Sekoilua

Nimetön

Pari kuukautta meni uskomattoman nopeasti. Vaikka ensimmäisen kuukauden vain olin, enkä tehnyt mitään aika juoksi todella nopeaan. Hannan ja Annikan ollessa molempien töissä pidin taloudesta huolta ja suurimmaksi osaksi vietin päiväni netissä, josta olin saanut jo muutaman tuttavan. Seksiaktiviteetti oli vaipunut melko alhaiselle tasolle Hannan kanssa ja tuntui, että hänellä oli enempi yhteistä Annikan kanssa kuin minun kanssani. Se seikka, että Annika oli vaihtanut samaan työpaikkaan Hannan kanssa tuntui pahentavan tilannetta ja tunsin jääväni ulkopuolelle kaikista asioista. Netissä surffaaminen auttoi minua hieman tässä, kuten myös ajantappamisessa. Jos nettiä ei olisi ollut olisin turhautunut jo ensimmäisellä viikolla tylsyyteen.

Toisen kuukauden alussa kaikki muuttui sitkeän työpaikkahaun jälkeen ja pääsin haastatteluun erääseen pieneen firmaan. Firma oli naisvaltainen 20 hengen mukava yhteisö. Haastatteluni sujui mainiosti ja pääsin kahden kuukauden koeajalle. Olin onneni kukkuloilla ja kaikki tuntui sujuvan mainiosti. Tunsin etten ollut enää riippuvainen Hannasta ja Annikasta ja sain ostella jotain omaa. Uudet työkaverini olivat mahtavia ja paikassa vallitsi todella hyvä yhteishenki. Huonetoveriksi olin saanut Heidin, jolla oli räväkän punainen lyhyt tukka, lävistys silmäkulmassa ja uskomattoman vihreät silmät. Heidi käytti yleensä löysiä housuja ja paitoja ja kuvittelin hänen olevan jonkin sortin hiphoppari, mutta persoonana hän oli todella lämmin ja otti minut välittömästi siipiensä suojaan.

Kolme viikkoa meni todella nopeasti opetellessa työpaikan tavoille ja työtehtäviini. Kolmannen viikon lopulla firman pomo, Margit, kyseli kahvitauolla ihmisten innostusta jos perjantaina pidettäisiin pienet juhlat. Puolet porukasta oli heti mukana, mutta itse vielä hieman emmin, sillä olin suunnitellut meneväni chättiin perjantaina jatkaakseni mielenkiintoista juttua erään RedAngel-nimimerkin kanssa. Toisaalta minua ei muutenkaan oikein huvittanut mennä mihinkään koska olin päättänyt rentoutua kotona yksin Hannan ja Annikan ollessa yövuorossa. Keskustellessamme Heidin kanssa illasta hän sai houkuteltua minut jäämään ainakin joksikin aikaa, sillä vastaavanlaisia tilaisuuksia ei tulisi ihan joka kuukausi.

Perjantaina kaikki alkoivat jo kolmen maissa kerääntymään kahvihuoneeseen ja korkkailemaan ensimmäisiä pullojaan. Heidi houkutteli minut dokumentin parista kahvihuoneeseen ja löi siideripullon käteeni. Hymyillen hänelle istuin alas ja korkkasin pulloni alkaen kuuntelemaan muiden juttuja. Tyhjä siideripullo vaihtui pian uuteen täysinäiseen ja aika kului todella vauhdikkaasti. Ennen kuin huomasinkaan kello oli jo puoli kymmenen. Hipsin vähin ääniin huoneeseemme ja avasin netin toivoen näkeväni tutun nimimerkin. Päästessäni chättihuoneeseen huomasin pettymyksekseni, että RedAngeliä ei näkynyt huoneessa. Sen sijaan muutama muu tuttu huoneessa oli ja ajattelin hetken aikaa vain jutella heidän kanssaan. Tyhjensin chättiessä neljännen siideripulloni ja huomasin olevani ihan kivasti hiprakassa ja mietin jo menoa baariin, mikäli työkavereita olisi sinne menossa. Samassa Heidin tuli huoneeseen kaljapullo kädessään ’Täälläkö sä oletkin..etkö sä lähtenyt baariin?’ ’Täh..joko muut meni vai?’ kysyin hämmentyneenä painaen selaimen alapalkkiin ja toivoen ettei Heidin huomaisi missä chättäilin. ’No ne lähti vähän aikaa sitten...kukaan ei ilmeisesti huomannut sulta tulla kysyyn..’ Heidi sanoi ja meni omalle paikalleen sermin toiselle puolelle. ’No oletko sä menossa?’ kysyin alkaen jo valmistautumaan poislähtöön. ’En mä taida jaksaa..huomenna pitäis taas tulla aikasten..meinaatko sä vielä mennä?’ ’No vähän tekis mieli, mutta en mä tiedä viitsiikö sitä yksin mennä’ sanoin hieman hajamielisesti, sillä samalla näin RedAngelin tulevan chättihuoneeseen. ’Pääset sä mun pyörän ritsillä ainakin jonkin matkaa kaupunkiin päin.’ Kuulin sermin toiselta puolelta samalla kun tervehdin RedAngeliä netissä. ’No joo...okei...jos tässä kohta puolin mennään...sopiiko?’ sanoin keskittyen juttuun chätissä enempi kuin oikeaan keskusteluumme. ’Joo, mä kirjoitan vain tän yhen mailin niin mennään sitten.’ Heidi sanoi ja kuulin hänen näppäimistön alkavan laulamaan ja keskityin omaan keskusteluuni.

RedAngel: No mites sulla menee tänään?
Santsu: Ihan kivasti..vähän kännissä nyt, kun meillä oli täällä firmassa saunailta
RedAngel: Aijaa..onko tullut paljonkin otettua? :)
Santsu: On tässä muutama siideri, silleen sopivasti, että on päässyt aika hyvään vauhtiin..baariin ois kiva mennä nyt..
RedAngel: Jaajaa..baariin bilettään ja katseleen meininkiä? ;)
Santsu: No joo..ois se kiva jotain säpinää saada vähän *hih* Oikeastaan nyt sellainen fiilis, että haluttais jotain muutakin kuin säpinää...
RedAngel: Jaajaa...ja mitähän se mahtais olla? *arvelee jo*
Santsu: No seksiä tietty :)
RedAngel: Oletko yksin?
Santsu: En ole..yks työkaveri tuossa..kohta lähdetään sen kans kaupunkiin...
RedAngel: Aijaa...no sekstaa sen kanssa :)
Santsu: *hih* Mielenkiintoinen ajatus, mut en mä tiedä onks se kiinnostunut silleen..
RedAngel: Harmi kun en oo siellä...oisin vähän kopeloinut sua *virn*
Santsu: Uuuh..sun kopelointi tekis varmasti hyvää :)
RedAngel: Et voi kuvitellakaan :))
Santsu: Hei mut mun pitää mennä nyt! Moiks *pusuhali*
RedAngel: Okei...moiks! *kopeloi*

Poistuin hieman haikeana chätistä, sillä olisin mielelläni jäänyt juttelemaan aiheesta. Emme juurikaan olleet RedAngelin kanssa puineet seksi-aihetta, mutta muutaman kerran siihen olimme eksyneet ja halumme tuntuivat osuvan yksiin. Lisäksi juttukertoihimme mahtui yksi erittäin kiihkeä nettiseksisessio, joista en yleensä välittänyt, mutta tämä oli ollut poikkeus. Suljin selaimen ja lukitsin koneeni seuraavaa päivää odottamaan. ’Okei..mä olen ainakin valmis..’, huikkasin sermin taakse. ’Joo lähetään vaan. Mä mietin, että voisin mä ainakin piipahtaa kans baarissa..ei huomenna olekaan niin kiire kun luulin.’ Heidi vastasi ja sulki oman koneensa vetäen takkinsa niskaan. Otimme viimeiset pullot mukaan matkaeväiksi ja hyppäsimme Heidin pyörään selkään.

Matkamme kaupunkiin sujui nopeammin kuin olin kuvitellut. Luultavasti Heidin hauskat jutut ja siideri siivittivät matkaa ja saivat ajan kulumaan nopeammin. Heidi kyyditsi uskomattoman helposti vaikka välillä joi kaljapullonsa tyhjäksi. Pysäköimme pyörän baarin eteen, jonne työkaverimme olivat jo aiemmin päätyneet ja liityimme heidän joukkoonsa. Tulomme otettiin hyvin vastaan ja Margit tarjosi meille aivan yllättäen myös paukut. Muutenkin porukka vaikutti olevan jo todella vahvassa humalassa ja jututkin olivat sen mukaiset. Vaikka keskustelu usein liittykin työhön jutut olivat huumorilla höystettyjä ja tuntui, että minulla oli todella hauskaa pitkästä aikaa. Enempi päihtyessäni himoni alkoivat heräämään horroksestaan ja huomasin katselevani työtovereitanikin hieman erilaisesta näkökannasta. Varsinkin huomasin usein katselevani Heidiä toisenlaisella tavalla kuin ennen. Järkeni kuitenkin pakotti minut jättämään asian vain siihen ja yhden maissa muiden siirtyessä yökerhoon päätin lähteä kotiin testamaan vanhaa kunnon vibraattoriani.

Hoiperrellessani kotiani kohden kuulin takaani huudon:’Sanna!’ Vaistomaisesti nimeni kuultuani käännyin katsomaan. Hiljaa mielessäni toivoin, että se olisi ollut Heidi, mutta aivoni ampuivat ajatuksen mahdottomana alas. Kyseessä ei ollutkaan Heidi vaan Hannan pikkusisko Milla. ’No moi...’ sanoin hieman hämmentyneenä katsellen kuinka Milla puoliksi raahasi blondia kaveriaan. ’Tosi mahtavaa, kun mä satuin näkeen sut..Hanna ei oo vastannut puhelimeen koko iltana ja meillä ei oo mitään muutakaan paikkaa minne voitais mennä yötä..Haittaaks jos me tultais teille?’ Kuulin aivan selvästi, että Milla oli kohtuu hyvässä humalassa ja hänen kaverinsa tila näytti vielä pahemmalta. ’Joo..Hanna on yövuorossa ja tulee vasta aamulla...Ettekö aiemmin jo sopineet jotain?’ yritin muistella asioita joista Hannan kanssa oli ollut puhetta ottaessani Millan kaveria toisesta kainalosta kiinni. ’Oli meillä, mutta ei ollut mitään tästä puhetta..Hanna on tietty unohtanut koko asian..Tuntuu välillä ettei se välitä vittuakaan minusta...’ Milla sanoi kyynel vierähtäen poskelle. ’No se varmaan unohti..kyllä se susta tykkää tosi paljon..’ yritin lohduttaa parhaani mukaan raahatessamme blondia kohti rappuamme. ’No jaa..osaa se olla tosi vittumainenkin..tää muuten on Tessa, jota me kannetaan..’ Milla sanoi hieman hymähtäen Tessan yrittäessä sanoa jotain.

Saimme Tessan raahattua hissiin ja välillemmä laskeutui hiljaisuus, joka laukesi vasta kun saimme kämpän oven auki ja Tessan sohvalle retkottamaan. ’Noin...teille voi tehdä petin vaikka tähän sohvalle, kun levitetään vaan tää..’ ’Kiitti sulle kauheesti, kun päästit meidät tänne...me oltais oltu aivan pulassa ja kun Tessakin veti tuollaiset kännit.’ Milla jatkoi samalla kun levitimme toisen sohvan ja petasimme sen.’Mites me saadaan Tessa tuohon nukkumaan?’ ehdin jo sanoa, kun samassa Tessa nousi ja lähti pyrkimään kohti vessaa. Milla lähti välittömästi hänen peräänsä ja pian kuulin oksentamisen sulosoinnut vessasta. Hymähdin ja avasin oman pedin ja ehdin vaihtaa yöpaidankin päälle katsellen hieman haikeana yöpöydän laatikkoa jossa vibrani lepäsi. Samassa tytöt tulivat vessasta ja Milla saattoi Tessan sohvalle. Seurasin perästä katsomaan, että kaikki oli kunnossa vain huomatakseni, että Tessa oli nukahtanut jo uudelleen. ’Eiköhän se nyt nuku paremmin jo...kiitos sulle kaikesta..’ Milla sanoi ja hän itsekin hoippui vielä selvästi vaikka vaikuttikin selvemmältä. ’Okei..mä meen nyt nukkuun...Hyvää yötä..’ sanoin ja menin omaan huoneeseen kuullen vielä Millan toivottavat hyvää yötä minulle.

Mietin hetken koko tilannetta ja kuuntelin ääniä, mutta mitään ei enää kuulunut. En enää malttanut kuitenkaan olla tyydyttämättä itseäni vaan kaivoin vibrani yöpöydän laatikosta esille. Käteni sujahti nopeasti pikkuhousuihini ja hitaasti aloin hyväilemään häpyhuuliani. Tunsin kiihkon kasvavan sisälläni ja nopeasti riisuin pikkuhousuni heittäen ne lattialle. Levitin jalkojani ja aloin taas hyväilemään itseäni yrittäen pitää nautinnon äänet enimmäkseen sisälläni. Suljin silmäni ja siirsin raskaan ja liian kuuman peiton päältäni. Mieleeni nousi välittömästi mielikuva Millasta ja kuinka riisuisin hitaasti hänen farkkunsa. Voihkaisin vaimeasti kun vibrani kosketti klitoristani. Samassa minulle tuli tunne aivan kuin joku katselisi. Avasin silmäni ja näin Millan seisovan oven suussa katsoen suoraan minuun. ’Tuota..sori..mä...mä vain tyynyä tulin kysymään...’ Milla sanoi naama punoittaen. ’Ota tuosta kaapista..’ sain sanottua melko asiallisesti ääni vapisten. Milla ei kuitenkaan liikahtanutkaan. ’Tuntuuko toi hyvältä?’ Milla jatkoi ääni väristen ’Joo..mä olen aika lailla tän tarpeessa...’ sanoin ja tunsin kuinka keskustelun uusi suunta sai minut entistä kosteammaksi. Vasta nyt tajusin katsoa kunnolla Millaa ja huomasin hänellä olevan päällään vain sinisen tiukan topin ja valkoisen pikkuhousut. Sanomatta enempää jatkoin vibran liikuttelua klitorikseni päällä Millan katsoessa minua hiljaa. Nielaisten hän siirtyi viereeni istumaan ja katsomaan lähempää kuinka kuljetin vibran häpyhuulieni väliin työntäen sitä hitaasti sisälleni pienen voihkaisun säestämänä. ’Mä en oo ikinä nähnyt mitään tällaista...oonko mäkin lesbo jos mä kiihoitun tästä?’ Milla heitti oudon kysymyksen yhtäkkiä ilmaan ääni vapisten. ’Et minun mielestäni..’ sanoin sen kummemmin perustelematta liikuttaen vibraa sisälläni hitaasti. Kuin lupaa kysyen Milla katsoi minua silmiin ja ojensi kätensä kohti vibraa. Nyökkäsin sanattomana vastauksena ja katsoin kuinka Millan käsi kosketti vibraa. Otin hänen kädestään kiinni ja ohjasin sitä hellästi mutta päättäväisesti. Tilanne sinänsä lisäsi kiihoitustani siinä määrin, että tunsin pian kuinka orkkuni jo lähestyi valtavana aaltona pyyhkäisten kaikkien muiden tunteiden ylitse. Tunne hukutti kaikki epäilyksen häivätkin väristessäni sen kourissa. Tunsin kuinka Milla ei enää tarvinnut käteni ohjausta vaan oli selvästi määrätietoisempi tyydyttäessään minua kunnes pysäytin hänen kätensä. Vedin dildon sisältäni ja suutelin Millaa suulle täysin himojeni viemänä. Milla ei vastustellut lainkaan suudelmiani eikä sitä kun kaadoin hänet sängylle makaamaan ja aloin riisumaan häntä. Tunsin hänen rintakehänsä kohoilevan ja raskaan hengityksen suudellessani hänen täydellisyyttä hipovia rintojaan. Ne olivat ihanan pyöreät ja kimmoisat. En kuitenkaan malttanut kauan viettää niiden parissa vaan jatkoin alas siirtäen hänen pikkuhousunsa tieltäni pois. Epäröimättä lainkaan levitin Millan jalkoja ja syöksyin suutelemaan hänen häpyhuuliaan. Tumman karvoituksen seasta löysin ihanan aarteen joka valui mettään alas välilihalle. Suutelin ja näykin hänen häpyhuuliaan ja kielelläni keräsin kaiken meden talteen jota tuntui melkein tulvivan. Hellästi levitin Millan turvonneita häpyhuulia ja kuljetin kieltäni pitkin hänen vakoaan nauttien tuosta suloisesta aarteesta. En antanut Millalle lainkaan armoa vaan kieleni alkoi vaativasti pyörimään hänen klitoriksensa päällä käyden välillä hieman kauempana vain palatakseen tuottamaan nautintoa. Uppouduin täysin nuolemaan Millaa että en edes huomannut kuinka hän sai rajun orgasmin ennen kuin hänen kätensä repivät minut irti tuosta ihanasta nuoresta aarteesta. ’Mä en oo ikinä saanut näin mahtavaa orkkua...’ Milla huokaisi ääni vapisten. ’Sori..mä ehkä menin liian pitkälle...mutta en voinut himoilleni mitään...’ yritin alkaa selittämään. ’Hyss...tää oli todella upeeta..’ Milla sanoi katsellen vibraa. ’Teillä taitaa olla näitä leluja paljonkin..’ ’No jotain’ vastasin nousten Millan viereen makaamaan suudellen hänen paljasta vartaloaan. ’Täälläkö?’ Milla sanoi kääntyen kyljelleen ja ottaen toisesta yöpöydän laatikosta strap-onimme esille. ’Sielläkin...’ sanoin miettien oliko Milla tiennyt mitä laatikossa oli. ’Saisinko mä tätä?’ Milla kysyi huultaan purren. En voinut kieltää mitään tuolta ihanalta ilmestykseltä vaan puin dildon päälleni ja nousin kontalleni. ’Takaapäin..’ Milla huokasi ja nousi myös kontilleen kääntäen peppunsa minuun päin. Peppukin vaikutti minusta täydellisen pyöreältä ja kiinteältä enkä voinut olla suutelematta ja nuolematta sitä hetken. Milla pyöritteli sitä malttamattomana odottaen dildoa sisäänsä. Kiihkoissani en pysähtynyt ajattelemaan vaan ohjasin sen hänen häpynsä huulille ja hitaasti työnnyn hänen sisäänsä. Milla vikisi dildon upotessa helposti hänen sisäänsä. Otin kiinni hänen lantiostaan ja päätin antaa Millalle kunnolla dildosta, sillä hän todella vaikutti pitävän siitä. Pidin tahtini kiivaana Millan vikistessä tyynyä vasten ja lantioni läiskyessä pakaroita vasten. Katsoin kuinka dildo sousi kiimasta kiiltelevässä hävyssä nussiessani Millaa. Puristelin melko kovin ottein Millan pakaroita sormenpäiden upotessa hänen pakaroidensa väliin. Tämä tuntui kuitenkin olevan hänelle liikaa ja vapisten hän yritti pyrkiä karkuun minun rauhoittaessa tahtiani hitaasti ja lopulta vetäytyen pois Millasta. Suutelin vielä Millan pakaroita hänen yrittäessä tasaannuttaa hengitystään maaten vatsallaan. Irroitin dildon vyötäisiltäni ja tunsin kuinka halusin itsekin lisää. ’Haluaisitko maistaa minua?’ kysyin Millalta joka juuri kääntyi selälleen makaamaan. Ennen kuin Milla ehti edes kunnolla vastata nousin hajareisin hänen kasvojensa päälle. Ujostelematta Milla otti lantiostani kiinni ja alkoi varovaisesti lipomaan vakoani. Nojasin seinää vasten ottaen tukea, sillä tämä oli sitä mitä olin jo pitkään ehtinyt kaivata. Tunsin kuinka Milla tunnusteli kielellään kuinka reagoin mihinkin pisteeseen. Vastasin voihkaisuin mikä tuntuu hyvältä ja mikä todella hyvältä. Milla sai nopeasti juonesta kiinni ja pystyin keskittymään täysin omaan nautintooni. Liikutin lantiotani samalla pidentäen nautintoani päästäen välillä klitorikseni levähtämään. Lopulta en voinut enää pidätellä itseäni vaan painoin lantiotani enempi Millan naamaa vasten ja tunsin hänen vastaavan liikuttamalla kieltään entistä voimakkaammin ja nopeammin.Liikutin lantiotani edestakaisin tuntien kuinka orgasmi lähestyi. Pieni kielenliikahdus sai selkäni kaareutumaan ja orgasmin purkautumaan. Vapisin orkun kourissa yrittäen pitää lantiotani ylhäällä Millan jatkaessa selvästi tyytyväisenä nuolentaansa. Hieman vastahakoisesti nousin ylös ja lysähdin Millan viereen makaamaan. ’Vau...en mä oottanut tämmöistä...’ Milla sanoi katsoen minuun. Naurahdin hieman ’Sori..en mä tiedä oliko mun tarkoitus mennä näin pitkälle...’ ’Ei se haittaa mua todellakaan...mut haittaako jos ei kerrota tästä kelleen?’ Milla kysyi hieman huolestuneen näköisenä. ’Ei haittaa...ei tarvi pelätä, että kertoisin..’ sanoin hymyillen. Katsoin kuinka Milla nousi sängystä ja poistui vessaan. Käänsin kylkeäni ja kuuntelin äänien hiljentyvän kunnes nukahdin sekavien tunteiden myllätessä sisälläni.

2

4956

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ta_Tu

      ihana!! jatka! RedAngel??

    • pim

      loistava!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8584
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2595
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      124
      2323
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1976
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1714
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1529
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1477
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1419
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe