Aihe

Jos homoliittolaki säädetään, lapsia ei enää saada

Paha maailma

ainakaan adoptoitua ulkomailta. Suurin osa maista ei halua antaa lapsiaan homopareille adoptoitavaksi. Kertokaa tämä lapsettomuudesta kärsiville!Ja suomalaisia lapsiahan ei riitä adoptioon kuin häviävän vähän. Joka seitsemäs lapsi abortoidaan, ja joka viides pariskunta kärsii lapsettomuudesta. Eli äänestäkää homoliittolain vastustajia eduskuntaan, jotta laki saadaan kaadettua! Ja katsokaa dokumentti "Mitä homoavioliitot tekivät Massachussetsille" tv7.fi arkistosta, siinä on 1000 vielä parempaa syytä vastustaa lakia.

Professori Tapio Puolimatkan kirja "lapsen oikeus isään ja äitiin" on myös loistava.

10

59

  Vastaukset

  • Onko sulla tähän jotain faktaa heittää, Tilastoa tai muuta sellaista?

   "Joka seitsemäs lapsi abortoidaan, ja joka viides pariskunta kärsii lapsettomuudesta"

   Lapsettomuutta on myös sekundääristä, jota ei pitäisi ottaa tilastoihin mukaan. Jos perheessä on yksikin lapsi, perhe ei ole lapseton.

   Muutenkin sinulla on todella huono osastovalinta, sillä ydinperheiden lapsia harvemmin päätyy adoptioon tai aborttitilastoihin. Myös homoliitot eivät tätä palstaa sivua, kun on olemassa sateenkaariperheet palsta.

   Lienet se mies, jolle on jäänyt pahat lapsuustraumat?

  • Toivonmukaan KAIKKI AJATTELEE LAPSIA! Lapset eivät saa joutua kärsimään omituisista perhemalleista.
   Perhe on isä ja äiti ja lapset, lapsille kuuluu äiti ja isä.

   En voi kuvitella, miltä lapsista tuntuu jos pakotetaan asumaan homoliittoihin!! Jos koulukiusaaminen pitää lopettaa, niin miksi siihen kiusaamiseeen annetaan kuitenkin aihetta???

   Lapset eivät ole ansainneet homoperhettä.

   • Eivät lapset ole myöskään ansaineet uskovaista perhettä
    eivät lapset ole ansainneet vanhempia, jotka jo lapsuudessa ovat pahoin traumatisoituneet
    eivät lapset ole ansainneet alkoholistiperhettä
    eivät lapset ole ansainneet mielenterveysongelmaista perhettä
    eivät lapset ole ansainneet väkivaltaista perhettä
    eivät lapset ole ansainneet pedofiiliperhettä
    eivät lapset ole ansainneet huumeperhettä
    eivät lapset ole ansainneet kleptomaaniperhettä
    eivät lapset ole ansainneet talousrikosperhettä
    eivät lapset ole ansainneet murhaajaperhettä


  • Lapsia pitää suojella vääristyneiden ihmisten perheeseen joutumiselta. Se on yhtä pahaa kuin henkinen pahoinpitely.

   Lapselle kuuluu olla isä ja äiti niin kauan kunnes lapsi on 18 v ja tietää mitä itse haluaa, haluaako isän ja äidin vai kaksi mutsia tai kaski faijaa... On väärin kasvattaa lapset siihen uskoon että perheissä voi olla mjitä tahansa, kun oikea perhe on mies ja viamo ja lapset. Vääristä perhemuodoista lapsi kärsii ja häpee.

   • Höpö, höpö, sulla on homofobia.
    Minun äitini on kasvattanut kaksi naista siis kaksi sisarusta, vanhapiikaa ,opettajia molemmat ja minulla on hyvä äiti.
    Äitini isä kaatui sodassa ja hänen äiti kuoli syöpään, kun hän oli pieni.


   • Minut on kasvattanut 4 naista ja kaksi miestä. Viisilapsisen perheen nuorimpana kasvoin kolmen sisaruksen, äidin ja isoveljen kasvattamana. Isä oli aina töissä. En oppinut häntä tuntemaan oikeastaan ollenkaan eikä tänäkään päivänä puhuta montaa sanaa.

    Kun alkaa miettimään mitä nämä ei-vääristyneet perheet sitten ovat, niin aika moni perhe ei niihin kuulu. Ehkä siellä on taustalla sellainen täydellisen perheen fantasia, johon kuuluu isä, äiti ja 2,2 lasta. Ja molemmat vanhemmat ovat hyvätuloisia, kaapissa iittalan kupit, ikkunoissa marimekon verhot ja pihassa farmari volvo.

    Todellisuus on kuitenkin siten aika kurvikasta ja epätäydellistä.


  • "Kansalaisaloite laiksi neuvoa-antavasta kansanäänestyksestä samaa sukupuolta olevien henkilöiden avioliitosta ja heidän oikeudestaan hakea perheen ulkopuolista adoptioita"

   https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1041

   Jouko Piho viittasi aloitteeseen facebookissa 6. tammikuuta. Käykää tykkäämässä, niin tieto leviää.

  • Haluat estää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista Suomessa sen vuoksi, että sitä ei joissakin muissa maissa hyväksytä. Ihanko oikeasti?

   Jos edellytät, että jokaisessa perheessä on oltava isä ja äiti, sinun pitäisi kohdistaa energiasi johonkin muuhun kuin tasavertaisen avioliittolain kumoamisyrityksiin. Jos lisäksi edellyttäisit, että lasta kohdeltaisiin ja kasvatettaisiin hyvin jokaisessa perheessä, työsarkasi laajenisi rutkasti. Mietipä sitä! Tätä ei nyt tietenkään pitäisi sanoa, mutta kyllä sinun kasvatuksessasi on jotakin tehty pahasti väärin.

  • Ai että, tosi mahtavaa ku alottaja solvaa mua taustani takia D:
   Vanhempani erosivat kun olin alakoulu-ikäinen ja minut kasvatti isäni että isoveli. Olen siis epänormaali, koska minulla ei ollut kuin pienen hetken koko tulevasta elämästini isä ja äiti...
   Olen siis huono ihminen, koska asuin samaa sukupuolta olevassa perheessä (eli kaikki perheenjäsenet miehiä).... Äitini oli kauhea ja ilkeä silloin kun jouduin vielä pakosta näkemään häntä.

   Miksi te rakkaat suomalaiset ajattelette heteronormatiivisesti aikakaudella, jolloin viimeistään luulisi ymmärtävän antaa kukkien kukkia, eli perheiden antaa olla monimuotoisia D:<

  • Minusta on kyllä outoa, että kaikkien pitäisi saada lapsi jostain, vaikkei kykene sitä itse saamaan. Mikä oikeus lapsen saaminen on? Jos ei saa lasta, niin ei sitten saa. Sen sijaan, että repii lapsen omasta kulttuuristaan pois kauas, vain tyydyttämään jonkun tuntemattoman lapsenkaipuuta, voisi miettiä muita tapoja toteuttaa itseään.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   166
   12868
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   300
   6077
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   89
   4771
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   97
   3362
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   196
   2483