Minkälaista asua Vaasassa?

vaihtoehtoja pohtiva

Jos joutuisi jossain vaiheessa jättämään nykyisen asuinsijansa yhteisövainojen vuoksi ja etsimään uuden asuinpaikkakunnan niin kannattaisiko harkita Vaasaa? Minkälainen ilmapiiri? Onko gang stalking -vapaata aluetta? Pääsevätkö lapset harrastuksiin helposti vaikka tulisivat muualta?

32

5240

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2+19

      Vielä nyt Vaasassa on aika paljon ihan perusturvallisia alueita, mutta jos sinulla lapsia on niin sanotaanko että he viimeistään aikuisina kyllä tulevat muuttamaan pois.

    • ittu1

      pohdi ny hyvä ihminen muita vaihtoehtoja.pilaat lopunki elämäs täälä kateellisten juarukyläs !!

    • Kyllästynyt!

      Suosittelen jotain muuta paikkaa kuin vaasa......Täällä toisten kyttääminen,kadehtiminen ja juoruilu/mustamaalaaminen on todellakin elämäntapa...
      ja toisekseen ulkopaikkakunnilta tulleita ei hyväksytä Vaasa(lahkoon)
      Jos ajattelet täällä omilla aivoillasi=uhka alkuperäisille vaasalaisille

      • hhojhgvffbhhgf

        täällä on ongelma sisäsiittoisten rantahurrien poliittinen mafia kaikissa virastoissa..ei muuta sen kun kaatas olis ihan ok paikka. seinäjoesta tuli peltolandia kun koko maakunta muutti sinne ei hyvä..mä ehkä harkisisin etelämmäs


      • vnnfgdd

        hdfhfghf


    • oletpelle

      "yhteisövainojen"?
      Sun pitää molla aika härski naapureitas ja kanssaihmisiä kohtaan jos sua aletaan vainota suomessa.
      Kuuluksä siihen vähemmistöön, joka saa hameensa sossusta ja tykkää puukoista?

    • Tälläistä
      • Anonyymi

        Vaasa on tunnettu kaikista kulttuuri-ilmiöistään ja keväisin ex-merimiehet karjuu työvoimapulaa rannoilla :)


    • 20+7=27

      Ihan OK kylä, parikymmentä vuotta täällä asunut. Tietty kaksikielisyys ja maahanmuuttajien mukana tuomat ilmiöt ovat aika-ajoin kuumia keskustelunaiheita. Ite oon umpisuomalainen ja en sanaakaan osaa tai ymmärrä ruåtsia, jotenkin kuitenkin toimeen olen tullut. Mamut ärsyttää mutta kunhan pysyvät poissa naapurustosta niin ei hätää...

    • by the way

      Vielä -60 luvulla Vaasa erottui muusta Suomesta selkeesti veemäisenä paikkana, jengi tosi tylyä verrattuna muuhun maahan, esim. itäsuomeen verrattuna jossa ihmiset todella ystävällisiä vieraillekin, nythän tilanne on tasoittunut ja ollaan suurinpiirtein samanlaisia evk.hapannaamoja riippumatta asuinpaikasta.

    • 12+16

      Olen asunut Vaasan lisäksi Ruotsissa, Kotkassa, Hesassa, Tampereella, Isossakyrössä ja Laihialla.

      Joka paikassa samanlaisia ihmisiä, osa ilkeitä ja ensin imeliä, osa välinpitämättömiä ja harvoin saa todellisia ystäviä.

      Jokaiselle ihmiselle on muodostunut oma ystävä- tai tuttavapiiri. Ei ne siihen piiriin ota tumtematonta ihmistä avosylin vastaan. Kyllä siihen menee pitkäkin aika ja uuden arviointi.

      Muutto sosiaalisten ongelmien vuoksi nostaa epäilyksen ajautumisesta uusissakin suhteissa samaan tilanteeseen. Mitä sinulla on annettavaa näille uusille tuttavuuksille?

    • laihiacity

      Vaasan vika on kaksikielisyys ja nyt vielä monikulttuurisuus, muutin pois. Kuoleva kaupunki.

      • Nimimerkkit

        Lehtinen hiljaa.


      • Virtanen78

        Mitä seko sekoilee?
        Täällä ihan Virtanen vaan päivää.


    • aivansamakai

      jos ei lasketa tuota kaksikielisyyttä/huomioikaa:minä olen täysin suomenkielinen ja pärjännyt vaasassa yli 10v..en muuttaisi seinäjolle siellä asuneena koska se on todella naapurikyttärien amerikka..kuten e-p yleensä..muka välitetään..pyh.no ei tääkään amerikka ole..suht rauhassa saanu olla vaikka olen touhaillut..riippuu tietysti kysyjän kannasta.iso kylä tre,pikku kylä ehkä voit kokeilla vsa.en tiedä sun taustoja lapsia ymm,vaikee sanoo..ite kyllä olisin lähteny kiitää mutta tenavilla koulut kesken

    • Huygt

      Vaasa hyvä paikka asua.

    • Gygt

      Huippua!

    • Lapsoiset2015

      Vaasa hyvä ja turvallinen lapsiperheille.

      • Anonyymi

        Erityisesti ristinummi on hyvä ja rauhallinen asuinalue jos viihdyt hiljaisella alueella


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Erityisesti ristinummi on hyvä ja rauhallinen asuinalue jos viihdyt hiljaisella alueella

        Ymmärrätkö, että nyt on vuosi 2020?


    • Anonyymi

      Suosittelen jotain muuta paikkakuntaa.

      Muuta ennemmin vaikka Tampereelle, Turkuun, tai Helsinkiin. Tai ennemmin vaikka Ouluun kuin tänne. Niin ne monet muutkin tekee.
      Lue esim väestöennuste vuodelle 2040.
      Vaasa, kuten monet muutkin paikkakunnat suomessa ei kuulu muuttovoittopaikkakuntiin nyt eikä luultavasti tulevaisuudessakaan.

      Hieman kyllä ihmetyttää että mitä ihmeen yhteisövainoja oot pakenemassa.
      Muuta siinä tapauksessa ehdottomasti pääkaupunkiseudulle. Sinne ne muutkin vähän "erikoisemmat tyypit" muuttaa.

      • Anonyymi

        Ja kuka prkl näitä 5 vuotta vanhoja kirjoituksia taas on kaivanut esiin? Ja ennen kaikkea, miksi?

        Kihahtiko vappusima päähän, vai etkö ymmärrä päivämääriä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja kuka prkl näitä 5 vuotta vanhoja kirjoituksia taas on kaivanut esiin? Ja ennen kaikkea, miksi?

        Kihahtiko vappusima päähän, vai etkö ymmärrä päivämääriä?

        Tämä oli ihan hyvä miksi ihmeessä joku vainoista kärsivä haluaisi muuttaa kaikista synkimmälle vainoalueelle naapurikyttääminen on täysin avointa eikä toisten yksityisyyttä edes yritetä kunnioittaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja kuka prkl näitä 5 vuotta vanhoja kirjoituksia taas on kaivanut esiin? Ja ennen kaikkea, miksi?

        Kihahtiko vappusima päähän, vai etkö ymmärrä päivämääriä?

        Se sama eukko jolla on tylsää. Yrittää saada jutunjuurta😁


    • Anonyymi

      Yhteisövainoja esiintyy melkein joka puolella Suomea.Saattaa päästä eroon muutamalla vähäksi aikaa.Kannattaa varmastikkin hakeutua hoitoon ja todeta itsensä terveeksi.Yhteisvainojen piiriin kuluvilla saattaa tulla vaikeuksia asua ja elää ihan missä tahansa maassa.Kannattaa selvittää syyt ensin.Gang stalking täysin vapaata aluetta tuskin löytyy mistään,jokaine joutuu sen kohtaamaan jossain elämänsä vaiheesa,omien
      tapojensa tai toisten seurauksena.Lasten harastukset ovat paljolti riipuvaisia vanhempien akviitisuudesta harrastaa lastensa kanssa,sijoittamalla lapsiinsa ja lastensa harrastuksiin,lasten kasvaessa,harrastuksiin pääsee helosti,vaikka tulisi muualta.

      • Anonyymi

        Niin paitti vaasas (ja vaasan seudulla yleensäkin) gäng stalking ei ole ajoittaista vaan se alkaa heti ja loppuu vasta kun muuttaa pois


    • Anonyymi

      Voi olla vähän levoton paikka, vaasa siis. Kun olen asunut korsholmanpuistikko 20 tienoilla, yhdestä toisesta asunnosta on tullut jatkuvasti jotain kommentointia mitä teen asunnossa, jos vaikka kuunteli jotain musiikkia mistä tämä asukas ei pitänyt, hän huusi ja sama jos oli vaikka musiikki liian kovalla. Hän myös mainitsi sen elokuvan mikä tvssä oli päällä. Se voi olla hieman ärsyttävää. Sama asukas potkaisi ovea lauantai tai sunnuntai yönä ja sanoi hinttariksi muutaman kerran. Homokammoinen asukas.

      Toinen paikka missä olen asunut on palosaarentie 52. Täällä on kovaan ääneen kommentoitu ulkona mitä olen heittänyt roskiin, ne on siis oikein kierrätetty mutta ehkä tämä tiesi että se on jotenkin ärsyttävää ja noloa kommentoida mitä muut heittää roskiin. Tämä ja muut ovat myös huudelleet asunnostaan joitakin kommentteja minulle. Kun kerran lauloin asunnossa aika kovaa, tämä tai joku muu yläkerrasta tuli potkimaan ovea kunnes en enää laulanut, eikä se ollut mitään pientä potkimista, siitä lähti kova pauke. Luulin että ovea ollaan potkimassa rikki sisään.

      Samassa paikassa samassa kerroksessa on asunut ilmeisesti ruotsinkielisiä. Kerran kun lauloin vahvistimen kautta mikrofonilla, heidän asunnosta on tullut lähi idästä tulleelta näyttävä maahanmuttaja joka on aloittanut potkimaan ovea, kova pauke lähti tästäkin, aivan kuin koko ovea olisi yritetty rikkoa. Lopetin laulamisen tietenkin, potkaisi vielä kerran tämän lopettamisen jälkeen. Eikö ne itse uskaltanut tulla potkimaan tai huomauttamaan toisin tästä laulamisesta, miksi piti lähettää joku joka ei edes asu siellä potkimaan.

      Asiakaspalvelu voi olla myös tylyä vaasassa. Kävin joskus 2010-luvulla kotipizassa palosaarentie 77ssä. Siellä eräs myyjä, mies jolla on ollut silmälasit päässä, en tiedä onko paikan omistaja, on sanonut homokammoisella nimellä. No en tietenkään enää mennyt tähän paikkaan. En tiedä onko enää töissä tässä paikassa. Kai sillä on varaa syrjiä homoja. Ei ravintola varmaan vain yhtä asiakasta kaipaa.

    • Anonyymi

      Nyt kyllä oli taas niin paksua juttua, että huh, huh.
      Hommaa nyt ittelles joku harrastus (mieluiten yksinäs) , kun toi sun duuni ei oikein lyö leiville. Sossu on auttaa sinne metsikköönkin, kuulin.
      Myös ammattiapua mielenterveyteen. Ei ne asiat parane muita mollaamalla.
      Tai vaihda taas kylää/kaupunkia.

    • Anonyymi

      Suomen paras kaupunki.

    • Anonyymi

      Muutaman kerran olen käynyt wasalandiassa. Yhdesti hain oikein viinapullonkin ja tutustuin vaasaan. Itsehän asun 110Km pohjoisempana.

      >simiti<

    • Anonyymi

      Jos olet tavallinen hetero joka voi mennä muiden mukaan kiusaamaan jotakuta vaasa voi olla hyvä paikka. Jos olet tasa arvon, reiluuden puolella se ei ole hyvä paikka. Siellä on pienen kylän juorukulttuuri.

    • Anonyymi

      Mukava, paras kaupunki.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8326
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2539
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe