Hamsteri ja kissa ???

Sari

Kertokaa te joilla on hamstereita,voiko perheeseen ottaa hamsterin,jos on ennestään kaksi kissaa?Kissahan on saalistaja.Hamsteriahan ei tietenkään voi pitää vapaana,vaan häkissä,mutta hermostuuko se kissoihin ja jättääkö kissat hamsterin rauhaan kun tottuu siihen.Tyttärelläni on kova hamsterikuume,mutta en ole suostunut hankkimaan sellaista kissojen takia.

13

3649

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Salla

      Voi ottaa.Kannattaa laittaa hamsu eri huoneeseen,koska kissat saavat tassunsa kaltereiden läpi.Ja kyllä hamsua vapaana täytyy pitää!!Se hermosttuu yleensä kissoihin,mutta alussahan sanoin,että hamsu eri huoneeseen.Itsellänikin on kissoja,ja 2 hamsua,sekä 3 rottaa.

    • 46v

      meillä on kuusi kissaa ja hamsteri. hamsu elää pojan huoneessa häkissään, joka on muuten muovinen vain kattoluukku on verkkoa.

      hamsu on nuuskinut kissoja ja kissat tuntuvat vierastavan otusta. käsisivät kyllä taatusti kiinni on pääsisivät. normaali järki käteen, tiukka valvonta päälle, eikä koskaan milloinkaan kissaa ja hamsteria kahdestaan samaan tilaan.

    • jenni

      meillä ainakin on 2 koiraa 2 kissaa ja monta hamsteria. koirat eivät välitä hamsuista yhtään (hamsterit on tietysti häkissä) kissat saattavat istua häkin päällä ja yrittävät läpsiä hamsuja tassuillaan mutta hetken kuluttua lopettavat eivätkä ne ole kertaakaan saaneet vahingoitettua niitä.. ihan hyvin voisit ottaa.. :)

      • Tiinu

        stressaa hamsuja niin, että se heikentää niiden kuntoa ja niistä tulee pelokkaita. Älä anna kissojesi mennä hamsujen häkkien päälle! Nosta ne aina siitä pois. Näin ne huomaavat, että siihen ei saa mennä. Tai siirrä hamsut sellaiseen paikkaan, johon kissat eivät pääse, esim. hyllyyn, jossa seinät ympäröivät häkkiä eikä sen päälle pääse.

        Meilläkin on kissa ja hamsuja (sekä vähän muitakin jyrsijöitä) eikä ole tullut lainkaan yhteenottoja kun kissalla on tiukat pelisäännöt.


    • kilppari

      En nyt ihan heti ottais kissaa ja hamsteria samaan talouteen! kaveri kerto et sen kissa oli syöny pari niitten ihanista hamsuista joten mieti ainaki kaks kertaa ennenku alat mitään hankkimaan.

      • hamsuttaja

        "En nyt ihan heti ottais kissaa ja hamsteria samaan talouteen! kaveri kerto et sen kissa oli syöny pari niitten ihanista hamsuista joten mieti ainaki kaks kertaa ennenku alat mitään hankkimaan. "

        No sillonhan kissat ja hamsu on päästetty yhteen! Jos hamsu on turvallisesti pois kissoilta, niin eihän kissat mitään voi tehdä. Kaverisi on varmasti unohtanut järjen hamsujen ja kissansa kanssa.
        Meilläkin on ollut aina kissoja ja on ollut kaksi hamsua. Ja kohta tulee kolmas, kaikki ovat siis eläneet eri aikoihin .. eikä kissa ole päässyt tekemään mitään.


    • Hamsterin omistaja

      Ei varmaan kannata.. Kun asuin vielä lapsuudenkodissani niin siskoni kissa onnistui pudottamaan hamsterini häkin hyllyltä. Vaikka häkki olikin huoneessa, jonne kissan ei pitänyt päästä. Hamsterilla oli poikaset ja kaksi seitsemästä kuoli tämän putoamisen saurauksena, olisi voinut käydä vielä pahemminkin, jos häkki olisi ollut ylempänä.
      Kissa on petoeläin ja tasan tarkkaan sillä kiinnostaa hamsterien syöminen jos vain hampaisiinsa saa. Eläimellä on eläimen vaistot ja vastuu näissä asioissa on AINA ihmisellä!

      • Tiinu

        laittaa häkkiä sellaiseen paikkaan, josta se voi noin herkästi pudota. Moni hamsteri on kyllä joutunut kissan tai koiran suuhun, mutta silloin on aina ollut kyseessä vahinko tai karkaamistapaus. Ei ole mitään syytä olla ottamatta hamsua vaikka olisikin kissa talossa. Mutta jos kissa on erityisen riehakas tai villi (kuten maatiaiskissat aina ovat) niin kannattaa miettiä järjestelyt kunnolla ennen hamsun taloon tulemista.


      • Anonyymi

        Olipa ikävä onnettomuus.


    • netska3

      Hei voiko ottaa hamsterin jos on kissa maatiais kissa ja en tiä söiskö sen laittasin aina oven kiinni ja hamsun johonkin korkealle voiko häkin päälle laittaa peiton että kissa eei huomaisi??

      • Anonyymi

        Pidän itse häkkiä lattialla ettei kissa pudota häkkiä jos on huoneessa. Minusta voi ottaa hamsterin jos on terraario ja verkko katto.. Verkko kannattaa olla pientä ettei tassut mahdu jos häkille pääsee


    • Anonyymi

      Meillä on molemmat. Hamsu oli ensin. Ne haistelee toisiaan pitkät tovit ja hamsu ei kyllä ainakaan ole ollenkaan passivoitunut vaan rellestää yöt ihan kun ennenkin syö ja nukkuu. Kissa on pentu eikä sillä oo voimia avata kattoluukkua.

    • Anonyymi

      Meillä on kissa ja hamsteri. Hamsterilla on terraario missä verkko katto eikä kissa ole raapinut terraariosta yhtään ja kun näkevät toisensa niin hamsteri ei välitä kissan läsnä olosta ja kissa vain katselee hamsterin touhuja. Ilman valvontaa ne eivät kuitenkaan jää ja jos kissa alkaa raapimaan häkkiä tai jos hamsteri alkaa aristamaan niin kissa siirtyy heti eri tilaan. Kun terraarion kansi avataan on kissa eri tilassa ovi kiinni. Minusta vähän yksilöllistä millainen häkki ja eläinten persoonat ovat

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe