Bussissa kesken aamuruuhkaa

karo

Perkele, bussi oli taas aivan täynnä. En pääsisi istumaan tänäkään aamuna.
Ängin ihmisten keskelle ja tartuin tankoon pysyäkseni pystyssä. Tunsin, että pyllyni painautui jonkun reittä vasten, mutta asialle ei voinut nyt tehdä mitään.

Bussi lähti liikkeelle. Se narisi, vinkui ja poksui. Ihmiset lukivat lehtiä, kuuntelivat musiikkia, lukivat, kuljettaja kuunteli aamun Novaa.
Yritin pysyä pystyssä taas yhdessä kaarteessa, kun tunsin käden painautuvan pakaralleni. Ajattelin, että se oli tahatonta, mutkan aiheuttama. Mutta mutkan jälkeenkin käsi pysyi siinä. En tiennyt mitä ajatella. Yritin vilkaista taakseni mutten pystynyt ilman, että olisin kääntynyt, ja se ei valitettavasti ollut ihmispaljouden takia mahdollista. Liikahdin selvänä merkkinä siitä, että käsi olisi otettava nyt pois. Ei, se pysyi siinä. Tahtomattani tunsin olevani mukautunut tilanteeseen, jos näin voi sanoa. Käsi ei häirinnyt vaan toi mielenkiintoa tylsään bussimatkaan.

Tulin tietoiseksi siitä, mitä minulla oli päälläni. Pitikö minun juuri tänään laittaa se alle polviin ulottuva turkoosi hame? Puristin laukkuani. Silmäkulmastani havaitsin vain sen, että mies (käden koosta ja otteesta päätellen) oli suht pitkä ja hänellä oli musta takki.

Tunsin miehen käden puristavan pakaraani hiukan tiukemmin. En tehnyt elettäkään estääkseni tätä, jostain syystä en tajunnut että sellainen olisi mahdollista. Joten odotin passiivisena.

Mies sipaisi pakarani poikki toiselle ja puristi vuorostaan sitä hiljaa. Hän tunnusteli kädellään pakaroitani hissukseen, ilman mitään kiirettä. Tunsin hänen vetävän sormeaan pakaroitteni välistä ja takaisin ylös: nyt hän tiesi minulla olevan stringit jalassa.
Tunsin kiihottuvani tästä hiljaisesta käsittelystä. Katsahdin terävästi kanssamatkustajia. Kaikilla oli edelleen se sama tyhjä katse silmissään. Rentouduin ja painoin kättäni hiukan hänen kättään vasten.

Mies tunsi tämän ja rohkaistui. Hän vei sormensa taas pakaroitteni välistä, tällä kertaa välilihan yli aina pilluni suulle. Hengähdin: hänhän aikoo mennä pitkälle! En silti voinut peittää kiihotustani vaan annoin miehen jatkaa. Mies liikutti hiukan sormeaan pikkuhousujeni päällä taakapäin. Kukaan ei voinut huomata mitään, ellei erikseen katsonut, sillä pyllyni oli tungoksen takia luonnollisesti painautunut miestä vasten.

Kostuin. Mies tunsi sen. Varovasti hän pujotti ensin yhden, sitten toisen sormensa pikkuhousujeni alle ja alkoi hyväilemään hiljaa. Minun oli pakko purra huultani etten olisi alkanut huokailemaan. Mies levitti kosteuttani sormillaan, pelkäsin että alkaisin litistä ja joku kuulisi sen. Käsi eksyi lopulta klitorikselleni ja tunsin kahden sormen hellästi painelevan sitä ja hyväilevän sitä. Huomasin kyhnyttäväni itseäni melkein huomaamattomasti miehen kättä vasten. Hänen kämmenensä lepäsi välilihallani, sormet hinkkasivat pikkuhousujen alla.

Bussi pysähteli, ihmisiä valui ulos ja sisään, ja aina noilla kerroilla mies työnsi ensin yhden, sitten toisen sormensa sisääni, sillä juuri noihin aikoihin kaikkien piti vain änkeä. Kun bussissa tila oli taas rauhoittunut, tyytyi mies niin huomaamattomasti kuin pystyi liikuttelemaan sormiaan sisälläni. Minulla oli täysi työ olla hiljaa.

Siinä me sitten vähän aikaa touhusimme näin, nainen menossa töihin ja mies hyväilemässä häntä takaapäin. En usko että kukaan huomasi mitään. Vain miehen hienoisesta hengityksen nopeutumisesta tajusin, että hänkin oli erittäin kiihottunut.

Sitten käsi lopetti. Tunsin olevani pettynyt, ajattelin, että hänen pitäisi jäädä pois.
Tunsinkin jonkin painautuvan hamettani vasten. Ei jumalauta, sillä on muna esillä! Olin yhtäaikaa kauhuissani että innoissani. Hiljaa mies rullasi hamettani ylös, vain sen verran, että sai tuntuman pilluuni. Hän työntyi hiukan lähemmäs ja asetti kalunsa hameeni alle vasten pilluani. Se painautui tahattomasti häpyhuuliini pikkuhousujeni päältä bussin tutinan takia. Varovaisesti raotin jalkojani. Mies nosti kangasta hiukan, juuri ja juuri sen verran että sai aseteltua kalunsa pään reiälleni. Ilman että me olisimme liikkuneet, terska painautui milli milliltä sisääni. Senkin aiheutti bussin liikkuminen, ihmisten heilahteleminen. Pienen pieni huokaus karkasi huuliltani, ja niin uskon kuulleeni, että myös häneltä. Mutta se peittyi bussin omiin ääniin.

Hänen kalunsa painautui minuun hiljaa ja nautinnollisesti. Tunsin olevani aivan kiimassa, en uskaltanut katsoa kehenkään päin, otin vain tukea tangosta ja puristin laukkuani. Pilluni tykytti miehen kalua vasten. Kohta tunsin hänen pallinsa pakaroitani vasten. Mies vetäytyi hiljaa melkein ulos asti, ja painautui uudestaan minuun. Samalla hänen sormensa eksyi alakautta klitorikselleni. Siirsin laukkuni alapääni eteen, kukaan ei voinut huomata mitään. Olin varmasti aivan punainen kiihkosta. Mutta tässä pisteessä en enää antanut sen häiritä.

Samalla tyylillään mies painautui minuun uudestaan ja uudestaan, niin hitaasti kuin vain suinkin. Se pitkitti meidän molempien nautintoa. Ihmiset ympärillämme vaihtuivat tai pysyivät samoina, yhtä tylsistyineinä kuin aina. Kalu upposi valuvaan reikääni pohjaan asti. Sormi klitoriksellani puristeli, hyväili, hinkkasi, pyöritteli... Tunsin etten enää kestä tätä nautintoa. Hyvänolon tunne levisi pilluni porukoilta koko muuhun kroppaan. Kun laukesin, tartuin tankoon ja polveni notkahtivat. Mies tuki minua pakarastani. Tässä vaiheessa eräs mies katsahti minuun kummastuneena. Muttei silti voinut arvatakaan aihetta äkilliseen heikotukseeni.

Mies vetäytyi minusta, kuului pieni moiskahdus. Tajusin, ettei hän ollut lauennut. Hamusin kädelläni hänen kalunsa käteeni. Se oli aivan räjähtämiskunnossa. Hieroin terskaa sormillani ja puristelin vartta. Mies teki pientä naintiliikettä käteeni. Kauaa ei minun tarvinnut häntä runkata, kun hän jo laukesi huoahtaen kädelleni. Spermaa roiskahti hiukan erään vanhan rouvan villakangastakille edessämme, mutta tämä ei huomannut mitään. On siinäkin yllätys kotiin tultaessa.

Mies änki kalunsa vaivihkaa housuihinsa ja puristi pakarastani kiitokseski. Hymyilin, mutta sitä hän ei nähnyt. Tajusin että olin matkustanut yhden pysäkin liian pitkälle, ja jäin mitä pikimmiten pois. Mies jäi bussiin.
En nähnyt hänen kasvojaan.

Tuollaiset pitäisi tulla vakiona liikennevälineisiin!

11

19399

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • boy-82
    • Deva

      Huh, Huh. Melkein puristan huomenna jotain pepusta, ;-)

      • nameless.....

        siis toi oli kyl paras juttu minkä oon täält lukenu.. voi ku pääsis joskus kokee tollast :D
        karo voitko antaa sun sähköposti osotteen ? :)
        olis kiva mailailla..


      • Räty
        nameless..... kirjoitti:

        siis toi oli kyl paras juttu minkä oon täält lukenu.. voi ku pääsis joskus kokee tollast :D
        karo voitko antaa sun sähköposti osotteen ? :)
        olis kiva mailailla..

        Bussilakko vie tuonkin ilon.


      • Deva
        Räty kirjoitti:

        Bussilakko vie tuonkin ilon.

        ..pikkuisen kylmä vain, ainakin Helsingissä. Ei taida olla alle polviin ulottuvia turkooseja hameita huomenna aamuruuhkissa. = )


    • mii

      Ikivanha juttu....luin täsmälleen samanlaisen jo monta vuotta sitten eräällä toisella sivustolla

      • karo

        ...kopioi muilta sivustoilta. Itse en ole ennen tuollaista missään nähnyt joten päätin keksiä sellaisen itse.

        Päivän pilaa tollanen pessimisti.


      • Waro
        karo kirjoitti:

        ...kopioi muilta sivustoilta. Itse en ole ennen tuollaista missään nähnyt joten päätin keksiä sellaisen itse.

        Päivän pilaa tollanen pessimisti.

        Älä välitä! Kateelliset ne syyttelee kopioinnista ja muusta, kun eivät itse keksi yhtä hienoja tarinoita.
        Tarinaasi oli kiva lukea, koska se eteni oikeaoppisesti.
        Jännite kasvoi hienosti.
        En voinut jäädä pois bussista aiemmin ja tuntui, että itsekin oli ajanut yhden pysäkinvälin liikaa.

        Kiitos tarinasta!


      • mievuan
        karo kirjoitti:

        ...kopioi muilta sivustoilta. Itse en ole ennen tuollaista missään nähnyt joten päätin keksiä sellaisen itse.

        Päivän pilaa tollanen pessimisti.

        joo ei tollasista vinkujista kannata välittää, itekki oon muutamia tarinoita kirjottanu tänne joskus ja aina on joku vinkumas....

        tarinas oli tosi kiihottava ja hyvin kirjotettu=) jatka samaan malliin...


    • Klemmari

      Ihana tarina! Eteni todella esimerkillisesti ja hyvin.. Kiitos paljon kirjoittajalle! :) Ja kielioppikin kohdallaan.

    • tytteli

      Tosi upea juttu. Just oikeella tavalla kirjoitettu. Pitääpä ruveta harrastaan enemmän noita ruuhkabusseja ;)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1342
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1255
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1042
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      983
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe