kumppanin haku

olen miettinyt kauan,että mistä löytyy liikuntarajoitteiselle
seuraa?
Ilmoita


Seuraa voi saada mistä vaan missä on ihmisiä. Jokainen uusi kohtaaminen voi olla potentiaalinen kaveruuden/ystävyyden/suhteen alku.
Ilmoita
Mistä tahansa. Ei liikuntarajoite ole rajoite ihmissuhteelle. Se ratkaisee mitä on korvien välissä ja sydämessä.
3 VASTAUSTA:
Tosi kiva jos näin ajattelevia ihmisiä oikeasti on. Mutta toivon myös ettei liikuntavammattomat latele tällaisia asiaan "kuuluvia" korulauseita, jos eivät itse käytännössä voi toimia niiden mukaan.

Kun vaikka näillä palstoilla näihin jaloihin törmää yllättävän usein niin harvemmin kuitenkin tosielämässä. Jolloin hyvääkin tarkoittavat lausahdukset alkavat tuntua tyhjiltä lupauksilta. Joten aktiivisesti kaikki ennakkoluulottomat itsestänne ilmoittamaan jos/kun liikuntavammaisen ihastuksen kohtaatte! Me liikuntavammaiset kun usein opimme aloitekyvyttömiksi ja ennakkoluulottomiksi kokemuksen koulussa ;)
Se on sitä ennakkoluuloa ja korvien välissä olevaa "oman pään syöttämää" turhaa jorinaa!olen saannut tutustua liikuntarajoiteisiin ihmisiin ja täytyy sanoa että meikeläisillä tavan tallaajilla olis paljon opittavaa niiltä ihanilta älykkäiltä ihmisiltä,elämään kohtaan.olin itse parisuhteessa vuosia,ihmisen kanssa joka käytti pyörätuolia!ei pahaa sanottavaa.kiitos niistä hetkistä kun sain tutustua teidän ihan tavalliseen elämään.
Elämää50 kirjoitti:
Se on sitä ennakkoluuloa ja korvien välissä olevaa "oman pään syöttämää" turhaa jorinaa!olen saannut tutustua liikuntarajoiteisiin ihmisiin ja täytyy sanoa että meikeläisillä tavan tallaajilla olis paljon opittavaa niiltä ihanilta älykkäiltä ihmisiltä,elämään kohtaan.olin itse parisuhteessa vuosia,ihmisen kanssa joka käytti pyörätuolia!ei pahaa sanottavaa.kiitos niistä hetkistä kun sain tutustua teidän ihan tavalliseen elämään.
Olispa muitakin rohkeita 😘
+Lisää kommentti
Hei ja hyvää alkanutta vuotta!

Tuota samaa " mistä seuraa liikuntarajoitteiselle" mietin itsekin. Olen menossa laitoskuntoutusjaksolle helmikuussa Lahteen, toivon että saisin sieltä sellaista.
Olen 40nen liikuntavammainen nainen. En tosin jaksa uskoa että kukaan välittäisi tutustua mutta olen toiveikas...!
1 VASTAUS:
Ei kannata heittää kirvestä kaivoon,vaan mieluummin siimat veteen.niin kauan on toi oa kun on elämää ja niin kauan on elämää kun on toivoa.
+Lisää kommentti
Eihän se ystävyyden/suhteen haku pidä rajoittuakkaan pelkästään liikuntarajoitteisten piiriin. Yritän itse olla ulospäin suuntautuva esim. opiskelijakavereiden keskuudessa ja hyviä tyyppejä olen löytänytkin. Itseänikin kuitenkin myös kiinnostaisi löytyykö Suomesta enää kokoontumispaikkoja, leirejä tai muita vastaavia suunnattuna pääasiassa liikuntarajoitteisille. Pienempänä olen käynyt muutamissa. Googlettamallakaan ei taho oikeen löytyä
1 VASTAUS:
Pelkästään liikuntarajoitteisten leireistä en ole kuullut. Ehkä liikuntavammaisten kilpaurheilussa voi olla tällaisia leirityksiä. Itse koen vartavasten liikuntavammaisille järjestetyt ei-kilpaurheiluleirit leirit syrjiviksi, koska minusta liikuntavammainen voi olla ihan hyvin vammattomien mukana.

Kokonaan toinen asia on kanssa se, miten lievimmissä tapauksissa määritellään, onko henkilöllä liikuntarajoitetta vai ei, eli miten leirille osallistujat valitaan. Esimerkiksi jos joku ennestään vammaton urheilija loukkaantuu ja liikkuminen on vaikeaa, mutta vamman paranemisen ajankohta osuukin leirin ajaksi, niin potkitaanko hänet pois leiriltä? Jos viitseliäisyyttä riittää, niin ainahan voi koettaa itse järjestää joitain leirejä tai tapahtumia.
+Lisää kommentti
Niin, ikävähän se on jos ne ovat syrjiviä tapahtumia. Niissä on tuskin mitään järkeä käydä. Voihan tällaset tapahtumat silti olla avoimia kaikenlaisille ihmisille. Ei vaan liikuntarajoitteisille.
Lopetin leireillä käymisen lapsena koska se ei jostain syystä mielyttänyt. En kokenut että leirissä itsessään olisi ollut mitään vikaa. Toiminta on kuulemma suljettu vuosia sitten nimenomaan vähäisen kävijämäärän takia.
Nyt kun ikää on tullut hieman lisää niin käyminen vastaavanlaisissa tapahtumissa voisi olla ihan antoisaakin.

Kuten aiemmassa kommentissa totesin on tietysti hyvä pyrkiä olla ulospäinsuuntautuva kaikenlaisten ihmisten kanssa, ei vain liikuntarajoitteisten.
Ilmoita
Onko kukaan liikuntavammainen saanut terveeltämä vastakkaisen sukupuolen ihmiseltä aloitetta suhteeseen?
Ilmoita
On, tiedän useitakin aviopareja.
Ilmoita
Niin mielelläni minäkin,lähes 60nenmummo tapaisin vastakkaisen sukupuolen edustajii.Viks vain kahvilla,,elokuvissa käyden ja miksei ravintelissa syömässäkin.Saisit kyl kallistaa kuppiikin, ihan miltä itse tuntuu.Mie en kuppeile ennää muutko kahvii ennää.Nykpaikas missä asun en juurikaan käy missään tääl on porukka niin sisäänlämpiiävä niihe ei ulkopuolsiet juurikaan huolita vaiks kyse ois vik liikuntanvammasista.NIinpä mie istuu kupeksin kotosalla suurimmanosanikaa..eikä tiältä kukkaa tuu hakkee.
3 VASTAUSTA:
Olen itse liikuntavammainen ja seurustellut muutaman kerran ihan "terveen" ihmisen kanssa, ei ole este.
Missäpäin asut....minä Varsinais-Suomessa
Paljon olen tätä itse miettinyt, kun olen koko 38 ikävuottani elänyt ilman seurustelusuhdetta. Olen liikuntavammainen mies pk-seudulta.

Elämäni keskittyy työntekoon. Tapaan toki ystäviäni, ja työkavereideni kanssa käyn kaljalla tai syömässä. Joidenkin tuttujeni ja perheenjäsenteni kanssa olen matkustellut.

Se jokin elämästäni kuitenkin puuttuu. eli kumppani jonka kanssa voisin jakaa elämäni. Ei ole kiva matkustaa, syödä ravintoloissa tai käydä musesso yksin. Kaiken tämän haluaisin jakaa jonkun kanssa.
+Lisää kommentti
Moi, Oon nyt vajaan kolme vuotta ollut liikuntavammainen mies,ikää pian viiskyt.Treffi palstoja on tullut katseltua paljon ja vähän kirjeenvaihtoakin on ollut,joskus jopa treffeilläkin on tullut käytyä.Rehellinen tietenkin pitää olla,ei näköjään ihan kaikki terveet pelkää liikuntavammaa,siellä treffipalstoilla tuntuu olevan porukkaa,jotka eivät edes tiedä mitä ovat etsimässä.Mutta luulen,että kun tarpeeks kauan ja sinnikkäästi etsii,niin joskus tärppää. Tsemppiä ja iloista mieltä kaikille.
2 VASTAUSTA:
Mistä sinut löytäisi?
jkln kirjoitti:
Mistä sinut löytäisi?
Hei jkln! Tässä kusch.Kirjoita:kaukokettera@suomi24.fi
+Lisää kommentti
En ole koskaan tajunnut miksi potensiaalisen kumppanin liikuntavamma estäisi seurustelun?
Itse olen seurustellut miehen kanssa, joka oli 13 vuotta minua vanhempi,käytti kyynärsauvoja kotona sekä pyörätuolia ulkona. Oli kahistus sentään! minua lyhyempi ja lisäksi melko vahva-asteinen näkövamma.
Tutustuimme työni merkeissä, enempää en sano, ja ystävyys muutui vähitellen seurusteluksi. Kävimme yhdessä teatterissa, tapahtumissa, ihan joka paikassa. Tutustuin hänen veljeensä ja sisareensa,vanhemmat olivat jo kuolleet. Hän asui kaupungin kesksutassa mistä oli kätevä liikkua ilman taksia, mutta varjopuolena se, että talossa asui enimmiltään vanhempaa porukkaa, jotka katsoivat yhdessäoloamme karsaasti. Sain kuulla vihjauksia ja ivaakin.
Olin nuori, päälle 2kymppinen, ja minulle tarjoitui mahdollisuus työni puitteissa lähteä vuodeksi ulkomaille. Arvelimme,että suhde sen kestää,mutta koska olin senverran kaukana ja hänelle matkustelu olisi ollut melkoisen rasittavaa,emme tavanneet kuin harvoin ja yhteydenpito jäi enimmäkseen puhelimen ja Skypen varaan. Siinä kävi sitten niinkuin kävi.
Hänellä on nyt uusi, tunnen hänetkin ja olen tavannut. Ystävinä jatketaan.
Ja minä löysin onneni täältä, enkä Suomeen asumaan palannut.
En näe vammaa minkäänlaisena esteenä. Vamma on ominaisuus ominaisuuksien joukossa. Ei se määrittele ihmistä! Vammainen ihminen voi olla kultasydäminen tai p.ska,ihan niinkuin vammattomatkin. Luulen että ihmisisllä vain on täysin turhia pelkoja ja ennakkoluuloja. Kunpa niistä päästäisiin....
Ilmoita
Hei.
Uskoisin kumppanin löytyvän samalla tavoin kuin täysin liikuntakykyisellä ihmisellä. Moni liikuntakykyinen miettii samaa kuin sinä - missä ihmeessä siihen tulevaan kumppaniin voi törmätä? Harvemmin kukaan kuitenkaan tapaa ihmistä liikennevaloissa tai bussipysäkillä, sillä jo Suomalainen kulttuuri sotii todennäköisyyksiä vastaan. Uskon juhlija-henkisen viikonloppu vipeltäjän törmäävän joka ikinen vkl uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin, joista löytyy varmasti ihastuksen kohteita. Mutta entä jos et tykkää käydä illanvietossa vaan nautitkin rauhallisista koti-illoista pienemmissä piireissä, kuten esim. itse. Mikä onkaan mieluisampaa kuin laittaa kuulokkeet päähän, rentouttava musiikki soimaan ja viinilasillisen ja pienen pilkkeen kera tutkailla treffipalstoja ja odotella sitä ilmoitusta "sinulle on saapunut uusi viesti".

Liikuntarajoitteisen voi olla vaikea löytää treffipalstoilta saman kokenutta. Samaa asiaa voi verrata esim. siihen, että treffipalstoilta voi olla vaikea löytää samassa elämänvaiheessa olevaa ihmistä. Toinen etsii vakavaa parisuhdetta, toinen taas yhden yön kiihkoa, tai sitten henkilökemia tai ulkonäkö ei olekkaan samoja kuin odotukset. Useasti näissä tapauksissa ihmiset pitävät sitä unelmien kumppanin mielikuvaa yllä tapaamiseen asti ja voi olla, että tästä syystä ns. fyysisesti terveet saavat helpommin treffit sovittua vaikka useimmiten suhde jää treffien tasolle. Yksi syy varmasti on ennakkoluulot, ihmiset lähestyvät varoen heille itselleen uusia asioita vaikka todellisuudessa liikuntarajoitteisuus on verrattavissa vaikkapa siihen, että kumppani on kasvissyöjä. Uskon, että toisinaan ihmisille on vaikea kertoa olevansa liikuntarajoitteinen mikäli vastapuoli itse ei ole.

Mitä mieltä itse olette nettitreffailusta, onko millaisia kokemuksia? Oletteko löytäneet suhteen? Oliko millaisen työn takana vai nappasiko heti? :) Onkohan muuten meille rullatuolissa istuville ns. omaa treffisivustoa, jossa voisi tavata saman kokeneita ihmisiä? Mikäli on niin linkkejä kehiin! :) ... Äkkiä guuglettamalla löysin yhden Suomalaisen http://www.kaksinkaunis.fi ja loput hakuun osuneet tuntuvat olevan ulkomaalaisia. Täytyykin koklata.

Ootteko muuten huomanneet kuinka ulkona kävellessä saa ihmisiltä helposti ihan mukavia katseita, muttei puhetta tai esittäytymistä. Mistähän mahtaa johtua? Ollaanko me niin ujoa kansaa?

Yksi tapa löytää uusia ihmisiä on harrastukset, uskokaa pois. Erilaisia harrastuksia riittää mielin määrin ja kaikkea mitä kykenee, kannattaa kokeilla! Maailmassa on ihmisiä yli 7 miljardia kappaletta, eiköhän täältä jokainen kumppanin löydä, kun hieman tähystelee ympärilleen :)

Jooelix_912, ei tietenkää pidä rajoittua pelkästään liikuntarajoitteisiin, mutta esim. juurikin leireillä on toisinaan todella mukava tavata ihmisiä, jotka ovat kokeneet saman. Saa mielenkiintoisia keskusteluja aikaan! Kun kyselit leireistä, niin kannattaa kurkata esimerkiksi oman kaupungin kotisivuilta. Lisäksi itse löysin monia osumia vuoden 2015 ryhmätapahtumiin, kun googletin: "liikuntarajoitteisuus ryhmät Lahti".
1 VASTAUS:
"Mitä mieltä itse olette nettitreffailusta, onko millaisia kokemuksia?"

Huonoja, ei kannata.

"Onkohan muuten meille rullatuolissa istuville ns. omaa treffisivustoa, jossa voisi tavata saman kokeneita ihmisiä?"

Jostain tällaisestä kuulin mutta ei taida olla enää pystyssä: http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/157303-vammaiset-saavat-oman-deittipalvelun
+Lisää kommentti
http://www.kaksinkaunis.fi/
Deittisivusto liikuntarajoitteisille ihmisille, ja miks ei muillekkin. Sivusto on aika uusi jotenka jäseniustöä ei vielä pahemmin ole.
Ilmoita
ei löydy liikuntavammaiselle helposti kumppania. terveet ei seukkaa liikuntavammaisen kanssa, koska luuleevat että joutuvat tekemään kaikki kotityöt ym. ja jos kaks liikuntavammasta on yhdessä, niin kukas sitten tekee kotityöt ja kodin remppahommat ym. jos ei ole varaa pitää kotiavustajaa tms.
2 VASTAUSTA:
Riippuu täysin ihmisestä. Liikuntavammainenkin voi olla puoleensavetävä tai sellainen, jota ei pidetä potentiaalisena kumppanina. Ei voi yleistää.
No eikohän se ole liikuntavammaisen päässä nyt tuo yleistys. Tietääkseni vammaispalvelut järjestää hlökohtaista avustajaa kotiavuksi. Ainoastaan seksi ja seurustelu asioissa vammaispalvelu ei palvele - ainakaan täällä Jyväskylässä. Kaikessa muussa saat liikuntavammaisena kyllä apua. Jos haet sitä - ja pitää osata määrittää oma tarpeensa henkilökohtaiselle avulle.
Jos sitä ei osaa on parempi elää tosiaan nyrpeenä palvelutalossa. Itse olen ollut lähes 20v vammattoman kanssa avioliitossa. Ja se terve ei vienyt edes roskapussia ulos.
+Lisää kommentti
kuka tekee kotityöt, jos on sellainen vamma ettei pysty..jonkun ne on tehtävä.
1 VASTAUS:
Eiköhän Suomessa kuitenkin ole kotihoidon apu ihan lakisääteisenä mikäli pariskunta ei itse kykene hoitamaan esim. siivoamista.
+Lisää kommentti
Moi,
Ihan aluksi sanoisin, että "romanssi" voi tulla vastaan ihan missä vaan, oli rajoitetta tai ei. Ainoa vakava rajoite on korvien välissä, jos on ollakseen. Puolin ja toisin.
Tämä asia on matkan varrella tutuksi, parilta eri kantilta.
Joskus kauan aikaa sitten, katseeni kohtasi kinnostavan neitokaisen katseen, eräässä tilaisuudessa. Sitä silmäpeliä kesti oman aikansa ja johti lähestymiseen minun
puoleltani. Tämä nuori nainen ilmaisi, luonnollisella tavalla, oman vammansa. Toki yllätyin hetkeksi, mutta en antanut asian häiritä. Oleellista oli myös se, ettei hän antanut asian häiritä.Vietimme varsin mukavan illan.
Tämä opetti nuorelle miehelle, ettei ihmisen tarvitse olla fyysisesti täydellinen ollakseen täydellinen minulle. Ikävä kyllä kotipaikkojemme etäisyys oli n.500km, joten asia kuivui kokoon.
Toisenlainen tarina taas laivalta.
Menin hakemaan naista tanssimaan (olin selvinpäin),nainen käänsi vain selkänsä.
Myöhemmin huomasin, että hänen toinen hiha oli "tyhjä". Voihan olla niin, että minä en vain ollut mieleinen ja toivottavasti niin.
Käänteistäkin on tapahtunut. Minun kanssani silmäpelin aloittanut nainen pyörätuolissa on ottanut aloitteen haltuun ja lähestynyt minua.
Tämä muuten tapahtui kauppakeskuksessa.
Kaiken kaikkiaan sanoisin, että lähestykää toista ihmistä, niin naiset kuin miehet, oli vammaa tai ei, jos siltä tuntuu.
Rohkeasti vaan, rukkaset saa pahimmillaan ja niitähän saa jos on saadakseen, oli vammaa tai ei.
Sinänsä on hyvä asia, että joku laittaa sivuston jossa tehdää selväksi sen rajattomuus.
Muuten vaan ulos ja kaupungin yöhön tai muuten vaan aktiivisuutta ja rohkeutta.
Ilmoita
Hei

Olemme luomassa palvelua nimeltä Treffaa, jotta projektimme etenee meidän tulee todistaa rahoittajille että tälläiselle palvelulle on tarvetta.

Treffaa uskoo, että kaikilla pitäisi olla yhtäläiset mahdollisuudet löytää rakkautta ja pitkäkestoisia ystävyyssuhteita. Tämä voi joskus olla haastavaa vammaisille.

Treffaa on erittäin helppo ja kätevä tapa luoda uusia tuttavuuksia, ystävyyssuhteita tai löytää elämänkumppani.

Mikäli kiinnostuit lähetä meille yksityisviesti facebookissa tai kommentoi alle.

Kuulisimme mielellämme mitä mieltä olette tälläisestä palvelusta, ja olisiko sille tarvetta Suomessa.

https://www.facebook.com/Treffaa-1640018102927031/?fref=ts

Kiitos

Esa
Ilmoita
Separilasta! Sieltä löytyy teille rullatuolivajakeille toisia samanlaisia rullatuolissa istuvia vajakkeja kumppaniksi kuolaamaan, mylvimään ja mölyämään!
Ilmoita
ojkkop
Ilmoita
Itse olen liikuntavammainen vajaa 50v mies, ja kohtasin yllättäen 30v sitten naisen joka oli omaikäinen, terve ja aloitteellinen. Kaikki kuukahti vain siihen, että olen saanut omassa perheessä sen viestin etten tarvinnut mitää, ja muut sitäkin enemmän, jopa enemmän kuin on olemassa. Parempi varmaa näin, niin saa nuo paskat elää niin kuin elävät.
Ilmoita
Minulla on unelma, kaunis ja tärkeä... Olisin onnekas, jos löytäisin Sinut elämäni tärkein täältä, osaisitko suunnistaa luokseni, tarjoaisitko kodin kaipaavalle sydämelle, joka osaa ja voi sinua aidosti rakastaa? Olen 42 vuotias mies Helsingistä täynnä hellyyttä, suudelmia, läheisyyttä ja tunnetta, jonka haluan tarjota yhdelle erityiselle naiselle.
Olen onnettomuuden vuoksi kykenemätön kävelemään ja toivon sinun sen hyväksyvän. Se ei estä minua rakastamasta, rakastelemasta eikä saavuttamasta perheonneakin kanssasi. Olisin enemmän kuin valmis perustamaan perheenkin kanssasi ajan myötä, jos meistä siltä tuntuisi, mutta en sitä pakonomaisesti etsi. Kaipaan ihanaa naista, jonka voisin hukuttaa hellyyteen ja iloita kanssasi kaikesta tästä.
Aito ja hyväsydäminen nainen, jos haluat löytää elämääsi aidon rakkauden, jolla on myös jatkuvuutta flirttaa, kirjoita - näytä minulle missä olet
Ilmoita
Olen lievästi liikuntavammainen.(selkärankareuma ja nytten sairastanu syöpää 2v.).Mahtaskoha tämmöselle ukolle löytyvä naisimmeistä kaveriksi miksei myös enempiki jos kemiat passaa? 65v. Ukkeli oulusta.
Ilmoita
Niin asiani koskee avustaja Firmaa Med Group nykyistä Onni Hoivaa ja tämän kyseisen Firman Henkilökohtaisia Avustajia Emma Ailanevuo,Asta Ailanevuo ja Jutta Kissanen ketkä ovat kaikki nämä kolme avustajaa syyllistyneet Vaitiolovelvollisuuden rikkomiseen minusta ja muista avustettavista kuten muummuassa tämä Asta Ailanevuo ja Samoin Emma Ailanevuo ovat muummuassa kertoneet luonani luottamuksellisia tietoja muista avustettavista mikä on todella väärin ja vaitiolovelvollisuudenrikkomista ja mitä nämä henkilöt ku Asta Ailanevuo ja Emma Ailanevuo ovatkin kertoneet minusta on todella pelottavaa.
Niin samoin nämä kyseiset avustajat ovat arvostelleet minua loukkaavasti haukkumalla minua että olen paska ym kun en osta koiralleni Chihuhua Kananugettaja ja hampurilaisia muummuassa mikä loukkaa minua todella ja nämä kyseiset avustajat ovat myös tehneet minusta perättömiä eläinsuojelurikosilmotuksia lukuisia kuten muutamasta muustakin avustettavasta ja ovat vielä kertoneet näistä ylpeillen luonani mikä on todella väärin ja miten tälläiset avustajat voivat jatkaa työssään tämä on todella pelottavaa eikä kukaan puutu tähän.
Sekä olen tästä samasta asiasta ollut yhteydessä Med Groupiin nykyiseen Hoiva Onniin kuten Helsingin Vammais Sossuun Marja Kärkkäiseen eikä kukaan auta minua tässä eikä asia ole mihinkään muuttunut eli miten tämä voi jatkua näin ettei kukaan puutu tähän vaan nämä avustajat Emma Ailanevuo ja Asta Ailanevuo voivat jatkaa vaitiolovelvollisuuden rikkomista ja perättömien eläinsuojelurikosten tekemisiä Poliisikaan ei puutu tähän ja kuten kävin eläinlääkärissäkin 7.5.2019 tämän perättömien eläinsuojelurikos ilmoitusten takia niin eläinlääkärikin totesi että tämä on todella valitettavaa ja ikävää sekä huonoa kun eläinlääkäri kertoi että hänen 10 vuotisen uransa aikana näitä perättömiä eläinsuojelurikos ilmoituksia on tehty todella paljon ja nimen omaan vammaisia ja pyörätuolissa istuvia kohtaan.
Niin ja tämä on suorastaan kiusantekoa ja kuten itsekkin istun pyörätuolissa liikenneonnettomuudentakia ja minusta tämä on todella törkeää ja loukkavaa sekä kiusantekoa meitä vammaisia kohtaan eli eikö oikeesti mikää laki ole meidän vammaisten puolella vai onko niin että jos meillä vammaisilla on koira tai joku muua lemmikki niin meitä vastaan voi tehdä perättömiä eläinsuojelurikos ilmoituksia vaikka kuinka eikä kukaan puolusta eikä auta meitä onko näin onko.
1 VASTAUS:
Melko ikävä tilanne, mutta mitenköhän tämä liittyy kumppanin hakuun?

P.S. Oikea otsikko ja parempi argumentointi ja kirjallinen anti voisivat tehdä asiastanne uskottavamman.
+Lisää kommentti
Yleensä sekin, että saa jutella ns. terveen kanssa tasapuolisesti on vaikeaa! Mutta kerrompa oman aika tuoreen kokemuksen hyvin suojellusti.

Eräs vastakkaista sukupuolta oleva ihminen kertoi minulle erään itsessään olevan asian. Kommentoin asiaa lyhyesti. Tästä meni vähän aikaa, nin tämä sama ihminen kertoi toisen asian omista mieliteoistaan. Hän avasi aiheen joka on varmaan harvinainen kahden kaverin kesken. Saati sitten terveitten samaa sukupuolta olevien kanssa.

Me ollaan tämän ihmisen kanssa vain kavereita, mutta kertoo kait siitä, että ihmiset voi lähelläkin vaikka ollaan aika erilaisia.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

kumppanin haku

olen miettinyt kauan,että mistä löytyy liikuntarajoitteiselle
seuraa?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta