ZAPPERI, AIVAN MAHTAVA HOITOLAITE !

Zapperoimaan

Zapperit


Kaikki seuraavassa tekstissä esitetty tieto perustuu resonanssilaitteilla tehtyyn tutkimukseen, eikä siten ole virallisen, länsimaisen lääketieteen tai muun virallisen länsimaisen luonnontieteen hyväksymää tietoa.

Sähkövärähtelyillä bakteereja, loisia ja viruksia vastaan

Nyt on olemassa tehokas vaihtoehto, joka sisältää uuden teknologian. Tohtori Hulda Clarkin tutkimukset ovat osoittaneet, että jokainen elävä olento lähettää aallonpituutta, joka vaihtelee olennon koon mukaan. Tohtori Clark osoitti, että kehossa olevat bakteerit, virukset ja loiset voidaan eliminoida sähkövärähdyksillä, joita zapperi-niminen laite tuottaa. Hän totesi, että tähän tarvitaan vain minuutteja, ei päiviä tai viikkoja. Zapperi on suunniteltu antamaan tätä taajuutta nopeasti ja kivuttomasti rannekkeiden kautta. Tohtori Hulda Clarkin zapperitaajuuslaitteesta on muodostonut olennainen osa kokonaisvaltaista hoitoa.

Sähkövärähtelylaitteet eivät ole lainkaan uusia. Magneto-Electric -nimistä laitetta käytettiin jo vuonna 1862 hoitamaan monia eri vaivoja. Zapperin käyttö on täysin turvallista ja iästä riippumatonta. Sen käyttöä ei kuitenkaan suositella, jos on raskaana tai käyttää sydämentahdistinta.

Kuinka zapperi toimii?
Clarkin zapperin periaate on resonanssi. Altistamalla mikro-organismi omalle resonanssitaajuudelleen se hajoaa.

Mitä on resonanssi?
Hyvä esimerkki on viinilasi. Kun kuljetat sormeasi sen reunoja pitkin, se resonoi. Palauttamalla tämä ääni takaisin viinilasiin voimakkaalla äänijärjestelmällä saat sen hajoamaan. Tämä periaatteen keksi Hulda Clark itse.

Miltä zapperin käyttäminen tuntuu?
Zapperin elektrodeina ovat rannekkeet tai putket, joiden kautta virta johdetaan kehoon. Yleensä ei tunneta juuri mitään. Jotkut tuntevat vähäistä lämpöä käsissä.

Zapperilla voidaan

hoitaa koko kehoa pitämällä kapuloita käsissä
hoitaa hampaita pitämällä hammasvartta suussa hampaiden pinnalla
puhdistaa ruokazapperilla pieniä määriä ruokaa tai juomia esimerkiksi matkoilla.
Kehon hoitamiseen zapperi tuottaa 30 kHz taajuista heikkovirtaista sähköimpulssia, joka johdetaan kehoon kahden kuparikapulan kautta kapuloita käsissä pitäen. Semba zapperissa on kuparikapulat, joiden kautta johdettuna sähköimpulssi on tehokas, eikä aiheuta iholle kutiavaa rakkulaista ihottumaa.

Hampaiden hoitamiseen zapperi tuottaa 1 kHz taajuista magneetti-impulssia, joka johdetaan kehoon hammasvarren avulla. Hammasvartta pidetään hampaiden pinnalla tai ikenien pinnalla 5 min tai enemmän.

Tri Hulda Clarkin mukaan hampaita zapperoimalla voidaan pysäyttää suussa olevan muovimateriaalin (hampaiden paikat ja pinnoitukset, implanttihampaat, purentakiskot ja proteesit) autopolymerisaatioreaktio eli muovin valuminen kehoon. Lisäksi hampaiden zapperointi tappaa hampaiden ja leukaluiden bakteereita sekä poistaa hammaskiveä ja värjäytymiä.

Ruuan ja juomien puhdistamiseen zapperi tuottaa 1 kHz taajuista magneetti-impulssia pienen ruokazapperin kautta. Ruoka tai juomapullo laitetaan ruokazapperin päälle 15 - 30 minuutiksi, jonka aikana zapperin tuottama impulssi tri Hulda Clarkin mukaan tappaa ruuasta tai juomista virukset, bakteerit ja pienet loiset.

35

7652

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Totta, varsinainen uutinen ei tämäkään enää ole tästä on kohta n. 15- vuotta kun asiasta kohistiin enemmänkin. Itselläkin tuo kirja on jossakin kateissa vaan tällä hetkellä. Kirjassa kerrotaan juuri näistä taajuuksista, millä loisista yms. voi päästä eroon zapperoimalla.

      • Pena N.

        Onko sulla vielä tietoo noista taajuuksista , millä se toimii?
        Kiinnostais, kun olen heikkovirtapuolen ammattilainen.


      • Tehokas on.
        Pena N. kirjoitti:

        Onko sulla vielä tietoo noista taajuuksista , millä se toimii?
        Kiinnostais, kun olen heikkovirtapuolen ammattilainen.

        "Onko sulla vielä tietoo noista taajuuksista , millä se toimii?"

        No se toimii kutakuinkin näin, kun parasiittiin kohdistetaan 1khz kanttiaaltoa niin otus kellahtaa selälleen ja kupsahtaa siihen paikkaan.

        Jos kyseessä taas on esim. lapamato niin se hakeutuu ulos lähimmästä reiästä, joten kannattaa häätää lapamatoa ilman housuja.


      • Vai mitä?
        Tehokas on. kirjoitti:

        "Onko sulla vielä tietoo noista taajuuksista , millä se toimii?"

        No se toimii kutakuinkin näin, kun parasiittiin kohdistetaan 1khz kanttiaaltoa niin otus kellahtaa selälleen ja kupsahtaa siihen paikkaan.

        Jos kyseessä taas on esim. lapamato niin se hakeutuu ulos lähimmästä reiästä, joten kannattaa häätää lapamatoa ilman housuja.

        Jäikö sulla housut jalkaan eka kerralla?
        Sinulla tuntuu olevan aivan henkilökohtaista kokemusta zapperin käytöstä.


    • Kiitos zapperin

      Olen nyt käyttänyt zapperia vuoden ja olen terve kuin pukki!
      Kaukana takana ovat kaikki vaivat ja kolotukset ja erityisesti migreenistä pääsin eroon.

    • Pena N.
      Hulda Clark: in kirja ( Hoito kaikkiin sairauksiin) löytyy varmasti myös kirjastosta. Siellä on tarkat luettelot näistä taajuuksista. Muistaakseni sieltä löytyy myös tällainen ohje, miten apparaatti voidaan itsekkin valmistaa, jos sähköoppi on hallussa. Kirjaa voi varmaan tilata Ultra- lehden kautta, jos on heillä viellä varastossa?

    • zapperikauppias

      Skepoille nyt erityinen joulutarjous zapperista!!!!
      Vain 100 euroo Huldan erittäin tehokkaasta zapperista!
      Ostakaa nyt skeposet ja zapperoikaa itsenne aivan terveiksi joululoman aikana.

      • kwakwakwatch

      • hyväzapperi

        mistä voi ostaa zapperia?


      • netistäkin

        Voit ostaa sen zapperikauppiaalta.


    • PerhonMöttösestä

      On totta, että idiotismi ja tietämättömyys ovat ehtymätön kansanvara! Ennenvanhaan sanottiin, että pitkätukkaisia jymäytetään. Luuletteko tästäkin saavanne ikuisen elämän?

      • huomioitsija

        Kerroit juuri skeptikoista.
        Sellaisia he ovat yhteiskunnan täydellisiä jarruja ja täysiä idiootteja.


    • zapperi

      Onko kellään ylimääräistä zapperia myytävänä? Haluun kokeilla mut mul ei oo varaa maksaa uudesta.

    • mirrow

      Pseudotiedettä ja tieteellä siipeilyä pahimmillaan.

      • zzzzap

        Tuo ei ole mitään pseudotiedettä vaan vanhaa tiedettä joka perustuu värähtelyn lakiin. Nykylääketiede ei pidä ihmistä psykofyysisenä kokonaisuutena.


      • kallikstulee
        zzzzap kirjoitti:

        Tuo ei ole mitään pseudotiedettä vaan vanhaa tiedettä joka perustuu värähtelyn lakiin. Nykylääketiede ei pidä ihmistä psykofyysisenä kokonaisuutena.

        Nykylääketiede pitää ihmistä pillerirobottina:
        Pilleri suuhun ja robotti on taas terve.


      • kipetsu
        kallikstulee kirjoitti:

        Nykylääketiede pitää ihmistä pillerirobottina:
        Pilleri suuhun ja robotti on taas terve.

        Totta tämäkin. Ihmisen pitää olla tuottava. Pelkkä ratas markkinatalouden koneistossa. Toisaalta zapper on itsessään myös melko kallis vaikka kätevä kolvaaja tekee laitteen itse halvalla.

        https://www.youtube.com/watch?v=VJvi7GWbLLI


    • zapperoivaSkeptikko

      Minäkin zapperoin joka päivä ja siksi olen terve kuin pukki.
      Zapperointi on myös kovettanut sarveni tosi kovaksi ja idoksi

    • PAPpaavin_anoppi

      Käytän zapperia joka päivä ja siksi olen näin terve ja viisas!
      Suosittelen kaikille!

      t. hassu_tuttuna/PAP/HKL/VVT/NPS/MKK/HML/paavin_anoppi/...

    • Nostan tämän hörhöaloituksen varoittavaksi esimerkiksi. Teksti on sitä paitsi suoraan L0otuskauppa piste fiin sivulta kopioitu, siis plagiaatti jos on luvaton ja mainos jos on tahallinen.

      Tyypillisesti tuo "länsimaisen lääketieteen" (sic) mollaaminen, idän glorifiointi ja mystifiointi ja tieteellisten (länsimaisten!) termien varastaminen huuhaan käyttöön.

      • oikeaarkkipiispa

        Gloor, gloori, gloori , Hallelujaah!
        ja aamen!


      • oikeaarkkipiispa kirjoitti:

        Gloor, gloori, gloori , Hallelujaah!
        ja aamen!

        Hienoa, että sinäkin haluat pitää tämän hörhöaloituksen debunkkauksen tuon rokotevastustajien mölinän yläpuolella.


    • Entä voiko mielestänne tällaista zapperia käyttää henkilö, joka kokee olevansa sähköallergikko? Pitäisikö hänen valita se malli, jossa ei ole digitaalista näyttöä? Digitaaliset multipleksoidut ledinäytöt tuottavat radiotaajuisia häiriöitä lähiympäristöönsä. Onko digitaalinen näyttö homeopaattinen, eli onko siinä digtalista vain potenssiin hörhö30? Onko digitaalinäyttö purpurea vai vihreä eko?

      • oikeaarkkipiispa

        Digitaalisen vihree on se ainoo oikee malli.
        Digivihree!
        Hallelujaah ja aamen!


      • Anonyymi

        "Entä voiko mielestänne tällaista zapperia käyttää henkilö, joka kokee olevansa sähköallergikko? Pitäisikö hänen valita se malli, jossa ei ole digitaalista näyttöä? Digitaaliset multipleksoidut ledinäytöt tuottavat radiotaajuisia häiriöitä lähiympäristöönsä. Onko digitaalinen näyttö homeopaattinen, eli onko siinä digtalista vain potenssiin hörhö30? Onko digitaalinäyttö purpurea vai vihreä eko?"

        Vaikeaksi menee tosiaan, sähköallergikko ja zapper!

        Luullakseni kuitenkin sähköallergikko voi turvallisin mielin käyttää Zapperiakin jos hänen Zapperinsa ensin Zapperoidaan toisella Zapperilla, joka poistaa sähkövärähtelyistä allergiaa aheuttavat ainekset ja energiat. Se kyllä vähän heikentää tehoa mutta sen voi kompensoida pidentämällä zapperointiaikaa osapuilleen kertoimella 1.7.


    • digitalista*

      Insinööri ilman moraalia pystyisi rahastamaan höynäytettäviä potenssiin 30 rakentamalla milloin minkäkinlaisia theta-mittareita. Surkuhupaisinta on juuri selittely, jolla "toimivuutta" yritetään todistella.

      • Anonyymi

        "Insinööri ilman moraalia pystyisi rahastamaan höynäytettäviä potenssiin 30 rakentamalla milloin minkäkinlaisia theta-mittareita. Surkuhupaisinta on juuri selittely, jolla "toimivuutta" yritetään todistella."

        Eiköhän käsistään kätevä reipas poikakin riitä vaatimukseksi, se "ilman moraalia" on kumminkin olennainen pykälä.

        Muistan jostakin lukeneeni että alkuperäisten E-mittarin speksien mukaan varsinaisen mittariosan piti olla vaimentamaton jotta näyttäisi paremmalta.

        Vähän selitystä: Tavallisen kiertokäämimittarin perusversiossa äkillinen virran muutos johtaa siihen että viisari heilahtaa vauhdilla ohi sen kohdan, jota virta edellyttäisi ja heilahtelee aikansa asettuen lopulta virtaa vastaavaan asentoon. Sen takia mittareihin rakennetaan yleensä ominaisuus, joka vaimentaa heilahteluja vaikuttamatta tarkkuuteen millään lailla.

        Nämä E-mittarihörhöt kokivat kumminkin vaimennetun mittarin liian vaisuksi ja nimenomaan halusivat vaimentamattoman jotta näyttäisi vakuuttavammalta kun viisari heiluu ;)


      • Anonyymi

        Sinun kannattaisi ehdottomasti ostaa ZAPPER laite ja ZAPPEROIDA itsesi terveeksi, ettei sinun tarvitsisi roikkua sivustoilla jakelemassa tyhmiä kommenttejasi.


    • TietomiesKalevi

      Kaikki rokotteet kannattaa zapperoida, silloin niiden haittavaikutukset pienenee noin 90%.

    • Anonyymi

      Zapperi kannattaa hankkia jokaiseen terveyskeskukseen, niin kansa paranee vauhdilla.

      Zapperoija

      • Anonyymi

        Mitä zapperi maksaa nykyään?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä zapperi maksaa nykyään?

        Zapperi maksaa todennäköisesti terveytesi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Zapperi maksaa todennäköisesti terveytesi.

        Tosi hieno homma! Hoidatan itseni "mehiläisessä" täysin terveeksi pahasta syövästäni ja kun tulee maksun aika , niin lyön zapperin tiskiin ja maksu hoituu!
        Täytyy mennä heti ostamaan.


    • Anonyymi

      Kaikki nyt joukolla
      zap- zap- zap- zapperoimaan
      zap- zap- zap- zapperoimaan

      toivoo parantunut zapperoija

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      413
      4349
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      239
      2143
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1580
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      158
      1401
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      256
      1129
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1077
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      137
      1054
    8. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1045
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      54
      939
    10. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      933
    Aihe