon fanaattiset Linux-hihhulit ovat valmiita uhraamaan vain sen takia, että saisivat Linux-pomminsa edes hetkellisesti toimimaan. Ihmetyttääkin, mistä moinen fanaattisuus kumpuaa?

Voiko joku olla niin kiintynyt tähän sekasikiöiseen, epäonnistuneeseen softaan, että on valmis uhraamaan kaiken aikansa pelkästään siihen, että saisi pahimman luokan katastrofiksi osoittautuneeseen Linux-kyhäelmään edes hieman eloa? Vai onko kyseessä aivopesun tuoma fanaattisen kommunismisen elämäntavan ja järjettömän aatteen toteuttaminen? Voiko olla olemassa todella niin vähäosaisia työttömiä hihhuleita, ettei heillä todella ole varaa käsittämättömän loistavaan Windowsiin ja joutuvat siksi turvautumaan surkeaan Linux-pommiin?

Tosiasiahan on, että ainut järjellinen motiivi käyttää Linuxia on se, että sen saa ilmaiseksi. Jos Linuxin hinta olisi vaikka 100 euroa, niin kuinka moni sen ostaisi? EI KUKAAN! Kuitenkin, jos käyttöjärjestelmä olisi niin hieno, kuin mitä Linux-hihhulit hehkuttavat, niin tuo 100 euroa olisi pikku raha ja siitä maksettaisiin mielellään tuo hinta. Valitettavasti todellisuus on vaan aivan toista mitä Linux-hihhulit hehkuttavat. Linuxin ominaisuudet kun on osoittautuneet todella surkeiksi ja siksipä sitä yritetään epätoivoisesti ilmaiseksi tyrkyttää.

Linux-hihhulithan on vuosia hehkuttaneet, kuinka Linux on milloin vuoden, kahden vuoden tai sadan vuoden päästä Windowsin tasolla. Tällaista kehitystä ei ole kuitenkaan tapahtunut, eikä enää tapahdukkaan. Nimittäin Linuxin kehitys näyttää kulkevan ihan toiseen suuntaan! Uusin 2.6 sarjan kerneli on osoittautunut kaikkien aikojen pahimmaksi bugipesäksi, jossa mm. ennestään surkea usb-tuki on saatu vieläkin huonommaksi. Pahinta on kuitenkin Linuxin uusi ominaisuus, joka tuhoaa muitten käyttisten levyosiot, jos on suuressa hölmöydessään mennyt laittamaan Linuxin samalle koneelle jonkun muun käyttiksen kanssa!

Tietoturva, nopeus, käyttöliittymä, laitetuki , järjestelmän vakaus, muista ominaisuuksista nyt puhumattakaan, ovat kaikki huikean hienossa Windowsissa niin uskomattomalla tasolla, ettei ole mitään syytä käyttää Linuxin kaltaista bugipesää. Ei vaikka sen saisikin hankittua ilmaiseksi. Tämä Linuxin ilmaisuus on kuitenkin harhaa, sillä Linuxista aiheutuvat kustannukset sitä luokkaa, että Windows-lisenssin hankintahinta tuntuu niiden rinnalla todella pieneltä.
Siispä jos haluaa nauttia tehdä työnsä vaivattomasti ilman turhaa säätelemistä ja virittelyä, niin Windows ainut todellinen järkevä vaihtoehto Pc:en käyttöjärjestelmäksi. Siksipä siitä on standardi tehtykin!

Miksi siis tuskastella ja taapertaa kivikautisella Linuxilla, kun voi lentää avaruusajan Windowsilla?!

66

3869

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaihtoehtoinen totuus

      Tuli tässä mieleeni tehdessäni töitä huikealla avaruusajan linuxilla, ettei kaikki ole yhtä hyväosaisia, eikä heille sivistyneen tietotekniikan käyttö ole yhtälailla itsestäänselvyys, kuin mitä se on meille edistyksellisen linuxin käyttäjille.

      Me linux-käyttäjäthän pidämme itsestäänselvyytenä, että käsittämätön linux toimii kaikissa tilanteissa takuuvarmasti, eikä minkäänlaisia ongelmia ole. Kuitenkin on olemassa pieni ryhmä, joilla ei asiat ole lähellekään näin hyvin. Kyseessä on pahamaineista windows-pommia käyttävä ryhmittymä, windows-hihhulit. windows-hihhulit on tunnettuja siitä, että nököttävät sisätiloissa päivästä toiseen windowsiaan viritellen, että he saisivat edes jonkinlaisen kontaktin ulkopuoliseen maailmaan. Tämä onkin heidän ainut kosketuksensa ulkopuoliseen maailmaan, sillä windows-hihhulit ovat niin sosiaalisesti rajoittuneita, etteivät he pysty minkäänlaiseen normaaliin kontaktiin sivistyneen maailman kanssa.

      Onkin aivan uskomatonta, kuinka paljon fanaattiset windows-hihhulit ovat valmiita uhraamaan vain sen takia, että saisivat windows-pomminsa edes hetkellisesti toimimaan. Ihmetyttääkin, mistä moinen fanaattisuus kumpuaa?

      Voiko joku olla niin kiintynyt tähän sekasikiöiseen, epäonnistuneeseen softaan, että on valmis uhraamaan kaiken aikansa pelkästään siihen, että saisi pahimman luokan katastrofiksi osoittautuneeseen windows-kyhäelmään edes hieman eloa? Vai onko kyseessä aivopesun tuoma fanaattisen kommunismisen elämäntavan ja järjettömän aatteen toteuttaminen? Voiko olla olemassa todella niin vähäosaisia työttömiä hihhuleita, ettei heillä todella ole varaa käsittämättömän loistavaan linuxiin ja joutuvat siksi turvautumaan surkeaan windows-pommiin?

      Tosiasiahan on, että ainut järjellinen motiivi käyttää windowsia on se, että sen saa ilmaiseksi. Jos windowsin hinta olisi vaikka 100 euroa, niin kuinka moni sen ostaisi? EI KUKAAN! Kuitenkin, jos käyttöjärjestelmä olisi niin hieno, kuin mitä windows-hihhulit hehkuttavat, niin tuo 100 euroa olisi pikku raha ja siitä maksettaisiin mielellään tuo hinta. Valitettavasti todellisuus on vaan aivan toista mitä windows-hihhulit hehkuttavat. windowsin ominaisuudet kun on osoittautuneet todella surkeiksi ja siksipä sitä yritetään epätoivoisesti ilmaiseksi tyrkyttää.

      windows-hihhulithan on vuosia hehkuttaneet, kuinka windows on milloin vuoden, kahden vuoden tai sadan vuoden päästä linuxin tasolla. Tällaista kehitystä ei ole kuitenkaan tapahtunut, eikä enää tapahdukkaan. Nimittäin windowsin kehitys näyttää kulkevan ihan toiseen suuntaan! Uusin XP on osoittautunut kaikkien aikojen pahimmaksi bugipesäksi, jossa mm. ennestään surkea usb-tuki on saatu vieläkin huonommaksi. Pahinta on kuitenkin windowsin uusi ominaisuus, joka tuhoaa muitten käyttisten levyosiot, jos on suuressa hölmöydessään mennyt laittamaan windowsin samalle koneelle jonkun muun käyttiksen kanssa!

      Tietoturva, nopeus, käyttöliittymä, laitetuki , järjestelmän vakaus, muista ominaisuuksista nyt puhumattakaan, ovat kaikki huikean hienossa linuxissa niin uskomattomalla tasolla, ettei ole mitään syytä käyttää windowsin kaltaista bugipesää. Ei vaikka sen saisikin hankittua ilmaiseksi. Tämä windowsin ilmaisuus on kuitenkin harhaa, sillä windowsista aiheutuvat kustannukset sitä luokkaa, että linux-lisenssin hankintahinta tuntuu niiden rinnalla todella pieneltä.
      Siispä jos haluaa nauttia tehdä työnsä vaivattomasti ilman turhaa säätelemistä ja virittelyä, niin linux ainut todellinen järkevä vaihtoehto Pc:en käyttöjärjestelmäksi. Siksipä siitä on standardi tehtykin!

      Miksi siis tuskastella ja taapertaa kivikautisella windowsilla, kun voi lentää avaruusajan linuxilla?!

      • totuuden_torvi

        Vain niin. Tässä se taas huomattiin, ettei Linuxilla ja sen käyttäjillä ole mitään omaa, vaan kaikki kopioidaan muilta. Linuxin taru alkaa olla siis lopussa.


      • Bits©

    • harmaahurtta

      >>
      Tosiasiahan on, että ainut järjellinen motiivi käyttää Linuxia on se, että sen saa ilmaiseksi.
      >
      Me Windows-käyttäjäthän pidämme itsestäänselvyytenä, että _käsittämätön_ Windows
      >
      Siispä jos haluaa nauttia tehdä työnsä vaivattomasti ilman turhaa säätelemistä ja virittelyä, niin Windows ainut todellinen järkevä vaihtoehto Pc:en käyttöjärjestelmäksi. Siksipä siitä on standardi tehtykin!
      >
      Miksi siis tuskastella ja taapertaa kivikautisella Linuxilla, kun voi lentää avaruusajan Windowsilla?!

      • user

        Joissakin autoissa on windows, mutta autoissahan ei turvallisuus ole koskaan ollut ensisijalla.
        Toistaseksi ei ratti sentään onneksi toimi windowsilla.

        Voi se mekaaninenkin kyllä pettää.
        Muuan täti joutui paniikkiin, kun Volvon ratti irtosi käteen ajon aikana.
        Tämä ei ole vitsi.
        Kyseessä oli erikoinen valmistusvirhe ja hän selvisi säikähdyksellä, koska ei ollut vastaantulijoita ja nopeus kaupunkialueella oli alle 50.


      • totuuden_torvi

        >Aika helvetin monella on koneellaan, sekä windows että gnu/linux.<

        No ei kovinkaan monella. Linux markkinaosuus on 0.5%, sisältäen myös ne koneet, joissa Windowseja ei ole. Melkein kaikissa Linux-hihhuleidenkin koneissa Windows on, valitettavasti vaan ne on piraatteja:(
        http://www.digitoday.fi/showPage.php?page_id=9&news_id=35575

        >Tällöinhän väitteessäsi ei ole mitään perää.<

        Päinvastoin. Linux hankitaan juuri siksi, että se on ilmainen ja jotta sitten päästään warettamaan Windows. Linux-hihhulien ajatusmaailmassa kaikki pitäisi saada ilmaiseksi. Suurin osa myymälävarkauksistakin johtuu juuri tästä.

        >Huomaa alleviivaus. Taidat olla oikealla asialla sinäkin.<

        Kyllä. Windowsin on niin käsittämättömän hämmmästyttävä, ettei sen voittokulkua saa estellä mikään Linuxin kaltainen purkkapommi. Siksipä kaikkien rehellisten Pc-käytäjien ryhdyttävä taistoon kommunistien salajuonen, Linuxin, saattamiseksi pois päiväjärjestyksestä.

        >Et sitten taida tietää, mitä standardi tarkoittaa?<

        Kyllä tiedän sen tarkkaan. Windows onkin mainio esimerkki millainen standardi parhaimmillaan voi olla.

        >Ei ole muuten esim. NASA:n sukkuloissa windowsista jälkeäkään. Eikä lentokoneissa.<

        Kustannussyistä. Nämä tahot hakevat säästöjä isoiksi paisuneisiin kustannuksiinsa. Pahaksi onnekseen säästävät vain väärässä paikassa. Siksi lentokoneita putoilee vähän väliä ja avaruusonnettomuuksiltakaan ei ole vältytty.


      • totuuden_torvi
        user kirjoitti:

        Joissakin autoissa on windows, mutta autoissahan ei turvallisuus ole koskaan ollut ensisijalla.
        Toistaseksi ei ratti sentään onneksi toimi windowsilla.

        Voi se mekaaninenkin kyllä pettää.
        Muuan täti joutui paniikkiin, kun Volvon ratti irtosi käteen ajon aikana.
        Tämä ei ole vitsi.
        Kyseessä oli erikoinen valmistusvirhe ja hän selvisi säikähdyksellä, koska ei ollut vastaantulijoita ja nopeus kaupunkialueella oli alle 50.

        Ei ole mikään ihme, että Volvon ratti irtoaa. Volvo ja Linuxhan on ruotsalaisia ja Volvon ratti on Linuxilla suunniteltu. Ratin irtoaminen johtui siis mitä todennäköisemmin Linuxista.


      • harmaahurtta
        totuuden_torvi kirjoitti:

        >Aika helvetin monella on koneellaan, sekä windows että gnu/linux.<

        No ei kovinkaan monella. Linux markkinaosuus on 0.5%, sisältäen myös ne koneet, joissa Windowseja ei ole. Melkein kaikissa Linux-hihhuleidenkin koneissa Windows on, valitettavasti vaan ne on piraatteja:(
        http://www.digitoday.fi/showPage.php?page_id=9&news_id=35575

        >Tällöinhän väitteessäsi ei ole mitään perää.<

        Päinvastoin. Linux hankitaan juuri siksi, että se on ilmainen ja jotta sitten päästään warettamaan Windows. Linux-hihhulien ajatusmaailmassa kaikki pitäisi saada ilmaiseksi. Suurin osa myymälävarkauksistakin johtuu juuri tästä.

        >Huomaa alleviivaus. Taidat olla oikealla asialla sinäkin.<

        Kyllä. Windowsin on niin käsittämättömän hämmmästyttävä, ettei sen voittokulkua saa estellä mikään Linuxin kaltainen purkkapommi. Siksipä kaikkien rehellisten Pc-käytäjien ryhdyttävä taistoon kommunistien salajuonen, Linuxin, saattamiseksi pois päiväjärjestyksestä.

        >Et sitten taida tietää, mitä standardi tarkoittaa?<

        Kyllä tiedän sen tarkkaan. Windows onkin mainio esimerkki millainen standardi parhaimmillaan voi olla.

        >Ei ole muuten esim. NASA:n sukkuloissa windowsista jälkeäkään. Eikä lentokoneissa.<

        Kustannussyistä. Nämä tahot hakevat säästöjä isoiksi paisuneisiin kustannuksiinsa. Pahaksi onnekseen säästävät vain väärässä paikassa. Siksi lentokoneita putoilee vähän väliä ja avaruusonnettomuuksiltakaan ei ole vältytty.

        >>
        Linux-hihhuleidenkin koneissa Windows on, valitettavasti vaan ne on piraatteja:(
        http://www.digitoday.fi/showPage.php?page_id=9&news_id=35575
        >
        Päinvastoin. Linux hankitaan juuri siksi, että se on ilmainen ja jotta sitten päästään warettamaan Windows.
        >
        Linux-hihhulien ajatusmaailmassa kaikki pitäisi saada ilmaiseksi. Suurin osa myymälävarkauksistakin johtuu juuri tästä.
        >
        Kyllä tiedän sen tarkkaan. Windows onkin mainio esimerkki millainen standardi parhaimmillaan voi olla.


      • totuuden_torvi
        harmaahurtta kirjoitti:

        >>
        Linux-hihhuleidenkin koneissa Windows on, valitettavasti vaan ne on piraatteja:(
        http://www.digitoday.fi/showPage.php?page_id=9&news_id=35575
        >
        Päinvastoin. Linux hankitaan juuri siksi, että se on ilmainen ja jotta sitten päästään warettamaan Windows.
        >
        Linux-hihhulien ajatusmaailmassa kaikki pitäisi saada ilmaiseksi. Suurin osa myymälävarkauksistakin johtuu juuri tästä.
        >
        Kyllä tiedän sen tarkkaan. Windows onkin mainio esimerkki millainen standardi parhaimmillaan voi olla.

        >Gartnerin tutkimus huomioi vain konepaketit, joihin myydään käyttöjärjestelmää mukana. Linuxin yleisin levityskanava ei taida olla kaupasta kaupasta ostaminen vaan vapaa jako.<

        Ei olekkaan, mutta suhde on kuitenkin sama, kun Gartnerin tutkimuksessa.

        >Tyhmäähän tuo on.<

        Sinähän sen sanoit. Ei Linux-hihhulien puuhailuja läheskään aina rehelliset normaali-ihmiset ymmärrä.

        >Jos välttämättä haluaa käyttää warewindowsia, eikö ennemmin vaan kannattaisi lainata kaverilta?<

        Niinhän ennen tehtiin. Nyt johtuen Windowsin aktivointijärjestelmästä hihhulien täytyy ensin asentaa linukka koneelle, jolla sitten haetaan netistä ware-Windows. Tämän johdostahan Linux on hieman yleistynytkin.

        Moni ei vaan ymmärrä, että se netissä jaettava piraati-Windows on Linux-hihhuleiden haxoroima ja siihen on lisätty samanlaisia haxorien mentäviä takaovia, kuin mitä Linuxissakin on.

        >Yhtä lailla voi sanoa että windows-tyyppit ovat typeriä idiootteja, jotka maksavat jostakin tuotteesta vaikka on ilmainenkin tarjolla.<

        Onko rehellisyys mielestäsi typeryyttä? Samalla logiikalla kaljaa kaupasta ostavat ovat typeriä idiootteja, kun kun maksavat siitä, vaikka sitä saisi öisellä kilikalillakin ilmaiseksi.

        Linux on sisältää varastettua koodia ja softapuoli on mm. Mircosoftin, Adoben ja Macromedian tuotteista laittomasti kopiotu.Hyvä esimerkki laittomista Linux-hihhuleiden puuhasteluista on wine.


      • Bits©
        totuuden_torvi kirjoitti:

        >Gartnerin tutkimus huomioi vain konepaketit, joihin myydään käyttöjärjestelmää mukana. Linuxin yleisin levityskanava ei taida olla kaupasta kaupasta ostaminen vaan vapaa jako.<

        Ei olekkaan, mutta suhde on kuitenkin sama, kun Gartnerin tutkimuksessa.

        >Tyhmäähän tuo on.<

        Sinähän sen sanoit. Ei Linux-hihhulien puuhailuja läheskään aina rehelliset normaali-ihmiset ymmärrä.

        >Jos välttämättä haluaa käyttää warewindowsia, eikö ennemmin vaan kannattaisi lainata kaverilta?<

        Niinhän ennen tehtiin. Nyt johtuen Windowsin aktivointijärjestelmästä hihhulien täytyy ensin asentaa linukka koneelle, jolla sitten haetaan netistä ware-Windows. Tämän johdostahan Linux on hieman yleistynytkin.

        Moni ei vaan ymmärrä, että se netissä jaettava piraati-Windows on Linux-hihhuleiden haxoroima ja siihen on lisätty samanlaisia haxorien mentäviä takaovia, kuin mitä Linuxissakin on.

        >Yhtä lailla voi sanoa että windows-tyyppit ovat typeriä idiootteja, jotka maksavat jostakin tuotteesta vaikka on ilmainenkin tarjolla.<

        Onko rehellisyys mielestäsi typeryyttä? Samalla logiikalla kaljaa kaupasta ostavat ovat typeriä idiootteja, kun kun maksavat siitä, vaikka sitä saisi öisellä kilikalillakin ilmaiseksi.

        Linux on sisältää varastettua koodia ja softapuoli on mm. Mircosoftin, Adoben ja Macromedian tuotteista laittomasti kopiotu.Hyvä esimerkki laittomista Linux-hihhuleiden puuhasteluista on wine.

        Odotan edelleen vastaustasi tähän:

        http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=108&conference=500000000000003&posting=22000000005364099


      • harmaahurtta
        totuuden_torvi kirjoitti:

        >Gartnerin tutkimus huomioi vain konepaketit, joihin myydään käyttöjärjestelmää mukana. Linuxin yleisin levityskanava ei taida olla kaupasta kaupasta ostaminen vaan vapaa jako.<

        Ei olekkaan, mutta suhde on kuitenkin sama, kun Gartnerin tutkimuksessa.

        >Tyhmäähän tuo on.<

        Sinähän sen sanoit. Ei Linux-hihhulien puuhailuja läheskään aina rehelliset normaali-ihmiset ymmärrä.

        >Jos välttämättä haluaa käyttää warewindowsia, eikö ennemmin vaan kannattaisi lainata kaverilta?<

        Niinhän ennen tehtiin. Nyt johtuen Windowsin aktivointijärjestelmästä hihhulien täytyy ensin asentaa linukka koneelle, jolla sitten haetaan netistä ware-Windows. Tämän johdostahan Linux on hieman yleistynytkin.

        Moni ei vaan ymmärrä, että se netissä jaettava piraati-Windows on Linux-hihhuleiden haxoroima ja siihen on lisätty samanlaisia haxorien mentäviä takaovia, kuin mitä Linuxissakin on.

        >Yhtä lailla voi sanoa että windows-tyyppit ovat typeriä idiootteja, jotka maksavat jostakin tuotteesta vaikka on ilmainenkin tarjolla.<

        Onko rehellisyys mielestäsi typeryyttä? Samalla logiikalla kaljaa kaupasta ostavat ovat typeriä idiootteja, kun kun maksavat siitä, vaikka sitä saisi öisellä kilikalillakin ilmaiseksi.

        Linux on sisältää varastettua koodia ja softapuoli on mm. Mircosoftin, Adoben ja Macromedian tuotteista laittomasti kopiotu.Hyvä esimerkki laittomista Linux-hihhuleiden puuhasteluista on wine.

        >>
        Ei olekkaan, mutta suhde on kuitenkin sama, kun Gartnerin tutkimuksessa
        >
        >Tyhmäähän tuo on.<

        Sinähän sen sanoit. Ei Linux-hihhulien puuhailuja läheskään aina rehelliset normaali-ihmiset ymmärrä
        >
        Niinhän ennen tehtiin. Nyt johtuen Windowsin aktivointijärjestelmästä hihhulien täytyy ensin asentaa linukka koneelle
        >
        Onko rehellisyys mielestäsi typeryyttä? Samalla logiikalla kaljaa kaupasta ostavat ovat typeriä idiootteja, kun kun maksavat siitä, vaikka sitä saisi öisellä kilikalillakin ilmaiseksi
        >
        Linux on sisältää varastettua koodia ja softapuoli on mm. Mircosoftin, Adoben ja Macromedian tuotteista laittomasti kopiotu
        >
        Hyvä esimerkki laittomista Linux-hihhuleiden puuhasteluista on wine.


      • totuuden_torvi
        harmaahurtta kirjoitti:

        >>
        Ei olekkaan, mutta suhde on kuitenkin sama, kun Gartnerin tutkimuksessa
        >
        >Tyhmäähän tuo on.<

        Sinähän sen sanoit. Ei Linux-hihhulien puuhailuja läheskään aina rehelliset normaali-ihmiset ymmärrä
        >
        Niinhän ennen tehtiin. Nyt johtuen Windowsin aktivointijärjestelmästä hihhulien täytyy ensin asentaa linukka koneelle
        >
        Onko rehellisyys mielestäsi typeryyttä? Samalla logiikalla kaljaa kaupasta ostavat ovat typeriä idiootteja, kun kun maksavat siitä, vaikka sitä saisi öisellä kilikalillakin ilmaiseksi
        >
        Linux on sisältää varastettua koodia ja softapuoli on mm. Mircosoftin, Adoben ja Macromedian tuotteista laittomasti kopiotu
        >
        Hyvä esimerkki laittomista Linux-hihhuleiden puuhasteluista on wine.

        >Sanot sinä. Mitään todisteita et kuitenkaan esitä. Kun et kykene. Puhumaan näemmä vain.<

        Eihän tuohon enää mitään lisätodisteita tarvita. Gartnerin tutkimus on jo niin kattava, että niinkin marginaalisen ryhmän, kuin mitä Linux-käyttäjät on, tuo otos kattaa jo hyvin. Eihän gallub-kyselyissäkään tarvitse kaikkia 100% haastatella ja silti se on antaa oikeita tuloksia, jos otos on kattava.

        >Eli jos käyttää linuxia vain windowsin varettamiseen, on linux-hihhuli?<

        Valitettavasti Linux-hihhulien puuhastelu ei jää tähän.

        >Miten se, että lataa ja/tai polttaa kaverilta warewindowsin eroaa siitä että sen tekeekin omalla koneella linuxilla?<

        En tiedä, kun ei moinen kriminaalitoiminta kuulu tapoihini.

        >Paremminkin kyse on siitä.Että Pekka osaa laittaa hyvää kaljaa itse ja jakaa sekä reseptiään että oluttaan kavereille saunaillassa.<

        Aika osuva kuvaus. Näitä Pekan kaljoja on tullut maistettua ja kyllä mieluummin ostan kaljani kaupasta, kun juon jotain vesihiivamössöä, jossa puolet pullosta on vielä paksussa sakassa. Samanlainen keskenkäynyt viritelmä Linuxkin on, ikuisesti demoasteella.

        >Kerrotaan muualla kuin päässäsi?<

        Kyllähän tuon huomaa Linuxin ohjelmista jo kertavilkaisulla, mistä ne on kopsattu. Mutta kuten yleensä kopioissa, niin ei nämäkään ole likimainkaan alkuperäisten veroisia. Joku Linuxin Office kopio, ha ha! Pahimmillaanhan hihhulit ovat yrittäneet kopioineet jopa nimensäkin uskomattomalta Windowsilta(Lindows, voiko hihhuli enää alemmas vajota?) ja kuvitelleet siten saavansa pommiinsa siten huikean avaruusajan Windowsin ominaisuudet. Tietäähän sen mitan siinä käy. Linux on säälittävä floppi yritti hihhulit tehdä sille mitä tahansa.

        >Miten muuten noista edes voisi varastaa mitään kun ovat kaikki suljettua koodia?<

        Hihhulit on yrittäneet näiden ohjelmien koodia tutkia ja apinoida. Kiitos suljetun koodin, hihhulit eivät ole siinä onnistuneet ja siksi tuloksena on Linuxin kaltainen surullinen viritelmä ja joukko yhtä avuttomia Open Source-kyhäelmiä.

        >Ja winessä on laitonta mikä? Ei mieleesi tullut, että jos kyseessä olisi laiton toiminta, se olisi jo aikapäivää sitten lopetettu?<

        Kerroppas miten wine on tehty? Olisikohan käyty vähän laittomasti tutkailemassa huikeaa Windowsia? Tämänhän winen tehneet hihhulit ovat itse myöntäneet!


      • totuuden_torvi kirjoitti:

        >Sanot sinä. Mitään todisteita et kuitenkaan esitä. Kun et kykene. Puhumaan näemmä vain.<

        Eihän tuohon enää mitään lisätodisteita tarvita. Gartnerin tutkimus on jo niin kattava, että niinkin marginaalisen ryhmän, kuin mitä Linux-käyttäjät on, tuo otos kattaa jo hyvin. Eihän gallub-kyselyissäkään tarvitse kaikkia 100% haastatella ja silti se on antaa oikeita tuloksia, jos otos on kattava.

        >Eli jos käyttää linuxia vain windowsin varettamiseen, on linux-hihhuli?<

        Valitettavasti Linux-hihhulien puuhastelu ei jää tähän.

        >Miten se, että lataa ja/tai polttaa kaverilta warewindowsin eroaa siitä että sen tekeekin omalla koneella linuxilla?<

        En tiedä, kun ei moinen kriminaalitoiminta kuulu tapoihini.

        >Paremminkin kyse on siitä.Että Pekka osaa laittaa hyvää kaljaa itse ja jakaa sekä reseptiään että oluttaan kavereille saunaillassa.<

        Aika osuva kuvaus. Näitä Pekan kaljoja on tullut maistettua ja kyllä mieluummin ostan kaljani kaupasta, kun juon jotain vesihiivamössöä, jossa puolet pullosta on vielä paksussa sakassa. Samanlainen keskenkäynyt viritelmä Linuxkin on, ikuisesti demoasteella.

        >Kerrotaan muualla kuin päässäsi?<

        Kyllähän tuon huomaa Linuxin ohjelmista jo kertavilkaisulla, mistä ne on kopsattu. Mutta kuten yleensä kopioissa, niin ei nämäkään ole likimainkaan alkuperäisten veroisia. Joku Linuxin Office kopio, ha ha! Pahimmillaanhan hihhulit ovat yrittäneet kopioineet jopa nimensäkin uskomattomalta Windowsilta(Lindows, voiko hihhuli enää alemmas vajota?) ja kuvitelleet siten saavansa pommiinsa siten huikean avaruusajan Windowsin ominaisuudet. Tietäähän sen mitan siinä käy. Linux on säälittävä floppi yritti hihhulit tehdä sille mitä tahansa.

        >Miten muuten noista edes voisi varastaa mitään kun ovat kaikki suljettua koodia?<

        Hihhulit on yrittäneet näiden ohjelmien koodia tutkia ja apinoida. Kiitos suljetun koodin, hihhulit eivät ole siinä onnistuneet ja siksi tuloksena on Linuxin kaltainen surullinen viritelmä ja joukko yhtä avuttomia Open Source-kyhäelmiä.

        >Ja winessä on laitonta mikä? Ei mieleesi tullut, että jos kyseessä olisi laiton toiminta, se olisi jo aikapäivää sitten lopetettu?<

        Kerroppas miten wine on tehty? Olisikohan käyty vähän laittomasti tutkailemassa huikeaa Windowsia? Tämänhän winen tehneet hihhulit ovat itse myöntäneet!

        on mahdollista JOS KERRAN väiti tätä

        Hihhulit on yrittäneet näiden ohjelmien koodia tutkia ja apinoida. Kiitos suljetun koodin, hihhulit eivät ole siinä onnistuneet

        MUTTA SILTI väität tätä

        Olisikohan käyty vähän laittomasti tutkailemassa huikeaa Windowsia?

        Tais mennä sanat sekaisin!?!?
        :-D
        Mut trolli mikä trolli!
        Mites se tutkimus etenee?


      • Laivasto

        kokeili kerran yhdessä sotapaatissa Windowsia. Oli sen verran onnistunut kokeilu, että paatti piti hinata kesken kokeilun takaisin satamaan.


      • totuuden_torvi
        djmosse kirjoitti:

        on mahdollista JOS KERRAN väiti tätä

        Hihhulit on yrittäneet näiden ohjelmien koodia tutkia ja apinoida. Kiitos suljetun koodin, hihhulit eivät ole siinä onnistuneet

        MUTTA SILTI väität tätä

        Olisikohan käyty vähän laittomasti tutkailemassa huikeaa Windowsia?

        Tais mennä sanat sekaisin!?!?
        :-D
        Mut trolli mikä trolli!
        Mites se tutkimus etenee?

        >JOS KERRAN väiti tätä<

        En väitä mitään,kerron vaan faktat.

        >Tais mennä sanat sekaisin!?!?<

        Ei mennyt. Winehän on hyvä esimerkki hihhulien avuttomista puuhasteluista. Winen tapauksessa hihhulit oli jotain koodintynkää Windowsista tutkailleet, mutteivat olleet onnistuneet siinäkään niin hyvin, että mitään oikeasti toimivaa softaa olisivat saaneet aikaiseksi. Kiitos suljetun koodin, johon hihhulit eivät kunnolla pääse käsiksi.Kaikista naurettavista yritelmistään huolimatta.


    • HÄH?

      Sinulla siis on jotain Linuxia vastaan, onko myös Applen tuotteita?

      Tiedätkö mitä käyttöjärjestelmää Bill.G käyttää??

      • totuuden_torvi

        >Sinulla siis on jotain Linuxia vastaan<

        Linuxissa ja muissa open source viritelmissä on yksi suuri vika. Ne ovat olemassa.

        >onko myös Applen tuotteita?<

        Noup. Apple on rehellinen firma, eikä se ole kommunistinen. Kyllähän se menettelee, mutttei se kyllä mikään Windows ole.Tiesitkö muuten, että on pelkästään Microsoftin hyväsydämmisyyttä, että koko Applea on vielä olemassa? Jos Microsoft olisi takavuosina vetänyt Officensa pois Macilta, koko pulju olisi purrut multaa jo aikaa sitten.


    • Bits©

      "tuhoaa muitten käyttisten levyosiot"

      No ei ole minulla tuhonnut enkä ole kuullut, nähnyt tai lukenut näin tapahtuneen muillekaan. Pysy Jippiillä trollailemassa, jooko?

      • mikäli pesiytyy tänne, niin toivotaan et pysyis edes sit täällä sodat palstalla!


      • totuuden_torvi

        >No ei ole minulla tuhonnut<

        Tämähän on se, minkä te Linux-hihhulit aina vedätte hädissänne esille. Linuxissa ei varmasti ole ole mitään vikaa, kun se toimii sinulla, niin sen täytyy toimia muillakin. Ja jos vaikka se ei sinulla toimisikaan, että sitä ikipäivinä kenellekään kehtaisi myöntää.

        >enkä ole kuullut, nähnyt tai lukenut näin tapahtuneen muillekaan<

        Eli hihhulikaverisikaan ei kehtaa asiaa myöntää. Meneppäs nyt tutkimaan vaikka niitä Linuxin bugiraportteja, niistä tämäkin tieto löytyy.


      • Bits©
        totuuden_torvi kirjoitti:

        >No ei ole minulla tuhonnut<

        Tämähän on se, minkä te Linux-hihhulit aina vedätte hädissänne esille. Linuxissa ei varmasti ole ole mitään vikaa, kun se toimii sinulla, niin sen täytyy toimia muillakin. Ja jos vaikka se ei sinulla toimisikaan, että sitä ikipäivinä kenellekään kehtaisi myöntää.

        >enkä ole kuullut, nähnyt tai lukenut näin tapahtuneen muillekaan<

        Eli hihhulikaverisikaan ei kehtaa asiaa myöntää. Meneppäs nyt tutkimaan vaikka niitä Linuxin bugiraportteja, niistä tämäkin tieto löytyy.

        Laitapas kuule linkki sinne bugiraporttiin.

        Katsos kun näissä aikaihmisten keskusteluissa on tapana, että väitteet perustellaan. Mikäli viitataan johonkin netissä olevaan lähteeseen (kuten sinä bugiraporttiin), lähde linkataan.


      • totuuden_torvi
        Bits© kirjoitti:

        Laitapas kuule linkki sinne bugiraporttiin.

        Katsos kun näissä aikaihmisten keskusteluissa on tapana, että väitteet perustellaan. Mikäli viitataan johonkin netissä olevaan lähteeseen (kuten sinä bugiraporttiin), lähde linkataan.

        >Laitapas kuule linkki sinne bugiraporttiin.<

        Olet olevinasi kovakin Linux-hihhuli, etkä löydä edes noita bugiraportteja? Teidän Linux-hihhuleiden täytyy aina saada kaikki valmiina ja ilmaiseksi. Mitäs jos tekisit itse jotain asian eteen? Samalla voisit oppia hieman hakukoneen käyttöä. Vinkkinä voisin sanoa, ettet sillä Googlella löydä kuin warea. Suosittelenkin MSN-hakua, joka tarjoaa ehdottomasti laadukkaimmat haut.

        >Katsos kun näissä aikaihmisten keskusteluissa on tapana, että väitteet perustellaan.<

        En väitä mitään, kerron vaan faktoja, jotka perustelen sillä riittävyydellä, kun katson tarpeelliseksi.

        >Mikäli viitataan johonkin netissä olevaan lähteeseen (kuten sinä bugiraporttiin), lähde linkataan.<

        Jos nyt sitten käy niin ikävästi, ettet kaikesta huolimatta osaa hakukonetta käyttää, niin kerro. Ehkäpä, jos pyydät kauniisti pyydät, annan linkin kyseiselle sivulle.


      • Bits©
        totuuden_torvi kirjoitti:

        >Laitapas kuule linkki sinne bugiraporttiin.<

        Olet olevinasi kovakin Linux-hihhuli, etkä löydä edes noita bugiraportteja? Teidän Linux-hihhuleiden täytyy aina saada kaikki valmiina ja ilmaiseksi. Mitäs jos tekisit itse jotain asian eteen? Samalla voisit oppia hieman hakukoneen käyttöä. Vinkkinä voisin sanoa, ettet sillä Googlella löydä kuin warea. Suosittelenkin MSN-hakua, joka tarjoaa ehdottomasti laadukkaimmat haut.

        >Katsos kun näissä aikaihmisten keskusteluissa on tapana, että väitteet perustellaan.<

        En väitä mitään, kerron vaan faktoja, jotka perustelen sillä riittävyydellä, kun katson tarpeelliseksi.

        >Mikäli viitataan johonkin netissä olevaan lähteeseen (kuten sinä bugiraporttiin), lähde linkataan.<

        Jos nyt sitten käy niin ikävästi, ettet kaikesta huolimatta osaa hakukonetta käyttää, niin kerro. Ehkäpä, jos pyydät kauniisti pyydät, annan linkin kyseiselle sivulle.

        Miksi minun pitäisi etsiä sinun väitteillesi perustelut?


      • totuuden_torvi
        Bits© kirjoitti:

        Miksi minun pitäisi etsiä sinun väitteillesi perustelut?

        Niin, miksipä teidän hihhuleiden pitäisi itse mitään tehdä? Muidenhan on tehtävä kaikki tiedän puolesta ja kannettava valmiina eteenne. Ilmaiseksi tietenkin. Kiitokseksi sitten herjaatte ja uhkailette.

        Et pyytänyt kauniisti, mutta annan armon käydä oikeudesta ja annan yhden linkkivinkin;
        http://bugzilla.redhat.com/bugzilla/show_bug.cgi?id=115980

        Lisää linkkejä aiheeseen löytyy pilvin pimein, jos vain osaa ja viitsii käyttää hakukonetta. Parhaat hakutulokset saadaan laadukkaalla hakukoneella. Hakukoneista laadukkain on Microsoftin huikea taidonnäyte, MSN.


      • harmaahurtta
        totuuden_torvi kirjoitti:

        Niin, miksipä teidän hihhuleiden pitäisi itse mitään tehdä? Muidenhan on tehtävä kaikki tiedän puolesta ja kannettava valmiina eteenne. Ilmaiseksi tietenkin. Kiitokseksi sitten herjaatte ja uhkailette.

        Et pyytänyt kauniisti, mutta annan armon käydä oikeudesta ja annan yhden linkkivinkin;
        http://bugzilla.redhat.com/bugzilla/show_bug.cgi?id=115980

        Lisää linkkejä aiheeseen löytyy pilvin pimein, jos vain osaa ja viitsii käyttää hakukonetta. Parhaat hakutulokset saadaan laadukkaalla hakukoneella. Hakukoneista laadukkain on Microsoftin huikea taidonnäyte, MSN.

        >>
        Niin, miksipä teidän hihhuleiden pitäisi itse mitään tehdä? Muidenhan on tehtävä kaikki tiedän puolesta ja kannettava valmiina eteenne.
        >
        Hakukoneista laadukkain on Microsoftin huikea taidonnäyte, MSN.


      • Bits©
        totuuden_torvi kirjoitti:

        Niin, miksipä teidän hihhuleiden pitäisi itse mitään tehdä? Muidenhan on tehtävä kaikki tiedän puolesta ja kannettava valmiina eteenne. Ilmaiseksi tietenkin. Kiitokseksi sitten herjaatte ja uhkailette.

        Et pyytänyt kauniisti, mutta annan armon käydä oikeudesta ja annan yhden linkkivinkin;
        http://bugzilla.redhat.com/bugzilla/show_bug.cgi?id=115980

        Lisää linkkejä aiheeseen löytyy pilvin pimein, jos vain osaa ja viitsii käyttää hakukonetta. Parhaat hakutulokset saadaan laadukkaalla hakukoneella. Hakukoneista laadukkain on Microsoftin huikea taidonnäyte, MSN.

        Tuo bugiraportti koskee Fedoran installeria. tämän bugiraportin mukaan MBR:n (Master Boot Record) kirjanpito sotkeutuu. Varsinaiset partitiot itsessään eivät tuhoudu. Useimmat olivat tuon korjanneet asettamalla BIOSissa levyn Access Modeksi LBA Auton sijaan.

        Eli edelleen puuttuu se bugiraportti, jossa kerrotaan Linux-asennuksen tuhoavan Windows-osiot.


      • totuuden_torvi
        Bits© kirjoitti:

        Tuo bugiraportti koskee Fedoran installeria. tämän bugiraportin mukaan MBR:n (Master Boot Record) kirjanpito sotkeutuu. Varsinaiset partitiot itsessään eivät tuhoudu. Useimmat olivat tuon korjanneet asettamalla BIOSissa levyn Access Modeksi LBA Auton sijaan.

        Eli edelleen puuttuu se bugiraportti, jossa kerrotaan Linux-asennuksen tuhoavan Windows-osiot.

        >Tuo bugiraportti koskee Fedoran installeria.<

        Väärin. Koskee kaikkia distroja, sillä kyse on Linux-pommin 2.6 kernelistä, jossa kaikissa tuo bugi on. Itse asiassa koko 2.6 sarjan kerneli on yhtä suurta bugia. Sehän kaiken lisäksi osoittautunut jopa Linux-mittapuun mukaan olevansa todella epäluotettava, epävakaa ja turvaton Linux-pommi.

        Huomasitko muuten, ettei Linux-hihhulit ole vieläkään kyseistä bugia hoidettua, vaan se löytyy Linuxissa distron versiosta toiseen, vaikka bugi on löytynyt jo vuosi sitten! Kertoo paljolti Linux-hihhulien taitotasosta, joka taas kerran on osoittautunut todella vaatimattomaksi. Mikään ihmehän se ei ole, kyseessähän on työttömät amatöörit, joiden kapasiteetti ei yksinkertasiesti riitä.

        >Varsinaiset partitiot itsessään eivät tuhoudu.<

        Kyllä Linux ne ajan myötä tuhoaa lopullisesti.

        >Useimmat olivat tuon korjanneet asettamalla BIOSissa levyn Access Modeksi LBA Auton sijaan.<

        Jees. Miten te Linux-hihhulit kuvittelette pyhän lehmänne yleistyvän, kun näinkin yksinkertaisessa asiassa täytyy Linuxia alkaa kääntämään ja vääntämään? Miten luulette, kuinka moni normaali-ihminen viitsii ruveta moiseen? Kuinka monella on haluja tutkailla päivittäin Linuxin bugiraportteja, että voisi Linuxilla tehdä edes auttavasti jotain?

        Ei monikaan. Huikealla Windowsilla kun kaikki käy niin paljon vaivattomammin ja aikaa jää virittelyn sijasta ihan oikeaan elämäänkin. Toisin, kuin Linux-hihhuleilla, jotka ovat Linuxinsa takia pahasti syrjäytyneet sivistyneestä maailmasta.

        >Eli edelleen puuttuu se bugiraportti, jossa kerrotaan Linux-asennuksen tuhoavan Windows-osiot.<

        Noita bugiraportteja löytyy netistä pilvin pimein. Turha niitä on tänne pastettaa. Olet niin paatunut hihhuli, ettet voi myöntää pyhässä lehmässäsi olevia vikoja, koska muuten maailmasi romahtaisi. Et vaikka aukottomat todisteet kertovat Linuxin olevan ihan jotain muuta, kuin toimivan käyttis. Toistelet vain typerästi, ettei todista mitään, kuin aasi, joka työntää päänsä pensaaseen ja luulee näin olevansa piilossa.


      • totuuden_torvi
        harmaahurtta kirjoitti:

        >>
        Niin, miksipä teidän hihhuleiden pitäisi itse mitään tehdä? Muidenhan on tehtävä kaikki tiedän puolesta ja kannettava valmiina eteenne.
        >
        Hakukoneista laadukkain on Microsoftin huikea taidonnäyte, MSN.

        >Meinaat siis samaa msn:ää, joka blokkaa ei-ms -selaimet ja lähettää kilpaijoiden selaimille rikkinäisiä tyylitiedostoja? Juuri tällaisen valmistajan hakukoneen puolueettomiin tuloksiin ainakin minä luotan vankkumattomasti.<

        Hah hah! Tottakai se on hihhuleiden mielestä Microsoftin vika, jos joku kämänen selainviritelmä ei toimi! Kukaan asioista perillä oleva ei moisiin viritelmiin koske, vaan käytää ainoaa oikeaa selainta, Microsoft Internet Exploreria! Se toimii takuuvarmasti kaikkiallla ja näytää ainoana selaimena kaikki oikein tehdyt sivut täydellisesti.


      • totuuden_torvi kirjoitti:

        >Tuo bugiraportti koskee Fedoran installeria.<

        Väärin. Koskee kaikkia distroja, sillä kyse on Linux-pommin 2.6 kernelistä, jossa kaikissa tuo bugi on. Itse asiassa koko 2.6 sarjan kerneli on yhtä suurta bugia. Sehän kaiken lisäksi osoittautunut jopa Linux-mittapuun mukaan olevansa todella epäluotettava, epävakaa ja turvaton Linux-pommi.

        Huomasitko muuten, ettei Linux-hihhulit ole vieläkään kyseistä bugia hoidettua, vaan se löytyy Linuxissa distron versiosta toiseen, vaikka bugi on löytynyt jo vuosi sitten! Kertoo paljolti Linux-hihhulien taitotasosta, joka taas kerran on osoittautunut todella vaatimattomaksi. Mikään ihmehän se ei ole, kyseessähän on työttömät amatöörit, joiden kapasiteetti ei yksinkertasiesti riitä.

        >Varsinaiset partitiot itsessään eivät tuhoudu.<

        Kyllä Linux ne ajan myötä tuhoaa lopullisesti.

        >Useimmat olivat tuon korjanneet asettamalla BIOSissa levyn Access Modeksi LBA Auton sijaan.<

        Jees. Miten te Linux-hihhulit kuvittelette pyhän lehmänne yleistyvän, kun näinkin yksinkertaisessa asiassa täytyy Linuxia alkaa kääntämään ja vääntämään? Miten luulette, kuinka moni normaali-ihminen viitsii ruveta moiseen? Kuinka monella on haluja tutkailla päivittäin Linuxin bugiraportteja, että voisi Linuxilla tehdä edes auttavasti jotain?

        Ei monikaan. Huikealla Windowsilla kun kaikki käy niin paljon vaivattomammin ja aikaa jää virittelyn sijasta ihan oikeaan elämäänkin. Toisin, kuin Linux-hihhuleilla, jotka ovat Linuxinsa takia pahasti syrjäytyneet sivistyneestä maailmasta.

        >Eli edelleen puuttuu se bugiraportti, jossa kerrotaan Linux-asennuksen tuhoavan Windows-osiot.<

        Noita bugiraportteja löytyy netistä pilvin pimein. Turha niitä on tänne pastettaa. Olet niin paatunut hihhuli, ettet voi myöntää pyhässä lehmässäsi olevia vikoja, koska muuten maailmasi romahtaisi. Et vaikka aukottomat todisteet kertovat Linuxin olevan ihan jotain muuta, kuin toimivan käyttis. Toistelet vain typerästi, ettei todista mitään, kuin aasi, joka työntää päänsä pensaaseen ja luulee näin olevansa piilossa.

        mun w2k:lle et 2.6.x sarjan GNU/Linux ON sekoittanut boot sectorin, meinaan se ei tiedä sitä, tai ainakaan EI ole huomannut JA BIOS on AUTO modella! ;-)


        Väärin. Koskee kaikkia distroja, sillä kyse on Linux-pommin 2.6 kernelistä, jossa kaikissa tuo bugi on.


      • Bits©
        totuuden_torvi kirjoitti:

        >Tuo bugiraportti koskee Fedoran installeria.<

        Väärin. Koskee kaikkia distroja, sillä kyse on Linux-pommin 2.6 kernelistä, jossa kaikissa tuo bugi on. Itse asiassa koko 2.6 sarjan kerneli on yhtä suurta bugia. Sehän kaiken lisäksi osoittautunut jopa Linux-mittapuun mukaan olevansa todella epäluotettava, epävakaa ja turvaton Linux-pommi.

        Huomasitko muuten, ettei Linux-hihhulit ole vieläkään kyseistä bugia hoidettua, vaan se löytyy Linuxissa distron versiosta toiseen, vaikka bugi on löytynyt jo vuosi sitten! Kertoo paljolti Linux-hihhulien taitotasosta, joka taas kerran on osoittautunut todella vaatimattomaksi. Mikään ihmehän se ei ole, kyseessähän on työttömät amatöörit, joiden kapasiteetti ei yksinkertasiesti riitä.

        >Varsinaiset partitiot itsessään eivät tuhoudu.<

        Kyllä Linux ne ajan myötä tuhoaa lopullisesti.

        >Useimmat olivat tuon korjanneet asettamalla BIOSissa levyn Access Modeksi LBA Auton sijaan.<

        Jees. Miten te Linux-hihhulit kuvittelette pyhän lehmänne yleistyvän, kun näinkin yksinkertaisessa asiassa täytyy Linuxia alkaa kääntämään ja vääntämään? Miten luulette, kuinka moni normaali-ihminen viitsii ruveta moiseen? Kuinka monella on haluja tutkailla päivittäin Linuxin bugiraportteja, että voisi Linuxilla tehdä edes auttavasti jotain?

        Ei monikaan. Huikealla Windowsilla kun kaikki käy niin paljon vaivattomammin ja aikaa jää virittelyn sijasta ihan oikeaan elämäänkin. Toisin, kuin Linux-hihhuleilla, jotka ovat Linuxinsa takia pahasti syrjäytyneet sivistyneestä maailmasta.

        >Eli edelleen puuttuu se bugiraportti, jossa kerrotaan Linux-asennuksen tuhoavan Windows-osiot.<

        Noita bugiraportteja löytyy netistä pilvin pimein. Turha niitä on tänne pastettaa. Olet niin paatunut hihhuli, ettet voi myöntää pyhässä lehmässäsi olevia vikoja, koska muuten maailmasi romahtaisi. Et vaikka aukottomat todisteet kertovat Linuxin olevan ihan jotain muuta, kuin toimivan käyttis. Toistelet vain typerästi, ettei todista mitään, kuin aasi, joka työntää päänsä pensaaseen ja luulee näin olevansa piilossa.

        Mitä suurempi diversiteetti, sitä vastustuskykyisempi ja vahvempi systeemi. Windowsin yleisyys on suurin yksittäinen syy virusten ja matojen nopeaan leviämiseen ja siihen, miten paljon tuhoa ne voivat aiheuttaa.

        Sama rautalangasta:

        90% Internetin tietokoneista Windows-alustalla -> 90% Internetin tietokoneista alttiina Windows-viruksille.

        20% Internetin tietokoneista Windows-alustalla -> 20% Internetin tietokoneista alttiina Windows-viruksille.

        Mikäli vain 20% Internettiin liitetyistä koneista on alttiita tietynlaiselle virukselle, tällöin viruksen potentiaalinen tuho- tai häiriövaikutus on huomattavasti nykyistä pienempi.

        Tästä seuraa suoraan, ettei myöskään *nix everywhere ole välttämättä sen soveliaampi ratkaisu - vaikka rakenteensa puolesta siihen onkin hiukka hankalampi istuttaa järjestelmän todella kaatavaa virusta.

        Ja edelleen puuttuu se mainostamasi bugi, joka tuhoaa Windows-osiot...


    • Rantarosvo

      Windowsin uusin haittaohjelma on "yhdysvaltain totuuden torvi"

      Haittaluokka: harmiton

      Tarttuu koneesta käyttäjään ihan huomaamatta. Ei aluksi kerro läsnäolostaan, mutta pikkuhiljaa rupeaa silmät seisomaan päässä ja suu vääntyy sairaaseen virneeseen. Infektio etenee pian vaiheeseen jossa silmät rupevat kellertämään, ihan kuin jokin keltainen neste täyttäisi käyttäjän pään.

      Varsinaista haittaa haittaohjelma aiheuttaa vasta sitten kun silmät ovat kokonaan keltaiset ja rupee aa saastunut käyttäjä syytämään asiallisille keskustelupalstoille käsittämätöntä paikkansapitämätöntä tekstiä.

      Käyttäjän saastuminen on hidasta, mutta se alkaa heti kun koneen kovalevylle ilmestyy C:\ osio ja sinne windows tiedosto

      Niinkuin muutkin M$ järjestelmiin kohdistuneet haittaohjelmat, tämäkään ei häiritse Linux ja Mac käyttäjiä, ja tartuntariskiä ei ole.

      • Antoine de Saint-Exupéry

        Kiitos Totuuden Torvi, piristi kummasti päivää lukea perusteluitasi.

        Linux väkikin voisi ottaa oppia TT:sta. Sillä eihän heidän perusteluitaan jaksa elävä Erkkikään selvinpäin lueskella ja humalassa jos lukee niin onnellisesti unohtaa.


      • Antoine de Saint-Exupéry kirjoitti:

        Kiitos Totuuden Torvi, piristi kummasti päivää lukea perusteluitasi.

        Linux väkikin voisi ottaa oppia TT:sta. Sillä eihän heidän perusteluitaan jaksa elävä Erkkikään selvinpäin lueskella ja humalassa jos lukee niin onnellisesti unohtaa.

        TT:lle löyty taas yksi nikki lisää....


      • Antoine de Saint-Exupéry
        djmosse kirjoitti:

        TT:lle löyty taas yksi nikki lisää....

        En valitettavasti ole Totuuden Torvi, eikä varmaan ne muutkaan jotka Linuxia sattuu arvostelemaan mutta helppokos tuohon on vedota.


      • jaahas..
        Antoine de Saint-Exupéry kirjoitti:

        En valitettavasti ole Totuuden Torvi, eikä varmaan ne muutkaan jotka Linuxia sattuu arvostelemaan mutta helppokos tuohon on vedota.

        "En valitettavasti ole Totuuden Torvi, eikä varmaan ne muutkaan jotka Linuxia sattuu arvostelemaan mutta helppokos tuohon on vedota."

        Juu, yhtä helppoa on myös kieltää trollaavansa Totuuden torvena. Valitettavasti me tavalliset kirjoittajat emme pysty näkemään sun ip:täsi ja siten esittämään mustaa valkoisella todisteita mut kyllä kaikki viittaa selvästi siihen että yks ja sama hemmo asialla noissa linuxin mollausviesteissä. Tuskin muut jaksaa nähdä noin sairaalloisesti vaivaa vaikka ei linuxista tykkäiskään. Paitsi siis eräs sairas M$-fanaatikko joka muita jaksaa haukkua hihhuleiksi. Ja kaikenlaisilla muillakin haukkumanimillä.


      • Antoine de Saint-Exupéry
        jaahas.. kirjoitti:

        "En valitettavasti ole Totuuden Torvi, eikä varmaan ne muutkaan jotka Linuxia sattuu arvostelemaan mutta helppokos tuohon on vedota."

        Juu, yhtä helppoa on myös kieltää trollaavansa Totuuden torvena. Valitettavasti me tavalliset kirjoittajat emme pysty näkemään sun ip:täsi ja siten esittämään mustaa valkoisella todisteita mut kyllä kaikki viittaa selvästi siihen että yks ja sama hemmo asialla noissa linuxin mollausviesteissä. Tuskin muut jaksaa nähdä noin sairaalloisesti vaivaa vaikka ei linuxista tykkäiskään. Paitsi siis eräs sairas M$-fanaatikko joka muita jaksaa haukkua hihhuleiksi. Ja kaikenlaisilla muillakin haukkumanimillä.

        Laitahan ystävä hyvä foliopipo päähän. Jaffat tuloo.


    • Pentti Viitonen

      Aivan, todella avaruusajan windows, missä kaikki toimii, ilman mitään säätöjä, kunnes joku käyttäjistä haluaa tehdä seuraavaa:

      Monikäyttäjä-ympäristössäkin vieras-käyttäjä säätää näytön resoluutiota suuremmaksi. Tämän säädön ei luulisi vaikuttavan käyttäjille, joilla on laajemmat käyttö-oikeudet kuin vieras-käyttäjällä. Sitten kun vieras käyttäjä lokkautuu ulos ja laajemmat käyttäjä valtuudet omaava käyttäjä lokkautuu sisälle, ovat hänellä vieras-käyttäjän säätämä näyttöresoluutio, minkä ei vois _kuvitella_ olevan mahdollista monikäyttäjä-järjestelmissä.

      Eli Windows-ihmetys on nimensä mukaisesti avaruus-ajan tuote... Koskaan ei voi tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu.

    • Eetu

      Maailmassa on kolme asiaa joita usein väitetään olevan, mutta kukaan ei ole pystynyt väitettään todistamaan!

      1. Viisas Blondi

      2. Ufot

      3. Toimiva windows

    • kyssäri

      Onko Micro$oftilla noin huonosti asiat, siis löysät housussa ja hätä kädessä, että pitää trollailla jok'ikisellä palstalla vai onkos vaan niin ettet saa enää tyydytystä Jippiillä trollauksesta vaan sun pitää täälläkin jo mesota (samalla kun hiblaat pientä piliäs)?

      • Antoine de Saint-Exupéry


      • harmaahurtta
        Antoine de Saint-Exupéry kirjoitti:

        Se nyt vaan on sellainen perussääntö, että trollin mukana keskustelualueelle pesityvät trollinflameajat, joiden on ehdoin tahdoin mekastettava trollin alhaisuudesta. Yleensä eivät ymmärrä tämän vain ruokkivan pirulaista. Tähän kuuluu myös (aiheetta) monien syyttäminen trollaajan multinikkaajaksi. Tällä kertaa tosin ainakin Torvi, USA ja Pentti Nelonen lienevät sama kaveri. Ainakin kirjoitusasu- ja tyyli vastaavat kovasti toisiaan.

        Aivan samanlaista vastareaktiota aiheuttaisi, jos rupeasi harrastuksekseen kirjoittamaan ammattimaisia trolleja windowsista. Ei se ole mitenkään Linux-keskeistä.


      • totuuden_torvi
        harmaahurtta kirjoitti:

        Se nyt vaan on sellainen perussääntö, että trollin mukana keskustelualueelle pesityvät trollinflameajat, joiden on ehdoin tahdoin mekastettava trollin alhaisuudesta. Yleensä eivät ymmärrä tämän vain ruokkivan pirulaista. Tähän kuuluu myös (aiheetta) monien syyttäminen trollaajan multinikkaajaksi. Tällä kertaa tosin ainakin Torvi, USA ja Pentti Nelonen lienevät sama kaveri. Ainakin kirjoitusasu- ja tyyli vastaavat kovasti toisiaan.

        Aivan samanlaista vastareaktiota aiheuttaisi, jos rupeasi harrastuksekseen kirjoittamaan ammattimaisia trolleja windowsista. Ei se ole mitenkään Linux-keskeistä.

        >Tällä kertaa tosin ainakin Torvi, USA ja Pentti Nelonen lienevät sama kaveri.<

        Ei ole. En ole USA, enkä Pentti Nelonen. Kyseessä on kolme eri henkilöä!


      • Bits©
        totuuden_torvi kirjoitti:

        >Tällä kertaa tosin ainakin Torvi, USA ja Pentti Nelonen lienevät sama kaveri.<

        Ei ole. En ole USA, enkä Pentti Nelonen. Kyseessä on kolme eri henkilöä!

        Mikäli et ole Pentti, mistä tiedät Penan ja USA:n olevan eri henkilöt?


      • totuuden_torvi
        Bits© kirjoitti:

        Mikäli et ole Pentti, mistä tiedät Penan ja USA:n olevan eri henkilöt?

        Pentti kertoi joskus asian oikean laidan Jippiin foorumissa.


      • ???
        Bits© kirjoitti:

        Mikäli et ole Pentti, mistä tiedät Penan ja USA:n olevan eri henkilöt?

        se on jakautunut persoona eli kaikkihan tietää "KLONKUN" my treasure, windows.


      • Bits©
        totuuden_torvi kirjoitti:

        Pentti kertoi joskus asian oikean laidan Jippiin foorumissa.

        Koska nimimerkki "Pentti" on anonyymillä foorumilla kertonut, ettei hän käytä nimimerkkejä "Totuuden Torvi" tai "USA", asia on ilman muuta selvä.

        Enää en ihmettele, miksi nielet Microsoftin sanomiset purematta.

        Edelleen odotan sinulta vastinetta tuolla ylempänä mainitsemaani Microsoftin waretukseen. Samoin tähän Microsoftin (kuten tavallista myöhästyvään) vastajulkaisemaan beeta-hakukoneeseen.

        Miksi Mikkis warettaa? Miksi hakukone(kaan) ei tule ulos luvatussa ajassa?


      • totuuden_torvi
        Bits© kirjoitti:

        Koska nimimerkki "Pentti" on anonyymillä foorumilla kertonut, ettei hän käytä nimimerkkejä "Totuuden Torvi" tai "USA", asia on ilman muuta selvä.

        Enää en ihmettele, miksi nielet Microsoftin sanomiset purematta.

        Edelleen odotan sinulta vastinetta tuolla ylempänä mainitsemaani Microsoftin waretukseen. Samoin tähän Microsoftin (kuten tavallista myöhästyvään) vastajulkaisemaan beeta-hakukoneeseen.

        Miksi Mikkis warettaa? Miksi hakukone(kaan) ei tule ulos luvatussa ajassa?

        >ettei hän käytä nimimerkkejä "Totuuden Torvi"<

        Eiköhän tuo ole aika helppo uskoa, kun kirjoitan itse tuolla nikillä, eikä muut sitä käytä.

        >tai "USA"<

        Luotan tässä asiassa Pentin sanaan. Sillä toisin kuin Linux-hihhulit, Pentti on ollut keskusteluissa aina rehellinen ja kertonut vain faktoja.

        >Enää en ihmettele, miksi nielet Microsoftin sanomiset purematta.<

        En ihmettele minäkään. Microsoft on ehkä maailman rehellisin yhtiö. Jos siihen ei voi luottaa, niin mihin sitten voi?


        >Edelleen odotan sinulta vastinetta tuolla ylempänä mainitsemaani Microsoftin waretukseen.<

        Uskot siis oikeasti tuollaista valheellista propagandaa? Ei kai kukaan täysjärkinen usko mitään tuon sivuston valheista?!! Olisi oikeus ja kohtuus sulkea tuo ja kaikki muut vastaavat sivustot, jotka levittävät noin törkeitä valheita!


      • Bits©
        totuuden_torvi kirjoitti:

        >ettei hän käytä nimimerkkejä "Totuuden Torvi"<

        Eiköhän tuo ole aika helppo uskoa, kun kirjoitan itse tuolla nikillä, eikä muut sitä käytä.

        >tai "USA"<

        Luotan tässä asiassa Pentin sanaan. Sillä toisin kuin Linux-hihhulit, Pentti on ollut keskusteluissa aina rehellinen ja kertonut vain faktoja.

        >Enää en ihmettele, miksi nielet Microsoftin sanomiset purematta.<

        En ihmettele minäkään. Microsoft on ehkä maailman rehellisin yhtiö. Jos siihen ei voi luottaa, niin mihin sitten voi?


        >Edelleen odotan sinulta vastinetta tuolla ylempänä mainitsemaani Microsoftin waretukseen.<

        Uskot siis oikeasti tuollaista valheellista propagandaa? Ei kai kukaan täysjärkinen usko mitään tuon sivuston valheista?!! Olisi oikeus ja kohtuus sulkea tuo ja kaikki muut vastaavat sivustot, jotka levittävät noin törkeitä valheita!

        http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=108&conference=500000000000003&posting=22000000005364099

        Mites on?


      • totuuden_torvi

      • totuuden_torvi kirjoitti:

        Silkkaa valhetta.

        mihin väitä näin, että se olisin vale?


      • Bits©
        totuuden_torvi kirjoitti:

        Silkkaa valhetta.

        Heksaeditori näyttää tiedostosta C:\WINNT\Help\Tours\WindowsMediaPlayer\Audio\Wav\wmpaud1.wav tällaista:

        http://n.1asphost.com/Gundjah/mswarez.html

        Sama näkyy jokaisen ko. kansion .wav-tiedoston lopussa. Mikäli tiedostoa ei ole luotu Radiumin crackaamalla SoundForgella, minkä vuoksi sen lopussa on Deepz0nen standardisigu?


      • Töppö
        totuuden_torvi kirjoitti:

        Silkkaa valhetta.

        Mites se nyt menikään:
        "Voit kusettaa kaikkia ihmisiä jonkin aikaa
        JA JOITAKIN ihmisiä KAIKEN AIKAA,
        mutta et kaikkia keiken aikaa."

        Maailmassa on paljon kanssasi kakkosryhmään kuuluvia, valitettavasti.


      • Töppö
        Töppö kirjoitti:

        Mites se nyt menikään:
        "Voit kusettaa kaikkia ihmisiä jonkin aikaa
        JA JOITAKIN ihmisiä KAIKEN AIKAA,
        mutta et kaikkia keiken aikaa."

        Maailmassa on paljon kanssasi kakkosryhmään kuuluvia, valitettavasti.

        Muutas profiilistasi se
           "Jos voittaisin miljoonan:
           Lahjoittaisin sen hyväntekeväisyyteen"
        muotoon
           "Lahjoittaisin sen Jumalalleni taivaaseen (Bill G:lle Microsoftiin)"


      • totuuden_torvi
        Töppö kirjoitti:

        Muutas profiilistasi se
           "Jos voittaisin miljoonan:
           Lahjoittaisin sen hyväntekeväisyyteen"
        muotoon
           "Lahjoittaisin sen Jumalalleni taivaaseen (Bill G:lle Microsoftiin)"

        >"Lahjoittaisin sen Jumalalleni taivaaseen (Bill G:lle Microsoftiin)"<

        Bill Gates ei ole Jumala, vaan Ritari, jonka ansiota nykyaikainen tietotekniikka suurimmaksi osaksi on! Siinä olet oikeassa, että lahjoittaisin sen miljoonan mielihyvin Microsoftille. Mikä sen hienompi kohde hyväntekeväisyydelle on, kun lahjoittaa se Linux-epidemian vastaiseen taisteluun. Siksi Microsoft on varmasti paras kohde hyväntekeväisyys-lahjoitukselle.


      • AsarsERs
        totuuden_torvi kirjoitti:

        Silkkaa valhetta.

        Silkaa valhetta totta puhut.


      • Tõppõ
        totuuden_torvi kirjoitti:

        >"Lahjoittaisin sen Jumalalleni taivaaseen (Bill G:lle Microsoftiin)"<

        Bill Gates ei ole Jumala, vaan Ritari, jonka ansiota nykyaikainen tietotekniikka suurimmaksi osaksi on! Siinä olet oikeassa, että lahjoittaisin sen miljoonan mielihyvin Microsoftille. Mikä sen hienompi kohde hyväntekeväisyydelle on, kun lahjoittaa se Linux-epidemian vastaiseen taisteluun. Siksi Microsoft on varmasti paras kohde hyväntekeväisyys-lahjoitukselle.

        »Bill Gates ei ole Jumala, vaan Ritari, jonka ansiota nykyaikainen tietotekniikka suurimmaksi osaksi on!»

        MS ei ele muistaakseni kehittänyt mitään hyödyllistä. Hyviä ideoita kyllä on muilta varastettu (joskus harvoin jopa ostettu) mutta nekin se on aina onnistuttu vesittämään enemmän kuin vähemmän.

        MS:n markkinointiosasto sensijaan on täynnä rautaisia ammattilaisia.


      • Bits©
        Tõppõ kirjoitti:

        »Bill Gates ei ole Jumala, vaan Ritari, jonka ansiota nykyaikainen tietotekniikka suurimmaksi osaksi on!»

        MS ei ele muistaakseni kehittänyt mitään hyödyllistä. Hyviä ideoita kyllä on muilta varastettu (joskus harvoin jopa ostettu) mutta nekin se on aina onnistuttu vesittämään enemmän kuin vähemmän.

        MS:n markkinointiosasto sensijaan on täynnä rautaisia ammattilaisia.

        Eikös Microsoftin ihan oma kehitelmä ollut tämä jokapojan suosikkieditori EDLIN?


      • Tõppõ
        Bits© kirjoitti:

        Eikös Microsoftin ihan oma kehitelmä ollut tämä jokapojan suosikkieditori EDLIN?

        Kirjoitin:
        »MS ei ele muistaakseni kehittänyt mitään hyödyllistä.»

        Tarkoitin:
        »MS ei Ole muistaakseni kehittänyt mitään millä TÄNÄPÄIVÄNÄ TEKISI mitään hyödyllistä.»

        Tai sitten:
        »MS ei Ole muistaakseni kehittänyt mitään SELLAISTA JOTA JOKU MUU EI OLISI TEHNYT PAREMMIN.»


      • totuuden_torvi
        Tõppõ kirjoitti:

        »Bill Gates ei ole Jumala, vaan Ritari, jonka ansiota nykyaikainen tietotekniikka suurimmaksi osaksi on!»

        MS ei ele muistaakseni kehittänyt mitään hyödyllistä. Hyviä ideoita kyllä on muilta varastettu (joskus harvoin jopa ostettu) mutta nekin se on aina onnistuttu vesittämään enemmän kuin vähemmän.

        MS:n markkinointiosasto sensijaan on täynnä rautaisia ammattilaisia.

        >MS ei ele muistaakseni kehittänyt mitään hyödyllistä<

        Olet joko todella huonomuistinen tai sitten elät totaallisessa pimiössä. Tietotekniikan alalla tapahtuneet huikemmat keksinnöt ovat liki kaikki Microsoftin innovaatiota. Ilman Microsoftia ei nykyaikaisia tietokoneita edes olisi, internetistä puhumattakaan. Lähes kaikki tärkeimmät ohjelmistotkin on alunperin Microsoftin kehittämiä. Linuxiakaan ei olisi koskaan alettu Unixsta laittomasti kopioimaan, ilman Microsoftia.


      • Bits©
        Tõppõ kirjoitti:

        Kirjoitin:
        »MS ei ele muistaakseni kehittänyt mitään hyödyllistä.»

        Tarkoitin:
        »MS ei Ole muistaakseni kehittänyt mitään millä TÄNÄPÄIVÄNÄ TEKISI mitään hyödyllistä.»

        Tai sitten:
        »MS ei Ole muistaakseni kehittänyt mitään SELLAISTA JOTA JOKU MUU EI OLISI TEHNYT PAREMMIN.»

        Ei siinä ensimmäisessä mitään vikaa ollut - EDLINin hyödyllisyydestä voidaan olla (ja on oltu...) montaa mieltä :-)


      • Bits©
        totuuden_torvi kirjoitti:

        >MS ei ele muistaakseni kehittänyt mitään hyödyllistä<

        Olet joko todella huonomuistinen tai sitten elät totaallisessa pimiössä. Tietotekniikan alalla tapahtuneet huikemmat keksinnöt ovat liki kaikki Microsoftin innovaatiota. Ilman Microsoftia ei nykyaikaisia tietokoneita edes olisi, internetistä puhumattakaan. Lähes kaikki tärkeimmät ohjelmistotkin on alunperin Microsoftin kehittämiä. Linuxiakaan ei olisi koskaan alettu Unixsta laittomasti kopioimaan, ilman Microsoftia.

        "Linuxiakaan ei olisi koskaan alettu Unixsta laittomasti kopioimaan, ilman Microsoftia."

        Kuten Neil Stephenson sanoo, Linus, Bill ja Stallman ovat eräänlainen "pyhä kolminaisuus". Mikäli yksikin näistä puuttuisi, ei meillä olisi kerneliä nimeltä "Linux".

        Kerropa muuten, minun pitäisi nyt tehdä tälle avaruusajan loistavalle käyttöjärjestelmälle login scripti, joka käynnistää C:\Program Files -kansion alla olevan ohjelman. Miten saan tämän tehtyä niin, ettei minun tarvitse korvata kansion nimeä muodolla "c:\progra~1\"?

        Miksi Microsoft käyttää kansioiden nimeämisessä käytäntöä, jota sen oma käyttöjärjestelmä ei tue?


      • Tõppõ
        totuuden_torvi kirjoitti:

        >MS ei ele muistaakseni kehittänyt mitään hyödyllistä<

        Olet joko todella huonomuistinen tai sitten elät totaallisessa pimiössä. Tietotekniikan alalla tapahtuneet huikemmat keksinnöt ovat liki kaikki Microsoftin innovaatiota. Ilman Microsoftia ei nykyaikaisia tietokoneita edes olisi, internetistä puhumattakaan. Lähes kaikki tärkeimmät ohjelmistotkin on alunperin Microsoftin kehittämiä. Linuxiakaan ei olisi koskaan alettu Unixsta laittomasti kopioimaan, ilman Microsoftia.

        »Olet joko todella huonomuistinen tai sitten elät totaallisessa pimiössä. Tietotekniikan alalla tapahtuneet huikemmat keksinnöt ovat liki kaikki Microsoftin innovaatiota.»

        Pystytkö nimeämään joitakin? Minä olen todella niin huonomuistinen että mitään ei tule mieleen.

        »Ilman Microsoftia ei nykyaikaisia tietokoneita edes olisi, internetistä puhumattakaan.»

        Tarkoitat varmaat että internet on olemassa Microsoftista huolimatta. M$ oli vielä 90-luvun puolivälissä sitä mieltä että Internetillä ei ole tulevaisuutta eikä siihen kannata panostaa. Väärässä olivat ja heidänkin täytyi myöntää se.


      • totuuden_torvi kirjoitti:

        >MS ei ele muistaakseni kehittänyt mitään hyödyllistä<

        Olet joko todella huonomuistinen tai sitten elät totaallisessa pimiössä. Tietotekniikan alalla tapahtuneet huikemmat keksinnöt ovat liki kaikki Microsoftin innovaatiota. Ilman Microsoftia ei nykyaikaisia tietokoneita edes olisi, internetistä puhumattakaan. Lähes kaikki tärkeimmät ohjelmistotkin on alunperin Microsoftin kehittämiä. Linuxiakaan ei olisi koskaan alettu Unixsta laittomasti kopioimaan, ilman Microsoftia.

        tarkoittaa XP:n huimaa tietoturvaa!
        Asentaessani(joka poistui 2h asennuksesta!) XP 64 bit version, ladattu M$:n sivuilta, ensinnäkin pyytää asennuksessa avainta joka on CD kuoressa(mistä lähtien ladatussa tiedostossa tulee mukana CD ja sen kuori!?!?)..... Ja se tieto turva, se on niin korkea että se ei pääse ollenkaan verkkoon, koska se EI LÖYDÄ verkkokorttia(ei edes valmistajan ajurien asennuksen jälkeen!)
        Eli tämä on varmaan sitä kuuluisaa winukan tietoturvaa parhaimmillaan!!!


      • Bits©
        djmosse kirjoitti:

        tarkoittaa XP:n huimaa tietoturvaa!
        Asentaessani(joka poistui 2h asennuksesta!) XP 64 bit version, ladattu M$:n sivuilta, ensinnäkin pyytää asennuksessa avainta joka on CD kuoressa(mistä lähtien ladatussa tiedostossa tulee mukana CD ja sen kuori!?!?)..... Ja se tieto turva, se on niin korkea että se ei pääse ollenkaan verkkoon, koska se EI LÖYDÄ verkkokorttia(ei edes valmistajan ajurien asennuksen jälkeen!)
        Eli tämä on varmaan sitä kuuluisaa winukan tietoturvaa parhaimmillaan!!!

        Eikös Gates ole hehkutellut kuinka Windows estää roskapostin? Ei varmasti tuolle koneelle tule ensimmäistäkään spämmiä :-D


      • Pentti Viitonen
        Bits© kirjoitti:

        Eikös Gates ole hehkutellut kuinka Windows estää roskapostin? Ei varmasti tuolle koneelle tule ensimmäistäkään spämmiä :-D

        Eikä varmaankaan lähetä, ellei satu jostain syövereistään 'löytämään' lähes sopivat ajurit korttiin.

        Eihän se lähetä silloinkaan kun se on kaatunut, lopettaessaan jonkun 'tärkeän' toiminnon, virrat poissaollessa, ym. vaikka olisikin verkkopiuha kiinni.


      • totuuden_torvi kirjoitti:

        >MS ei ele muistaakseni kehittänyt mitään hyödyllistä<

        Olet joko todella huonomuistinen tai sitten elät totaallisessa pimiössä. Tietotekniikan alalla tapahtuneet huikemmat keksinnöt ovat liki kaikki Microsoftin innovaatiota. Ilman Microsoftia ei nykyaikaisia tietokoneita edes olisi, internetistä puhumattakaan. Lähes kaikki tärkeimmät ohjelmistotkin on alunperin Microsoftin kehittämiä. Linuxiakaan ei olisi koskaan alettu Unixsta laittomasti kopioimaan, ilman Microsoftia.

        "Tietotekniikan alalla tapahtuneet huikemmat keksinnöt ovat liki kaikki Microsoftin innovaatiota."

        Pitää varmaan joskus katsoa, miten suuri osuus esim. kaikkien julkaistujen RFC:ien tekijöistä on jotenkin sidoksissa Microsoftiin.

        "..internetistä puhumattakaan.."

        ARPANET sanoo varmaan jotain ? 1960-luku ?

        "Lähes kaikki tärkeimmät ohjelmistotkin on alunperin Microsoftin kehittämiä."

        BIND, INN, Sendmail, gcc, g , perl monet muut kielet, make, Mosaic silloin alkuaikoina, .. joitain mainitakseni ? Sanan "tärkein" tulkinta riippuu tietysti käyttäjästä, mutta silti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1407
    2. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      349
      1131
    3. Kieli pitkällä täällä odotan :D

      Pus pus :D
      Ikävä
      37
      812
    4. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      70
      796
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      157
      765
    6. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      42
      752
    7. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      48
      722
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      695
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      44
      679
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      632
    Aihe