ILOHARJU

puaah...

Ootteko kuullu iloharjusta?

16

4764

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuopiolainen

      Kuopiostahan se löytyy, Savilahdessa on Iloharjun kytkinasema (sähkölaitoksen).

      • puaah

        en mä tainu sitä tarkottaa... se on kaavilla!!!


      • Kuavin poika
        puaah kirjoitti:

        en mä tainu sitä tarkottaa... se on kaavilla!!!

        Hei puaah...

        Pistä maili osoitteesi niin kerron mielelläni lisää millaista Iloskalla oli "silloin joskus" ;) olis kiva tietää itse myös todelalkin mitä sille legendaariselle bailaus mestalle kuuluu jne.-. ketä siellä käy ym... tosin silloin kun siellä itse kävin niin eipä puhuttu bailamisesta... silloin mentiin yksinkertaisesti JUOMAAN, DOKAAAMAAN, TANNSEIHIN, ILOSKALLE, KATTOO BÄNDIÄ JNE.... silloin ei vielä edes tunnettu sanaa mennä bilettää/bailaa.. ehhe heh.... niin ne ajat muuttuu ja me vanhenemme !


    • Kuavin poika

      Niin no muistan kyllä haikeudella sen paikan ja sen MAHTAVAT BILEET -90 luvun alulta kun olin itte sellai teinix... siellä jopa rakastuin mun teini rakkauteen (ensirakakus) voi niitä aikoja. Nykyään taitaa "Iloska" olla lähinnä rappio tilassa, tosin kuulin, että jotain limu discoja siellä vielä pidetään ?!

      Oli aivan mahtaavaa kun mentiin joksus 90-luvun alulla ja 80-luvun lopulla porukoitten kans mökille ja sitten tietty mä illalla Iloskalle... katsomaan bändei ja vetää pussi kaljaa mettään ;) siellä ollaan oltu kattoo ainakin seuraavia bändejä: Eput, Popeda, Siekkarit, Kolmas nainen, jne jne... Mahtavin muisto taitaa olla kun Popeda & Siekkariot soitti "kilpaa" niin kauan kuin sähköt katkaistiin, idea oli se, että kumpi saa kovemman suosion.. tasi siinä sit niin käydä, että Siekkarit varasti shown, mutta Popeda sai kovammat suosionosoitukset !

      Ikävää kun nykyään ei ole enään sitä... olis mukava käydä verestää vanhoja muistoja siellä... ja käydä siellä kalja puolella kun jäi lukuisista yrityksistä huolimatta käymättä silloin aikoinaan, kun ei ikä riittänyt ja sitten kun oli ikää, oli jo muut kuviot (opiskelut ym) täällä etelä-suomessa ja koko Kaavi unohtui vuosiksi, kunnes taas nyt muuatamana syksyny olen palannut sinne Kaavin saloille mettälle aina syksyllä.. tosin Iloharju ja sen loistavat bileet & bändien keikat on muisto vain :( ! No aikansa kutakin...

      Niin ja tasi se Iloharji elää sen OIKEAN KULTA KAUTENSA siinä 70-luvulla... tosin ne ihmiset on mua vielä vanhempia... :) Ehkä teidän vanhempien ikäsiä ketkä tätä palstaa aktiivisesti luette =?! :)

      Tämän kirjoittaja on noin 30-vuotias mies joka muistelee Iloharjoa todella haikeasti ja pelkästään hyviä muistoja, vaikka siellä oli tappeluita joka viikonloppuna niin ei mun kohdalle sattunut ikinä !

      • puaah..

        Haluuxmailin... Ois kyllä kiva tietääx siitä paikasta, mitä siellä ennen oli...?


      • Matti-97

        Jos Kaavin Iloharjusta puhutaan nii siellä se vielä entisellä paikalla seisoo... Vaikka sitä kultakautta ei näkemään ehtinyt niin on siellä nyt pitänyt joka paikka käydä koluamassa ja katselemassa:) ja nyt Iloska on remontissa joten kannattaa käydä joskus vilkaisemassa vaikka diskoja ja muita enää olekkaan!


    • Kuavin poika
      • paikalla ollut

        ei koskaan käynyt Iloharjulla. Peruivat Kaavin keikan ja vaihtoivat sen jonnekin muualle. Olikohan Tarvasjoelle? Netistä se tarkempi paikka löytyy.
        Muut bändit mm. W.A.S.P pitivät keikan. Yleisöä oli huhujen mukaan 4000-5000. Toki paikka on sen verran pieni että epäilen, mutta tungosta oli.
        Nykyään Iloharjua pyörittää paikallinen urheiluseura ja sekin pisti stopin hommaan kun nuoriso kuulemma juo siellä viinaa ja käyttäytyy sopimattomasti???????
        Nyt sitten Koillis-Savon nuorilla ei olekkaan muuta tekemistä kun juoda viinaa ja käyttäytyä sopimattomasti:).
        Erona on vaan se, että kukaan ei ole perään katsomassa ja huolehtimassa jos jotain ikävää tapahtuu.
        Ennen oli sentään Iloharjulla järjestysmiehet ja poliisit jotka puhaltivat pelin poikki jos meno äityi liian rankaksi.
        Kuten silloin kun Nilsiän pojat tulivat Iloskalle nyrkkirautojen ja ketjujen kanssa.
        Kuulostaa pahalta, mutta muistaakseni kukaan ei kahakassa pahemmin loukkaantunut. Ja siihen aikaan homma olikin aina enemmän uhoamista kuin tahallaan toisen vahingoittamista.


    • beibi from tuusniemi

      kyllähän se iloska ihan paikoillaan edelleenkin on..tosin meininki on laimentunut varmasti puoleen entisajoista..:( oma äitinikin kai joskus siellä oli käyny pippaloimassa..kauan sitten..:)

      kyllä siellä edelleenkin pidetäänn jonkin sortin pirskeitä,ja juodakin tietysti osataan...:) järjestelyt vaan taitaa olla pikkusen tiukempaa sorttia tämänkin asian saralla...?

      bändejä ei käy ikinä..pelkkää peruspoppista soitetaan..:( ei oo enää mitään iloharjun kulta-aikaa!!! :( yläasteelaisia täynnä koko paikka.

      mutta mutta...
      ...tappeluista puheen ollen...jäädäänpäs innolla oottelemaan josko tänä lauantaina kunnon tappelut lähtis käyntiin,ku viime kerralla jotkut tuntu kovasti uhoavan.. :D

    • puli***

      toittakai iloska tiedetään!!!!!!!

    • baila

      Siis väkee kävi ympäri maakuntaa ja kaukaakin.Meno oli mahtavaa ja ulkomaisiakin esiintyjiä kävi.Itse kävin myös v.80-81 siellä.
      Siis niin hyvää tanssipaikkaa en sen jälkeen ole
      löytänyt.

      • Kuavin poika

        Niimpä... samoin en ole minä löytänyt vastaavaa menomestaa mistään, vaikka olen asunut ympäri maapalloa sen jälkeen kun siellä viimeksi kävin !!!! Kyllä olis kiva kun joku järkkäisi siellä vielä EDES KERRAN MEILLE VANHOLLE KÄVIJÖILLE kunnon dantsut missä verestää muistoja jne... :) vaikka en itse ikminä Kaavilla asunut mutta mökki oli siellä ja on edelleen ja siellä mää ainakin opin juomaan viinaa ja välttää tappeluita ja saamsta turpaan :) !


      • puaah
        Kuavin poika kirjoitti:

        Niimpä... samoin en ole minä löytänyt vastaavaa menomestaa mistään, vaikka olen asunut ympäri maapalloa sen jälkeen kun siellä viimeksi kävin !!!! Kyllä olis kiva kun joku järkkäisi siellä vielä EDES KERRAN MEILLE VANHOLLE KÄVIJÖILLE kunnon dantsut missä verestää muistoja jne... :) vaikka en itse ikminä Kaavilla asunut mutta mökki oli siellä ja on edelleen ja siellä mää ainakin opin juomaan viinaa ja välttää tappeluita ja saamsta turpaan :) !

        Siinä on kyllä jotai jännää huumaa... tosiaankin.. Se onkin nyt tällä viikolla ja jännittää mennä kyllä sinne... On aivan mahtavaa.. Asutko kaavilla?


    • mie vaan

      oon kuullu ja käyny iloskalla... siellä on tultu oltuna aika pahassa hapessa.. on se iha ok paikka..

    • nuori juankoskelta.

      POPEDA 23.11.2012 ILOHARJULLA!!

    • Anonyymi

      Kyllä Iloska oli nuorison menomesta talvisin 80luvulla, kesäisin sitten oli kesälavat joissa kuljettiin. Jos muistelisin noita aikoja muistelen että Matkahuollossa juotiin kaljaa niin paljon kun jaksoi, sitten talsittiin pakkasessa mäki ja mentiin sisään lämpimään tungokseen itse Iloskan uumeniin, muistan valtavan ihmistungoksen ja väkijoukon joka kierteli lavaa , disco koppi oli hikinen ja pieni. Jos oli nälkä niin mäen alla oli grilli jossa kyllä yleensä jonotettiin kun viimeinen esiintyjä oli jo esiintynyt, Joka lauantai oli aina joku huippuesiintyjä joka vetosi nuorisoon. Oli ne aikoja ne... Tämän hetken nuoriso ei ymmärrä ettei siihen aikaan ollut mitääm ajanvietto paikkaa nuorisolle, ei discoja eikä pizzerioita joissa notkua.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3075
    3. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3074
    4. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3070
    5. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe