Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Omakotitalo = Onnellinen elämä?

valesokkelimies

Mielestäni omakotiasuminen tarjoaa onnellisemman elämän kuin kerrostaloasuminen. Ei tätä voi verrata kerrostaloasumiseen, tai edes rivitalossa asumiseen. Mitä mieltä te muut olette, eikö olekin omakotitalo sellainen sijoitus joka kannattaa tehdä?

52

1565

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voi mies parka

      Kyllä ne onnellisen elämän ainekset on ihan jossain muussa kuin lautakasassa.

      • okt-jorma

        Ei, kyllä kunnon omakotitalo tarjoaa parhaat ainekset.


      • okt-jorma

        Jaa no missä sitten?


      • ok-hamsterihäkki
        okt-jorma kirjoitti:

        Ei, kyllä kunnon omakotitalo tarjoaa parhaat ainekset.

        Vaimonhakkaamiselle juu. Ryyppäämiselle myös. Lopulta myös perhesurmalle.


    • hmmm...

      Elin vaimoni kanssa erittäin onnellisesti kerrostalo kaksiossa aikoinaan. Kun poika syntyi ostettiin rivitalo asunto ja elettiin siellä onnellisesti ja viihtyen 12 vuotta. Nyt vietetään jo toista joulua omassa ok-talossa onnellisesti. Kaikilla tilaa riittävästi.

      Ei se asumismuoto takaa onnellisuutta vaan siihen tarvitaan muita aineksia....

      • Luki.

        Voi kunpa on ollut mukavaa ja onnellista teillä,nyt kun kerran olet vähän konkari huoneistoasumisesta niin kerroppa niitä onnelisuuden ja autuuden hetkiä siitä huoneisto asumisesta,Minkälaisia aineksia niitä on sielä huoneistoissa?

        Minä en sielä niitä nähnyt kun kävin,vaikka kovasti hainkin hyviä juttuja mutta kaikki näyttää syki synkältä.


      • 44552266333669999999

        Asumismuodolla tai tavalla on toki merkitystä siinä miten mukavaksi elämisensä kokee, ja juuri siksi tämä asia aina pyritäänkin järjestämään itselle kulloisessakin elämäntilanteessa sopivaksi katsotulla tavalla.
        Mä uskon että kerrostaloasumista aivan hirveänä pitävissä on paljon näitä asuntonsa(ja juurikin kerrostaloasunnon) kaupungilta tai muuten yhteiskunnan varoista ilmaiseksi saaneita. Kukapa sitä nyt osaisi arvostaa mitään ilmaiseksi saamaansa, eihän sillä voi arvoa ainakaan itselleen olla jos sen ilmaiseksi saa. Lisäksi esim. juuri näissä kaupungin n.s. vuokrakasarmeissa niitä häiriöitäkin pakkaa olemaan sietämättömästi, ja joissakin omistustaloissa taasen voi omistusasujat suhtautua vähän kielteisesti vuokralaisiin(mistä siitäkin tulee huonot kokemukset). Ja sitten on tietenkin oma elämäntilanne ylipäätään, jos menee huonosti tai elämänsä kurjaksi kokee niin siinä alkaa siihen syyllistä hahmottaa, ja helposti siinä sitten syylliseksi laitetaan asunto tai asumismuoto. Näin kuvio onkin valmis, ja asunto siinä tulee asianomaisen koston kohteeksi kun hän asunnon syylliseksi ongelmiinsa on mielessään määrittänyt. Asunnon suoranaiseen hajottamiseen ja häiriökäyttäytymiseen siinä aletaan purkaa pahaa oloaan, ja vuokranataja siinä tietty hahmottuu joksikin 'kusettavaksi loiseksi joka surkeasta homeisesta paskaläävästään vielä vuokraakin perii' ja vuokrantaja on sossupummikin niiltä osin mitä asianomaisen vuokran kela/sossu maksaa. Ja jos tai kun ei kuitenkaan johonkin mielestään auvoista elämää tuovaan pientaloon siitä rahattomana päästä, niin aletaan kehitellä asuntoihin liittyviä kusetusteorioita. Koko talouselämänkin voidaan teoretisoida ihan sunnitelmallisesti organisoidun asuntokusetuskeinottelun pohjalle, missä teoriassa siis koko talouselämän keskisenä tavoitteena katsotaan olevan asuntojen hintojen nostaminen maksimiinsa.


    • Luki.

      Niin mutta oliko kumminkin kyse asunmuodosta jossa näyttelee myös elinolosuhteet?

      Eli kumassa tai missä olisi onnelisempi tai oletetusti.

      Tätä sitä minäkin pohdin silloin tällöin,kaupungin keskustaa siis että kauppa on 50-100m päässä ja mitään ei saa tehdä,vaiko päämärkänä silloin tällöin ok-talossa ja saa tehdä kaikkea mitä haluaa ja olla vapaa.

      Tänäänkin kävin eräässä huoneistossa keskustassa ja mietin tätä lasitetun parvekkeen takaa että vit-ttuako minä teen täällä?

      Mitään ei oo kun kytätä kauppojen ovia ja turvamiehiä siis vartijoita,tässä sitä turottaa ja miettisi suomi 24 asuntojen hinta palstaa kertomalla että hel-vetti on irti.

      Tätä se olisi,en tiedä ,kamerat kyttäisi milloin tuun ja meen,alue on vartioitu,ei vaan nappaa oikein,oli myyjällä autosta hänen asuessaan vedettu tuulasin pyyhkimet silmuun ja auton kahvat hajotettu,tosin saisi lämpimän autotallin mutta sinne olisi matkaa jo 100m vaikka onkin samaa talo yhtiötä.

      Oks se sen arvoista?ei oiekin lyö tulta.

    • Luki.

      Sitten mietin remontteja,helvata sentään,lupia pitää olla keittiön remppaan ym...siis juma-lauta hakea lupaa joltain saa-tanan yhtiön jumalalta per-kele.

      Ei saa lekalla lyödä väliseinää pas-kaksi noin vaan,vit-tu mitä lokeroja,per-kele seinät lähtee samantien edestä jos minä ostan huoneiston,nämä hel-vetit on asuneet lokerikoissa,minä en asu.

      Jumalattoman hankalaa,mitä ihanaa se on?kysyn vaan.Olenko onnellinen jos muu sanelee mitä tehdään ja milloin?alkaa ottamaan pattiin jo pelkkä ajatuskin,oks tää elämää pojat? onko?

      • huh huh......

        Himmaa nyt vähän sen viinanjuonnin kanssa. Rupeaa sinulta jo pää pehmenemään....


    • Joskus isäntä

      Omakotitalossa vastaa kaikesta itse, se voi olla hyvä tai huono asia.

      Kuitenkin lapsiperheen arjessa logistiikka ja toiminnot on helpompi järjestää mieleisikseen. Esimerkiksi viikon ruokaostokset voi tehdä kerralla helpommin, kun matka autolta jääkaapille on noin kymmenen metriä ja samassa tasossa. Sama koskee kaikkea muutakin heti muutosta lähtien, kun kuorkin voi ajaa oven eteen. Kerrostalossahan se on pelastustie ja pysäköinti on kielletty.

      Bonuksena on oma piha ja rauha.

      • Anonyymi

        Rauha... Naaöurin remontit sirkkelit mönkijät kakarat koirat...

        Täysin naapureista kiiinni se rauha.

        Kt asunnoissa on järjestyssäännöt


    • Toinen kerros

      Omat lapsuusmuistoni ok-talosta eivät ole niinkään ruusuisia. Siellä oli aina jotain laittamista. Minulle onni lähtee siitä, että kerrostalossa juoksevat asiat ja ongelmat hoitaa "joku muu". Eikä tarvitse talvilomalla pohtia, ovat putket jäässä kotiin tullessa.

      • Luki.

        Ai jaa ,no miten se oli kun minä meniin tuohon myytävään kohteeseen niin ensimmäisenä jouduin juoksemaan ja kokeilemaan patterit,no ne pirut oli ihan kylmät niin kuin huineistokin,sanoin myyjälle äkkiä poweria jos näistä sitä edes tulee,kaikki täysille,ihan hurjaa oli lokeron lämpötila,en edes kenkiä ottanut jalasta saatikka päälysvaatteita.

        No viiletä oli ja mietin etteipä tarvii jääkapissa virtoja,no katoinkin jääkaappiin niin virtoja ei todellakaan tullu,oli myyjä ukkeli katkaisut sähköt koko huoneistosta sähköyhtiön kera.

        Kyllä mietin onko tää näin ihanan kallista että kannattaa oikein sähkötkin lyödä poikki.

        Sitten myyjä kertoi lähtiessämme ulos,yhtiössä yrityksiä ja käytävä josta kulkee kaikki asukkat ja yrityksien asiakkaat,mutta ravintola on alle 100m päässä josta sitten porukka tulee ryypylle tähän ja joskus kakkivat löntin keskelle käytävää,mietin siinä vaiheessa että ei kai ja pitääkö tästä todella maksaa vielä.


    • 4234232

      Omakotitalossa on tilaa mennä tarvittaessa muualle tekemään jotain kivaa kuin vahdata emännän hapanta naamaa jos se sillä päällä on.

    • savieinari

      Ehdottomasti omakotitalossa asuminen on onnellisempaa. Kassuasunnotkin ovat tiettyyn asiaan hyvät (opiskelu, tilapäisasuminen). Mutta pidemmän päälle omakotitalossa asutaan onnellisemmin, kuin kuninkaalliset (oma tupa, oma lupa).

      Noh, sanotaan vielä, että valesokkeli märällä savitontilla voi toki pilata asumisen onnen.

    • odottakaas vähän

      Kun on seuraavan kerran taas sähköt savelta viikon poikki eikä toimi kännykät ja aura-autoakaan ole näkynyt muutamaan päivään, siinä voi onnellisuus haihtua.

      • kassu=PC :stä

        savella sentään voi kehitellä takkaan tulet tai pihalle (omalle !) nuotion, toisin on kassulla. eihän siellä edes kasva puita. siellä kun kuutio menee syväjäähän niin lokero-asukeista tulee kalapuikkoja sillä siunaamalla sekunnilla. noh, onhan se tietty sitten OK-taloissa asuvien hautaus-urakoitsijoiden helppo kärriä ne jäätyneet raadot raato-vankkureiden jousille. ne on pirun helppo saada kerroksista maajalkaan kun ei tarvita kuin vanerilevyn palasia jotka laitetaan rappusten suojaksi ja niitä myöten sitten tyrkitään ne umpijäiset raadot alas. kalma-keijo voi sitten ylimmästä kerroksesta tulla kävelemättä alas sen viimeisen raadon kyydillä päällä laskien kuin pulkalla.


    • Pieni korjaus

      Tuo on turhan yleistävää.

      Eivät sentään kaikki ok-taloissa asuvat ole onnellisia, mutta kaikki onnelliset asuvat kyllä ok-talossa.

    • whoknowswins

      Kyllä okt on ylivoimainen asumismuoto, ei epäilystäkään. Ongelmana vain on se, että useimmilla teistä taloon kuluu usean vuoden ansiot. Silloin talosta tulee riski ja riippakivi.

      • Äläs nyt

        ei kai mikään puolen millin jahtia voita.


      • Anonyymi
        Äläs nyt kirjoitti:

        ei kai mikään puolen millin jahtia voita.

        "ei kai mikään puolen millin jahtia voita".

        Meikäläinen jahtas aikanaan useammman millin verran ja sen jälkeen kun sain tavoitteen täyteen olen ollut oloneuvoksen tittelillä vapaaherrana kartanomaisessa omakotitalossa.
        Milli sinne ja milli tänne, sehän tekee jo pari milliä...


    • mies Lepsämästä

      Kyllä asumisen taso on noussut kun muutettiin omakotitaloon. Ei tämän parempaa ole olemassa, hehtaarin tontti ulkosaunoineen, omenapuineen ja puutarhoineen on unelma!

    • Kantakaupunkilainen

      Minun mielestä kerrostalohuoneisto Helsingin kantakaupungista tarjoaa onnellisimman elämän kuin mikään muu vaihtoehto. Se sopii sinkulle, lapsettomalle pariskunnalle, lapsiperheelle ja vanhukselle. Aivan ylivoimainen vaihtoehto. Valitettavasti perheasuntojen hinnat ovat niin korkeita että harvoilla näihin on varaa. Siksi joutuvat asumaan pakettitalossa parakkikylässä.

    • Pelleily seis

      Hienoa, huomata, että mies, joka ontietävinäänkaiken antaa talousneuvoja OK-asujille, vaikka omien sanojensa mukaan asuu veneessä. Mulle vaan herää kysymys, että kumpi noista asumismuodoista on turvallisempi sijoitus. Vaikkei tolla tyypillä mitään venettä olekaan, kunhan vaan täällä narsistisesti pullistelee.

      OK-talo ilman muuta on paras asuinvaihtoehto. Ainakin, kun nuoruuden juoksut on juostu ja aletaan viettää perhe-elämää. Kassullakin on tullut vuosia asuttua ja koko ajan haaveena oli hankkia oma talo, oma rauha ja vapaus toteuttaa itseään, niinkuin haluaa. OK-talossa se on mahdollista, kassulla ei. siksi OK-talo.

      • Kantakaupunkilainen

        Välttämättömyydestä on helppo tehdä hyve. Kun ei ole varaa asua ihmisten ilmoilla joutuu asumaan pakettitalossa parakkikylässä. Sitten sitä joutuu selittelemään asumismuotoaan parhain päin, säälittävää.


      • whoknowswins

        Kiitos kun pohdit talousasioitani, vaikka et niistä mitään ymmärrä etkä koskaan omalla kohdallasi vastaavaa pääse kokemaan. Minä olen ollut sinun tilanteessasi, mutta sinä et ole, etkä tule olemaan minun tilanteessani.

        Suomalainen okt rommaa todella rajusti ja syvälle. Se myös jää sinne. Vanhasta hinnasta on muistona vain korkea velkasaldo.

        Suomalainen vene rommasi jo 2008 ja nousukausi maailmalla antaa tiliä sille, joka sellaisen oikeaan aikaan osti. Myymisen pakkoa ei tietysti ole, koska ei näitä velaksi ostella. Myymisen pakko lisääntyy siellä kuplavelkaomakotitalo -sektorilla.


      • Mora-Lunkreeni

        Se on totta että sitä teidän harjoittamaa mustalaiselämää ei kassuilla katsota hyvällä. Sosiaalitoimihan tilaa teille polttopuutkin pihaan valmiiksi pilkottuina, kun teidän kulttuuri kieltää koskemasta työkaluihin...


    • Onneksi 8. kerros

      "Ulkomaalaisten tekijöiden kohdalla tyypillinen kohde on poliisin mukaan omakotitalo, eikä asukkaiden läsnäolo esimerkiksi yöaikaan ole välttämättä este rikoksen tekemiselle"

      www.iltalehti.fi/asuminen/2014121818940158_an.shtml

      Ulkomailla ei ole harvinaista, että ryöstön onnistumisen takaamiseksi kaikki talossa olevat henkilöt ammutaan. Ennemmin tai myöhemmin tämäkin ilmiö rantautuu Suomeen. Ihan turha kuvitella että "ei koske Suomea". Lisäksi Suomessa puolustautuminen tällaista vastaan on vaikeampaa, koska aseiden saanti luvallisesti on nykyään äärimmäisen vaikeaa, ja aseet pitää säilyttää kotonaankin lukitussa kaapissa ilman panoksia ja lippaita. Jos näistä säännöksistä lipsuu ja onnistuu asuntomurron yhteydessä jotakin ampumaan, se ei ole amoujalle eduksi. Varsinkin luvattomalla aseella varkaan ampuminen takaa ampujalle hyvin pitkän tuomion, itsepuolustukseen turha vedota siinä tilanteessa. Syyttäjä pitää huolen siitä että luvattoman aseen hankkiminen on riittävä näyttö rikoksen valmistelusta.

    • Onneksi 8. kerros

      www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1419647673431.html

      Palstan redneckit ja hillbilliet saa kyllä tuon uutisen luettuaan velttoon vehkeeseensä taas eloa.
      Kyllä tuore hevonpaska olohuoneen matolla on onnellisen elämän perusedellytys.

    • Pelleily seis

      Onnellisen elämän edellytys on se, että tekee mitä tahtoo ja missä tahtoo. Joku tekee sitä kassulla paskasakin keskellä, toiset turvallisen matkan päässä siitä velttoilijoiden ja narkkien joukosta. Molemmille on ilmeisesti tilausta, kun niitä on tarjolla. Valitkaa miten haluatte. Kokeiltuani joskus kassuasumista ihan Stadin keakustassa, Kalevankatu 17 osoitteessa totesin, ettei tää oo mun juttu ja ostin talon sopivan matkan päästä samasta osoitteesta. Nyt on hiljaista ja rauhallista, eikä tota paikkaa kattomaan ole kuin reilun puolen tunnin matka, jos siltä tuntuu.

      Mukakaikkitietävä olet kerrankin oikeassa. Sulla on tosiaan jotan, mitä mulla ei ole. Kassubunkkeri nimitäin ja tuulenhuuhtoma peerse, ainakin siihen saakka, kunnes toisin todistetaan. Miten on, onnistuuko?

    • vapauttako?

      Onhan siinä omakotitalossa varmaan puolensa, Tosin tyhmempikin ymmärtää, että 100000€ kerrostalokämpän ostajalle jää vähän enemmän pelimerkkejä toteuttaa mielihalujaan kun ei tarvi elää kädestä suuhun järkyttävien lainaeriensä kanssa vain sen takia että oli saatava se 350000€ perssulinna jostain pellon keskeltä.

      • MUARUAHUHAHHAHHAAAAA

        Missä todellinen vapaus sitten on? Kassulla, tuossa kerros talo kyttääjien luvatussa maassa?

        BUAHUAHHAHUUAAHUAAHHAHHAAHAAAAAAAA


      • sanon suoraan
        MUARUAHUHAHHAHHAAAAA kirjoitti:

        Missä todellinen vapaus sitten on? Kassulla, tuossa kerros talo kyttääjien luvatussa maassa?

        BUAHUAHHAHUUAAHUAAHHAHHAAHAAAAAAAA

        Sinunlaisesi mielipuolen naapurina en haluaisi elää kassulla enkä ok-alueella. Hullun nauru se kantaa savellakin kauas.


      • niin minäkin sanon
        sanon suoraan kirjoitti:

        Sinunlaisesi mielipuolen naapurina en haluaisi elää kassulla enkä ok-alueella. Hullun nauru se kantaa savellakin kauas.

        mutta kassun kongeissa vasta se kaikuukin. siellä hulluksi tulleiden lokero-asukkien mielipuolinen vaikerointi, huuto ja itkun sekainen naurun räkätys hajottaa tärykalvot. vaikka ajaa viereisellä moottoritiellä 130 km/h kassun ohi, se huuto porautuu tajuntaan suljetusta ikkunasta, nopeudesta ja moottorin jyrinästä huolimatta.


        pthyi, yök !!!, shaatana!!!!!, pelkkä ajatuskin yököttää........


      • Röhönaurut täältäkin
        MUARUAHUHAHHAHHAAAAA kirjoitti:

        Missä todellinen vapaus sitten on? Kassulla, tuossa kerros talo kyttääjien luvatussa maassa?

        BUAHUAHHAHUUAAHUAAHHAHHAAHAAAAAAAA

        Kerros talo kyttääjät.
        Kuiva muste kynät.
        Oma koti talot.

        BUAHUAHHAHUUAAHUAAHHAHHAAHAAAAAAAA


      • MUARUAHUHAHHAHHAAAAA
        Röhönaurut täältäkin kirjoitti:

        Kerros talo kyttääjät.
        Kuiva muste kynät.
        Oma koti talot.

        BUAHUAHHAHUUAAHUAAHHAHHAAHAAAAAAAA

        Heh, kiitos päivän parhaista röhö nauru kommenteista!

        Oma koti talon paljusta kuuluvaa naurun remakkaa ei kannata säikähtää, koska röhö nauru tarkoittaa vain sitä, että savella on niin niin mukavaa! lol :D

        BUAHUAHHAHUUAAHUAAHHAHHAAHAAAAAAAA


    • Pelleily seis

      Jokainen ostakoon sellaisen asunnon, jonka haluaa ja mihin TODELLISUUDESSA on varaa. Mä tein valinnan OK-talon suuntaan, koska mulla olija on varaa. Oishan sitä kassultakin voinut ostaa ja halvemmalla, mutta miksi kiusata itseään narkkien, juoppojen ja itseään ilmaisevien idiootien keskeltä. Siksihän mä kassulta halusinkin pois.

      Hyvin sanottu BUAHUUAAAAAHH.

      • BUAHUAHAHHAA

        Kiitos! Teit oikean valinnan, onnittelut!


      • Kantakaupunkilainen

        Pelleily seis, ei sinulla olisi ollut varaa ostaa hyvältä paikalta perheasuntoa Helsingin kantakaupungista. Tahdoit neliöitä ja siksi jouduit muuttamaan pakettitaloon parakkikylään.


    • ok-elämää
      • leegot loistaa

        Hampaiden perusteella voisi luulla hevoseksi, mutta kyseessä oli ok-loordi.


    • valesokkelimies

      Edelleenkin olen samaa mieltä, neukkukuutio savella tai kirkolla kiinnosta.

      Mitä ihmettä jossain kt-asunnossa voi tehdä? Päivät loisia sohvalla ja viikonloput väistää örkkejä.

      • Anonyymi

        Puuhapetet omakotitaloissa pienillä tonteilla tui järkyttävän metelin.

        Oletko kuullut haerastuksista. Yleensä ihmisillä on työ ja haerastuksia kodin ulkopuolella


    • Pelleily seis

      Ensinnäkään tämä ei olle parakkikylässä. Toisekseen tämä ei ole pakettitalo. Kolmanneksi sulla ei oikeasti ole hajuakaan siitä, mihin mulla on varaa. Neljänneksi syy tämän ostoon oli ihan muualla kuin pelkkien neliöiden hakeminen ja viimeiseksi olen katsellut sopivaa sijoitusasuntoa just sieltä, mistä mulla ei mielestäsi ole varaa.

      Joten pidetään ne mölyt mahassa, siinä isossakin, jos ei asioista mitään tiedetä.

      • ok-kylänvanhin

        Anna vain kassu-urpojen elää mielikuvitusmaailmoissaan, ei se meitä ok-talollisilta ole pois. Minä ainakin tunnen pientä empatiaa näitä kohtaan, jotka eivät syystä tai toisesta ole pystyneet hankkimaan itselleen ok-taloa ja keksivät sitten elämänsä täytteeksi näitä juttuja.

        Sääliä tunnen myös, sillä kasarmikeijojen totuus on pahasti vääristynyttä. Ei ole normaalia, että kun itsellä on huonosti, aletaan keksiä miten huonosti muilla on.

        Normaalia olisi ottaa lusikka kauniiseen käteen ja ryhtyä työskentelemään ahkerasti päästäkseen tavoitteeseensa eli ok-taloon hyvien palveluiden äärellä. Näin minäkin olen aikanani tehnyt ja niin ovat muutkin ok-talolliset.


    • Pelleily seis

      Osuvasti sanottu OK-kylänvanhin. Noinhan se menee,. Tuhnu sitä vaan ei ymmärrä.

    • MUARUAHUHAHHAHHAAAAA

      Omakotitalossa asumismukavuutta laskee kantapää astujat.
      Ai kantapää astujat. Ai omakotitalossa? No niin...

      BU BUH

      RUAHAHHUAMUAHAHHHAAAAAAAAAA

    • Anonyymi

      Ei kaikilla ole varaa kerrostalo asuntoon eirassa tai keskustassa.

      Maksaa millin.

      Omakotitalo on halvempi mutta meteliä on ollut tauottomasti aikuisten miesten toteuttaessa itseöön, koirat ja kajarat huutaa

      Kuten yle tänään uutisoi, suonalaiset perheet ei innostu vastuuntunnosta vaan lastensa onnellisuudesta js monet toimii kunnioittamatta muitq

    • Anonyymi

      Kannattaa. Olen asunut koko työikäni "kämpissä-luukuissa" 40 vuotta tuntematta niitä koskaan kodeiksi. Nyt saa riittää ja alan punkkaamaan omassa talossa jalat omalla pöydällä. Pistän seinät täyteen pornokuvia jos siltä tuntuu.

    • Anonyymi

      Noise Campaigns
      All targets of the Hidden Evil are familiar with noise campaigns.



      Basically, targets report experiencing a steady stream of noise consisting of a rotation of various types of disturbances around their homes. This includes door slamming, yelling, car alarms, horns, tires screeching, loud music, engines revving, and frequent construction projects which include an assortment of noise from heavy machinery and tools.



      Not surprisingly, in his books Future War and Winning the War, Dr. Alexander described using noise as a weapon.



      In Future War he wrote,

      "Audible sound, in frequencies from 20 to 20,000 hertz, can be applied to influence behavior, as most people are sensitive to very loud noises."(***)

      For instance, if you're targeted, there will be doors slamming for a few moments, several minutes of silence will ensue, then a motorcycle will drive by and rev its engine outside of your house.



      After that you'll have someone mowing the lawn. Then there will be alarms going off. After that you'll hear a loud crowd of people walk by your house. Then you may then hear fire or ambulance sirens. Then there will be hammering and sawing sounds from the ongoing construction projects. Then you'll hear car alarms being turned on/off in succession multiple times from multiple vehicles around your house.



      There will generally not be a solid five minutes of uninterrupted peace.

      Moret spoke of the use of "noise campaigns" which included the frequent use of garbage disposals in surrounding apartments, vehicles with "blaring horns" and the sirens of fire trucks.



      She also spoke of habitual door slamming, proclaiming,

      "they'll slam doors all day and all night long." "Door slamming," agreed McKinney, "is also a popular pastime, particularly in apartment settings."

      Those targeted may experience a "chain reaction" of door slamming by apartments or houses surrounding theirs.



      Other types of disturbances include frequent noise from lawn mowers, snow blowers, vehicles with loud exhaust systems, and ambulance sirens, etc. Noisy construction projects will usually be ongoing.

      "Blaring horns, sirens, [and] garbage disposal[s]" which are "run concurrently in apartment settings, for excessively prolonged periods of time," are common reports wrote McKinney.

      She also noted that targets experience frequent,

      "amplified transmissions" of "general racket" which is "used on a recurrent basis under circumstances intended to persuade the individual that he or she is under surveillance."

      She added,

      "In all of these cases, the individuals' neighbors apparently pretend to be oblivious and/or indifferent to these sudden, continuous explosions of noise."

      They're oblivious to the noise because they're the ones making the noise, so no one ever minded their ownnoise

    • Anonyymi

      Idioottimainen aloitus. Ensin aloittaja vertaa asumismuotoja ja sitten väittää että niitä ei voi verrata.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe