Tämä on Sinulle Sagamar - ensimmäistä kertaa täällä, luethan

Tähtitaivas

En ole koskaan ennen ajatellutkaan, että saisin neuvoja / vastauksia mieltäni vaivaavaan asiaan mutta jostain vaan tuli tunne, että minun täytyy nyt kokeilla. Sinua Sagamar on kehuttu, pysytykö auttamaan minun mieltä vaivaamaan asiaan ? Olen pitkästä liitosta eronnut ja yli vuoden asunut yksin ilman miestä. Ex-mieheni kanssa viikottain tekemisissä mutta romanttisia tunteita ei enää ole, se on kokeiltu jo intiimeissäkin asioissa. Kesällä minut bongasi mies, itsenäinen, eronnut, uramies. Alettiin hiljaksiin pitämään yhteyttä, tapailtu on. En osaa sanoa mikä tässä minua kiehtoi, jokin veti vain magneetin tavoin. Välillemme kehittyi hyvin tiivis, intiimikin suhde. Olen nauttinut ja uskon, että hänkin. Henkisestä tasosta en ole saanut selväää, miehen on vaikea keskustella, on kertonut, että on kasvanut ns tunteettomassa perheessä lapsena ja avioero oli rankka. Kuitenkin hän oli kanssani hyvin aidosti, piti lujaa lähellä, nautin siitä kun olen saanut tuntea olevani nainen. Itselläni myös kova läheisyyden tarve jota en saanut avioliitossani tarpeeksi. Olemme nyt kuitenkin molemmat päätyneet olemaan enemmän ystäviä, emme oikeastaan seurustelleetkaan aiemmin Kummallekin tuli paineita siitä että mitä tämä oikein on. ja pystymmekö vakavempaan. Pidämme yhteyttä yhä, näemme ilman sitoumuksia. Ajattelen häntä usein, en ymmärrä itseäni, tuntuu kuin haluaisin valloittaa tämän hankalan tapauksen..Näetkö meille tulevaisuutta, miten saisin miehen avautumaan enemmän vai kannattaako se ? Vielä kysymys tähtikartoista, teetin joskus kartan ja ystäväni huudahti sen nähdessää, että hyvin harvalla on tuommoinen kartta, erikoinen kuten äiti Theresalla, onko niihin uskomista ?

4

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tämä että näette ilman sitoumuksia luo juuri sellaista luonnollisuutta välillänne mikä mahdollistaa ilon suhteessa. Takana on jotain sosiaalista hankaluutta näihin asioihin missä jännitys jää jotenkin siihen. Tämä on jotenkin käännekohta suhteessannne jolloin näette miten asiat on ja katsotte sisälle päin miten mennä eteenpäin tilanteessa missä jätätte kaavamaisuuden ja etsitte selvyyttä ja rauhaa sen sijaan miten siitä eteenpäin. Sinä etsit vastauksia ja eri tapoja mennä eteenpäin ja mies tuntee saavansa tästä tilanteesta uutta voimaa ja saa selvyyden miten teillä on. Teidän on vaikea päästää toisianne, kaikkihan toimi loistavasti, juuri tärkeintä on säilyttää ilo ennen pakkoja ja sitoumuksia kun katsoo teidän välejä, jotta kaikki sujuu helpommin. Eteen saan inspiraatioata että tietää kyllä miten menetellä eteenpäin ja se johtuu siitä että jätätte jotain vaikeaa taaksenne kun katsotte ongelman ytimeen. Tässä on paljon toiveita juuri ilmassa saada takaisin jotain mutta sitä toivottavaa kehitystä ei ole, asiaa haudetaan jotenkin ja taas etsitään yhtäläisyyksiä toisissa ja yritetään voittaa tilanteita, tällä miehellä on näköjään taipumus viedä asiat aika suorasti eteenpäin, kuten takana on tämä vaihe ja se saattaa tuoda välillenne tällaista ongelmaa kehitykseen. Tämä tuntuu jotenkin ehkä haasteelliselta ja vaikealta sinusta vaikka mies olisi valmis katsomaan ihan tulevaisuuteen kanssasi mutta ajallaan. Juuri nyt tässä on syvempää keskustelua tai syventymistä kyllä, mutta aika painetta jotta siitä rakentaa jälleen. Tämä tilanne jotenkin jää näihin toiveisiin juuri kunnon suhdetta ajatellen. Vedätte nämä tilanteet läpi kuitenkin vaikka välillä ette ole sovussa oikein ettekä tapaa, sitten taas odotatte että jotain tulee ja katsotte yhdessä eteenpäin, tarvitsee vain luottamusta mutta myöskin ajatella asioita ennakkoluulottomammin eikä liian kaavamaisesti. Teidän on jotenkin vaikea onnistua suhdemielessä moniin moniin vuosiin kun katsoo sen suotuisuutta.
      Kaikki mikä tulee sisältä päin on uskomisen vertaista ja helpotusta tuovaa.

    • Tähtitaivas

      Sagamar - Kiitos näkemyksestäsi. Näinhän se on, hiljaa voisi tulla hyvää. Pitäisi osata nauttia hetkistä ja antaa ajan kulua, olemme erilaisia vaikka toisaalta jollain lailla samanlaisia tunnetasolla. Onko tässä miehessä siis kuitenkin elämänkumppaniainesta minulle vaikkakin siihen menisi aikaa ? Sitä minä kuitenkin itse haluan, en ehkä nyt vielä, mutta jossain vaiheessa kuitenkin. Vai pystykö näkemään tulenko vielä avioitumaan uudestaan tai ainakin vakavoitumaan ? Olenko siihen itsekään vielä valmis ?

      • Jos tästä miehestä on kumppaniksi tai toisesta niin tämän miehen kanssa tulee esiin haasteena sinulle, tähän liittyy kommunikointi vahvasti, ja että kyetä rohkeasti toteuttamaan ideat jotka tuntemattomia, tai mahdollisesti elämävaihe missä suunta ei ole aivan paras mahdollinen. Mikä mahdollistaa suhteen niin lähinnä avoinmielisyys, ennakkoluulottomuus ja positiivinen ajattelu. Kun katson toisia miehiä niin siellä on unelmia mutta ei niinkään toteutusta, tämä voi tarkoittaa lähinnä epäselviä tarjouksia jotka perustuvat viettelyyn, ja kun katson mahdollisuuksia siellä niin ne liittyvät elämän lahjaan ja tarvittavaan kypsyyteen jos ja kun sinä olet sen löytänyt; todella hienoa siis on luvassa, sain tämän lupauksen myös ajankohtaisen miehen kanssa katsonnan loppuvaiheessa, joten jossain vaiheessa jotain todella hienoa astuu elämääsi mikä mahdollistaa nämä suurimmat toiveesi tällä alueella.
        Lähiaika elämässäsi viittaa positiivisesti tähän ajankohtaiseen mieheen, vaikka ensi vuosi on heikompi koska siihen liittyy niin paljon epäonnistumisen pelkoa ja päättämättömyyttä, jotenkin ei tule tulosta mutta tästä ajasta on mahdollisuus pikkuhiljaa tasapainon kautta jatkaa kun tämä sisäinen sekavuus häviää, tämän jälkeen koittaa valoisa ja lämmin aika, kaikki toimii vihdoinkin kun näkee todellisuuden selkeästi.


    • Tähtitaivas

      Kiitos Sagamar tulkinnasta. Ajattelen positiivisesti. Rakkaus on suurin voima maailmassa ja sillä saa paljon hyvää aikaiseksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      54
      2946
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      543
      2798
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1947
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1912
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1778
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1717
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1422
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      90
      1186
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1178
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1132
    Aihe