mieheni alkoi pitää minua kuvottavana raiskauksen jälkeen..

satutettu1

minut raiskattiin muutamia viikkoja sitten ja sen jälkeen nykyinen mieheni on kokenut minut vastenmielisenä. hän ei halua koskea minuun millään tavalla eikä puhua, haluaa olla kaukana ja harkitsee eroa.. olen itsekkin järkyttynyt tapahtuneesta ja äärimmäisen ahdistunut, mutta ei tosiaan helpota omaa oloa miehen käyttäytyminen. onko se vain joku shokkireaktio vai olenko tosiaankin menettänyt kaiken arvokkuuteni..

15

827

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mummopupu

      Surkeaa. Itse juuri katsoin kelloa ja hätäännyin kun tytär ei ole tullut yökerhosta; just tällaista mietin, siis mitä jos miehet ahdistelee ja vielä karmeampaa; raiskais. Miten sinulle tapahtui tämä raiskaus. Jotenki tuntuu, että alkoholi näyttelee suurta roolia. Tosi ikävä juttu. Nyt sitä tukea tarvis, mutta sitä ei saa. Sanat ei riitä mulla, mutta koita saada miehesi puolellesi. Poliisille ilmoitus, lääkärikäynnit lie jo tehnytkin. Juttele avoimesti luottoystävän kans, asia olis hyvä jakaa. Tsemppiä sulle.

    • ddkk

      Hakekaa yhdessä apua. Aika voi parantaa haavat.

    • Perättömät väitteet

      Sekin epäilee raiskausväitettäsi? Moni sepittää kännissä raiskausväitteen hätävaleeksi puolisolle tai kotiväelle.

      Perättömät ilmoitukset seksuaalirikoksista ovat lisääntyneet naisten alkoholin kulutuksen kasvun myötä (Olitko kännissä?)

      Perättömät raiskausilmoitukset ovat viikoittainen ongelma poliisille!!

      Seksisessioiden videoiminen säästäisi poliisin aikaa ja määrärahoja, kun välittömästi nähtäisiin onko kyseessä oikeasti raiskaus vai koittaako nainen vain väittää niin.

      Viranomaisten arvion mukaan vähintään joka viides poliisin tietoon tulleista raiskausväitteistä osoittautuu perättömäksi. Nämä tapaukset eivät johda syyteharkintaan ja oikeuskäsittelyyn.

      Lisäksi tulee ne jotka tuomitaan syyttömänä oikeudessa perättömien seksuaalirikosväitteiden perusteella.

      Vuosittain poliisi kirjaa noin tuhat raiskausilmoitusta ja yli tuhat lievempää ilmoitusta seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

      Rikosylikonstaapeli Marja Vuento Helsingin poliisilaitokselta kertoo, että aiheettomien ilmoituksen määrä on kasvanut samaa tahtia naisten alkoholin kulutuksen kanssa.

      Iso osa perättömistä ilmoituksista tehdään kännissä!

      Joku voi haluta ilmaisen kyydin taksikuskilta, toinen sepittää raiskausväitteen välttyäkseen putkayöltä ja kolmas selittää hätävalheen puolisolle tai kotiväelle. Kun kanssaihminen ottaa sitten yhteyden poliisiin, puheita on vaikea perua, Vuento kertoo.

      Suuri perättömien ilmoitusten määrä sitoo poliisin resursseja, mutta ilmoitukset tekevät hallaa myös seksuaalirikosten todellisille uhreille.

      Koska raiskauksella ei yleensä ole silminnäkijää, poliisiviranomaiset ja oikeuslaitos joutuvat punnitsemaan uhrin ja väitetyn tekijän puheiden luotettavuutta.

      Vuosien kokemuksella on myönnettävä, että oikeusmurhia tapahtuu, rikosylikonstaapeli Vuento toteaa.

    • satutettu1

      olin tosiaan silloin baarissa mutta muutaman vasta juonut kun tämä tapahtui eikä ole ensimmäinen kerta. lapsuudessani minut on myös raiskattu erään läheisen henkilön toimesta ja vaikuttaa erittäin paljon tämän hetkiseen elämään. syytän itseäni tapahtuneesta mutta toisaalta miten olisin voinut estää sen toisaalta? en mä tiedä, poliisillekin oli vaikea puhua kuulusteluissa tapahtuneesta..

      • Mikset huutanut apua

        Jos kerran olit baarissa jossa oletettavasti oli muitakin ihmisiä, ainakin tarjoilijat, niin mikset huutanut apua jos joku käy yhtäkkiä kimppuusi ja raiskaa sinut keskellä baaria?

        Vai olisiko kuitenkin ollut niin että olit vapaaehtoisesti mennyt jonkun kanssa vessaan muhinoimaan ja sitten kun jäit siitä kiinni puolisollesi, väitit tulleesi raiskatuksi?


    • Mitä sen jälkeen

      Se, olitko juonut tai et, ei vaikuta sinun oikeuteesi pysyä fyysisesti koskemattomana. Älä juo enää muutamaa, vaan korkeintaan yksi tai kaksi. Omaa turvallisuuttaan pitää valvoa.

      Kai olet tehnyt rikosilmoituksen. Raiskaaja ei saa jatkaa touhujaan. Raiskaajat ovat taparikollisia ja he toistavat tekoaan.

      Sinulle kuka kysyy huutamisesta. Naiset reagoivat raiskauksiin eri tavoin. Toiset menevät lukkoon eivätkä pysty huutamaan. Raiskaaja voi myös uhata.

      • Älkää lutkailko

        Tai nainen voi olla lutka joka pettää puolisoaan?

        Puolisolla on oikeus olla uskomatta väitteitä raiskauksesta.

        > minut raiskattiin muutamia viikkoja sitten < eli pikkujouluissa?

        Naisten ei kannattais ryypätä, niin eivät joutuisi "raiskatuiksi" koska eivät itse lutkailisi.


      • Mitä sen jälkeen
        Älkää lutkailko kirjoitti:

        Tai nainen voi olla lutka joka pettää puolisoaan?

        Puolisolla on oikeus olla uskomatta väitteitä raiskauksesta.

        > minut raiskattiin muutamia viikkoja sitten < eli pikkujouluissa?

        Naisten ei kannattais ryypätä, niin eivät joutuisi "raiskatuiksi" koska eivät itse lutkailisi.

        Yleensä vääntö sikojen kanssa ei kannata. Et jaksa lukea etkä kirjoittaa.

        Ei kannattaisi ryypätä, se on aivan totta. En tiedä, kenen kannattaa ryypätä.

        Itse olen joutunut raiskatuksi ja hakatuksi useita kertoja, ja kaikki selvin päin, nyt kun asiaa tarkemmin ajattelen. Hyvä että otit asian esille.

        Raiskaaja vaanii aina siellä, missä sitä vähiten odottaa.


      • Anonyymi

        raiskaus on väärin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        raiskaus on väärin

        Nimet yhteiseksi tietopohjaksi.
        Olen Perniön lukiossa, nimet yhteiseksi tietopohjaksi.


    • Amandafloor

      Miehesi on ei ehkä ole arvoisesi. Sitä on vaikea myöntää itselleensä, jos miestään rakastaan. Juttele hänelle vielä rehellisesti!

      • Taivaan-takoja

        Ehkä???


    • Enitkisiperään

      Ehkä hänellä itselläänkään ei ole ihan putipuhtaat jauhot pusseissaan eli jotain on kenties töpeksinyt aiemmin elämässään tai peitellyt toisten tekemisiä. Tai on vain puhtaasti sosiaalinen pelkuri, kuten moni suomipoika. Ei mitenkään miehekäs, mutta on kai merkkejä siitä ollut aiemminkin havaittavissa. Puhun nyt suoraan... Hae tukea sieltä, mistä sitä on saatavissa, kuten Tukinaiselta. Millainenhan nainen tuon nyt huolisi, kun tietäisi? Vaikka onhan näitä Suomessa, naisvihamielisessä kulttuurissa, jotka samastuvat naisten polkijoihin "pärjätäkseen" ja "ollakseen ainakin ihania". Ansaitset parempaa kohtelua, päätä itse ansaitsetko paremman miehen.

    • HetiPihalleHusPois

      Kyllä mäkin pitäisi huorulityttöystävää todella vastenmielisenä. Oikeastaan pahoinpitelisin sen, että pääsisin siitä eroon varmasti.

    • vahan

      Hei.
      Jos haluat keskustella kokemastasi voit ottaa yhteyttä ammattilaisiin www. seksuaalivakivalta.fi. sivuilla on myös anonyymi chat mahdollisuus

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 130
      3554
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      94
      3269
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2408
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1841
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1569
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1534
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1486
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1451
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1400
    Aihe