Apua?

auttakaa3

Moi! Minun lapseni, (10v) haluaisi aloittaa cheerleadingin. Olin ensiksi suostuneena, mutta aloin ajatella lapseni kannalta. En tiedä, kestäidiköhän hän 2 tunnin treeneissä, kerran viikossa. Moni varmaan ajattelee musta hirveetä tyttöni arvostelijaa, mutta ajattelen vain hänen kannaltaan. En epäile hänen notkeuttaan yhtään, hän on notkea, saa spagaatit maahan jne.. Mutta. Hän on.. Hieman ylipainoinen. En tiedä, miten selittäisi hänelle että hän ei voisi aloittaa, vai kieltäisinkö lainkaan? Mitä te tekisitte?

1

<50

  Vastaukset

  • Älä todellakaan kiellä! Olen varma ettei lapsellasi nyt niin huonoa kunto ole ettei hän kahta tuntia jaksa. Muutenkin cheerleadingissa hieman painavemmat laitetaan nostajiksi, ja yleensä ainakin ylipainoiset ovat käsistä vahvoja. Akrobatiassa saattaa sitten tulla vaikeuksia, mutta jos joukkueen valmentajian kanssa keskustelet, uskon että siihenkin saadaan ratkaisu.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Eronnut kirjailija Anna-Leena Härkönen ahdistuksen kourissa: Ei enää ikinä naimisiin?!
  • Outo kolmiodraama! Suvi Pitkäsen ja ex-rakkaan kohtaaminen sotki kohukaunottaren avoliiton!
  • ”Bileporukka oli kasassa!” 60 vuotta täyttävän Einin synttärimatka siirtyi – laulajakaunotar tykkää juhlia: ”Olen bilehile!”

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia taas Stefun kanssa. Bailaamassa

   Stefu pisti kuvia ig storyyn. Juhlat jatkuuuuu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   1919