AFRIKAN NEITOJA TAPAAMAAN

Musta tuntuu...

Haluaisin tahan ilmoitukseen vain asiaan liittyvia vastauksia ja kommentteja, enka niinkaan asian vieresta olevia moralisoivia tms. kirjoituksia. Tahan ilmoitukseen vastaavien ja matkaan lahtoa harkitsevien toivoisikin olevan kaiken mahdollisen turhan arvostelun ylapuolelle, tyyliin: AIVAN SAMA mita muut ajattelee.

No niin, tarkoitus on lahtea rennolla miesporukalla johonkin Afrikan turisti- tai vahemman turistikohteeseen bailaamaan ja nauttimaan afrikkalaisten naisten lumoavasta seurasta niin paljon kuin kunkin moraali, paa ja lompakko kestaa.
Mahdollisia matkakohteita: Gambia, Kenia, Tansania.
Matka on tarkoitus tehda vuoden 2005 aikana, todennakoisesti kevaalla tai syksylla.

Itse aion matkan jokatapauksessa tehda, olen sita monen vuoden ajan ajatellut koska kokemukset tummista neidoista ovat olleet niin miellyttavia. You know they use to say; 'When U go black, U never go back'... Seuraavan vuoden aikana matka nayttaisi olevan mahdollisuus toteuttaa.
Kaveripiirista on vaikea loytaa sellaisia joilla olisi oikeasti mahdollisuus, kyky ja halua toteuttaa matka, eika vain puhua etta: "olishan se kylla kiva...".
Siis syy siihen etta matkaseuraa samanhenkisista kavereista haetaan on se etta 'kaveria ei jateta' -menttaliteetti toteutuu. Eli on hyva olla useampi kaveri mukana vahan katsomassa toistensa peraan, vaikka ei tarkoitus olekaan aikuisia miehia holhota.

Joitakin kriteereita mahdollisille matkaseuralaisille uskaltaudun esittamaan:

Ei liiallista paihteiden kayttoa,
en tarkoita sita etteiko hauskaa saisi pitaa tai sekaisin olla, taytyykin, mutta kokemus on osoittanut etta jos matkaseurasta joku ei tieda rajojaan tai ei muuten osaa kontrolloida itseaan, muut joutuvat huolehtimaan. Tai sitten unohtaa kannissa varmuusvalineiden kayton tms. Eli homman taytyy pysya ns. 'lapasessa' vaikka kuinka menis lujaa.

Toisena tulee mieleen sellainen etta olisi hyva jos olisi maailmaa tullut nahtya, vaikkakin elamankokemus on jokaisella yksilollista. Talla tarkoitan sita etta sormi ei valttamatta mene suuhun tiukassakaan paikassa, mikali sellaisia nyt tulee, vaan ns. supliikilla saattaa hyvinkin selvita. Kuulutan tassa tietynlaista kansainvalisyytta ja kielitaitoa, koska onhan se aina hyva jos matkakaveriin pystyy luottamaan.

Edelliseen liittyen korostan eri kulttuurin ymmartamysta. Tassa tapauksessa se tarkoittaa sita etta vaikka talla suunnitellulla ja toteutettavalla matkalla on selkea, etten sanoisi jopa nautinnonhakuinen paamaara, naisia (ja tietysti miehiakin) kohdellaan aina hyvin. Eli herrasmies ainakin pyrkii olemaan herrasmies hurvittelulomallakin, vaikka raha kuinka nayttelisikin selkeaa osaa. Taman ymmartaminen on tarkeaa, koska silloin yleensa kaikki ovat tyytyvaisia ja em. tiukkojen paikkojenkin mahdollisuus vahenee.

Nyt tietenkin, jos joku haluaa kertoa mahdollisista kokemuksistaan aiheeseen liittyen vaikka ei edes harkitsisi mukaan lahtoa, saa sen mielellaan tehda. Mutta kuten totesin; mitaan arvostelevia tms. kirjoituksia en todellakaan kaipaa. Mielestani miehen pitaa tehda niinkuin parhaaksi nakee ja kokee, koska kerranhan taalla vain eletaan...

Olen ajatellut etta homma etenisi seuraavalla tavalla: katson vuoden loppun asti etta minkalaista kiinnostusta tama ilmoitus herattaa. Mikali kiinnostusta ilmenee riittavasti, laitan keskusteluun sahkopostiosoitteen mista kasin ryhtyn sitten hommaa viemaan eteenpain.
Hyvia ideoita asian ja matkan edistamiseksi saa myos esittaa.

Siinapa se, asia mielestani hyvin tiivistettyna - miettikaa hyvat herrat...

16

4978

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Myöhastyit lennolta

      Jos haluat maahan,jossa liiat turistit ei tunge joka paikkaan,joutavat nähtävyydet on sivuseikka,pääasiana yöeläma ja iloiset tytöt,niin lähde Ghanaan.Iltaisin tapahtuu aina jossain,yksinkin on turvallista liikkua,ja päivät voi löhötä rannalla miettien uusia kujeita seuraavaksi illaksi.Accra,pääkaupunki,ei ole halvimmasta päästä,mutta kukkaro varmaan kestää sen.Talvikengät ja palttoon voit huoletta jättää räntäiseen kotimaahan.Eikun lennot varaukseen,ja menoksi.Mä meen jo ens viikolla...

      • Musta tuntuu...

        Moro,

        Kiitos vinkeista, kerrohan viimeistaan sitten lisaa reissusta kunhan palailet. Tuo mita kerroit tuntuu juuri sellaiselta paikalta mika tassa on ollut mielessa...
        Kayn tarkistelemassa tan keskustelun saannollisen epasaannollisesti koska asun itse nyt ulkomailla ja vielapa sellaisessa paikassa missa ei aina paase nettiin ja jos paasee yhteydet voi olla mita tahansa.

        Mutta hauskaa reissua ja palaillaan!


    • Safaridude

      ...ilman moralisointia!

      Länsi-Afrikkalaisten kanssa kannattaa olla hieman varuillaan. Sikäläistä tyttökauppaa (Ghanassa, Senegalissa, Gambiassa ja Norsunluurannikolla) johtaa yleensä nigerialaismafia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että voitte joutua jopa väkivaltaisen kiristyksen kohteeksi jossa painostetaan menemään naimisiin sikäläisen neidin kanssa. Näitä tapauksia sattuu vuosittain useita mutta niistä ei vain valitettavasti puhuta. Tämä toiminta on erittäin yleistä ja hyvin organisoitua. Heidän lonkeronsa ylettyvät jopa Suomeen asti (lue: Suomessa asuvat nigerialaiset).

      Näiden lumeavioliittojen kautta heille avautuu ovet helpommin eurooppaan ja euroopan "yötyömarkkinoille". Nämä, yleensä nigerialaista alkuperää olevat, sutenöörit tai tyttöjen "serkut" ovat pelkkiä agentteja jotka saavat palkkion jokaisesta eurooppaan toimittamastaan pimusta. Euroopassa tytöt joutuvat tekemään töitä kirjaimellisesti kroppakaupalla ostaakseen vapauden. Tämä maksaa heille keskimäärin noin 20.000 Euroa! Siinä saa olla aika pitkään selällään ennen kuin velka eurooppalaiselle sutenöörille on maksettu.

      Tarkoitus ei ollut pistää piikkiä omatuntoonne vaan ainoastaan kertoa mistä siellä loppujen lopuksi on kysymys ja kehoittaa varovaisuuteen. Kauniita naisia Afrikka on pullollaan ja takaan, että tulette taatusti nauttimaan tav... matkasta. Tervetuloa!!!

    • mutta...

      En ole koskaan törmännyt uhkailuun tai painostukseen,voi olla mahdollistakin.En ole myÖskään kuullut maassa asuvilta ulkomaalaisilta moisesta.Kun tyttöjen kanssa ollaan tekemisissä,on syytä sopia pelisäännöt etukäteen,näin välttyy väärinkäsityksiltä.Monasti paikalliset tytöt ovat bailaamassa,kuten täällä Suomessa,ja homma toimii samoilla säännöillä.Kyllä pelimies maksullisen naisen erottaa muutaman minuutin jutustelun jälkeen.On tietysti kohteliasta tarjota myös tavalliselle tytölle aamiainen,sekä ns.taksirahaa.Jos olet saman friidun kanssa useamman illan,mikä ei ole järkevää,saattavat odottaa enemmänkin.Kukaan ei koskaan myönnä olevansa Nigerialainen,Liberialainen tai Sierraleonelainen.On sen verran huono maine,nimittäin varastavat kaiken irtonaisen.Siispä rahat säilöön,samoin muut arvoesineet ennen yöhön lähtöä.Ja fyrkkaa mukaan vain tarvittava määrä,taskuvarkaiden varalta.Ja nigerialaisten äijien kanssa ei kannata antautua edes juttusille,niillä on aina ketunhäntä kainalossa.Kerron kyllä lisää,jos on kysyttävää,kokemuksiin perustuen.Ja vähintään 3 viikkoa perillä,kun vauhtiin pääsee,ei koti-ikävä taatusti yllätä...

    • Rende

      Mua voisi hyvinkin kiinnostaa tommonen reissu. Teen sellaisen kerta pari per vuosi, tähän asti aina yksin. Olisi kiva mennä kerran porukalla.

      Olen ollut lemmenlomalla Thaimaassa kymmenisen kertaa, kahdesti Balilla, kerran Jamaikalla ja kahdesti Italiassa. Afrikka(lainen) olisi uusi kokemus...

      Sänkyhommien ohessa tykkään hyvästä ruuasta ja mielellään katselen paikkoja muutenkin. Ei mitään kulttuurirallia, mutta sopivasti virikettä päivään. Jos on mahdollista, niin tykkään teettää puvun tai pari.

      Resursseista sen verran, että kesto ja ajankohta eivät ole este. Varmaan joku 2-4 olisi passeli itselleni, mutta ei se niin nuukaa ole. Pätäkkää voin laittaa 20 000 €, sen yli ei talous kestä.

      Kohdemaata en ole miettinyt, mulle käy se mikä porukalla sovitaan. Plussaa on, jos ei ole ihan ilmisodassa paikalliset keskenään tai naapurin kanssa. Mahdollisuus luontosafariin olisi hyvä sekin, mutta ei pakollinen.

      Mulla on kylläkin muutama vaatimus:

      * En anna oikeaa sähköpostiani, jos päätämme suunnitella reissua sähköpostin kautta. Voin avata tarkoitukseen ilmaispostin.

      * Reissussa ei saa ottaa musta ainoatakaan kuvaa.

      Tämä johtuu siitä, että vaikka en varsinainen julkkis olekaan, niin teen kuitenkin työtäni julkisuudessa. Ehkä homma ei kiinnostaisi ketään, mutta en ole halukas ottamaan riskiä.

      Palataan kundit asiaan!

      • Musta tuntuu...

        Meilla on paljon samankaltaista matkailukokemusta. Mahdoitko tarkoittaa 2-4:lla kuukautta vai viikko. Toivottavasti viikkoa..
        Kuten kirjoitin; reissubujetti on jokaisella yksilollinen. Tarkoitus on majoittua samaan kaupunkiin samaan aikaan ja bailata porukassa.

        Joo, eika tosiaankaan minkaan 'sodan' keskelle, lomallahan pitaa rentoutua...

        Noihin sun vaatimuksiin:

        Kenenkaan yksityiselamaan ei puututa.
        Tarkempi keskustelu olikin tarkoitus sitten kayda ilmaissahkopostien kautta ja nimet sitten tutuiksi korkeintaa varausvaiheessa tai vasta paikan paalla.
        En minakaan halua nimeani julkiseksi - osittain samoista syista kuin sinakin. Jos valokuvia ei oteta, niita ei sitten oteta. En uskokkaan etta reissuun lahtisikaan ketaan joka ei tuota ymmarra.

        Reissu tosiaan saattaa toteutua mun osalta vasta syksylla 2005 (pitaa muuttaa jossain vaiheessa suomeenkin takaisin ja piipahdan tuossa talvella Thaimaassa tuttuja moikkaamassa), joten pyydan karsivallisyytta kaikilta kiinnostuneilta.

        Kuten sanoit: palataan kundit asiaan!


      • Rende
        Musta tuntuu... kirjoitti:

        Meilla on paljon samankaltaista matkailukokemusta. Mahdoitko tarkoittaa 2-4:lla kuukautta vai viikko. Toivottavasti viikkoa..
        Kuten kirjoitin; reissubujetti on jokaisella yksilollinen. Tarkoitus on majoittua samaan kaupunkiin samaan aikaan ja bailata porukassa.

        Joo, eika tosiaankaan minkaan 'sodan' keskelle, lomallahan pitaa rentoutua...

        Noihin sun vaatimuksiin:

        Kenenkaan yksityiselamaan ei puututa.
        Tarkempi keskustelu olikin tarkoitus sitten kayda ilmaissahkopostien kautta ja nimet sitten tutuiksi korkeintaa varausvaiheessa tai vasta paikan paalla.
        En minakaan halua nimeani julkiseksi - osittain samoista syista kuin sinakin. Jos valokuvia ei oteta, niita ei sitten oteta. En uskokkaan etta reissuun lahtisikaan ketaan joka ei tuota ymmarra.

        Reissu tosiaan saattaa toteutua mun osalta vasta syksylla 2005 (pitaa muuttaa jossain vaiheessa suomeenkin takaisin ja piipahdan tuossa talvella Thaimaassa tuttuja moikkaamassa), joten pyydan karsivallisyytta kaikilta kiinnostuneilta.

        Kuten sanoit: palataan kundit asiaan!

        Kato perhana, oli jäänyt kohtalaisen oleelinen tieto pois! Viikkoja minä ajattelin. Hyvä jos osuu sinullakin haarukkaan.

        Tuo yksityisyyden suojeleminen on sellainen juttu, jota suosittelen ihan kaikille. En voi tässä kovin tarkasti kuvailla, jotta ei osalliset tunnista tapausta ja siten minua. Olen kuitenkin joutunut pari vuotta sitten ikävään tilanteeseen, kun kotimainen maksullinen ystävätär oli haastateltavana ja juontaja oli hoksannut pöydällä yhteisen kuvamme. Soitteli ja ahdisteli saamarin haukka viikkotolkulla.

        Rahanvaihtoa sisältävä kanssakäyminen on punainen vaate joillekin immeisille, etupäässä näille mukatiedostaville naispaholaisille...


    • naikkonen

      ai, eikö naiset saa olleenkaan osallistua? kuten aloittaja kirjoitti, once you go black, you never go back...pitää paikkansa myös naisen vinkkelistä....
      vai pitäisikö alkaa rustaamaan omaa matkaa naisille, pimeään afrikkaan, tai vaikka karibialle...nam...

      • Musta tuntuu

        Moi 'naikkonen'!

        Ei minun mielestani ole ollenkaan poissuljettua etteiko mukaan voisi lahtea oikealla asenteella varustettu nainenkin.
        Ei kai tassa kukaan toisten evaita ole syomassa joten ei se ainakaan minulta olisi pois, kylla naisenkin pitaa toimia niinkuin parhaalta tuntuu...

        Nyt vahan kiire, palataan myohemmin ja tervetuloa keskusteluun.

        MT


      • Rende
        Musta tuntuu kirjoitti:

        Moi 'naikkonen'!

        Ei minun mielestani ole ollenkaan poissuljettua etteiko mukaan voisi lahtea oikealla asenteella varustettu nainenkin.
        Ei kai tassa kukaan toisten evaita ole syomassa joten ei se ainakaan minulta olisi pois, kylla naisenkin pitaa toimia niinkuin parhaalta tuntuu...

        Nyt vahan kiire, palataan myohemmin ja tervetuloa keskusteluun.

        MT

        Eli ei kun mukaan vaan minun puolestani naiset ja miehet yhtä lailla. Kiva kun ketju ei kokonaan ole eloton!

        Omasta puolestani tuntuisi, että mukaan voi lähteä porukkaa joka lähtöön - mitä suurempi seurue, sitä todennäköisemmin löytyy omasta porukastekin seuraa intressien mukaan. Tarkoitan nyt intresseillä lähinnä sitä ostos/safari/kulttuuri-osastoa. Punkan puolellehan se seuraa kannattanee hakea paikallisista, kun kerran sinne asti mennään...

        Niin ja tulipa tässä mieleeni sekin, että kyllä minun matkaseurakseni kelpaa ilomielin myös sellainen, joka ei sinne punkan puolelle halaja. Jos vaan häntä ei haittaa se oma seksituristeiluni. Moraalisaarnoja en ole kiinnostunut kuuntelemaan, mutta kukapa olisi, lomallaan ainakaan.


    • Musta_tuntuu...

      Tervehdys jälleen ihmiset,

      Ilmoitukseni on ainakin luettu sen verran monta kertaa, että jonkinlaista kiinnostusta on havaittavissa...

      Väliaikatietoja:

      Matka näyttäisi toteutuvan omalta osaltani juuri alkaneen vuoden syksypuolella, työasioiden vuoksi ehkä jopa vasta joulukuussa 2005. Mutta tämä ei ole ns. kirkossa kuulutettu.
      Toisaalta hyvää kannattaa odottaa ja joka tapauksessa matkaa täytynee ryhtyä varailemaan kuitenkin jo muutaman kuukauden kuluttua.

      Tällä hetkellä yhtenä erittäin mielenkiintoisena mahdollisena matkakohteena on Ghana. Täytyy vain hankkia lisää tietoa sieltä sekä muista mahdollisista kohteista ja suorittaa valinta.

      Tätä valintaa ja muutakin keskustelua voi jatkaa tälläkin foorumilla sekä s-postiosoitteessa johon otetaan mielellään asiasta AIKUISTEN OIKEASTI kiinnostuneilta viestejä vastaan, nimerkillä tai oikealla nimellä, jokaisen oma asia.

      Tämä s-postiosoite on: [email protected]

      Jos ja kun "ilmoittautumisia" tulee, pyrin pitämään kaikki ajan tasalla lukumääristä, ehdotuksista ja matkan kannalta ajankohtaisista tiedoista tuon s-postin kautta.

      Hyvää alkanutta vuotta, kaikista maailmalla tapahtuneista järkyttävistä asioista huolimatta.

      T: musta_tuntuu

    • AIDS-PARTIO

      Ja siitähähän saisi kivan reality-sarjan, kun palattua seurattaisiin kunkin terveydentilannetta
      ja tautien leviämistä Suomessa...

      • sambalaija

        minkäs ikäisiä noin suunnilleen olette musta_tuntuu ja Rende muut matkalle lähtijät? Mielestäni se on aika oleellinen tieto, koska tuskinpa matkaan haluatte mitään eläkeläisiä tai lukiolaisia?

        itse olen 20, taidan olla liian nuori matkaan?


      • musta_tuntuu
        sambalaija kirjoitti:

        minkäs ikäisiä noin suunnilleen olette musta_tuntuu ja Rende muut matkalle lähtijät? Mielestäni se on aika oleellinen tieto, koska tuskinpa matkaan haluatte mitään eläkeläisiä tai lukiolaisia?

        itse olen 20, taidan olla liian nuori matkaan?

        Moi,

        Kieltämättä en ollut pohtinut tuota ikäasiaa paljoakaan. Kuten kirjoitin tän viestiketjun alustukseen, elämänkokemus ja ihmiset ovat yksilöllisiä joten en usko että ainakaan (muista en osaa sanoa) minä lähtisin karsimaan ketään iän takia. Lähtökohdat matkalle on kuitenkin tuotu selkeästi esille ja sen pohjalta jokainen tekee omat ratkaisunsa, sekä vastaa aina kuitenkin viimekädessä itse tekemisistään.

        Vaikka oma ikäni asettuu 30 - 40 vuoden väliin, tuntuu että välilllä taidan menttaalitasolla olla juuri tuolla parikymppisen tasolla, koska aina vaan tekee mieli uusiin seikkailuhin...
        Mutta kyllä mä ainakin parikymppisenä sujuvasti jo maailmalla pyörin, joten en usko että tuosta sun iästä mikään este muodostuu jos kuitenkin on siunattu edes jonkin verran maltilla ja älyllä...

        Tästä jatketaan...


      • geeza
        musta_tuntuu kirjoitti:

        Moi,

        Kieltämättä en ollut pohtinut tuota ikäasiaa paljoakaan. Kuten kirjoitin tän viestiketjun alustukseen, elämänkokemus ja ihmiset ovat yksilöllisiä joten en usko että ainakaan (muista en osaa sanoa) minä lähtisin karsimaan ketään iän takia. Lähtökohdat matkalle on kuitenkin tuotu selkeästi esille ja sen pohjalta jokainen tekee omat ratkaisunsa, sekä vastaa aina kuitenkin viimekädessä itse tekemisistään.

        Vaikka oma ikäni asettuu 30 - 40 vuoden väliin, tuntuu että välilllä taidan menttaalitasolla olla juuri tuolla parikymppisen tasolla, koska aina vaan tekee mieli uusiin seikkailuhin...
        Mutta kyllä mä ainakin parikymppisenä sujuvasti jo maailmalla pyörin, joten en usko että tuosta sun iästä mikään este muodostuu jos kuitenkin on siunattu edes jonkin verran maltilla ja älyllä...

        Tästä jatketaan...

        www.blackgirlsagency.com

        onko tuo ghana eräänlainen "laukaisua alusta" lähi alueen eurooppaan tai muualle mielivistä böönistä. Sinne keräännytään ja siellä ollaan eräänlailla tarjottimella?

        ghanan ympärillä sijaitsee nigeria, burkina faso, norsunluurannikko, benin jne....kaikki tuolla laittamallani linkillä esiintyvien böönien kotipaikkoja.


      • geeza
        musta_tuntuu kirjoitti:

        Moi,

        Kieltämättä en ollut pohtinut tuota ikäasiaa paljoakaan. Kuten kirjoitin tän viestiketjun alustukseen, elämänkokemus ja ihmiset ovat yksilöllisiä joten en usko että ainakaan (muista en osaa sanoa) minä lähtisin karsimaan ketään iän takia. Lähtökohdat matkalle on kuitenkin tuotu selkeästi esille ja sen pohjalta jokainen tekee omat ratkaisunsa, sekä vastaa aina kuitenkin viimekädessä itse tekemisistään.

        Vaikka oma ikäni asettuu 30 - 40 vuoden väliin, tuntuu että välilllä taidan menttaalitasolla olla juuri tuolla parikymppisen tasolla, koska aina vaan tekee mieli uusiin seikkailuhin...
        Mutta kyllä mä ainakin parikymppisenä sujuvasti jo maailmalla pyörin, joten en usko että tuosta sun iästä mikään este muodostuu jos kuitenkin on siunattu edes jonkin verran maltilla ja älyllä...

        Tästä jatketaan...

        Tehdäänköhän tällä hetkellä minkäänlaisia turisti lentoja norsunluurannikolle??

        meinasin vain että eivät varmaankaan rakasta valkkuja tämän jälkeen:

        http://www.thenausea.com/elements/france/87871004.jpg


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 127
      3467
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      94
      3189
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2378
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1831
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1688
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1559
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1534
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1476
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1441
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1390
    Aihe