Aihealueet

Listaukset

  Mitä tapahtuu jos ei maksa

  Lapatossu-59

  Jos omistaa television eikä maksa tv-maksua ja tarkastaja tulee käymään, niin mitä sitten tapahtuu? Meneekö asia oikeuteen jossa määrätään esim. sakkorangaistus joka muunnetaan vankeusrangaistukseksi jos ei maksa? Entä onko tarkastajalla oikeus viedä vastaanotin mukanaan?

  10

  1137

   Vastaukset

   • Tarkastajalla ei ole minkään laisia oikeuksia tulla sisään. Eli kannattaa paiskata ovi kiinni nenän edessä.
    Oikeuteen asia ei mene. Jos sattuu käry käymään, mikä on omaa hölmöyttä, tulee aikanaan lasku, jossa on tarkastusmaksu ja tv-maksu kaksinkertaisena takautuvasti enintään vuoden ajalta. Tästä voi valittaa hallinto-oikeuteen. Tv-vataanotinta ei nykyisen lain mukaan voi viedä missään tapauksessa.
    Helpoimmalla pääsee kun toivottaa tarkastajalle hyvää joulua:))

    • Näin on! Ollaan kateltu telkkua luvatta jo vuosikausia ja suosittelen sitä ehdottomasti. Nukkuu yönsäkin paremmin kun euroja säästyy. Muutaman kerran on käyny tarkastaja ovella, mutta olen käskenyt häipymään ja siirtymään tekemään viisaampia hommia. Eukon olen opettanut tekemään samalla tavoin ja hyvin on oppi mennyt perille.


    • sipe kirjoitti:

     Näin on! Ollaan kateltu telkkua luvatta jo vuosikausia ja suosittelen sitä ehdottomasti. Nukkuu yönsäkin paremmin kun euroja säästyy. Muutaman kerran on käyny tarkastaja ovella, mutta olen käskenyt häipymään ja siirtymään tekemään viisaampia hommia. Eukon olen opettanut tekemään samalla tavoin ja hyvin on oppi mennyt perille.

     Minä idiootti eilen mokasin ja päästin pyhässä vihassani tarkastajan kyselemään. Minä oikein paatoksella hänelle kaikki näkemykseni ja asiani puhisin ja kerroin totuuden päin naamaa. Voi -tanan -tana, että pitikin mun olla niin hölmö!

     No miten sen valituksen hallinto-oikeudessa käy? Tuplaantuuko sakkosumma vielä entisestään ja jos on köyhä ja vähävarainen pitkäaikaistyötön, eikä ole varaa mitään maksaa niin menee ulosottoon ja jos ei ole ulosmitattavaa niin jää ikuinen velka, eikä tv-lupaa myönnetä enää ikinä vaikka sitä vielä, hehheh, joskus muka haluaisikin?

     Tuloksena siis täydellinen ja elinikäinen tv´n katselukielto, eikä muuta? Niinkö?


   • Meitsi ainaskaan ei rupea mitään lupa-maksuja maksamaan, koska tavallisesta töllöstä tulee vaan jotain ihme reality-ohjelmia sun muuta potaskaa. Ei köyhänä oo muutenkaan varaa ja kun ne ei köyhältä voi ees viedä rahaa ulosotonkaan kautta niin tuskinpa mitään seuraamuksia tulee ja lisäksi nukun yleensä päiväsaikaan niin eipä noi tarkastajat mua ees ikinä voi kiinni saada. Eli good luck vaan tarkastajille lol


    • Mistä planeetalta sä oot?? Kaivoit sitte tämmösen ikivanhan ketjun, että voit vakuuttaa, että Marsissa ei tarvi maksaa tv-lupamaksuja..


   • Varmaan kivaa nostaa vanhoja juttuja esiin kun tarkastajia ei enää mediaveron jälkeen ole...

   • Nykyään televisiota saa katsoa ilman lupaa, koska meillä on tv-vero, mutta yrityksissä lähetystä ei saa näyttää asiakkaille. Jos siis asiakkaat näkevät televisiolähetyksen esim ravintolassa tai kaupassa, pitää maksaa Teostomaksut ja niitä valvoo poliisi. Et saa heittää poliisia pellolle liikkeen aukioloaikana! Hänellä on siis oikeus ostaa! Tarkastajia on siis mediaveron aikana!

    • ei valvo poliisi


   • Voiko maksaa pettuleivällä vai käykö vaan oravan nahka. Joko on kuulemma päässyt pyöveliä tapaamaan kun ei maksanut.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    125
    3185
   2. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    100
    3087
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    138
    2415
   4. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    67
    1562