Kerrothan minulle

Surullinen Jouskari

Mitä tulevaisuus tuo eteeni sielun ja sydämen asioissa? Pitkä ja avoin liitto takana, kaikki ei vain tunnu aina olevan niin mitä sydämessäni kaipaan. Vuosien tuttavuus mieheen joka nyt epävarmalla pohjalla. Mitä tämän miehen mielessä on? Ottanut itsekin kontaktia vaikkakin käsijarru päällä. Onko kaikki ollut vain hetken hupia ja yksinäisten iltojen ja hetkien viihdykettä? Tuleeko hän pysymään nykyisessä liitossaan loppuun asti? Entä minä? Mikä tämän kaiken tarkoitus on jos kaikki nyt päättyi näin hänen puoleltaan?

2

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Surullinen Jouskari

      Pyydän, onko kenelläkään tähän tuntumaa tai jonkinlaista näkymää? Saa sanoa suoraan niin hyvät kuin huonotkin näkymät?

    • Jouskarille

      Ihanaa jouluaikaa sinulle Jouskari ja tällaista kortit sinulle tänään halusivat kertoa…

      Aluksi ihan yleisesti ottaen pöydällä on havaittavissa hiukan rohkeuden puutetta, mikä varmasti vaikutta nyt aivan kaikkeen, mutta pöytä on kyllä kaiken kaikkiaan positiivinen ja rohkaiseva, joten turhaan olet surullinen :)

      Asian perustaksi nouseva kortti kertoo harmoniasta, lämmöstä ja ilosta, jota kyllä on sinussa ja sydämessäsi paljonkin, mutta juuri nyt ne ovat kadoksissa. Sinulla on paljon positiivista tulienergiaa, jonka sinun pitäisi uskaltaa näyttää myös ulospäin.

      Kysymyksesi motiivia edustava kortti kertoo kielteisistä ajatuksista ja sidoksista tilanteisiin ja ihmisiin, jotka varmasti viittaavat kuvaamaasi elämäntilanteeseesi. Kortti, joka kuvasta tähän mennessä kokemiasi ja näihin haasteisiisi liittyviä asioita, kertoo rohkeuden puutteesta. Pelko on tavallaan jähmettänyt sinut paikoilleen. Jotenkin kuvittelet, että et muka uskalla tai pysty. Tavallaan jo tiedät ratkaisun, kunhan kuuntelet sydämesi ääntä. Vain rohkeus puuttuu. Vapauta itsesi turhista kahleista. Alitajuisesti olet jo alkanut pohtimaan omia ja muiden motivaatioita. Kortit kehottavat miettimään, että oletko aivan rehellinen itsellesi ja muille. Yrität ehkä karkuun toivottoman tuntuisesta tilanteesta, sinulla on jonkinlaista halua kulkea yksin.

      Olet tehnyt tämän asian suhteen paljon työtä henkisesti ja työ alkaa nyt tuottamaan tulosta. Kaikella on aikansa ja paikkansa ja uskallat kyllä tehdä oikeat ratkaisut kun aika on kypsä. Asiat alkavat selkenemään ja harmonia palaa elämääsi.

      Lähitulevaisuuden kortti kertoo sydänsuruista, joita väkisinkin tulee eteen, oli ratkaisu mikä hyvänsä. Muista, että kun uskallamme kohdata suoraan ne asiat, jotka joskus ovat meitä satuttaneet, voimme rakastaa enemmän ja myös vastaanottaa rakkautta. Hyväksymällä kipu muuttuu rakkaudeksi ja henkiseksi kasvuksi. Ole avoin ja haavoittuvainen, uskalla rakastaa ja tulla rakastetuksi. Hyväksy elämä sellaisena kun se on, muista että suurinkin tuska muuttuu lopulta iloksi ja rakkaudeksi.

      Uskon, että tämä elämäntilanteesi on haaste sinulle ja henkiselle kasvulle. Selviät kyllä ja sen jälkeen olet entistäkin vahvempi ja ihanampi itsesi. Muista haaveilla ja unelmoida, herkisty ja herätä sisäinen haltiatar. Ja jälleen, tämäkin kortti, kehottaa näyttämään tunteesi. Tiedät varmaan miksi näin on.

      Korteissa näkyy kaksi herraa, tunteellinen tapaus ja syvällisempi/viisaampi tapaus. Ehkä tiedät mitä kortit tarkoittavat. Näyttäisi siltä, että ensin asiat selvitetään tämän tunteellisemman kanssa ja sen jälkeen elämä ehkä jatkuu yhdessä tämän viisaamman herran kanssa.

      Sinua tulevaisuudessa kuvastava kortti kertoo, että tulet entistä enemmän heräämään henkisesti, alat ymmärtämään vielä syvemmin oman elämäntehtäväsi ja sen kuinka olet tässä ja sen kuinka jatkat eteenpäin. Ole rohkea ja luota itseesi ja sydämesi ääneen, uskalla näyttää tunteesi, uskalla rakastaa ja uskalla elää. Anna intuitiosi viedä sinua eteenpäin!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6043
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3821
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      245
      2151
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1850
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1299
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      303
      1065
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      939
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe