Sekaisin päivityksistä.

sorom loo

Kyllä meni taas sekaisin kun päivitin 8,1 sen oli 13 päivitystä .....ei aukii sivut ei edes IE .Joutaavat halakomehtään mokomat ohjelmoijat.Ei joutas jatkuvasti istumaan koneen ääressä korjaamassa.NYT LOPPU On muitakin järjestelmiä.

8

252

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • --..--..--

      Älä nyt hermoile , mulla tuli seiskan päivitysten jälkeen BSOD, mutta uudella käynnistyksellä luultavasti kaikki sitten toimi, ainakin siltä vaikutti.

    • syy-seuraus

      M$ ohjaa seiskan käyttäjät uutuuden pariin koska 7 lakkaa toimimasta?
      (8.1 käyttäjät yhtä helppo ohjata uutuuden pariin koska 8.1 lakkaa toimimasta tai vähintäänkin oikuttelee?
      (miksei pakota karjaa ostamaan uutuutta 1kk välein ? "ei se ole ahne"?)

      • Ei se lakkaa toimimasta. Siitä vaan loppuu nettikäytössä pakolliset turvapäivitykset ja saatavuutta on rajoitettu niin, että vanhat laitteet kun hajoaa ja lisenssit loppuu niin pitää sitten siirtyä uudempaan.

        Tässähän ei ole mitään väärää, kyllä tuo on ollut yleisessä tiedossa aina. Sitä saa ihan vapaasti hankkia varaosia (lisenssit mukaan lukien) ja saa rakentaa just niin pitkäikäisiä systeemejä kuin haluaa. Nettikäyttöä vaan ei voi ihan miten tahansa harrastaa sen jälkeen kun turvapäivitykset loppuu, mutta kyllähän se Windows 7 on rajoitetussa käytössä vielä yli 5v tuen loppumisen jälkeen. Ei ole niin tarkkaa niiden turvapäivitysten kanssa kun VPN:llä hoituu yhteydet.


      • digi-info
        M-Kar kirjoitti:

        Ei se lakkaa toimimasta. Siitä vaan loppuu nettikäytössä pakolliset turvapäivitykset ja saatavuutta on rajoitettu niin, että vanhat laitteet kun hajoaa ja lisenssit loppuu niin pitää sitten siirtyä uudempaan.

        Tässähän ei ole mitään väärää, kyllä tuo on ollut yleisessä tiedossa aina. Sitä saa ihan vapaasti hankkia varaosia (lisenssit mukaan lukien) ja saa rakentaa just niin pitkäikäisiä systeemejä kuin haluaa. Nettikäyttöä vaan ei voi ihan miten tahansa harrastaa sen jälkeen kun turvapäivitykset loppuu, mutta kyllähän se Windows 7 on rajoitetussa käytössä vielä yli 5v tuen loppumisen jälkeen. Ei ole niin tarkkaa niiden turvapäivitysten kanssa kun VPN:llä hoituu yhteydet.

        Ei sen turvapäivitykset lopu ennen 2020, vähä laahaa perässä tosin, johtuu ihan firman saneerauksista, vähens 10 000 ... Amatöörit ja halpatyövoima vinkuintiasta sählää.


    • niin...

      vai niin...

    • dynsrnstmg

      Nuo jutut on kuin ostaisi vanhaan Ruosteiseen autoon uudet alu vanteet ja kromatun pakoputken pään ja ajattelee, että nyt on hyvä auto;-) heh

      • digi-info

        Tai vanhaan siistiin kunnostusautoon outlet varaosia.... Ostin yhestä puljusta vanhan auton uudet sumarit, oli vaan avattu ja liimattu silikonit huonosti, vetää höyryyn.... Seiska on satasella paras tähän astisista.

        Varttukaas ku kymppi julkastaan.... Windows 8.1 Phonet saa jonku ihme RT sekasikuökäyttiksen, eli 10 ja rt rutsataan mobileksi ja käyttöliittymä jotenki rukattu virtuaaliseksi tai pahimmillaan pilvessä?

        Ostimma ensimmäisen ja viimesen windowsphonen kyllä muutenki, tunkee kaikki yhteystiedot outlook-someen heti ku viet ne siihen... Varsinainen NSA-phone s*tana.

        Yks illta meni kaikenlaisen nuuskinnan pois täppäilyyn.... Joka hiton askeleen se haluis tallentaa pilveen, kameran kuvia myöten.
        Mutta niin tekee googlekin. Se jopa hälyttää automaattisesti viranomaisille jos useampi kuvaa samaa paikkaa tai kuvissa on liikaa vaaleenpunasta pintaa....
        Tavan stasi-laitteita.

        Apple on ajautumassa sotaan viranomaisten kanssa sisällön suojaamisesta urkinnalta, mutta en luottas julkikuvaan vaikka mitä väittäsvät. Nöyristelevät tukien vuoksi yhteistyölle. Jos ei laitevalmistajat niin operaattorit sitten perässä.

        Taidan pitää ton symbian puhelimen ykkösenä vaikka tuki loppukin vuos sitten.,
        ei lähtettele mitään kyselemättä lupaa.


    • malta odottaa

      Kai annoit koneen käynnistyä uudelleen loppuun asti? Minulla se käynnistyy ja jo ennen ja jälkeen menee prosentteja, "Windows asentaa päivityksiä, älä katkaise virtaa". Aika ovelasti kyllä, jossain vaiheessa on pimeänä ja taas tulee, että asentaa päivityksiä. Minulla ainakin se tekee sen kahteen kertaan, toki jatkaa niistä prosenteista jotka on jo mennyt

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1991
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1898
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1485
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe