Äärivasemmistolaiset pahoinpitelivät kansallismielisen Tukholmas

nordi

Ruotsalainen kansallismielinen järjestö Nordisk Ungdom järjesti lauantaina Tukholman alueella jouluaterian. Noin 15–20 naamioitunutta äärivasemmistolaista oli saanut vihiä tapahtumasta ja hyökkäsi paikalle. Ruokapaikan ulkopuolella oli kolme kansallismielistä, joista kaksi ehti juosta sisälle hakemaan apua. Kolmas mies ei päässyt karkuun, jolloin äärivasemmistolaiset pahoinpitelivät tämän. Apunaan pahoinpitelijät käyttivät rautaputkia ja pippurisumutetta.

Kun muut sisällä olleet henkilöt kuulivat hyökkäyksestä, päättivät he puolustaa itseään. Äärivasemmistolaiset olivat kuitenkin jo paenneet paikalta siinä vaiheessa, kun väki saapui pihalle.

Pahoinpidelty mies vietiin sairaalaan, jossa hänet leikattiin. Nordisk Ungdomin mukaan hänellä oli aivoverenvuotoa. Hänen tilansa on tällä hetkellä kriittinen, mutta vakaa.

Nordisk Ungdom kirjoittaa tiedotteessaan, että he ovat aina tehneet pesäeroa poliittiseen väkivaltaan ja etteivät he anna heihin kohdistuvan väkivallan pelottaa heitä.

http://www.patriootti.com/aarivasemmistolaiset-pahoinpitelivat-kansallismielisen-tukholmassa/

1

<50

  Vastaukset

  • Hyvä että hakkasivat. Oikein tehty´.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   62
   3415
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   63
   1837