omat fantasiamaailmat?

puer86

Hmm... Olen tutustunut itse oikeastaan vain keski-maahan, mikä vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta ja onnistunelta työltä.
Itsekin olen kehitellyt "fantasia"-maailmaa. Paitsi että se nyt ei ehkä - ainakaan vielä - täytä ihan fantasian tunnusmerkkejä, mutta ainakin kuvitteellinen maailma olisi kehitteillä.
Oletteko te kehitelleet minkäänlaista fantasiamaailmaa? Voisin muiden kiinnostuneiden kanssa vaihdella ideoita ja mielipiteitä. Osoitteeni on [email protected]

15

1134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Al-20e5

      Puhut FANFIKTIOISTA, jota minäkin tykkään harrastaa... Niille on kerhoja, nettisivui sun muuta! :) Älä missään vaiheessa häpeä mielikuvituksesi taitoa, vaan voit myös liittyä kerhoon missä esim. sähköpostin kautta lähetellään juttuja omista fanfiktioista. Ja sehän vain laajentaa mielikuvitusta, vaikka se on epäilyttävän laaja jo, mutta se ei haittaa!!!!

      • puer86

        Jaahas, en ole kuullutkaan. No, etsin internetsivuja ja vilkaisin googlen hakemistosta, että nyt tiedän mitä se on.
        Tulin siihen lopputulokseen, että mitä minä teen, ei ole lähelläkään fanfiktiota, mutta onkohan sitten fanfiktiosta mitään suomenkielisiä sivuja? Niitä en löytänyt.


      • Al-50e2

        ...Monen laisii... kuten ton erksin juttu, liittely... Tokihan voit perustaa ihte kerhon ja käyttää sähköpostii viestin välittäjänä


      • MnÄääääääää

        @AI-20e5

        Tuo ei ole fanfiktiota nähnytkään... fanfiktio on sitä että kirjoitetaan jonkun toisen kirjan/kirjasarjan (Harry Potter, Star Wars, LOTR jne) omia tarinoita. Aloittajan kirjoittelu ei ole fanficciä.


    • Wilian

      Kyllä mäkin oon jo ehtiny yhtä fantsiamaailmaa ajattelee. Historian oon jo tehny lähes kokonaan ja sit siihen maailmaan liittyen mulla on jo viidelle kirjalle juonet.

    • Black Moon

      ..han minullakin kehitteillä oma fantasia/-scifi maailma... ehdottomasti lapsenkengissä, mutta kehitteillä on.

    • (Tyhmä) sipsinen

      Olen kehitellyt. Itse asiassa montakin. Keksin ideoita aika nopeaan tahtiin ja sitten tulee keksittyä eri tarinoille eri maailmat. Lähinnä kehittelen vain tarinan tapahtumapaikan historiaa (aika vähän) ja eläimistöä (yleensä suunnittelen eniten juuri tuota. Eläimet ovat yleensä aika suuressa pääosassa). Lähinnä juuri jonkinlaista fantasiaa, yksi on tosin sellainen avaruusjuttu, mutta kai planeetan asukkaiston kehittelemistä voi nimittää maailmaksi, ainakin minusta.
      Kai joku esimerkki pitää antaa. No, yhdessä tarinassa (tuossa planeettahöskässä) on outoja mustia kukkia tai sellaisia, jotka ovat onttoja sisältä. Planeettaa asuttava, matoa muistuttava laji käyttää niitä nukkumapaikkana. Se on melko lämmin, lämpimämpää kuin ulkona. Kukan "siitepöly" on nestettä, ja sitä tarttuu vähän eläimen nahkaan/turkkiin/mihin lie sen tullessa sisään ja ulos kukasta. Tätä tarinaa en ole tosin jatkanut hirveästi, itse asiassa vasta suunnitteluasteella. Kertokaa muutkin esimerkkejä =)

      • erks...

        Must on kivaa sekotella eri hahmoi tarinaan, esim Taru sormusten herrasta,potterii,resident eilii,haloo,mustanhelmen kirous,alien vs. predator... Aatelkaa vaan et oon pimahtanu, mut musta on mukavaa ajatella niin...Kukaan ei vois estää et "ei tota tohon!" ja sitä paitsi on tullu samalla keksittyy ite lisää hahmoi, joit on aika paljon...Mitenhän muistan ne kaikki????


    • kotikirjailija

      olen kehitellyt omaa maailmaani useamman kymmenen vuotta. Jonkun sortin kirjakin saatu kasaan ja harjoituskappaleena kaksi tarinaa, ja sitten, en tiedä, voiko sanoa maailmaksi, avaruusalusten laivastoa, jossa koko kansakunta asuu kun heidän planeettansa on tuhoutunut... Niin että fantasiassa eletään, hyvä kun muistan arkitodellisuudessa köydä

    • Heather

      Oon kehitelly, se on aika hankalaa, varsinki päästä alkuun jos aikoo tehä KUNNON fantasiamaailman.. Oon päässy jotenkin alkuun, mutta juu.... Pohja on tekeillä vasta nytten, mutta toivon että tästä jotain tulee... Onhan tääki jo jonkunlainen unelma :)

    • Emiliana__
    • Maria

      Miten noita fantasiamaailmoita voi tehdä? Teettekö niitä koneella vai käsin?

      • Ihan päänkin sisällä riittää :) Mietit millainen paikka, mitä välineitä asukkailla on käytössään (kivikirveitä, miekkoja vai valomiekkoja?), kuka on kuninkaana vai hallitseeko paikkaa vanhinten neuvosto, mikä on päähenkilön lempiruoka, onko siellä helteinen päiväntasaajan ilmasto vai ikuinen pakkanen... Ihan mitä vain voi ja kannattaa kysyä!

        Ite käytän lähinnä vihkoa, koska reissussa on helpompi sitten kirjoitella ideoita ylös. Koneellakin on pari tiedostoa ideoita, ja hyviä juttuja keksii tietty samalla kun kirjoittaa itse tarinaa koneella. Kartat piirrän aina käsin.


    • En_ole_keksinyt_nimeeXD

      Itse suunnittelen juuri, kirjassa 7 on hyvin tärkeä! Esim: Kun joku täyttää seitsemän, 70, 700 tai miksei vaikka 7000000000000000000 vuotta, se on hyvin tärkeä tapahtuma. myös 14, 21, 28, ja muita tuollaisi ajuhlitaan hyvin suuresti, varsinkin 49v, koska se on 7x7. Jos joskus kirjoitan siitä kirjan ja näätte tän kommentin, niin päähenkilön elementti on pimeys (elementit; Tuli, Vesi, Maa, Ilma, Energia/Sähkö, Valo ja Pimeys), päähenkilön nimi liitty kuuhun(se on tyttö) ja siin on EVO:ja.

      • Enolekeksinytnimeetaas

        EVO=Ei VOimia, eli meidän mielestä tavalluset ihmiset kuten Harry Potterissa jästit ja me ollaan EVO:ja tai mistäs sitä tietää...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      198
      4636
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      272
      2712
    3. 133
      1697
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1391
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      203
      1337
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1136
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1114
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1067
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1047
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1041
    Aihe