Tyttöjen ilta

Halley

Tämä on ensimmäinen novellini!!




Kävelin reippain askelin kohti kaverini asuntoa. Olimme päättänyt viettää tyttöjen illan. Kaverini, Karo, oli kutsunut vain yhden minun lisäkseni. En tuntenut tätä tyttöä. Joten halusin tavata hänet.
Juoksin lopunmatkaa kaverini asunnolle. Soitin ovikelloa. Musiikki oli kovalla, joten jouduin koputtamaan kovaa, ennen kuin kaverini tuli avaamaan. ”Moi Tiina!!” hän sanoi ja halasi minua. Hän päästi minut sisään. ”Tässä on Minna” hän esitteli. Tyttö oli aika pitkä, hieman laiha, mutta hyvämuotoinen.
Ilta meni hyvin. Juttelimme ja nauroimme. Lopulta päätimme katsoa jonkun elokuvan. Elokuva oli komedia, joten me kaikki nauroimme kippurassa sohvalla.
Lopulta leffa loppui. Karo pisti videon pois päältä ja rupesi selailemaan kanavia. Yhtäkkiä ruutuun ilmestyi kanava, jolla kaksi nuorta tyttöä nuoleskeli toisiaan. Olimme hiljaa ja katsoimme ruutua. Karo ei vaihtanut kanavaa. Ilma oli jännittynyt. Katsahdin sivulle ja huomasin Karon ja Minnan katsovan ruutua. Heidän hengityksensä oli kiivaampaa. Siirsin katsettani alemmas ja huomasin, että molempien tyttöjen nännit törröttivät näkyvästi. Kiihotuin katselemisesta. Käänsin vastahakoisesti katseeni ruutuun.
Hetken päästä tunsin jonkun tarttuvan käteeni. Käänsin kasvojani ja huomasin Minnan ottaneen kädestäni kiinni. Hän katsoi silmiini. Nyökkäsin hieman, melkein huomaamattomasti. Minna ohjasi käteni kaulallensa. Hän lähti hivuttamaan sitä alaspäin. Hätkähdin, kun käteni osui Minnan rintaan. Minna sulki silmänsä ja hivutti kättäni yhä alemmas. Hän hivutti sen housujensa alle. Minulta pääsi pieni huokaus, kun käteni osui märkään kohtaan Minnan alushousuissa. Vetäisin käteni pois. Huomasin Karon katselevan. Sitten, aivan kuin olisimme päättäneet, aloimme kaikki samaan aikaan riisua paitojamme. Huomasin Minnan ja Karon silmissä kiihkoa ja himoa.
Lopulta olimme kaikki yläosattomissa. Huomasin, että Minnalla oli todella isot rinnat. Ja niin oli huomannut Karokin, koska me molemmat hivuttauduimme Minnan viereen. Samaan aikaan painoimme kumpikin toisen kätemme Minnan rinnalle. Minna huokaisi ja sulki silmänsä. Hitaasti aloimme hieromaan hänen rintojaan. Kiihotuin ja tunsin alapääni suorastaan vuotavan. Yhtäkkiä Karo imaisi Minnan nännin suuhunsa. Minna ynähti nautinnollisesti. Seurasin Karon esimerkkiä. Molemman leikittelimme kielellämme Minnan nännejä. Huomasin, kuinka Minnan käsi tunkeutui hänen housujensa sisään. Huohotimme kaikki raskaasti. Lopulta nousimme ja kaikki riisuivat loputkin vaatteet. Sinä me seisoimme alasti ja katsoimme toistemme vartaloita. Kuin taikaiskusta Karo ja Minna kaatoivat minut selälleen sohvalle. He laskeutuivat viereeni, vilkaisivat toisiaan. Minna nousi vatsani päälle haarat auki. Hän istui mahani päälle. Tunsin märän, mahlaa valuvan hävyn koskettavan mahaani. Minna otti rintani käsittelyyn. Hän leipoi niitä hellästi. Ynisin hiljaa. Samassa tunsin, kun haarani avattiin. Tunsin kun lämmin kieli nuolaisi nivusiani. Ja siirtyi siitä ylemmäs. Samassa Minna nappasi toisen nännini suuhunsa ja imi sitä taidokkaasti. Huokaisin nautinnosta. Sitten tunsin, kuinka Karon kieli painautui klitoristani vasten ja aloitti pyörivän liikkeen. Se tunti niin hyvälle, niin hyvälle että huudahdin kovaa, kun tunsin orgasmin valtavan aallon kouristavan lantiotani. Karo huomasi sen ja kiihottui enemmän. Hän jatkoi pyörivää liikettä ja työnsi samalla kaksi sormea sisään. Voihkaisin ja sitten tunsin taas täydellistä mielihyvää. Makasin löysänä sohvalla, kun Minna siirtyi imemään toista rintaani. Voihkin jo kovaa kun tunsin toisen jättimäisen orgasmin rynnivän lävitseni. ”AAAAH!! voihkaisin. Minna ja Karo lopettivat ja katsoivat minua himokkaasti. Huokaisin hyvin hiljaa: ”Kenen vuoro?”


Jatkanko???
Tämä on ensimmäiseni, anteeksi jos on jotain kirjoitusvirheitä!!!!!

5

10189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Halley

      Mä haluan kommennteja, että tiiän jatkanko vai en jatka!!! Koska jos ei kukaan tykkää niin sitten en jatka...

      • sham

        Ahh.. Tuo on ihana... Olen etsinyt pitkään, että jostain löytyis jotain tällaista.. x)

        mahtavaa...


      • orkku
        sham kirjoitti:

        Ahh.. Tuo on ihana... Olen etsinyt pitkään, että jostain löytyis jotain tällaista.. x)

        mahtavaa...

        jatka ihmeessä jatka jatka!!!!!1


      • T-H-W

        Täällä on jo kalu kovana kiimasta!


    • jepulis

      Hyvä juttu, jatka vaan...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7897
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      176
      1724
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1104
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1103
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      57
      977
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      187
      915
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      900
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      876
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      803
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      704
    Aihe