kulli ja karvat

jesse2003

Oon 11 vuotias poika täytin elokuussa. Oon huomannu et kulli on kasvanu ja karvoja alkanu tuleen nyt näkee jo ihan selvästi. Kellään kaverilla ei oo mitään ni vähä hävettää käydä reenien jälkee suihkussa ja kotona saunassa. Ens viikolla on koulun lääkäri tarkastus. Kattooko kullia ja mitähän sanoo tietääks joku? Ja minkä ikäsenä alko muilla tapahtuun näitä?

12

1982

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • menshealth

      No lääkäri kattoo vaan että esinahka liikkuu, ei oo mitää tulehduksii ja karvotuksen alkamisen ja kokeilee ettei palleissa oo kiertymii tai kasvaimii. Voit myös kieltää sitä jos ei oo ongelmii oma valintas. Toisaalta kun oot noista huolissas nii näytä pois se sanoo että täysin normaalia luultavasti. Kyllä ne lääkärit on kyrpiä nähny et oo ensimmäinen. Kaikki lääkärit ja terkkarit ei ees haluu kattoo.

      Elä suotta häpee muitten edessä. Korkeintaa ovat kateellisii. Miehisyydessä ei ole mitää häpeemistä :) Jos meinaa yleises suihkus alkaa seisomaan nii väännä vesi kylmälle - kyllä laskee.

      Itellä kai aikoinaan joskus vitosella selvästi kasvo karvat ja vehkeet, kuutosen alussa oli jotai 15cm ja mällii tuli runkatessa. Kyrpä kasvo vielä senki jälkee. Olin itekki muita edellä sillon ja vielä 7-8lk jotkut oli pienmunasii ja karvattomii. Toisilla voi olla että vasta 15 ikäsenä - ei siinä oo mitää vakioaikaa.

      Ole reilusti ylpee ittestäs vaan! Yleensä suurempi huoli on niillä joilla ei vielä esim 8 luokalla ole mitää merkkejä.

    • sand3

      Tuleeks mälliä jo?

    • jesse2003

      Ei oo viel tullu, missäköhä vaihees sitä tulee yleensä? Ääni on kans vähä madaltunu

      • explode although

        Riippuu yksilöstä, mut sitte tulee varmasti kun kulli on kunnolla kasvanu ja on paljo karvoja. Varmaan kesään mennessä.


    • jesse2003

      Kyl mul kivekset ja kulli on saanu kokoo, tuleeks sitä sit itellään eka kerran ku alkaa tulla?

    • minuteman

      Sitä voi tulla joko yön aikana kiihottavissa unissa tai sit käteen vetämällä. Välttämättä yöllisiä ei kaikilla tule koskaan. Muista pestä säännöllisesti (ainaki joka päivä) terska ja esinahan sisäpuoli. Kusen ja vanhan mällin haju on kamala.

    • lry

      Jatka vaan vemputtamista, kyllä sitä varmaan kohta tulee :D

    • saunamajuri666

      Tosta saunomisesta: voit sanoo mutsilles että oot jo liian vanha saunomaan sen kanssa et haluut yksin tai miesten kanssa. Sanot vaan ei se sen vaikeempaa oo kyllä se ymmärtää. Sama juttu jos joskus tarviit isompii kalsareita tai jotai miesten juttuja.

      Kyrvän kasvut ja ekat mällit yms tuntuu jokasesta vähän erikoiselta ja mieltä askarruttavalta.

      Siemennestettä tulee orgasmin yhteydessä. Runkkauksessa kun vetelee esinahkaa ees-taas tulee lopulta tunne että sillee alkaa kyrpää kihelmöimään. Siitä kun jatkaa lähtee mälli liikkeelle lisäkiveksistä eturauhasen kautta ja lentää kusiaukosta. Joskus se voi valua tai tulla vaan muutama tippa. Neste voi olla läpinäkyvän ja maidon värisen väliltä.

      Kylmällä kannattaa käyttää pitkiä kalsareita, muuten tulee helposti eturauhastulehdus joka on saatanan kipee ja tuntuu että pitäis käydä kokoajan kusella mut mitää ei tuu.

    • murrosikä alkaa joka pojalla täysin yksilöllisesti eri aikaan eli ei ole mitenkään ihmeellistä jos sulla on selvät murrosiän merkit jo näkyvissä. Voi olla että pojat vähän tuijottavat alapäätäsi suihkussa mutta älä välitä siitä, se kuuluu tuossa iässä asian kun verrataan oma kehittymistä muihin ikätovereihin. Tuijotuskin lakka pian kun heillä alkaa omat merkit näkymään selvemmin.
      Koulussa tehtävät terveystarkastukset ovat aina pikajuttuja nykyään, lähinnä katsotaan (ns.kurkataan) kalsareihin nopeasti jos nyt aina sitäkään, sen tarkoituksena on lähinnä vain katsoa kuin hyvin murrosikä alkanut/ edennyt. Jos terkkari kokeilee kevyesti kiveksiä, sen tarkoitus on lähinnä tarkistaa ovatko molemmat kivekset laskeutuneet alas kuten niiden pitääkin olla. Yleensä ennen terveystarkastusta tehdään kirjallinen kysely, siinä mm kysellään murrosiästä, päihteiden käytöstä, yleisetä terveydentilasta ym... ja jos sulla esim on tiukka esari, siitä kannattaa kyllä rohkeasti sanoa viimeistään siinä tarkatuksen aikana tai lisää se siihen kyselykaavakkeeseen. Terkkari voi tuolloin katsoa ja arvioida onko tarvetta mahdolliseen leikkaukseen tai hän voi lähettää sinut lastenlääkärin luo tarkastukseen sen vuoksi. Eli mitään tuollaisia asioita ei tarvitse eikä ole syytä pelätä, he tekevät vain työtään ja ovat kaikesta vaitiolovelvollisia.
      Kysyit mys siemensyöksyistä. Ne alkavat aina myös hyvin yksilöllisesti. Parhaiten sen huomaa kun "leikkii" peniksellään eli likuuttelee esinahkaan terskan päällä ja/tai pältä pois ja takaisin pälle. Tuolloin tulee ns "pissattava" tunne jolloin penis alkaa supistella ja sykkiä. Tuolloin voit myös nähdä tuleeko peniksen päästä mitään märkää tippaa tai ruiskauksia.ne voivat olla suht kirkkaita alaussa mutta myös melko harmaata tai vaaleaakin. Kirkas neste on yleensä ns. esiliukastetta jota erittyy ennen varsinaisten siemensyöksyjen alkamista. Varsinainen sperma eli siemenneste on vaaleaa tai harmahtavaa väriltään, se on myös tahmeampaa kuin kirkas liukaste.
      Jos asiassa tulee jotain mieleen joka askarruttaa mieltäsi, voit myös aina kysyä täysin luottamuksella yksityisviestillä: [email protected]

    • Anonyymi

      Missäköhän tääki äijä on nykyää :D

      • Anonyymi

        Jesse vai?
        Varmaa panemassa xd


    • Anonyymi

      kikkeli pimpi asiat luonnollisia

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2793
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1496
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1450
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      33
      1223
    5. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      10
      1180
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1173
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1164
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1090
    Aihe