Lapsi ilman miestä

yksinäinennuorinaine

Haluaisin tiedustella onko täällä miehiä jotka olisivat valmiita ryhtymään "isäksi". Lainausmerkit siksi, että en vaatisi seksin jälkeen puhelinnumeroa, lapsen tietoihin merkattaisiin isäksi tuntematon eikä elatusmaksuja tarvitsisi näin ollen maksaa. Lapsen elämässä saa toki mukana olla jos haluaa, mutta en velvoita mihinkään.
Vauvakuume on vain niin kova mutta miestä ei tunnu löytyvän, että olen valmis jopa tällaisiin keinoihin. Niin ja mielellään Keski-Suomen alueelta

17

355

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ei mitään sulle

   Meeppä hullu hoitoon.

  • gjapåihgqiuvh

   Mulla on kans kauhee vauvakuume :) Oon seurustellu 4,5 vuotta ja asuttu yhdessä koko se aika. Ollaan puhuttu, että tehtäis lapsi, mutta mies vaan hokee että pelottaa jne..
   Itsekin olisin tässä vauvakuumeessa mihin keinoihin hyvänsä jos miestä ei olisi näkyvissä. :D Täytyy nyt vain odottaa, että mieskin haluaa lapsen..
   Toivottavasti onnistuu! Good luck!

   • Ei mitään teille

    Toivottavasti ei onnisti ja sulle on onnittelut viisaasta miehestä. Kauankohan vain jaksaa sinua.


  • Nainen vasemmalta

   Miten vastuuttomia naisia? Ei teillä ole aavistustakaan mitä voitte tehdä lapselle. Lapsi alkaa kaivata isää ja kun sitä ei löydy, se on kamalaa koettavaa ja katsottavaa.
   Olen ollut tämmöisen lapsenetsijän kanssa naimisissa ja voi sitä isän vihaa. Lapsi kostaa isättömyyttään koko elämänsä viattomille. Joa aviotonkin lapsi kärsii. Miksi tehdä sellaista tuskaa lapselle?

   Oikein köyhän ei myöskään kannata tehdä lasta veronmaksajan piikkiin. Se on tosi huono alku.

  • haluan isäksi

   hei! huomasin ilmoituksesi. haluan isäksi, ja olla mukana lapsen elämässä. kirjoitatko minulle. toiveesi@suomi24.fi

  • Idiootit !!!

   Lapsi on näille ääliöille joku esine ja väline.

  • postia ootan

   moi kyl on tässä olis yks ja haluun tulla isäksi oon 20v asutko Jyväskylässä? rantanen95@suomi24.fi

  • soita tekstaa

   soita tai tekstaa tässä olisi mies joka haluaa siittää raskaaksi sinut kerron lisää 0465200924 ota yhteyttä et pety

  • Valmis auttamaan

   Olen 24-vuotias nuori mies pääkaupunkiseudulta ja olen kiinnostunut auttamaan pariskuntia sekä luotettavaksi toteamiani sinkkuja lapsen saamisessa. Matkustan työtehtävien puolesta usein myös muualle Suomessa, joten voin tavata Keski-Suomessakin. En itse tavoittele parisuhdetta, joten omat lapset eivät tule olemaan ajankohtaisia ainakaan lähitulevaisuudessa. Luovutan kuitenkin mielellään muille siitä mitä minulla on samoin kuin autan luovuttamalla verta ja kantasoluja. En kaipaa seksiä vaan halutessasi voimme hoitaa luovutuksen myös täysin ilman yhdyntää ja jopa näkemättä toisiamme alasti. Lapsen saatuasi voin joko olla mukana kaikin mahdollisin tavoin tai voimme suorittaa kaiken täysin anonyymisti - tämä riippuu täsin sinun tilanteestasi sekä tekemästämme sopimuksesta. Keskustellaan tästä tarkemmin sähköpostitse ja myöhemmin livenä. Alkuun toimin anonyymisti, mutta olen valmis luovuttamaan yhteystietoni hedelmöitystilanteessa, mikäli näin sovimme.

   En tässä vaiheessa halua paljastaa itsestäni paljoa, mutta voin kertoa lisää myöhemmin kun tapaamme. Voin vakuuttaa olevani täysin luotettava ja haluan että kaikki järjestyy niin että meistä molemmista tuntuu hyvältä. Sinulla on oikeus viheltää peli milloin tahansa poikki, sillä haluan että olet täysin varma ratkaisustasi. Lisäksi haluan hieman keskustella kanssasi ennen hedelmöitystä, jotta saan kuvan sinusta ihmisenä. En vaadi sinulta mitään ulkonäön, iän tai muiden ulkoisten seikkojen suhteen, mutta haluan vakuuttua siitä että olet valmis saamaan lapsen. Osaan arvioida ihmisiä hyvin ja uskoisin saavani sinusta kattavan kuvan ilman että joudut kertomaan paljastavia asioita elämästäsi. Tämä on erityisen tärkeä sinkkuäitien suhteen, sillä haluan olla varma että lapsi syntyy rakastavaan ympäristöön.

   Laitan täällä viestiä muutamaan eri viestiketjuun, mutta en ole aikeissa hankkia massoittain lapsia. Ota siis yhteyttä ennen kuin joku muu ehtii! :) Sähköpostini on hnarpio@gmail.com Kerro viestissäsi hieman myös siitä että mitä eniten toivot tältä järjestelyltä - erityisesti että toivotko minun olevan mukana raskauden jälkeen vai et. Toivottavasti löydät täältä sen mitä etsit!

  • Lapsi ei ole leikkik

   Varatkaa kaikki aika mt-toimistoon vitun pavelit!!

  • Hulluutta

   Täällähän tarjotaan sonnin paikkaa .Sairasta touhua,taitaa olla mielenterveysongelmaiset asialla ei ainakan tynnu täysjäkisten hommilta.Kuka uskaltaa tavata tälläisiä "sonniehdokkaita ja viedä niitä kotiinsa.

  • pasi46

   hei olen sinkku pasi 44/180/86 ja mukava, avoin, hellä, romanttinen, huumorintajuinen, lempeä ja fiksu. pussailen ja otan sinut mielelläni myös syliin tai kainaloon. en juo enkä tupakoi. olen eroottinen, tunteellinen, lempeä, ja avoin ja otan naiseni huomioon joka päivä. minulla ei ole lapsia. viihdyn luonnossa, olen eläinrakas ja liikunnallinen, mökkeilen ja vietän paljon koti- iltoja. tanssimassa käyn etsin kumppania. kaveria ystävää en naimissa ei lapsia ole pidän lapsista pasi.kolj2013@gmail.com voin olla isä lapselle usemankin tehdä koti isä olla

  • Haaveita74

   Heí;)

   Täällä olisi 40-v, pitkä, vaalea mies. En tupakoi, enkä ryyppää ja muutenkin terve kunnon mies. Haluaisin auttaa;) Motiiveistani yms. voidaan puhua tarkemmin sähköpostissa. Olen kuitenkin varattu ja minusta en halua mitään oikeuksia tms.

   Kirjoittele, niin jutellaan!

   kalakaveri74@wippies.fi

  • totuusko

   Ei varmaa isäehdokkaita löydy mutta siementäjä kyllä!

  • tim_backland

   Voin tulla siittämään lapsesi, minulla on jo kokemustakin asiasta vaikka edellinen menikin ns. vituiksi.

  • ghd

   Moikka miten sinuun sais yhteyttä haluan keskustella ja auttaa sinua.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   116
   5067
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   21
   2008
  3. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1094
  4. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   73
   1031
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   65
   960
  6. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   363
   889
  7. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   870
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   161
   827
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   794
  Aihe