Ei toimi mikään plussa vaan miinusta miinuksen perään

lentävä

yritäpä laitta itsesi finnair plus jäseneksi ja yriäpä varata matka ja jos vielä haluat kirjautua ja tarkistaa matkasi ei todellakaan ole mahdollisuuutta päästä sivuille. Matkustan useasti vuodessa ja sattumoisin varasin matkan Finnairin kautta ja joko kylmästi on tarkoitus rahastaa puhelinsoitoilla tai ovat palkanneeet huonoimman mahdollisen web-masterin, eivätkä ole vaivutuneet edes yhteydenottolomakkeeseen vastata, itse ehdottomasti suosittelen NORWEGAIN AIRLINESia selkeää nopeaa helppoa ei rahastusta hinnat esillä pääset helposti kirjautumaan tietoihisin etc. valitettavasti ei suomalainen mutta Finnairin palvelu muihn euroopan lentoyhtiöihin on valitettavaa.

7

152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kortitta paras

      Tilasin aikapäiviä sitten Finnair-plus (vai mikä se on) kortin mutta ei ole näkynyt. Tosin muutaman kerran vuodessa lentävänä sen puute ei heitä maalta merelle.

      • Plug&play

        Ei ongelmia itsellä, minkään em. asian kanssa, kannattaisiko kokeilla eri nettiselaimella.


      • 19829

        Kortin saa vasta sen jälkeen kun on kortin tilaamisen jälkeen hankkinut pluspisteitä.


      • Kortitta paras
        19829 kirjoitti:

        Kortin saa vasta sen jälkeen kun on kortin tilaamisen jälkeen hankkinut pluspisteitä.

        Hyvä tietää. Tosin pisteiden merkitys lienee olematon muutaman lennon ihmisille, kun kotimaan lennot hoituu vielä Flyben toimesta. Hyöty on samaa luokkaa kuin kaupan kassalla jonon edessä käsilaukusta etukorttiaan etsivällä muorilla muutaman euron ostoksiin.


      • 19829
        Kortitta paras kirjoitti:

        Hyvä tietää. Tosin pisteiden merkitys lienee olematon muutaman lennon ihmisille, kun kotimaan lennot hoituu vielä Flyben toimesta. Hyöty on samaa luokkaa kuin kaupan kassalla jonon edessä käsilaukusta etukorttiaan etsivällä muorilla muutaman euron ostoksiin.

        Samaa mieltä. Hieman jopa pukkaa huvittamaan kun jotkut ovat haalineet ja säästäneet pisteitä ja nyt puolen vuoden aikana yleismaailmallinen suuntaus lentoyhtiöissä on ollut alentaa pisteiden arvoa tai kertymää.


    • Vaihtoehtojen määrä

      Mikä siinä Finnairin sivustossa on vaikeampaa kuin norskilla? Hinnat kummassakin ihan selkeästi esillä, kun katsot -3pv kalenterinäkymässä. Hinnoittelufilosofiassa on eroa, finskillä menon ja paluun välinen aika tai viikonloppu vaikuttaa hintaan, mutta ei vaikeaa katsoa hinnat.
      Plussa-jäseneksi voi liittyä, kuten sivuilla on kerrottu ja pisteet voi pyytää jälkikäteenkin, kun saat jäsennumerosi, ja pisteiden kirjaantumisen jälkeen korttisi. Jäsennumeron voi syöttää esim. kun teet nettichekkauksen lennollesi.
      Jos se norskinhelppous on se sähköpostitarjous ja siitä avautuva kuukausihintakalenteri, niin tuollaistahan voi käyttää kun vaihtoehtoja on vähän ja lentoja niihin myös vähän (esim. ei 4 meno ja paluulentoa samana päivänä).

    • Finnair -

      Aloittajan otsakkeessa on ideaa. Finnair Plus kannattaisi muuttaa muotoon Finnairi miinus. Markkinointiväitteiden on syytä tukea asiakkaiden havaintoja. Plussa tarkoittaa jotain lisää, jotain enemmän ja parempaa. Kun tarkastellaan Finnairin asiakkailleen tarjoamia palveluita, palveluita on karsittu rajusti, mutta palvelun laatu on silti parantunut itsepalvelun myötä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1455
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      156
      1159
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      103
      1032
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      907
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      850
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      65
      763
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      757
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      702
    Aihe