Tessan kanssa jatkuu...

Lydia

Makasimme siinä rinnakkain ihan hiljaa, Tessa alasti, minä ylävartalo paljaana. Toinen rintani lepäsi Tessan käsivarrella. Silitin hiljaa Tessan vatsaa ja hiuksia ja odotin hänen hengityksensä tasaantumista. Vauva liikahteli vatsassani – niin se tekee aina, kun kiihotuksesta johtuva lievä supistus hellittää. Siirsin Tessan käden masun päälle. ”Oih, se liikkuu!” Tessan ääni oli yllättynyt. ”Sehän tuntuu tosi selvästi!” Naurahdin hieman. ”Se kuule painaa jo toista kiloa, että onko tuo ihmekään, jos potkut tuntuvat!” Tessakin nauroi. Hän hyväili vatsaani vauvan liikkeitä myötäillen. Hiljalleen hänen kätensä siirtyi ylemmäksi. Tessa kääntyi kyljelleen ja hamusi kaulaani. ”Sä olit ihan mieletön. En oo ikinä kokenut mitään semmosta.” Hymähdin vähän hämilläni kiitoksista. Samalla olin mielissäni siitä, että Tessa oli nauttinut niin kovasti. Yhtäkkiä olin kovin tietoinen siitä, että paljaat rintani koskettivat toisen naisen rintoja. Tessakin huomasi sen ja siirsi vasemman kätensä toiselle rinnalleni. Jalkovälissäni jo välillä rauhoittunut tykytys alkoi uudestaan hirvittävän voimakkaana ja voihkaisin. Tessa imaisi korvalehteni suuhunsa ja raapi hampailla sen pintaa samalla kun kouraisi rintani kunnolla kouraansa. Selkäni kaartui nautinnosta ja suljin silmäni keskittyen tunteeseen, jonka naiseni kädet lähettivät kaikkialle vartalolleni.

Tessan huulet siirtyivät alemmaksi. Nuo upeat, paksut hiukset kutittivat kaulaani ja yhtäkkiä sain kokea sen, josta olin aiemmin haaveillut: Tessa hankasi hiuksiaan rintojeni väliin ja ne levisivät ympäriinsä kutittaen nännejänikin. Kiihotus, jonka tuo tukka aiheutti, levisi rinnoiltani alemmaksi ja kun Tessa sieppasi toisen nännini suuhunsa, pakottava tarpeentunne asettui alavatsalleni. Painauduin tiiviisti naista vasten ja vaikersin kaipauksesta. Tessan toinen käsi siirtyi alemmaksi lanteillani ja siirsi housuja edellään pois tieltä. Hän poukkosi äkkiä istumaan ja suorastaan repi päältäni viimeisetkin vaatekappaleet. Hänen kiihkonsa säpsäytti minut ja kun tunsin alastomuuteni, vedin vaistomaisesti käteni rintojeni peitoksi. Tessan käytös muuttui hetkessä. Hän laskeutui varovasti vierelleni ja siveli kylkeäni. ”Anteeksi, ei ollut tarkoitus säikäyttää. Näytä nyt ne ihanat rintasi taas… Ne ovat niin kypsät! Anna minä maistan niitä taas,” Tessa aneli ja siirsi käteni hellästi pois rinnoiltani. Hän käänsi minut selälleni ja katseli minua käsien hyväillessä jälleen lanteitani. Halun kouraisu poltti sisintäni ja tartuin Tessan käteen ohjaten sen jalkoväliini.

Tessa ei epäröinyt noudattaa suoraa kehotustani, vaan alkoi hyväillä häpyäni rohkeasti. Hän pörrötti kiihkon nesteiden kihartamaa karvoitustani ja siveli sitten muutaman kerran viivaani edes takaisin ennen kuin veti huuleni herkästi erilleen. Kohotin lanteitani Tessan kättä vasten hänen tutkiessaan sormillaan litisevää kosteuttani ja kumartuessaan suutelemaan minua. ”Niin märkää,” Tessa mutisi suutani vasten, ”että taidat todella haluta minua.” Tunsin kuolevani, jos Tessa ei kiihdyttäisi hyväilyjään. ”Haluan!” voihkaisin, ”Tessa, tee minulle hyvääääääää…” Sanani venyi pitkäksi vaikerrukseksi kun Tessa arvaamatta painoi peukalonsa klitorikselleni. Tunsin hänen suudelmansa kiihtyvän ja samaan aikaan hän vaihtoi kätensä asentoa niin, että peukalo painui hivenen sisääni ja keskisormi alkoi pyöriä vimmatusti helmelläni. Ynisin hänen suutaan vasten ja myötäilin hänen kätensä liikettä. Tunsin, kuinka hänen toinen kätensä lipui alemmaksi ja hiipi reiteni takaa sivelemään välilihaani. Kosteuteni valui alemmaksi saaden kaiken kovin liukkaaksi, ja hellästi Tessa alkoi hyväillä limani liukastamaa peräaukkoani. Sitä ei mieheni ollut koskaan tehnyt, ja hetkeksi jäykistyin noloudesta, kunnes lopulta löysin nautinnon jälleen, ja tällä kertaa niin pyörryttävänä, että en tuntenut enää mitään muuta kuin Tessan kädet.

Yllättäen Tessa siirsi suunsa alemmaksi, imaisi kertaalleen kummankin nännini suuhunsa ja alkoi sitten pyöritellä kieltään navassani. Ja sitten hänen suunsa otti paikan hänen oikealta kädeltään, suuteli ja imi pilluani keskittyen lopulta klitorikselle. Raskauden entisestäänkin herkistämät paikkani huusivat lisää, lisää, ja samassa Tessa työnsi sormensa sisälleni. Eikä vain yhtä, vaan neljä kerrallaan! Naisen pehmeät sormet tuntuivat niin erilaisilta kuin mieheni karheat ja hoikat kädet, että tunsin ennen kokematonta nautintoa. Samaan aikaan, kun nautinnon aallot viskoivat minua yhä korkeammalle, Tessa työnsi vasemman peukalonsa peräaukkooni. Hänen sormensa hiertyivät välilihaani vasten molemmilla puolilla ja kun hän sitten päästi klitorikseni hetkeksi suustaan ennen viimeistä, pitkää ja voimakasta imaisua, räjähti maailmani värikkääseen tähtisateeseen. Heittelehdin puolelta toiselle nautinnon ravistellessa minua ja pilluni supistellessa Tessan käden ympärillä. Vajosin hetkeksi tiedottomuuteen.

Kun olin jälleen päässyt jonkinlaiseen selvyyteen nykyhetkestä, veti Tessa minut päälleen istumaan. Siirryin hänen lantionsa kohdalle ja nautinnon turvottamat huulemme alkoivat liikkua hiljaa toisiaan vasten. Tessan vaikerrus sai minut tarttumaan jälleen hänen pyöreisiin rintoihinsa ja leikittelemään niillä. Tunsin, miten klitoristani hyväili toinen turvonnut helmi, ja orgasmi alkoi jälleen kohota sisälläni. Kiihdytin tahtia ja Tessan alkaessa kiemurrella allani, kohosin jälleen lentoon. Sille matkalle lähdimme yhdessä, sen tiesin Tessan huudahtaessa nimeni terävästi ja vetäessä minut päälleen. Kietouduimme toisiimme ja suutelimme lantioiden yhä nytkähdellessä toisiaan vasten. Tunnemyrskyn laantuessa tiesin, että tästä naisesta en haluaisi luopua enää koskaan!

4

3791

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ja sydämellä

      kirjoitettu (ja itse koettukin?) huikaisevan kaunis tarina.
      Erityiskiitos hyvästä äidinkielestä. Ei ainuttakaan "klittaa" (yök).

    • Fantastinen

      Siis todella hyvä! Tuo oli todella ihana, koska se ei ollut mikään kamal runkkausjuttu , jossa puhutaan että: "Ja sitten se runkkas mua ja vittu se tuntu hyvältä..." Jatka samaan malliin!!!

    • Nti M

      Tosi kauniisti kirjoitat.
      Hali.
      M

    • tytsy

      Kauniisti kirjoitettu, ja vieläpä hyvällä äidinkielellä! Jatka ihmeessä samaan malliin, odottelen innolla seuraavia tarinoita!=D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe