Helppoa rahaa huuto netistä ja nettikirppiksiltä

Mamma_76

Itse teen muutaman satasen kuussa helposti netissä. Tilaan kiinasta tavaraa ja myyn sen eteenpäin internetin kirpputoreilla ja joskus huuto netissä. Helpoin paikka myydä on facebookin osta/myy palstat.

Netistä löytyy todella halpoja paikkoja joista voi tavaraa tilata.

Itse tilaan usein täältä:
http://www.suoraantehtaalta.com/

Tavarat tulee Kiinasta ja kun myyn Suomessa niin katetta jää tosi hyvin, rahan saa takaisin 2-4 kertaisena ja todella helposti.

Kun tavaraa tilaa Kiinasta niin kannattaa huomioida ettei tilaa kerralla enempää ku n. 30€:n edestä - jos tilaa suuremmalla summalla voi tulla tulli ja alvi maksut päälle. Tästä syystä juuri pidän yllä mainitusta sivusta - koska heillä on ilmainen toimitus, ei tarvi laskea postikuluja noihin alveihin ja tulleihin.

Tilauksen tuleminen Kiinasta-Suomeen kestää 2-3 viikkoa.

Helposti myytäviä tavaroita esimerkiksi:

- Kännykän kuoret
- Pien elektroniikka
- Hupi jutut

En lähtisi myymään esimerkiksi vaatteita, sillä niitä varten pitää aina sattua oikea koko jne...

Tarkkoja tavaroita mitä myyn ja missä niin en tietenkään kerro, etten tee itselleni enempää kilpailua... Ei kuitenkaan oo vaikeaa kun katsoo mikä menee jossain kaupaksi ja millä hinnalla, sitten etsii jos löytää sen jostain halvemmalla ;).

Aiemmin tilasin eBaystä, mutta tuolla on monenlaisia myyjiä - osa lähettää tavaran heti joidenkin kanssa joutuu odottelemaan viikonkin ennen kuin edes lähettävät ja seuraavan kerran jos etsii samanlaista tavaraa niin sitäpä ei välttämättä enää löydykkään. Jotkut myyjät eBayssä myös kiskoo hurjia summia postituksesta, näin halvastakin tavarasta tulee välillä kallis. Toki eBay:tä edelleen välillä käytän jos löydän jonku oikein huippudiilin, mutta yleensä saman tavaran ja vähän halvemmallakin löytää ylläolevilta sivuilta.

13

609

  Vastaukset

  • Katsos, me tilaamme suoraan Kiinasta eikä kaltaisltasi välikäsiltä. :)

  • Muistathan ilmoittaa tulosi veroilmoituksessa. Jos suurempaa kauppaa teet, niin myös alv-velvollisuus alkaa. Olethan tämän huomannut.

  • Höpö höpö, et todellakaan rikastu moisilla kännykän kuorilla, pikku elektroniikalla ja "hupitavaroilla" muutamia satasia kuussa. Olet jälleenmyyjä, maksatko yrityksestäsi veroa?

  • Ei ole alv velvollinen kun vasta 8500€ jälkeen

  • Trokaamisessa on se valitettava vaara että suomalaistenkin hintatietoisuus lisääntyy kokoajan. Sinun ja vastaavien harmiksi ihmiset osaavat tilata kohta kaiken suoraan sinun hintaa huomattavasti edullisemmasta paikasta, kiitos internetin ja suomalaisten hyvä englannintaidon. Miksi suomalaiset haluaisivat maksaa ensin tehtaan katteen, sitten sinun tukkurisi katteen ja sitten vielä sinun katteen? Silloin tavaran hinta on jo vähintäänkin 5-kertaistunut. Hyvänä esimerkkinä on kiinalaista halpatavaraa jo pitkään suomalaisille trokannut e-ville, heistä on tehty nettiin todella silmät avaava hintavertailusivu, johon on koottu kattava määrä heidän tuotteitaan ja etsitty mitä kyseinen tuote maksaa ebay:ssä. Sieltä on helppo nähdä selkeästi paljonko saavat voittoa kiinalaisen sekundan uudelleenlähettämisestä: http://samahalvemmalla.webnode.com/elektroniikka

   • Ensi vuoden alusta 10 000 € alvillista. Ja jos myyt kirparilla mieluumin useimmilla ei huolta alvstä.


  • Toiminnastasi on nyt tehty verottajalle ilmoitus verovilppi epäilystä.

   • Kateellinen paskahousu. Näitä juttuja pitäs olla paljon lisää, noiden paskahousujen kiusaksi.


   • Odota-rauhassa, ketä helvettiä tässä pitää odottaa sinuako ? kusipää.


  • Hmm, oliskohan tämä koko ketjun aloitus sittenkin vain suoraantehtaalta -sivuston ilmainen mainos saada ostajia/jällenmyyjiä? Miksi ihmeessä muuten kukaan tulisi neuvomaan ja auttamaan muita alkaa kilpailemaan? Sillä kaverillahan pienenisi omat voitot jos muut alkavat kilpailemaan. Heh, ei pidä uskoa sinisilmäisesti ihan kaikkea...

  • Minä myyn kaikellaista tavaraa kirpareilla, netissä ja muuten. Olen kysynyt verottajalta käytetyn tavaran myynnistä. Vastaus. Antaa mennä vaan. Uutta tavaraa voi sotkea joukkoon nimim. "on ostettu mutta myyn kun ei ollut sopiva minulle". Joten antaa palaa kun et pistä ihan isolleen.

  • käytätkö samaa nimimerkkiä huuto.netissäkin :D

  • Mitä kummallista tossa nyt on? Kaikki kaupantekohan perustuu petokseen.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   182
   6752
  2. Kulmuni saavutti puolueen luottamuksen

   Juuri kun Kulmuni on saavuttanut täyden luottamuksen Keskustapuoleen todellisilta johtajilta hän ilmoittaa 5 minuutin kuluttua erostaan ministerin pes
   Suomen Keskusta
   191
   4539