No niin jampesterit..

Kapitalistiriistäjä

se olis sitten sunnuntain aamupäivä!

Ehditte kiskoon ihan hyvin vielä kevyet kenttäkännit..:) Sinne vaan jääkaapille hakeen bissee tai vilkasu sängyn viereen, josko ois kossuu jääny ees tilkkanen..?:)
Ei hätiämitiä..vielä 20 tuntia ennen kuin pitäis raahautua duunipaikalle..! Jos ei oo alkolukkoo, niin sitähän tuuppaa pienessä aamukännissäkin ihan ketterästi. Tai hakee sitte saikkuu..sehän vois ollakin viksumpaa..vois jatkaa pämppäämist viel huomen..?:)

Kävin tarkastelemassa rekkojani eilen ja taas oli kulmat pyöristyneet..:) Oli tölvitty etukulmaa ja pari ohikytkentää..takavalot paaskana..! Kukaan ei kertonut mitään! Ihan tavallista.
Ohjaamot kuin yleisiä vessoja! Olisi kiva käydä jonkun hampin kotona katsomassa, minkälaisessa läävässä tyyppi asuu..ei ainakaan haittaa ohjaamossa olevat paskaset romut ja roskat..:)

Ei muuta kuin mukavaa sunnuntaita kaikille rekkahampeille ja bottoms up..! Jos nyt ymmärsitte..? Se on enklantia ja tarkoittaa että hienoa laatuaikaa teille..:)

7

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kapitalistiriistäjä

      no niin, no niin! Nyt ensimmäinen sankari soitti ääni käheänä menevänsä lääkäriin, kun on kipeenä??? Voi helvetti mitä paskakasoja, noonh, irtisanon hampin vielä tämänpäivän aikana. Luottamusmies on yksi luottokuskeistani, ajaa uusimmalla soramoduulillani ja pitää minut laadukkaassa konjakissa sekä raportoi kaiken tietämänsä kiltisti, joten ei juriidisia ongelmia paskaläven potkuille. Oppiipahan hamppi hakemaan saikkuja ja sitten on aikaa ryypätä. Moinen perseläpi v...taa minua muutoinkin, kun ei ole hoidattanut hampaitaan ajoissa ja hygieenia puoli ei myöskään toimi.

    • ähiseeeee

      Vanhan hyvän ajan Patruuna olet.

      • Kapitalistiriistäjä

        Äläs nyt. Minulla on vain pieniä henkisiä vaikeuksia ja mielikuvitukseni saa kirjoittelelemaan tänne katkeria kirjoituksia. Ei mulla mitään firmaa ole. En pärjännyt edes palkollisena kuskina ja osittain jo siksi katkeraa on elämäni. Terveyteni ja eteenkin hampaani olen juonut pelkiksi mustiksi tikuiksi suussani eikä ientulehduksen aiheuttama kalmantuoksuinen hengitykseni edesauta edes pääsemään työhaastatteluun. Aikani kuluu näillä palstoilla ja yksi selaimen ikkuna on varttu nettipornolle. Näillä eväillä taas ensiviikkoon ja varmasti keksin jotain yhtä nerokasta kirjoitettavaa kuin tähänkin asti.


    • nii-jih

      LERVo niminen kuskisonni laskee aina kolitsihousuihinsa 36.1 asteista broinaa.

    • Kuljetuspatruuna

      Ranet ja penat äheltää totuttuun tapaansa pyhänäkin parin promillen nousukiidossa. Taas eilenillalla tultiin kottia hakemaan, yriteltiin peitellä sitä jo edeltävänä päivänä aloitettua pöhnää. Ovesta tultiin sisään kuin navettaan, rouvanikin säikähti ja löin pari saturaista "sluiballe" käteen että häipysi. Katsoin pihaan niin siellä oli turhapurolla muija datsunin ratissa. Penoista, hampeista ja täystuhoista ei muuhun olekaan. Halpaa markettikaljaa juodaan kokoajan, jopa autojeni hyteissä. Mutta nyt tuleekin loppu, meinaan asennutan alkolukot joka autooni!! Siinä onkin petteri ihmeessä kun kaania ei tarttaa!!! Heh heh heh heeee!!!

      Ja vielä muistin virkistykseksi: Annan kenkää joka puliveivarille, kuskinkojootille, kuskien sukulaisille, omille sukulaisille, kuskien kavereille ja niiden kavereille jne PAINAKAA SE MIELEENNE!!

      • Iso-Fyrkka

        Oli muuten hyvä että muijasi oli eilen edessäni nelinkontin ja annoin sille pari saturaista niin sai annettua ne eteenpäin. Eihön sulla itselläsi rahaa olisi ollut mutta onneksesi muijasi pitää talouttanne pystyssä jakamalla tavaraansa meille rahamiehille. Et uskokaan miten tyytyväinen muijasi oli kun sai taas kerran oikein kunnolla ja kunnollista sinun vaatimattoman räpellyksesi jälkeen. Joko muijasi kävelee kunnolla vai onko paikat vieläkin arkana? Sovimme että muijasi tulee taas joku päivä kartanolleni ja pidämme hauskaa siellä oikein kunnolla samaan aikaan kun sinä vaihtelet pinnoitettuja rättirenkaita uudenkarhean SM 300-sarjan Sisun eturenkaiksi.


    • Levar_dos

      Lervo Los Levardos (eikös ookki hauska nimi) ajaa saikkua ja paluuna trattoja. Muljauttaa paskan pulttuun ilmeenkään värähtämättä ja kietasee kossupoton kitusiinsa ykkösellä. Puhuu hiljaa huutamalla ja karjahtelee kuiskien ällaassa, niittaa isolla nahkafagotillaan nuorta krillityttöä kärrinaisaa vasten ja tytön Lerskan isoja pusseja raapaistessa lähtee järkyttävä lasti ja hetikohta-pian myös rekkaurasta sylkee omat lastinsa eli olo on kaikin puolin tosi kevyt. Tämä kaikki on tosi tarinaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1827
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1707
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1313
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      819
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      785
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      767
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      707
    Aihe