Tessan kanssa

Lydia

Olen aivan hermokimppu, kun seison Kompassilla. En tiedä, mitä on tulossa. En tiedä, mitä nyt jää taakse. Jääkö mikään, tuleeko mitään. Seison ja odotan.

Säpsähdän, kun Tessa äkkiä seisookin vieressäni. Jouluostoksilla olevat ihmiset ympäröivät meidät ja minä tiedän, että hän on Tessa. Hän on kertonut, että hänellä on vaalea, lyhyt tukka ja pitkä, musta villakangastakki. Hän on suloisen näköinen, kun pakkanen on purrut poskiin punaa ja harmaat silmät tuikkivat kirkkaina, uteliaina ja jännittyneinä. Seisomme hetken siinä ja katselemme toisiamme. "Olethan sinä Lydia?" Tessa kysyy. Nyökkään ja nielaisen. "Mennäänkö me nyt syömään, vai mitä meinasit?" saan kysyttyä.

Istumme vastakkain Kirkkopuiston Rosson hämärässä loossissa. Tessan edessä on jotain kanaa, itse syön bruchettaa. Nautin harvinaisesta herkusta ja Tessan katselemisesta. Hänen takkinsa alta oli paljastunut pehmeä, siniharmaa pörröneule, joka korosti upeasti hänen pyöreää naisellisuuttaan. Juttelimme jouluvalmisteluista ja lomasuunnitelmistamme. Ohimennen mainitsimme perheemme, ja huomasin Tessan vilkaisevan pyöreää vatsaani. Epävarmuus tulvahti lävitseni: itse pidin vatsaani kauniina, mutta entä, jos se kuitenkin häiritsi Tessaa? Sähköposteissa hän oli vakuuttanut, että raskaanaolevat naiset olivat kauneinta, mitä hän tiesi. Silti pelkäsin torjuntaa. Masu oli kuitenkin niin selkeä merkki, että kuuluin toiselle.

Söimme malttamattomasti, mutta pyysimme silti vielä jälkiruokaa. Kun tarjoilija toi jäätelöt pöytäämme, tuijotimme toistemme annoksia. "Vau! Saanko maistaa?" kysyimme yhtä aikaa ja nauroimme sitten. Kauhasimme kumpikin omalla lusikallamme pienet nokareet toistemme annoksista ja maistoimme. Maiskuttelun jälkeen keskityimme omiin annoksiimme, mutta Tessan annos oli ehdottomasti herkullisempi, ja en voinut olla kysymättä, saisinko vielä hiukan. Mitään sanomatta, ilkikurisesti hymyillen Tessa lohkaisi jäätelöstään palan ja ojensi sen pöydän yli minua kohti. Avasin suuni ja Tessa tarjoili jäätelön minulle. Suljin silmäni makuhermoja kutkuttavan nautinnon edetessä sisälleni. "Hyvää," ehdin sanoa, ennen kuin Tessa työnsi jo uutta lusikallista minua kohti. Jatkoimme annosten syömistä - tai oikeastaan syöttämistä. Tessakin nimittäin piti minun jäätelöstäni enemmän kuin omastaan. Syöttäessäni Tessaa huomioni kohdistui hänen suloisiin huuliinsa. Ne olivat vielä herkullisemman näköiset kuin yksikään näkemäni jäätelöannos: pehmeät, punaiset, hymyilevät... Tunsin alapäässäni tutun tykytyksen ja jännitykseni kohosi edelleen.

Jälkiruoan jälkeen pyysimme laskun ja lähdimme. Kävelimme rinnakkain ja olkavartemme hipoivat välillä toisiaan. Marssimme suoraan Haloselle. Tarkoituksemme oli ostaa minulle valmistujaisasu ja ajattelin, että sieltä ehkä löytyisi jotain, mikä mahtuisi masuni peittämään, ja kohtuuhinnalla. Äitiysvaateliikkeeseen en halunnut vielä mennä, koska tiesin sen hintatason olevan huima. Kun katselimme erilaisia pukuja naisten puolella, myyjä tuli luoksemme. Selitin, että tarvitsisin juhlavan, mielellään pitkän mekon, joka venyisi mahan kohdalta sopivasti. Myyjä katseli minua tuumivasti ja lähti johdattamaan meitä isompien tyttöjen vaatteiden luo. Hän pysähtyi erään rekin viereen ja etsi jotain. Lopulta hän veti rekistä mustan, pitkän liehuvahelmaisen mekon. "Tämä on tällaista joustomateriaalia, ja vähän A-linjainen. Mahtuisikohan?" Kysyin, löytyisikö värivaihtoehtoja. "Punainen ja sininen löytyvät myös," myyjä vastasi ja otti rekistä ihanan, joulunpunaisen asun. Se oli juuri sitä väriä, joka minulle sopi kaikista parhaiten! "Oih," huokasin, ja Tessa otti ohjat käsiin. "Mene sovittamaan," hän tokaisi ja tyrkkäsi puvun käteeni. Kuljin kohti sovituskoppeja ja tunsin Tessan katseen selässäni.

Puku sopi täydellisesti. Hivenen pitkä se oli, mutta myyjä lupasi lyhentää sitä ilman lisämaksua. Molemmilta sivuilta lähti solmimisnauha taakse juuri rintojen alta, ja niinpä puku korosti vatsaa todella kauniisti. Kaula-aukko oli laaja, mutta ei liian avara, ja puolipitkät hihat korostivat kaunismuotoisia käsivarsiani. Huomasin Tessan mittailevan minua päästä varpaisiin ja nuolaisevan ajatuksissaan huuliaan. Huumaava tunne täytti minut: Tessa halusi minua ihan selvästi!

Puvun hinta ylitti budjettini, mutta kun aloin empiä, Tessa teki päätöksen puolestani. "Minä maksan sen ylimenevän osan. Tuo on niin upea puku, se on ihan tehty sinulle ja masullesi," Tessa sanoi ja taputti vatsaani. "Olkoon se sitten vaikka minun valmistujaislahjani sinulle!" Vastaväitteeni hylättiin Tessan ja myyjän yhteisvoimin. Lähdin liikkeestä puvun onnellisena omistajana ja hehkuen mielihyvää ja - niin, nyt sen vasta huomasin - suurta tunnetta Tessaa kohtaan. Olimme tunteneet vasta muutaman viikon internetin välityksellä ja nähneet ensi kertaa vasta vajaa kaksi tuntia sitten, mutta se ei estänyt minua tuntemasta näin. Lähes tulkoon tanssien kuljin Tessan rinnalla kohti Yliopistonkatua ja Tessan asuntoa.

Hissi oli ahdas. Jouduimme lähes litistyksiin toisiamme vasten, mutta se ei haitannut. Tessa nosti kätensä ja sipaisi poskeani. Tunsin hengitykseni kiihtyvän hieman. "Sinä olet kaunis tuossa takissa," kuiskasin hiljaa. "Sinä olet kaunis varmasti missä vaatteissa hyvänsä," Tessa vastasi, ja jatkoi ilkikurisesti, "ja varsinkin ilman vaatteita!" Punastuin ja mietin jälleen, kuinka Tessa reagoisi vartalooni. Olin kaunis vaatteet päällä, seksikäskin, tiesinhän sen mieheni ja joidenkin muidenkin miesten katseista, mutta vaatteiden alla näkyivät äitiyden merkit: raskausarvet ja edellisen imetyksen muokkaamat rinnat. Huokasin. Tessa katsoi minua kysyvästi, mutta onneksi hissi nytkähti kuudenteen kerrokseen ja oven auetessa vältyin vastaamasta.

Tessan koti oli kaunis. Kaksio oli sisustettu vaaleilla väreillä, beigellä ja valkoisella. Sinne tänne oli siroteltu väripilkuksi punaista. Riisuin takkia, kun Tessa livahti vessaan. Kun kumarruin avaamaan kengännauhojani ja manasin vatsan pyöreyttä, Tessa olikin yhtäkkiä takanani. "Minusta se on kyllä aivan ihana," hän sanoi, "haluaisin katsoa sitä paljaana, saanko?" Naurahdin ja nostin paitaani sekä laskin housujen kaulusta vähän alemmas. Kieltämättä masu oli kaunis. "Oih, se on niin... niin hedelmällinen, niin..." Tessalta tuntuivat sanat loppuvan ja hän silitteli kumpua hellästi. "...seksikäs." Tessan kuiskaus tuntui kaikuvan eteisen seinistä. Hän nosti katseensa vatsaltani silmiini kuin lupaa kysyen. Tajusin nyökkääväni ja kurotin kasvojani Tessaa kohti. Kun pehmeät huulet painuivat omilleni, miljoona salamaa lävisti minut. Suudelman keveys oli niin häkellyttävä, ja samalla valtavan kiihottava. Voihkaisin hiljaa ja Tessa kietoi kätensä ympärilleni.

Suudelman syvetessä siirryimme hiljaa olohuoneen puolelle. Tessa hyväili selkääni ja minä olin laskenut käteni naisen olkapäille. Emme malttaneet lopettaa suudelmaa, se oli jotain niin uutta, niin ihmeellisen makeaa, suloista ja pehmeää. Sormeni haroivat Tessan lyhyttä tukkaa. Se tuntui silkkiseltä ja paksulta. Mietin, miltä se tuntuisi rintojeni välissä. Tessa siirsi kätensä selästä lanteilleni ja hyväili pakaroitani. "Niin ihanan pehmeät, naiselliset..." hän mutisi huuliani vasten. En sanonut mitään, nautin vain kosketuksesta ja siitä, kuinka haluttavaksi Tessa saikaan minut itseni tuntemaan. Hänen kätensä siirtyivät taas ylemmäksi, tällä kertaa paidan alla. Hän hieroi selkääni nyt kiihkeämmin ja kun sormet osuivat rintaliivieni hakasiin, hän tarttui niihin ja avasi ne näppäryydellä, jonka vain naisen kokemus saa aikaan. Vapaus, jonka rintani nyt saivat, tuntui huumaavalta, vaikka Tessa ei niitä vielä koskettanutkaan. Siirsin Tessan huulet kaulalleni ja vaikersin hiljaa niiden sirotellessa pieniä suukkoja sinne tänne. Vihdoin uskalsin laskea käteni alemmas, ja hamusin Tessan rintoja paidan läpi. Hän ynähti hiljaa ja suuteli kaulaani kiihkeämmin. Työnsin käteni naisen paidan alle ja hyväilin rintoja nyt liivien läpi. Tunsin nännit kovana käsiäni vasten ja otin ne sormieni väliin. Tessa puristi minua kyljistä, ja siitä tiesin, että tuo ele teki hyvää. Kun irrotin otteeni, Tessa voihkaisi pettyneenä, mutta päättäväisesti riisuin hänen paitansa ja painoin kasvoni hänen pyöreiden rintojensa väliin samalla kun avasin liivien hakaset. Tessa tarttui hiuksiini ja kun sieppasin hänen vasemman nänninsä suuhuni, hänen huuliltaan pääsi hiljainen vaikerrus. "Kauniit, ihanat, kiihottavat rinnat," kuiskailin suudelmien välissä. "Ihanan painavat ja pyöreät!" Tessa mutisi jotain ja alkoi kiskoa minulta paitaa päältä. Autoin häntä ja pudotin käsivarsilla roikkuvat rintaliivini lattialle. Siihen ne jäivät, kun Tessa veti minua makuuhuoneeseen.

Sänky oli leveä ja korkea. Kapusin siihen edeltä ja Tessa puristi minua hellästi toisesta pakarasta. Kiljahdin ja kiskaisin hänet vierelleni. Kierähdimme patjalle rinnakkain ja aloin kutittaa Tessaa kyljistä. Hän kiemurteli ja kikatti ja vastasi kutitukseeni. Hetken aikaa kierimme sängyllä edestakaisin, kunnes sain vangittua Tessan alleni. Istuin hänen lantionsa päällä ja painoin hänen käsiään sänkyä vasten. "Nyt minä syön sinut," murahdin ja hyökkäsin huulillani Tessan kasvojen ja kaulan kimppuun. Tessa voihki kiihkosta, kun lantiomme hankautuivat vastakkain ja huuleni ja hampaani näykkivät hänen kaulaansa. Aloin siirtyä alemmas ja keskityin jälleen rintoihin. Äskeisten hellien suudelmien sijaan imin ja näykin nyt rajusti hänen pehmeää pyöreyttään. Avasin samalla käsilläni hänen farkkujensa nappeja ja siirryin hiljalleen suutelemaan hänen vatsaansa. Käteni sujahti farkkujen alle ja tavoitin satiiniset pikkuhousut. Kun liu'utin sormiani varovasti alemmaksi reisien väliin, huomasin, kuinka märkä Tessa oli: stringien kangas oli kostunut haaroista paljastavasti, ja kosteus tihkui myös reisille. Tessa kiemurteli kättäni vasten nyt aivan vaiti. Nousin hiljaa ja vedin farkut hänen jalastaan. Ihailin hetken hänen kauneuttaan. Tessa ei ollut ylipainoinen, mutta lantio oli naisellisen pyöreä ja vatsa suloisen pehmeä. En voinut kuvitella mitään kauniimpaa näkyä.

Kumarruin suutelemaan Tessan vatsaa uudestaan. Liikuin hieman alemmaksi ja otin stringit hampaideni väliin. Tiesin täsmälleen, kuinka kiihottavaa pikkuhousujen riisuminen suulla on, ja Tessaltakin pääsi pieni jännittynyt kikatus. En pitänyt mitään kiirettä. Nautin jännityksestä, ja kun olin saanut stringit pois, aloin suudella Tessan jalkoja alhaalta ylöspäin. Reisille edettyäni muutin huulteni liikettä hamuavammaksi ja käytin myös hampaitani hiljaa. Tessan hengitys oli hyvin nopeaa ja näin, kuinka hänen lantionsa teki pyytävää liikettä. Hymyilin hiljaa ja aloin sivellä sormillani häntä aivan reisien tyvestä, koskettamatta kuitenkaan häpyä, jonka vaaleat karvat oli ajeltu niin, että vain pieni viiru kohosi kohti napaa. Tessa levitti reisiään kuin kutsuen minua niiden väliin. Katselin kiihottuneena hävyn turpeaa, punaista kosteutta, mutta hillitsin haluni koskettaa sitä vielä. "Lydia," Tessa äännähti pyytävästi, kun tartuin hänen pakaroihinsa ja painoin huulet samaan kohtaan, jossa käteni äsken oli ollut. Hän tarttui hiuksiini ja yritti ohjata huuliani hävylleen. Naurahdin kieltävästi, ja Tessa laski kätensä harteilleni. Hyväilin käsilläni häpykukkulaa ja hiljalleen laskin ne turpeille huulille. Levitin huulia hellästi ja katselin kiinnostuneesti niiden väliin. Tessalla oli erittäin kaunis, täydellinen pillu, jonka pehmeys, kuumuus ja kosteus pakotti minut kumartumaan ja maistamaan nesteitään. Tunsin kielelläni uuden, oudon ja kiihottavan maun. Livoin emättimen seutua ensin, mutta Tessan huohotus kiihdytti minua niin, että nuolaisin kerran yli koko hävyn, alhaalta aivan ylös asti. Naiseni aivan pomppasi kasvojani vasten ja huudahti nautinnosta. Tunsin hänen kyntensä uppoavan harteisiini ja se kiihdytti minua entisestään. Nuolaisin vielä kerran tuon upean pillun yli ja imaisin sitten klitoriksen suuhuni. Tessa melkein huusi nimeni, ja hänen lantionsa teki nopeaa liikettä kasvojani vasten. Asetin keskisormeni hänen aukolleen ja pyöritin sitä siinä kiusoitellen samalla kun nuolin ja imin klitorista. Minusta oli upeaa nähdä, kuinka Tessa nautti! Hitaasti upotin sormeani syvemmälle Tessaan ja pyöritin sitä siellä. Lisäsin toisenkin sormen. Tessan voihkina yltyi. "Vieläkö lisää?" kysin käheästi. "Voi Lydia, Lydia, Lydia..." oli vastaus. Työnsin kolmannenkin sormen kahden edellisen seuraksi ja aloin kiihdyttää tahtia. Tessan maku juovutti minut ja hänen voihkintansa täytti ilman. Yhtäkkiä tunsin, kuinka ote harteistani tiukkeni ja hän alkoi hieroa lanteitaan kasvojani vasten. Suutelin hänen klitoristaan lujasti samalla kun lähes runnoin sormiani hänen sisäänsä. Tunsin sykäyksen, ja sitten emättimen kiihkeän sykkeen. Tessan vaikerrus jatkui yhtenäisenä, katkeamattomana, ja minä imin, nuolin, näykin ja sormillani nain häntä koko oman kiihkoni voimalla. Tessa laukesi kasvojani vasten, ja kun hänen lihaksensa raukenivat vuoteelle, nousin hänen rinnalleen ja sivelin hänen vatsaansa.

***********

Jatkanko?

6

6303

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tony

      Kotikaupunkiin sijoittuvia tarinoita on kiva lukea, siis jatka ihmeessä :)

    • Olga

      Jatka, jatka, jatka ...

    • Tessa...

      Kirjoitat mielettömän kauniisti ja kiihottavasti... Ootan malttamattomana jatkoa...

    • Lydia

      Nyt täytyy keskittyä muihin juttuihin... Mutta lähipäivinä tarina jatkuu!

      • Kameli

        Hei mikä toi kaupunki olikaan. Oon satavarmana ajanu siel joskus, olis kiva muistaa.
        Hyvä tarina kirjoittele lisää. Ryhdy kirjailijaksi vaikka :)


      • Lydia
        Kameli kirjoitti:

        Hei mikä toi kaupunki olikaan. Oon satavarmana ajanu siel joskus, olis kiva muistaa.
        Hyvä tarina kirjoittele lisää. Ryhdy kirjailijaksi vaikka :)

        Kiitos kommenteista. Ensi kertaa kirjoitin mitään tällaista... Muuten kyllä olen kirjoitellut jonkin verran. Rohkaisee jatkamaan se, että teksti miellyttää muitakin!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      405
      4119
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      229
      2047
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1520
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      155
      1345
    5. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      61
      1003
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1001
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      127
      965
    8. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      913
    9. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      222
      906
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      888
    Aihe