häiriköivä yläkerran mummo

vuokralainen111

terve. päätin kirjoittaa asiasta tänne palstalle ja kysellä onko muilla samankaltaisia kokemuksia. muutimme joulukuun 1.päivä uuteen asuntoon, kerrostaloon (vuokralle). aluksi asuminen oli normaalia ja rauhallista, mutta kaikki muuttui kun yläkerran naapurini(yli 60v. yksinasuva nainen) oli nähnyt minut parvekkeella tupakalla 21.12(taloyhtiö ei ole savuton eikä tupakointia ole kielletty). 22.12 hän kutsui minut "keskustelemaan" asiasta taloyhtiön kerhohuoneeseen. keskustelu oli sellaista että hän kertoi olevansa taloyhtiönhallituksen jäsen, ja pyytää minua olemaan tupakoimatta parvekkeella ettei hänen tarvitse ryhtyä muihin toimenpiteisiin. tähän en suostunut. sen jälkeen hän on alkanut häiriköimään meitä tahallisesti asunnostaan, pääsääntöisesti hiljaisuuden aikaan. alle vuoden ikäinen poikamme on herännyt öisin tämän häirinnän vuoksi. joudumme tänään siirtämään makuu huoneen ja lasten-hoito/-leikki huoneenpaikkoja keskenään. myös meidän asunnon ikkunoiden taakse on lähipäivinä ilmestynyt jalanjälkiä (asumme alakerrassa)

olen ollut asiasta yhteydessä vuokranantajaamme ja isännöitsijään. vuokranantajamme kävi paikanpäällä toteamassa "melun" (musiikinsoiton) tulevan yläkerrasta. hän kävi soittamassa tämän naapurin ovikelloa, niin musiikkiloppui/taukosi pariksi minuutiksi, mutta ovea hän ei avannut.

isännöitsijä sanoi että ryhtyy toimenpiteisiin maanantaina 29.12.

mikä avuksi kun meinaa hermot mennä?

7

191

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tamburiini soimaan

      Vuokralainen on vapaa kuin taivaan lintu. Muuta siis muualle etsimään hiljaisempaa asuntoa.

      Toisaalta, jos olisit omistaja, voisit äänestää mummon ulos hallituksesta. Se saattaisi kirpaista kaikkein parhaiten. Ehkäpä vuokraisäntäsi tekee tämän pyynnöstäsi.

    • älä välitä...

      Aika lyhyessä ajassa alkanut tapahtua. Vajaassa kuukaudessa.
      Ei ihan uskottava stoori.

      Jos talossa ei ole tupakointia kielletty, ja vuokraisäntä ei tupakointia parvekkeella kiellä, niin sinun ei tarvitse tuon mummon valituksista valittaa. Ei sinua voi häätää, kun ei ole mitään häätöperustetta.

      Ei tarvitse välittää... jos et mitään tee mistä tulisi aihetta ajaa asunnosta pois.

    • vuokralainen111

      vähän jatkoa...

      edellisten tapausten jälkeen oli melkein 2 viikkoa rauhallista kunnes olin tulossa kaupasta kotia (autolla) ja hän tuli juuri samaan aikaan minun edelläni taloyhtiön pihalle. kun hän huomasi että olin hänen takanaan, hän jätti autonsa parkkiin keskelle ns. pihalle johtavaa pelastustietä niin, etten mahtunut ajamaan pihalle ja omalle parkkipaikalleni (aurattu kapeasti ja molemmin puolin n. 50cm lumipenkat.). hän nousi ulos autostaan ja huusi että "voi, sun pitää varmaan ottaa ja peruuttaa" ja hymyili vittumaisesti. peruutin autoni pois pihalta ja ajoin korttelin ympäri. tullessani pihalle otin hieman vauhtia ja ajoin lumipenkan kautta pihalle ja autoni parkkiin. tämän jälkeen lähdin vittuuntuneena hakemaan lumikolaa että saan tehtyä pihalla lumityöt. tässä vaiheessa hän siirsi autonsa parkkipaikalleen keskeltä pelastus tietä. kun kolasin pihaa hän tuli luokseni uhkaavan oloisena marmattamaan siitä kun olin ilmoittanut isännöitsijälle ja vuokranantajalle hänen "häirinnästään" (jonka hän oli heille kiistänyt) hän ilmoitti minulle että hän omistaa asuntonsa ja saa tehdä siellä mitä haluaa ja jos täältä talosta joku lähtee niin ne on vuokralaiset eikä asunnon omistaja. hän myös kertoi että kun hän illalla menee nukkumaan niin hän ristii kätensä ja rukoilee jumalalta että minä kuolen. ilmoitin myös tästä välikohtauksesta isännöitsijälle ja vuokran antajalle.(hän kiisti heille taas ettei näin ole käynyt). en tiedä mitä he olivat jutelleet. vuokranantajani kävi myöhemmin ovemme takana sanomassa että en puhuisi naapurillemme mitään vaikka hän pyrkisi juttusille, hulluhan tuo on. hän sanoi myös että hän ja isännöitsijä on tässä täysin meidän puolellamme, ja että polta vaan siellä parvekkeella niin paljon kuin sielu sietää ja jaksamisia.

      tämän jälkeen olen törmännyt häneen useasti rappukäytävässä ja talon pihalla. hän ei ole tullut juttelemaan mitään vaan aina virnistänyt vittumaisesti.

      eilen isännöitsijä soitti minulle että minun täytyy ensi viikon maanantaina mennä keskustelemaan asioista ja keskusteluun osallistuu minä, naapurini, isännöitsijä ja taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja.

      kaipaisin neuvoja tilanteeseen. minkähän tyyppinen keskustelu tässä on tulossa ja miten toimin jos naapurini kiistää kaiken tai koittaa vääristellä "asioita"???

      • Et sillein

        Nukkuisit yöllä.


      • 333xxx

        Voisit laittaa puhelimesi nauhoittamaan hänen puhetta aina, kun näet kohtaamisen tapahtuvan. Tuosta tahallisesta estämisestä ajotiellä olisi ollut hyvä olla kameran kuvaakin.
        Olisi ainakin jotain todistuskappaletta hänen toimista.


      • t----------

        soita poliisi paikalle ja tee rikos ilmotus


    • Kuka ja ketä

      Häirikkö häiriköi häiriköijää ???

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1505
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      170
      1203
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1060
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      937
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      870
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      793
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      767
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    10. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      58
      721
    Aihe