tulkinta joululahjaksi vaikka

haluan olla enkeli

heip korttien lukija,kuka haluaisi katsoa tämän vuoden loppuun korttien kertomia.Olen keski-ikäinen vaalea hipiälltäni naishenkilö,ja luonteeltani vilkas ja kiivas myös.Pyytäsiin ikään kuin joulun lahjana tulkintaasi ,mitäs näkyy rakkaus ja elämässä muuten..helppoa ei ole tieni ollut ,mutta pärjätä pakko,huumorin ja mukavien pikku asioiden saralla.Olen monimutkainen ihminen suhteissani,minkä takia ne ovat hankalia,liki mahdottomiakin.

2

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Enkelille

      Tässä sinulle pieni joululahja :)

      Eli ihan ensinnäkin koko korttipöydän yllä huokuvat todella voimakkaat energiat, jotain isoa ja hienoa on alkamassa tai jo käynnissä.

      Asioiden perustaa edustava kortti kertoo, että kaipaat elämääsi ja asioihisi selkeyttä ja kirkkautta. Jota on kyllä tulossa, kunhan kuuntelet tarkasti korttien sanomaa. Koko pöydän yllä leijuu sinun omat aurinkoiset ja iloiset elämänenergiat, olet oivaltanut jo paljon siitä, mikä elämäntehtäväsi on. Muista säilyttää ihanan valoisa ja leikkimielinenkin elämänasenteesi, sillä juuri sen avulla pääset eteenpäin.

      Kortti, joka kertoo elämänkokemuksista, kertoo kyllä romanttisesta ihmisestä, mutta et ole vain ollut valmis sitoutumaan. Siksi suhteet eivät ole onnistuneet, aika ja hetki eivät ole olleet vielä oikeat. Kaikella on todella tarkoitus, oma aikansa ja paikkansa, usko pois! Jokaisella suhteella ja asialla, jotka olet saanut kokea, on jokin merkitys, ja joiden avulla olet juuri tuollainen ja siinä hetkessä, jossa sinun tuleekin olla.

      Alitajuisuuden kortti kertoo taisteluista, ehkäpä henkisistä sellaisista, joita olet kokenut. Voiko olla, että taistelet joskus hiukan liikaakin. Voisitko joskus ajatella, että taistelisit vähemmän? Elämässä on paljon tilanteita, jolloin on viisaampi antautua kuin taistella. Luota enemmän toisiin ihmisiin, vaikka sinua onkin satutettu. Anna itsesi kokea iloa ja menestystä.

      Lähimenneisyyden kortti kertoo, että jokin suuri elämämuutos on jo alkanut. Ehkä tämä jollain tavalla tarkoittaa sisäistä heräämistä ja henkistä kehittymistä, jotka toimivat kaikkien muiden muutosten pohjana ja peruskivenä.

      Lähitulevaisuuden kortti kehottaa miettimään tarkasti elämääsi ja karsimaan kaiken turhan ja tarpeettoman pois. Tarkoittaa sekä henkistä roskaa, huonoja ihmissuhteita että ylimääräistä materiaa. Saata keskeneräiset asiat loppuun. Vasta sitten voita jatkaa, kun olet uskaltanut päästää irti vanhasta. Kortit myös kehottavat miettimään, että oletko itse luonut itsellesi rajoja, jotka eivät ole todellisia. Yritä löytää uusia raikkaita näkökulmia ja ratkaisuja. Jälleen kerran nousee esille tämä antautuminen, opettele antautumaan sekä voittamaan oma egosi. Ehkä tiedät, miksi kortit tätä toistavat.

      Lähitulevaisuudessa tulet ns. heräämään, ymmärrät selkeästi kaikki menneisyyden tapahtumien tarkoitukset nykyhetkessä. Ja huomaat, kuinka pystyt näiden kaikkien vanhojen kokemusten, sekä positiivisten että negatiivisten, avulla luomaan itsellesi paremman tulevaisuuden. Jokin vanha juttu voi nousta takaisin pinnalle ja joudut tekemään sen suhteen ratkaisuja. Lisävaloa ja apua tulet saamaan viisaalta ja paljon elämänkokemusta omaavalta naiselta, joka opettaa sinulle tasapainoa mielesi ja kehosi suhteet. Luulen, että vilkkaalle ja joskus kiivaallekin luonteellesi tämä tekee hyvää. Muista siis kuunnella lähipiiristäsi tulevia neuvoja, ne todella tulevat sinun hyväksesi.

      Sinua tulevaisuudessa kuvastavaksi kortiksi nousee hieno Voima-kortti, joka kertoo sisäisestä voimasta ja kärsivällisestä mielestä, joiden avulla tulet selviämään hienosti ja voittamaan haasteet. Muista että lempeydellä ja suvaitsevaisuudella kesytät niin sisäiset kuin ulkoisetkin viholliset!

      Lopuksi, kaiken tämän hienon lisäksi, jota elämääsi on tulossa, vilahtelee korteissa herra, joka on elämänmyönteinen, luova ja huumorintajuinen, ja joka tietää miten toimia vaikeissakin tilanteissa.

      Ihanaa joulua ja onnea tulevaan!

    • tahdon olla enkeli

      hei ja ihanaa kun vastasit,kiitos ja ihanaa joulun aikaa sinulle,kortit kertoivat tosiasioita,kiitos

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6263
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4006
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2416
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1960
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1413
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe