tutkimus: Kuka on idolisi?

Teen tutkimusta idoleista...

-Kuka on sinun idolisi? (perusteluja)
-Onko idolisi vaikuttanut sinun identiteettiisi?
Ilmoita


Aleksis Kivi. Perustelut löytyy lukemalla hänen teoksiaan ja Suomen kirjallisuuden historiasta.
Ilmoita
Jonne Aaron Liimatainen...
Ei oikeestaan oo vaikuttanu muhun.
Idoli siks että sillä on mahtava tyyliä, hyviä mielipiteitä ja kaikkee muutakin.
2 VASTAUSTA:
Kuvottaa nähdäkin sen androgyynin kuva!
hyi olkoon kirjoitti:
Kuvottaa nähdäkin sen androgyynin kuva!
Mäki oon varmaan lähinnä anrogyyni, niin ällöltä ku se kuulostaa, se on oikeesti hauskaa (tai siis kyllä mä oon naispuolinen ihan kokonaan mutta kuitenki).... Ainaki luonteeltani olen... =)
+Lisää kommentti
hän on yksi parhaimpia näyttelijöitä Suomesta mitä tiedän. arvostan hänen työtään, koska unelmoin itse samasta ammatista. hän on loistava. identiteettiini hän ei oikeastaan ole vaikuttanut, mutta ihailen häntä suuresti lahjojensa ja luonnollisuutensa takia.
Ilmoita
Minulla ei ole idolia, sillä idoli tarkoittaa epäjumalaa, jollaisia ei kenenkään tulisi pitämän. Ettäs tiedätte nyt...ja Hanna Pakarinenkin on vain joku epäjumala, ei mitenkään houkutteleva mainostuskikka. "Idolsvoittaja Hanna esiintyy.." = "Epäjumaluuden voittaja Hanna esiintyy.." Todella houkuttelevaa. Mutta ketä ihailen, niin kolmea nuoriso-ohjaajaani ja Pekka Simojokea. On ne vähäsen vaikuttanu siihen, mitä teen, mutta ei mitenkään radikaalisti. Että tällaista...
Ilmoita
Avril Lavigne!
Aivan Super tyyli, musiikki, mielipiteet jne. haluisin olla samallainen ku Avril mutta ei Avril oo paljo muhun vaikuttanu....
Ilmoita
Suuri esikuvani. Itselläni on bändi ja tämä laulaja-kitaristi on tehnyt minuun suuren vaikutuksen äänensä ja riffitelynsä ansiosta. Vaikka soitto ei olisikaan niin taidokasta kuin jollain Metallican paapoilla, se iskee silti kovempaa kymmenen tonnin vasaralla!!
Ilmoita
Ei ole. Ei siis ole vaikuttanut.
Ilmoita
Musiikin puolelta: C.o.B:n Alexi Laiho, Metallican James Hetfield ja Kirk Hammett, Dimmu Borgirin Silenoz, Cradle of Filthin Paul ja Dani, Opethin Mikael Åkerfeldt ja Peter Lindgren sekä In Flamesin Jesper Stromblad, Björn Gelotte ja Andreas Fridén. Kaikki ovat loistavia soittajia/laulajia/lauluntekijöitä. Osa jopa legendoja. Ja Alexi Laihon ansiota on se, että aloitin itse kitaran soiton.

Futiksesta: Zinedine Zidane, Andriy Schevchenko, Dejan Stankovic, Christian Vieri, Adriano, Pelé, ja Michel Platini. Parhaat futaajat koskaan. Inter on paras.

Ihan muuten vaan: Warren Spector, Gabe Newell ja Paul Collyer. Pelintekijöitä jos et tiennyt.
1 VASTAUS:
hmmm. ihan kai hyviä vastauksia, en vain tiedä miten noita nyt kuviksen työssä käyttäisin :D

Tarkoitus olisi kai tehdä sellainen kuvakollaasi jossa on syvällisempänä aiheena tuo idoli ja identiteetti.

Itse en tiedä noista mainituista idoleista montakaan... :D
+Lisää kommentti
http://msnbcmedia.msn.com/j/msnbc/Components/Newsweek/Photos/Web_Exclusives/040105_040111/040107_Mini_Ipod_hd.hmedium.jpg

Juuri tämä partasuu itsessään. Idolini juuri siksi että on saanut todella paljon aikaan, eikä ole lannistunut monopolimaisen kilpailun alla.
Ilmoita
Minun idoli on Anna Puu. Olen olen ihaillut ja tykännyt hänestä jo kauan aikaa. Hän on niin iloinen ja naurava.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

tutkimus: Kuka on idolisi?

Teen tutkimusta idoleista...

-Kuka on sinun idolisi? (perusteluja)
-Onko idolisi vaikuttanut sinun identiteettiisi?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta