Jos haluat tietoa Pattayasta lomakohteena,

kymmeniä kertoja

Niin olet väärillä sivuilla. Joku innokas kyselee, että paljonko kannattaa varata rahaa 2viikon lomareissulle suurinpiirtein?
Pari Hermannia vastaa heti, että heiltä menee ekana päivänä 1000e ja tokana tuplat tuosta, Heidän matka budjettinsa on 400 000e/ viikko, koska myivät hyvin menestyneen firmansa 1714 vuonna, ja ovat asuneet Pattayalla nyt viimeiset 300 vuotta yhtäjaksoisesti, ekat reissut tekivät Paavin kanssa joten buddismi ja kulttuuri on tuttua. Tykkäävät paikasta niin paljon että vieläkin matkustavat sinne joka talvi uudestaan? Aina on lähtö viikon sisään oli ajankohta mikä hyvänsä? Sitten nämä kulttuuritietäjät? Parhaiten on jäänyt mieleeni jonkun neuvo " Älä koskaan niistä nenääsi ruokaillessasi"?? Siinäkö sitten annetaan rään valua ja niistetään vasta kun kaikki ovat syöneet? Älkää nyt menettäkö kasvojanne, (Thaille se on sama mitä falle duunaa, kunhan ei pilluile kuninkaalle tai häpäise Thaimaan lippua) Näitä aasimaisia juttuja on tällä sivustolla enemmän kun tarpeeksi. Uskon että Pattayalla lomailevat ihmiset pystyvät parempaan? Tää sivusto antaa Pattayasta väärää kuvaa, paikka jossa kaikki pyörii seksinmyynnin ympärillä, ja tuohan ei ole totuus. Kiva paikka missä on tekemistä kaikille. Itse täytyy vaan päättää mitä haluaa lomallansa tehdä?

12

245

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • turpaan vaan

      Kusipään vuodatus.

      • anonyymi1086

        Sanoo liikemiehenä menestyvä playboy joka pelkää muurahaisia. Fiksua jengii en kiellä.


    • Paul McCartney

      Mikähän mahtaa olla aloittajan oma tarina ja kokemus Pattayasta vai onko sellaista ollenkaan?

      Sinä itse vaahtoat kuin Mentos kokiksessa kuinka sinua jurppii. Mikä sinua jurppii?

      Pattaya ei todellakaan ole pelkkä seksilomakohde vaan paljon muutakin kuten sanoit itsekin. Mikä siis nyt on sinun ongelmasi? Se ei käynyt viestistäsi ilmi.

      Moni kokenut Pattayan matkaaja ja asukki potee ikävää joskus kuten kaikki kokeneet ihmiset. Ikävän kohde vaihtelee. Se ei tee kuitenkaan heidän tarinoistaan sen huonompia tai parempia kuin kenenkään muunkaan.

      Ole sellainen kuin olet ja anna muidenkin olla sellaisia kuin ovat. Se on sitä elämän rikkautta. Laittomuuksiin tulee puuttua ja väkivaltaan. Kaikki muu on meidän omien valintojen mukaan.

      Live and let live!

      • kato näitä ketjuja

        Mikä minua jurppii? Mielestäni se käy selville aloituksesta? Tyhmemmille voin tarkentaa, että Vähintään joka kolmas postaus Pattaya osiolla koskee Thainaisten rakastelu ominaisuuksia tai näiden palvelujen hintoja. Loput kertovat henkilökohtaisia kokemuksia edellisistä tai keskittyvät mollaamaan edellistä postaajaa? Aika normaalia kommentointia matkailuosiolla, Täh??
        Joku hiiri uhkailee vedellä pataan kaikkia jotka moittivat hänen Thaimaalaista kausi tyttöystäväänsä, joku kertoo rahasummia mitä makselee välillä hoikille ja välillä siiderivalaaksi muuntuville suomalaisille ex- vaimoilleen. Onkohan täällä vähän sekasta jengiä vai onko nää sun mielestä normaalin matkailupalstan antia?? Jos on niin kannattaisi varmaan käydä jollain toisellakin matkailupalstalla?? Muilta palstoilta löytyy ainakin muutama matkailuosiolle sopiva juttu, täältä niitä on turha hakea. Jos jossain postauksessa on 3 vastausta, niin ainakin 2 niistä on epäasiallisia ja yksi täysin mihinkään kuulumaton selonteko jostain amalian hulluudesta. 5 viestiä ja kahdessa kehutaan omilla panoilla, kahdessa haukutaan negatiivistä palautetta antava köyhäksi sosiaalipummiksi joka haluaa matkustaa Thaimaahan mutta on varaton. siinä yhdessä haukutaan koko palsta ja sen anti.. Kyllä ne viisaat ihmiset tai siis normaalit notkuvat muilla palstoilla, jos netissä pitää jokapäivä notkua.


      • aloittajanne

        Mulle itselleni jäi taas "soli" epäselväksi, että mistä ihmeen ikävästä oikein höpötät?


    • kärsä

      Mitä höh?

      Ihme aivopieruja on ilmestynyt nyt ennen niin ihanaiselle Pattayan taivaalle.

      Mikä vaivaa? Jos et pysty pysymään täältä pois niin lue, kirjoita ja kärsi.

      • Tanskasen Olli

        Tämä saitti on ollut täynnä aivopieruja niin kauan kun olen osannut lukea. Säälittää normaalit ihmiset jotka etsivät vinkkejä lomamatkalleen täältä. Niitäkin kai joskus täälä käy? Työttömät psykopaatit täällä päivystävät 24/7


    • Huono mies!

      Sika-Amalia lohduttautuu sillä oletuksellaan että kukaan ei käy Pattayalla kuluttamassa mulukun kärkeä ja että kaikki hoonaa sitä himassa haaveillen siiderivalaista. Juttu ei mene niin vaan me panomiehet suuntaamme sinne missä saalis on ja panemme kuin kevät laitumelle päästetyt varsat.

      Sitä suuremmalla innolla panen kuin Sika-Amalia sitä paheksuu. Kiitos Sika, tarvitsen sinua tyydyttämään viettini loppuun saakka! Paheksu minua apina paheksu!

      • peitsari

        Nimimerkki " Huono mies panee kun kevät laitumelle päästetyt varsat" varmasti suomessakin. Varsathan eivät panemisesta mitään ymmärrä eivätkä sitä näin ollen varsana ollessaan harrasta.


    • 28x...

      Hihih, kiva kommentti hra Huonolta mieheltä!

      Sai suupieleni taipumaan ylöspäin hiljaisen hyväksynnän merkiksi.

      Juuh, panemme kuin kanit Pattiksen ihanaisia pirpakoita. Tykkäävät siitä kuin pikku possut ja vikisevät ihanaisesti korvaan sitten.

      Vaikka siellä kuuma onkin niin en muista hikoilleeni muutoinkun pannessa. Silleen oikeesti siis.

    • buriman

      Niin onhan siellä kaikenlaista, mutta mitä jää monen monesti poikamiehen mieleen pidemmästäkin reissusta niin kyllä se on se ihana opas kaikkine tuoksuineen ja tapahtumineen. Se hetki kun huoneen ovi sulkeutuu ja arvoisa opas ei enää kahliinnu kulttuurinsa kahleista, on hmm... Priceless :) Khap

    • Georg Härpman

      "Pari Hermannia"-----kuules nyt, ne ovat kolme Herpmannin veljestä, jotka lähtivät Keuruulta isovihan aikaan ja vaikuttavat yhä Pattiksella. Patsas on Multian tien varressa, käyppä katsomassa. Myös Ketveleen kannaksella on katseltavaa.

      Käyvät suomessa vain jouluna, pukkeina kansaa ilahduttamassa, jopa itse Sika Alämölö Amaliaa. Muutoin ovat tavattavissa Wat:eissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      311
      2834
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2193
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      82
      1643
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      189
      1541
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1345
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1233
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1094
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      20
      1092
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1039
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      921
    Aihe