Se profetiat palsta edelleenkin

Asiattomia

Profetia on suomen kielessä jumalallinen ilmoitus tai ennustus. Profetia-sanaperhe on alkujaan peräisin klassisesta kreikan kielestä, missä sen käyttö painottui jumalalliselle alueelle. Profetia on jumalien tahdon tulkintaa, profetoiminen on jumalien tulkkina toimimista ja profeetta on siihen erikoistunut henkilö.[1] Raamattu esittää profetoimisen yhtenä Pyhän Hengen armolahjoista (esim. Room. 12:6).

Profetia on vakiintunut nykykielten sanaksi juuri Raamatun välityksellä. Käsite löytyy Septuagintasta, Uudesta testamentista ja muista varhaiskristillisistä kirjoituksista.[2]


Päivän asiattomat profetiat
----------------__________________________________________________
Tällaista sisältöä.

Tunnustus

-jorma-26.12.2014 16:550
Olen trolli. Siksi häiriköin...
_________________________________________________________________

Kuka koetteli -jarmon profetiat???

Ritva Autio
26.12.2014 16:23
0
Kuka?
_________________________________________________________________

Havaintoni 3

Ent. Teol. Yo
26.12.2014 16:53
0
Jarmo ei halua kertoa, kuka hänen profetiansa on koetellut. Miksi ei? Onko asiassa jotakin epäselvyyttä?
_________________________________________________________________

Kuka on koetellut-jarmon- profetiat???
0 Vastausta 0 Lukukertaa
Mikso hiljaisuus?
26.12.2014 16:50
0
Kuka mahtoi olla?
____________________________________________________________


Havaintoni 2
Ent. Teol. Yo
26.12.2014 12:50
0
Jarmon ja yurkin kyky normaaliin ihmisten väliseen keskusteluun on romahtanut lopullisesti. Lukekaa, niin opitte.

_________________________________________________________________

Kiitos, Ent. Teol. Yo!!
0 Vastausta 0 Lukukertaa

J & Yn seuraajat
26.12.2014 16:30
0
KIITOS, että avasit silmämme. Nyt ymmärrämme olleemme pahan vallassa.
______________________________________________________________

16

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Prof. yleisesti

      Asiahan on varsin selvä, että profetiat eivät ole vain raamatullinen ilmiö. Profetiapalstalla tätä seikkaa ei tajuta, ja palstasta on tullut tietyn lahkon mainospalsta. He eivät anna suunvuoroa muille, vaan kaikki asiallinenkin erimielisyyttä osoittava kommentointi haukutaan maan rakoon.

      Miksi palstan nimi olisi "Profetiat" jos siellä saisi keskustella VAIN Raamatusta, kun kuitenkin on erikseen olemassa Raamattu-palsta? Tätä asiaa eivät nämä eräät lahkolaiset tunnu käsittävän, vaikka itse mainostavat äänekkäästi jatkuvalla (palstaa sotkevalla) copypastella foorumin palstajaosta, mikä näkyy jokaiselle sivun laidassa kuitenkin.

      Meno on aivan älytöntä, ja minun mielestäni palstaa sotkevat juuri nämä lahkolaisaktiivit. Olen alkanut viime aikoina epäillä, että he eivät oikeasti edes halua mitään asiallista keskustelua, vaan nauttivat epäjärjestyksestä mielivaltaisesta riidanhaastamisesta.

    • Palstan fasisteille

      Ja tuo avausviesti heijastelee täällä palautepuolellakin tuota palstan menoa. Mitään varsinaista keskustelua palstalla ei edes pääse muodostumaan, kun se sotketaan copypastella (siis juuri samanlaisella mitä tuo avaus on). Mitään omaa ajattelua ei saa esittää asiallisesti keskustellen, vaan samantien tulee erilaisia syytöksiä vääräoppisuudesta tms. Kun pyydetään keskustelemaan ja lopettamaan copypastespammaus, niin ei mitään vaikutusta. Minunmielestäni tuo loputon copypastekaaos ei ole mitään keskustelua, vaan palstan sotkemista.

      • ilman jumalia

        Profetioista keskustelu päättyy siihen JUMALIEN sanaan.
        Ei ole kuin YKSI JUMALA.


      • Syrjintä pois
        ilman jumalia kirjoitti:

        Profetioista keskustelu päättyy siihen JUMALIEN sanaan.
        Ei ole kuin YKSI JUMALA.

        Mitä tekemistä tuolla kommentilla oli sitä edellisen kanssa? Sitäpaitsi, solvaaja, loukkaat uskontoani. Olen polyteisti, enkä hyväksy tuollaista julistusta. Profetiapalstalla pitäisi saada keskustella asiallisesti jokaisen omasta näkökulmasta. Tämän turvaa Suomessa laki, eivätkä foorumin säännötkään ole sitä vastaan. Minun uskonnossani on profetioita eri jumalilta. Sinä et voi sitä minulta koskaan viedä pois. Tulen keskustelemaan profetioista niin kuin minua on johdatettu.


      • Niinkö?

        Kaikki keskustelu lähtee aloituksesta, joka on palstanaiheeseen sopivaa.
        Ei omia sääntöjä.
        Ylläpito on vahvistanut aihealueet.
        Vieraille uskonnoille omat palstansa ja sinne mahtuu kunkin uskontoon kuuluvat profetiatkin, sillä ne lähtevät eri lähtökohdista. Ei voi verrata raamattuun, ei mihinkään, eikä alkuperästä mitään tolkkua.

        Ei ole satuosasto profetat palsta.
        Kriteerit on.


    • Ei sekaisin kaikkea

      Syrjintä pois.
      Sinun muille jymalillesi on omat osionsa.

      Suomessa mennään näillä. Wikipedia.

      Profetia on suomen kielessä jumalallinen ilmoitus tai ennustus. Profetia-sanaperhe on alkujaan peräisin klassisesta kreikan kielestä, missä sen käyttö painottui jumalalliselle alueelle. Profetia on jumalien tahdon tulkintaa, profetoiminen on jumalien tulkkina toimimista ja profeetta on siihen erikoistunut henkilö.[1] Raamattu esittää profetoimisen yhtenä Pyhän Hengen armolahjoista (esim. Room. 12:6).

      Profetia on vakiintunut nykykielten sanaksi juuri Raamatun välityksellä. Käsite löytyy Septuagintasta, Uudesta testamentista ja muista varhaiskristillisistä kirjoituksista.[2]

    • Näin ex.d siis..

      Rikosilmoituksen tekijä riehuu prof.palstalla. Kaikissa ketjuissa.

      Rikosilmoituksen tekijä riehuu palstalla.
      Kaikissa ketjuissa syyttää palstalaisia.

      lmoitettavaksi27.12.2014 18:44 1
      27.12.2014

      Aikaa 10 päivää.

      Sinä profetiapalstan vihamissiotaho, joka olet tuottanut satoja näyttöjä ja todisteita täysin aiheettomasta vihastasi ns. ”deboraa” kohtaan.

      Olet kehunut, kuinka toimintasi ansiosta ”debora” sai ajolähdön tältä palstalta v. 2013. Ja tänäänkin koetat komentaa: lopeta jo?

      Nyt? Kuka lopettaa? Sinulle ---

      - on tullut tilinteon aika ja paikka. Kaikkivaltias, Kaikkinäkevä Jumala, vaatii tilintekoa kaikista valheista ja solvauksista koskien tätä vihaamaasi ja vainoamaasi ”deboraa”.

      Aikaa sinulle annetaan 10 päivää. Se on Jumalan ilmoitus. Voi nauraa ja pilkata, voit edelleen häväistä vihaamaasi ”deboraa” - Jumalan totista palvelijaa. Mutta pakoonpääsyä ei ole. Tulet tämän katkerasti toteamaan 10 päivän kuluttua.

      Et kai kuvittele, että vaikka ns. ”debora” olisi anteeksi antanut likaiset solvauksesi, valheesi, kaikki iljettävät kieroutesi mustamaalta häntä? Et kai kuvittele, että Jumala olisi unohtanut syntisi?

      Ei.

      Tämä on profetia. Totinen ja tosi. Saat suhtautua miten tahdot, mutta Jumalaa et pääse pakoon. ET sitä valoa ja valkeutta, jonka edessä teet tilintekoa sanoistasi, vihastasi. Vastaat mm. kaikista näistä v. 2013 tällä palstalla kirjoittamistasi solvauksista, herjoista, nimittelyistä. Ja valheista..
      Vastaat siitäkin, että koetit leimata deboran ”ateistiksi” käyttämällä törkeästi ”deborah” nimimerkkiä.

      Sinulle on annettu aikaa parannuksen tekoon. Pitkään. Mutta nyt aika on vähissä. Kaikkivaltias Jumala on säätänyt sinulle enää 10 päivää aikaa katua, tunnustaa tekosi, valheesi, herjauksesi.
      Tässä tilinteon asiaa. Jumala vaatii sinau tilille mm. seuraavista väitteistä. Matteus 12: 36-37.
      NYT on sinun tilintekosi ja Jumalan tuomion aika kypsynyt.
      ____________________________________
      Esimerkkejä touko-kesäk.2013 Profetiapalstalla kirjoitetuista herjauksista: Löytyvät Deboralle mm. seuraavat nimitykset (siis kymmeniä solvauksia joka lajia!)

      D-kalma, eksyttäjä, väärä profeetta, lahkohenki, iisebeli, manalan herra, saa-ta-nan kätyri, paholainen, narsisti, hullu, sairas, hörhö, luonnevainen, tuonelan torvi, ateisti jne. jne. Eikö olekin runsas tuotanto? Eikä tässä vielä kaikki, tietenkään. Viimeisin nimitys oli D-pullukka, joka aika iisiä lajia... :) Mutta tämä? Vihataho oli yrittänyt mustamaalata Deboran mainetta seuraavasti:

      Viestitallenteita 16.6.2013 klo 21:09 (epälty taho)
      Deborah.
      "Palstan typeryys alko lievästi sanoen nyppim'ään, rupesin ateistiksi (eli tulin järkiini) ja nyt on kaikki hyvin."

      Yritys leimata 41 vuotta uskossa ollutta, lähipiirinsä arvostamaa ja kunnioittamaa uskovaa ”ateistiksi”, väärentämällä Deboran nimimerkin, se oli se vakava virhe, joka pani toimenpiteet liikkeelle. Eikä siinä kaikki? Tämä vihataho jatkoi JATKETTUA valhetta (kymmenet viestinäytteet) väittämällä että Debora itse olisi sanonut ryhtyneensä ateistiksi: Törkeää.
      __________________________

      • Loppu

        jatkuu...
        Lopuksi. Aika on kulunut loppusuoralle. Parannuksen aika. Tämä on viimeinen kehotus. Jos huutoosi ei enää vastata, jos armon aika kului turhuuteen, muista että Jumala ei tee virheitä?

        Raamattu sanoo: on aika heitellä kiviä, aika kerätä kivet.

        Asia on jätetty Jumalan ratkaisupöydälle. Ja se, mitä Hän päättää ja toimittaa on Hänen kädessään, ei ihmisten. Ja sen tulet näkemään.

        Kun pahuus kypsyy tuomiolle, Jumalan ratkaisun aika on.


    • Seko on

      Tosi seko tuo ex Debora. Koko ajan pitää olla käräjillä ja syyttäjänä .
      Onko luonnevika vai psyk. sairaus, mutta terve ei ole.
      Terveyden kriteereistä ei mikään täyty hänen kohdallaan.

    • Kiitos terveydestä!

      Audiatur et altera pars...

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/13194330

      Seko ei ole debora, vaan profetipalstan vihamissio on sekoillut häntä vastaan. Vallanhimossa, kateudessa. Mutta nimimerkin

      Seko on

      "Diagnoosi" kuuluu roskakoriin. Nettipalstat eivät ole lääkärin vastaanotto.
      Vain laillistetut lääkärit saavat tehdä diagnooseja, eiväktä he tee sitä tuntemattomista ihmisistä, netissä.

      SEKo on - ni mimerkki on kirjoittanut julkisen näytön laittomasta lääkärintoimeen sekoamisesta. Tosin surkeasta yrityksestä ryhtyä valelääkärin hommiin. Debora on terve, kaikin tavoin. Mutta se tuntuukin olevan kivenä kengässä, kun ei mitkään solvaukset, ei herjaukset, ei likaiset nimittelyt häneen tehoa!!

      Hyvää jatkoa "seko" tasolla....

    • EVVK

      Mitä pirua sinä ihtesi sinne änkäät riitelemään? EVVK.

      • Kesksutelua

        EVVK

        Jos joku tekee Aloituksen (täällä) Suomi24 säännöt oikeuttavat vastaamaan.

        Parasta olisi siis pitää mölyt mahassa? Eikä ängetä itseään riitelemään enempää profetiapalstalla kuin täälläkään!!!


    • EVVK

      Kesksutelua

      Ketä sinun sekoilusi kiinnostaa?

      • sivusta katsoja

        EVVK - sinun kesksutelusi ei kiinnosta ketään. Ku et osaa muuta kuin solvata...Änkeä itsesi johonkin...


    • Kuten näkyy

      Tikosilmoituksi, sotaa..
      Avatkaa hänelle oma palsta. Materiaalia näkyy riittävän, eikä taatusti sovi muille palstoille.

      huutavan ääni28.12.2014 12:39 2
      Täällä.


      Palstan käyttäjille infoksi, että tätä palstaa koskien on käynnissä tilanne jota voi kuvata ”sodaksi”. Kyllä. Sota ei millään muotoa ole ihmisten välinen konflikti, vaan Pimeyden ja Valkeuden välinen jännite.

      Tavallisessa sodassa on aina aktiivisia kausia, hyökkäystä, vastahyökkäystä. Sitten hiljaista asemasotaa, hiljaisuutta. Tiedetään tämä historiasta...

      Miksi Paavali kehotti uskovia pukeutumaan sota-asuun?

      Siksikö, että uskovat istuisivat ja sanoisivat toisilleen ”amen”, amen. Ei, todellakaan ei. Efe 6: 11-18 kuvattu sota-asu tarkoittaa taistelutilanteen varustusta. Sellaista, jossa Pimeys hyökkää kaikilla valheen ja kataluuden ja vihan aseilla uskovaa vastaan.

      Sellaisessa tilanteessa? – ellei ole sota-asu kunnossa, voi käydä pahasti!
      Sellainen vaara on täällä nyt monilla...

      Kannattaa lukea Efe 6:11-18 tarkkaan, ja kysyä ITSEÄÄN koskien: onko sota-asuni ok?

      * Onko uskovan elämäsi niin pyhittynyt, että rukouksesi nousevat Herran teen? Jos olet siteissä julkisissa tai salaisissa synneissä, jos olet ”lihan mielen” vallassa, se on vihollisuutta Jumalaa vastaan. Pimeyden ruhtinas nauraa sellaisten uskovien rukouksille. Ne ovat tyhjää.

      * Oletko totuuteen vyötetty, vai suositko ja hyväksytkö valhetta, vilppiä, jne.


      * Onko pukunasi lahjavanhurskauden haarniska? Se otollisuus, jonka Jeesus hankki Golgatalla, joka ainoastaan kelpaa Isän edessä? Vai koetako fariselaiseen tapaan ”suositella” omavanhuskauden likaista vaatetta? Itsesi kehumista? Petä itseäsi, Jumalaa et voi petkuttaa. Ja pi-ru nauraa sinulle.

      * Onko Sinulla uskon kilpi? Se, joka saa voimansa Sanasta: Näin on kirjoitettu!


      * Edistätkö evankeliumin ilosanomaa, vai isien perinnäissääntöjen oppia?

      * Onko päässäsi Pelastuksen kypärä?

      * Onko Sinulla se Hengen miekka, Jumalan Sana, jolla sodit valheen lohikäärmeitä vastaan. Lyöt pään poikki - valheilta!

      Meillä ei ole taistelu ihmisiä vastaan!
      Vaan niitä Pimeyden valtarakenteita vastaan
      (= hallituksia, valtoja, herrauksia, ja alempiasteisia demoneja vastaan). Kysypä itseltäsi onko sinulla käskyvaltaa? Olet opiskellut sota-asiaa niin, että pahuus väistyy kun Jeesuksen nimessä ja valtuuksilla käytät käskyvaltaa? (Jeesus jo voitti Golgatalla, mutta jokaisen uskovan on itse ”opiskeltava” sotataitonsa!)

      Nyt on sotatilanne, täällä. Ja miten se etenee, mitä tulee näkymään? Yksi asia on varmaa: Herramme: synnin, per-keleen ja kuoleman voittanut Jeesus Kristus Jumalan Poika ei ole epäonnistunut yhdessäkään ottelussa, jossa Pimeys on hyökännyt Hänen omiaan vastaan.

      Mitä laajemmin tulee, Suomessa on uskovilla edessä sellaiset ajat, että moni kaatuu pahuuden rintamassa. Sortuu, antaa periksi, pelkää ja vapisee pahuuden edessä

      Siksi? Sinä Herran oma, joka haluat päästä perille taivaaseen, NYT ON KORKEA aika, pukeutua koko sota-asuun! Silti voit haavoittua, et pääse perille Isän kotiin ehjin nahoin, mutta Voittajat pääsevät perille. Heissä on elävänä asiana Jeesuksen voitto.

      Olkaa siunatut te Herran totiset lampaat. Tämä on Herran sana.
      Voitto on varma.

      Kumalla puolella rintamaa olet? Nyt on korkea aika tutkia, valita. Ei ole mitään harmaata aluetta. Olet joko Pimeyden tai Valkeuden rintamassa. Ja jos olet Pimeyden rintamassa, voit haavoittua pahasti – vaikka luulet olevasi vain sivullinen katsoja?
      Puutteet ja aukot sota-asussasi ovat riskitekijä.

      Seulonta (täälläkin) on edennyt sille asteelle, että Jumala toimittaa tuomionsa. Kukin saa, tekojensa mukaan. Sen mukaan – mitä ITSE HERRA - sinun sisimmässäsi näkee.
      Hän ei tee tuomioita silmän näöltä eikä korvan kuulolta, vaan TOTISEN tason, tosiasioiden mukaan.

    • Te uskottomat!

      Koska mikään ei tapahdu Hänen tietämättään, on tämä kirjoittelu Hänen tahtonsa mukaista.

      Te tappelette Hänen tahtoaan vastaan!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      332
      2858
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      105
      2140
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1620
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1032
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      993
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      924
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      842
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      754
    Aihe